Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (1032. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (8 Mobil) - 11 Masaüstü, 8 Mobil
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.383.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: TerraMino

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

Ozaman bu durumda uçak modunun yanında telefon çekiyor gibi gözükse bile karşı tarafa kapalı gözükmesi sorunuda ortadan kalmış olacak doğrumudur ?

Doğrudur.

Bu arada dosya gecikti.
    İnternette sorun var sanırım. Dosyayı wupload sitesine gönderirken %16'da kalıyor ve ilerlemiyor.
    Şu an dördüncü kez yüklemeye çalışıyorum. Bitince link vereceğim.

Hocam inşallah 1.11.4 ün üzerine çalışma yapıyorsundur :) son çıkanın ne olduğu belirsiz çünkü

• İdeos x5 kullaniyorum telefonda biri ile konuşurken sesimin az geldigini söliyor bunu nasil düzeltebilirim
  • Terra nın yayınlayacagı perf romu deneyecegim.Sorunsuzsa daha iyisi cıkana kadar kullanırım.Sıkıntı olursa 28 versiyona donecegim.Bıktım 1.11.04 un şarj rezaletinden simdiden tesekkur ederim Terraminoya.İn.sallah saglıklı bir rom olur.Cunku ne oldugu belli olmayan kisilerin romunu yuklemem artık.En son pt ing versiyonu denedeim.Geri dondugumde butun ayarlarım sıfırlanmıstı.Telefon rehberim silinmisti.Sadece wipe dalvik cache yaparak 1.11.04 e dondum.Ama icine etti telefonun.Kısa bir sure ucak modu problemi de yasadım ki daha once hic olmamıstı.Allahtan reboot edince duzeldi.Bir daha olmadı.Aman diyim.Her cıkaB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 12 Kasım 2011; 14:26:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayssu

o zaman 2.2 olmasi kotu mu oluyor yani?

Hayır kötü değil hatta huawei den resmi açıklama geldi ay sonu 2.3 güncellemesi yayınlanacak 2.3 den sonrada ice cream sandwich güncellemesi geliyor onu 2.3 olmayan cihazlar kullanamayacak tabi bunada yine markalar karar veriyor 2.3 alalım da ics bir türlü portlanır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 12 Kasım 2011; 14:33:12 >

http://www.wupload.com/file/2212743292/miuiportugal_u8800_1.11.11.TerraMino.Airplane.Mod.FIX.zip

Not:
    Bu dosya Performans ROM değildir. Türkçe paket de dahil değildir. Standart MIUI yükleyip kernel, programlar, Türkçe paket vs. tüm işlemleri kendisi yapmak isteyen kullanıcılar için 1.11.11 versiyon PT/ENG dosyasının uçak modu sorunu giderilmiş halidir. Bu ROM'la 1.10.21'den sonraki versiyonlarda olan uçak modu sorunu giderilmiştir.

YÜKLEME PROSEDÜRÜ:
    CWM'de aşağıdaki adımları eksiksiz uyguladıktan sonra kurun.

- Wipe data/factory reset
    - Wipe Cache partition
    - Wipe Dalvik Cache
    - Mounts and Storage bölümüne girip "mount /system" seçin.
    - Mounts and Storage bölümüne tekrar girip "format /system" seçeneğini seçin. (Diğer format seçeneklerine sakın dokunmayın.)

Tüm temizlik adımlarından sonra "install zip from sdcard" seçeneği ile ROM'u kurun.

PERFORMANS ROM'daki WIFI SORUNU HAKKINDA:
    Son versiyonu temel alan Performans ROM'daki Wifi sorunu Franco kernel yüzünden oluyor. Başta benim bir hatam olduğunu sanıyordum. Ancak wifi için yaptığım düzeltmeleri geri çekmeme rağmen sorun düzelmedi.

Sorum şu:
    Kullanan arkadaşlar Stockwell kernelli (bana göre stockwell kernel sensörler konusunda problemli) Performans ROM isterler mi, yoksa Performans ROM için Franco'dan yeni güncelleme mi bekleyelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TerraMino -- 12 Kasım 2011; 14:40:18 >

• quote:

MIUI 1.11.11 için Airplane Mod Fix

http://www.wupload.com/file/2212743292/miuiportugal_u8800_1.11.11.TerraMino.Airplane.Mod.FIX.zip

Not:
    Bu dosya Performans ROM değildir. Türkçe paket de dahil değildir. Standart MIUI yükleyip kernel, programlar, Türkçe paket vs. tüm işlemleri kendisi yapmak isteyen kullanıcılar için 1.11.11 versiyon PT/ENG dosyasının uçak modu sorunu giderilmiş halidir. Bu ROM'la 1.10.21'den sonraki versiyonlarda olan uçak modu sorunu giderilmiştir.

Son versiyonu temel alan Performans ROM'daki Wifi sorunu Franco kernel yüzünden oluyor. Başta benim bir hatam olduğunu sanıyordum. Ancak wifi için yaptığım düzeltmeleri geri çekmeme rağmen sorun düzelmedi.

Sorum şu:
    Kullanan arkadaşlar Stockwell kernelli (bana göre stockwell kernel sensörler konusunda problemli) Performans ROM isterler mi, yoksa Performans ROM için Franco'dan yeni güncelleme mi bekleyelim?

Hocam 1.11.4 de aynı fixlemeyi de yapabiliyormusun ? Birde bu 1.11.4 de franco kurunca sensör ve wifi de sorun olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 12 Kasım 2011; 14:39:08 >

• quote:

Hocam 1.11.4 de aynı fixlemeyi de yapabiliyormusun ? Birde bu 1.11.4 de franco kurunca sensör ve wifi de sorun olmuyor

1.11.4 bataryayı hızlı tüketiyor.
    Ayrıca 1.11.11'deki düzeltmeler çok daha iyi olmuş. Sistem daha akıcı çalışıyor.

MIUI'de sanki her hafta başka birisi ana ROM'un compile işlemini yapıyor. Aynı dosyalar bulunmasına rağmen ara sürümlerdeki hataları başka bir şeye yoramıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TerraMino -- 12 Kasım 2011; 14:45:01 >
  • quote:

quote:

1.11.4 bataryayı hızlı tüketiyor. Ayrıca 1.11.11'deki düzeltmeler çok daha iyi olmuş. Sistem daha akıcı çalışıyor.

1.11.4 fixlemesini foruma hediye etseydin keşke :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TerraMino -- 12 Kasım 2011; 14:48:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Terra nın yayınlayacagı perf romu deneyecegim.Sorunsuzsa daha iyisi cıkana kadar kullanırım.Sıkıntı olursa 28 versiyona donecegim.Bıktım 1.11.04 un şarj rezaletinden simdiden tesekkur ederim Terraminoya.İn.sallah saglıklı bir rom olur.Cunku ne oldugu belli olmayan kisilerin romunu yuklemem artık.En son pt ing versiyonu denedeim.Geri dondugumde butun ayarlarım sıfırlanmıstı.Telefon rehberim silinmisti.Sadece wipe dalvik cache yaparak 1.11.04 e dondum.Ama icine etti telefonun.Kısa bir sure ucak modu problemi de yasadım ki daha once hic olmamıstı.Allahtan reboot edince duzeldi.Bir daha olmadı.Aman diyim.Her cıkaB

izlenimlerini paylaşmanı bekliyorum dostum
  • İş içinden çıkılmaz bir hal aldı zaten :) Stockwell gitti her yer birbirine girdi .. Mesela bir önceki sayfada özgür y. wifi sorunu var dedi 1.11.11 de diğer yükleyenler dosya hataları var dedi şimdi sen sorunlar düzeltilmiş dedin kafa karıştı iyicene bende o yüzden dedim şuanda çoğunluk 1.10.28 yada 1.11.4 kullanıyor bu romlar üzerine çalışmalar yapılsa iyi olurdu tabi benim nacizane düşüncelerim

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: theturx

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

bu telde adobe flash player sorunsuz destekliyormu ? turkcell t20 ye yükleniyor ama desteklemiyor sitede.

sorunsuz kullanabilirsin.

abi çok iyimiş bu tel aklımı çeliyor çok fena ama ucuz etin yahnisi ne kadar olur o da war 5800 la uğraşmaktan bıktım. 460 lira bu.

ben şunu hep derim bir telefonu fiyat olarak değerlendirecekseniz sanal market fiyatlarını baz almayın .. Piyasayı öldüren de bu sanal marketler. Bu telefonun şuandaki gerçek piyasası 600e yakın.. Kaldıki telefonun ederi 700-800.. Galaxy Ace in 700 den satılmasının sebebi markasının Samsung olması mesela, Ace bu telefonun özellik olarak yarısı ediyor .. Bu telefon 700 gibi bir fiyattan gelseydi kimse almaya cesaret edemezdi ama ucuz olunca birde özelliklere bakınca görüldüğü gibi sırf donanımhaber için konuşuyorum 300 e yakın kullanıcı yaptı.. Dünya çapındaki satışları tahmin etmek zor değil zaten Huawei nin de istediği buydu. Ama artık Tr ye getireceği telefonları 700 den aşağıya satmayacak söylentilerde bu yönde heleki 2.3 ve ics desteği sunarsa x5 ilk ve son ucuz telefonudur bu markanın ..

532 ymiş kdv ile birlikte.

• quote:

İş içinden çıkılmaz bir hal aldı zaten :) Stockwell gitti her yer birbirine girdi .. Mesela bir önceki sayfada özgür y. wifi sorunu var dedi 1.11.11 de diğer yükleyenler dosya hataları var dedi şimdi sen sorunlar düzeltilmiş dedin kafa karıştı iyicene bende o yüzden dedim şuanda çoğunluk 1.10.28 yada 1.11.4 kullanıyor bu romlar üzerine çalışmalar yapılsa iyi olurdu tabi benim nacizane düşüncelerim

Biz de onu toparlamaya çalışıyoruz zaten. Biz de mi dağılalım?

• Uçak modu ve Wi-Fi sorunu tamamen giderilmiş olan Performans ROM v7.0a güncellemesini şu anda wupload sitesine yüklüyorum.
    Bitince link vereceğim ve bir süre yeni ROM yükleme işinden uzak duracağım.

Ben şiştim. Telefon da şişti nerdeyse!
  • Merhaba arkadaşlar..

İdeos X5 imi satıyorum.. Almayı düşünenler pm'den irtibata geçebilirler..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-cok-temiz-huwaei-ideos-x5-bakmadan-gecme-64091196/detay/?

http://forum.donanimhaber.com/m_54537866/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54537866

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 12 Kasım 2011; 15:26:48 >

• quote:

Uçak modu ve Wi-Fi sorunu tamamen giderilmiş olan Performans ROM v7.0a güncellemesini şu anda wupload sitesine yüklüyorum.

Bekliyoruz.Bunu uzun sure kullanmak isterim insallah.Ama herseyi bastan yukleyecegiz anladıgım kadarıyla.Ayarlar programlar vs.

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Uçak modu ve Wi-Fi sorunu tamamen giderilmiş olan Performans ROM v7.0a güncellemesini şu anda wupload sitesine yüklüyorum.

Bekliyoruz.Bunu uzun sure kullanmak isterim insallah.Ama herseyi bastan yukleyecegiz anladıgım kadarıyla.Ayarlar programlar vs.

MIUI Yedekleme programıyla her şeyin yedeğini SD kartına alırsan, tekrar yükleme için uğraşmazsın. Geri yükleme işi 5 dakikayı geçmiyor.

• Bugün şarja bir şeyler oldu1.9.30'a döndüm.

Miui son sürüm ya da performans sürümü şarj konusunda nasıl?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.