Şimdi Ara

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ### (1545. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (8 Mobil) - 12 Masaüstü, 8 Mobil
5 sn
41.178
Cevap
58
Favori
1.383.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy

### HUAWEİ IDEOS X5 (U8800) Ana Konu | MIUI - Oxygen - CM7 Rehber & Root & CWM ###

(En Son Oy Tarihi: 3.12.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: Stairway to Heaven

ya sarj 1 gün dayanmıyor. oyun felan oynamıyorun.face int arada müzik sadece

hangi romu kullanıyorsunuz ben beta2 yi kullanıyorum deneme yapıyorum şuan 30 dk tlfn görüşmesi 60 msj 10 dk wifi 2 gün 14 saattir açık şarj %75

Orijinalden alıntı: LusH

quote:

Orijinalden alıntı: Zod1jackyL

quote:

Arkadaşlar merhaba. 2.3.5 Beta1 kullanıyorum ve Beta2'ye geçmek istiyorum. Dload klasörünü hafıza kartına attım ve telefonu kapatıp, ses açma tuşları ve power tuşuna basılı tuttuğumda herhangi bir tepkime olmuyor. Telefon update'e geçmiyor ve normal açılıyor. (hoş, telefon 3 saniyede açılmaya başlamış, yeni öğrendim :P) Bilgisi olan var mı? (aynı şekilde telefon hafızasına attığımda da sonuç aynı)

Neyse ki yaptım. Fast boot'u kapatınca oluyormuş.

Usta bende 2.2 ye geri dönücem , yükleme ekranı gelmiyor...Bu fast boot nerde acaba ?

Ayarlar- Uygulamalar- Hızlı Yükleme olması lazım. Ya da ona benzer bişeyler. Onun tikini kaldırınca olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

quote:

Bir sorun daha var. Beta 2'yi yüklerken telefon Unpacking diye kaldı, 20 dakikadır bar ilerlemiyor. Pili çıkarttım, telefon power tuşuyla açılmıyor ama volume up-down - power tuşlarıyla yine firmware update ekranı geliyor, bar yine ilerlemiyor. Önerisi olan var mı??

kurulumu sd kart ile değilde telefonun hafızasına atıp kurulum denermisiniz, bu arada sd kartıda çıkarın..

Evet bar ilerliyor. Teşekkür ederim. Umarım IMEI sorunu falan çıkmaz da vize arefesi başımıza iş almayız. Neyse ki yedeklemiştim.
  • Arkadaşlar acil yardım 2.3 ten 2.2 ye geçmek için dload ı telin kendi hafızasına attım step2 ye geçerken hata verdi bataryayı çıkardım sonra teli açınca huawei yazısı geldi ve tel kapandı ses açma+power yapnca ise tel hiç tepki vermior
  • Hocam birde sunu sorayim eve geceyim tekrar yukleyecem 2.3.5 fakat en bastan yukleyecem bunun icin b162 mi kurayim b138 mi hangisinin uzerine 2.3.5 yuklemeliyim yine olmazssa wifi sorunu muiu ya falan bakacaz

Orijinalden alıntı: dikerow

Arkadaşlar acil yardım 2.3 ten 2.2 ye geçmek için dload ı telin kendi hafızasına attım step2 ye geçerken hata verdi bataryayı çıkardım sonra teli açınca huawei yazısı geldi ve tel kapandı ses açma+power yapnca ise tel hiç tepki vermior

1. sayfa 3. mesajda anlatım var..

Orijinalden alıntı: ozd87

Hocam birde sunu sorayim eve geceyim tekrar yukleyecem 2.3.5 fakat en bastan yukleyecem bunun icin b162 mi kurayim b138 mi hangisinin uzerine 2.3.5 yuklemeliyim yine olmazssa wifi sorunu muiu ya falan bakacaz

b138 kur

quote:

Orijinalden alıntı: akkolmurat

Ben kendi kerneli ile kullanıyorum. Görüşmelerde bir sıkıntı yaşamadım. Ya da farketmedim. Ne tür bir sıkıntı söz konusu?

1- görüşme yapıyorum kulağımdan çekiyorum ekran kap kara gelmiyo, tuşlara basıyorum zorla geliyor, çok sinirimi bozmuşdu telefonla boğuşdum resmen.
    2- tuş kilidini sola çekiyorum telefonu açam elimi sürtüyorum 1,2 sn algılamıyo sonra açıyo,
    3- gerçekden çok akıcı oldukça hızlı mesela cm7 ile karşılaştırdım oxgen ondan daha iyi ama görüşme esnasında yapdığı sorun olunca silmek zorunda kalmışdım..

Allah Allah ben hem Oxygen 2.3.1 hem de 2.3.2 sürümlerinde bu sorunları yaşamadım hiç. Gerçi Beta 2.3.5te yaşadıklarımı da diğer arkadaşlar yaşamamıştı. Bu telefon iyi hoşta tuhaf bir telefon arkadaş ya. Gösterdiği sorunu başka telefonlarda göstermeyebiliyor. Sitede çok şahit oldum. 10 kişi birkaç problem yaşıyor 20 kişi bizde böyle birşey yok diyor. Anlamadım gitti

• quote:

quote:

Arkadaşlar acil yardım 2.3 ten 2.2 ye geçmek için dload ı telin kendi hafızasına attım step2 ye geçerken hata verdi bataryayı çıkardım sonra teli açınca huawei yazısı geldi ve tel kapandı ses açma+power yapnca ise tel hiç tepki vermior

1. sayfa 3. mesajda anlatım var..

hocam anlatım var ben tel hafızasına attım dload ı ve yüklemeye başladı sonra hata verdi teli açmaya çalıştım huawei ekranı geldi kapandı recovery e de girmiyor ses aç kapa+power yapıncada tekrar yüklemeye geçiyor tel hafızasına ulaşamıyorum şu an yeni dload de atamıyorum doğal olarak

quote:

Hocam birde sunu sorayim eve geceyim tekrar yukleyecem 2.3.5 fakat en bastan yukleyecem bunun icin b162 mi kurayim b138 mi hangisinin uzerine 2.3.5 yuklemeliyim yine olmazssa wifi sorunu muiu ya falan bakacaz

b138 kur

Hocam eminmisin bak zaten zar zor yapiyoruz?:-)
  • quote:

b162 çinliler için çıkan versiyon istersen onu kur, ama global ve bence stabile olarak 138 daha iyi ve şuan sitesine girsen sadece b138 i göreceksin..

elimde b163 romu var özel çinliler için çıkmış kendi sitede bile yok bir arkadaşımız paylaşmıştı, bunu bile deniyebilirsin..
    mantık şu, telefon zaten frimware güncellemesi yapdığından alltaki işletim sistemi etki etmiyecekdir..

Orijinalden alıntı: pes1907

arkadaşlar mu xda stokwellin ics portu varya onu yüklesem tekrar geri dönerim degil mi aynı yollarla ?

2.3 ddload atarsın telefona tekrar kurarsın veya 2.2 ye geçersin problem olmaz

Allah Allah ben hem Oxygen 2.3.1 hem de 2.3.2 sürümlerinde bu sorunları yaşamadım hiç. Gerçi Beta 2.3.5te yaşadıklarımı da diğer arkadaşlar yaşamamıştı. Bu telefon iyi hoşta tuhaf bir telefon arkadaş ya. Gösterdiği sorunu başka telefonlarda göstermeyebiliyor. Sitede çok şahit oldum. 10 kişi birkaç problem yaşıyor 20 kişi bizde böyle birşey yok diyor. Anlamadım gitti

problem telefonlarda değilki
    düşün bi kere 2.2 de 100 kişiden 100 ündede sorunsuz çalışıyo, 2.3 den sonra (içlerinden kurcalanan telefonlarda var) 100 telefondan atıyorum 20 tanesi sadece çalışıyo,
    sen buna telefon bozuk diyebilirmisin

• zaten 2,3 e geçerim yakında :)

hocam anlatım var ben tel hafızasına attım dload ı ve yüklemeye başladı sonra hata verdi teli açmaya çalıştım huawei ekranı geldi kapandı recovery e de girmiyor ses aç kapa+power yapıncada tekrar yüklemeye geçiyor tel hafızasına ulaşamıyorum şu an yeni dload de atamıyorum doğal olarak

bataryayı çıkarın tekrar kurulum deneyin ve verdiği hatayı yazarmısınız..

quote:

b162 çinliler için çıkan versiyon istersen onu kur, ama global ve bence stabile olarak 138 daha iyi ve şuan sitesine girsen sadece b138 i göreceksin..

elimde b163 romu var özel çinliler için çıkmış kendi sitede bile yok bir arkadaşımız paylaşmıştı, bunu bile deniyebilirsin..
    mantık şu, telefon zaten frimware güncellemesi yapdığından alltaki işletim sistemi etki etmiyecekdir..

Tamam hocam oyle yapayim 138 yukleyim ben o zaman sonrada 2.3.5 yukleriz artil ons olur

quote:

problem telefonlarda değilki
    düşün bi kere 2.2 de 100 kişiden 100 ündede sorunsuz çalışıyo, 2.3 den sonra (içlerinden kurcalanan telefonlarda var) 100 telefondan atıyorum 20 tanesi sadece çalışıyo,
    sen buna telefon bozuk diyebilirmisin

yok kardes bozukluk degil de anlatmak istedigim tuhaflik. dedigin gibi kurcalanma miktarina gore sorunlar da farklilik gosteriyor olabilir :D

• quote:

quote:

bataryayı çıkarın tekrar kurulum deneyin ve verdiği hatayı yazarmısınız..

update failed diyor hocam step2 yazınca
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.