Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 İnceleme,S.S.S,Kullanıcılardan Tavsiyeler,Root ve Custom Rom (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
977
Cevap
14
Favori
81.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tune in radio da hata vermemesi icin dili ingilizce yapmak lazim.

ibrcbl : telefonun dilini mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 21 Haziran 2011; 18:12:27 >
  • evet ben oyle yaptim acildi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

telefonu ing. yapınca radyo kanalları geldi ve şuan da dinliyorum

İnternet üzerinden mi yoksa dahili radyo mu?

Australian Dream
  • tunein internet radyosu.açmadan önce dili ingilizce yapınca sorunsuz çalışıyor

androturk un radyosunu sorunsuz çalıştırıyor(buda internet) ama tunein daha kullanışlı

edit:henüz bi dahili radyo çalıştıramadım 3 farklı program denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 21 Haziran 2011; 18:28:20 >

Australian Dream
  • kulak_kiri dostum çok teşekkür ederim sana bu telefonla ilgili çoğu şeyi senden çğrendim , incelemen de güzel olmuş..

Bir önerim olacak arkadaşlar 16 sayfalık konu ile bunu birleştirsek nasıl olur ?
  • aslında ilk başta videolar fotoğraflar oradaydı ama kendi koyduğum videoları ben bulamazken başkası nasıl bulacak diye yeni konu açma gereği duydum. o konuyu açan arkadaş ilk mesajımı kopyalayıp o sayfanın başına yapıştırabilir yada ilk mesaja inceleme linki olarak ekleyebilir
  • Bayağı rahatsız ediyor gibi olucam ama shadow guardian çalışmadıysa en azından backstab oyununu deneseydiniz keşke çünkü bu oyunun çalışmasına göre anlayabiliriz x5'in ne kadar oyun çalıştırabileceğini.
    Lütfen alıntı yapın yada bu kullanıcıyı haberdar ederek cevap veriniz.
  • Merhaba.
    Arkadaşlar 2 saattir kilitli halde telefonum. Simkart sd kart ve pilini çıkardım baştan açtım telefonu bir kaç kez ama android ana ekranı geldiği halde hiçbir işlem yapamıyorum. İlk kez android kullandığım için ne yapmam gerektiğini bulamadım bilen varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 22 Haziran 2011; 16:22:14 >
  • Anladım sağol ana konuya'da yazdım fakat cevap gelmedi henüz.
    Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu @kulak_kiri@.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

diger bi konusa bi arkadas acmis oynamis shadow guard.i sanırım benim indirdim sd data sinda sorun vardi

Evet gördüm bende onu yazmaya gelmiştim bu benim için yeterli oldu yinede teşekkürler.
    çok teşekkürler, bayağı detaylı incelemişsin, youtube'da ideosla ilgili tüm videolar senin çektiklerinden oluşuyo nerdeyse, bu da ayrıca takdire değer..

neyse ,
    -şimdi bu telefonu turkcell'den almakla, hepsi burada'dan almak arasında ne giib bi fark olur?
    fiyatı kastetmiyorum tabi, turkcell kazığı elinden geldiğince sokmaya çalışır ama, telefon sorun çıkardığında bi internet sitesi ne kadar destek verebiliyor ve arkasında durabiliyor bilmiyorum, beni aydınlatırsanız sevinirim hepsiburada konusunda..
    -şuanki çin malı telefonum sayesinde türkçekarakter kullanmamaya alıştım zaten ama, ihtiyacımız olursa çok zor bi yerde değil di mi türkçe karakterler?
    -mesaj yazarken çıkan klavye, telefonu düz tuttuğumuzda yeterli oluyor mu, yani farklı yerlere temas etme olasılığımız nasıl ?
    -izlemediğim videolarında cevabı varsa kusura bakma ama, facebook'tan veya youtube'dan video izlerken, takılıyor mu? mesut çevik'in incelemesinde dh'deki video bayağı takılıyordu, o yüzden soruyorum..
    -sende sanırım kılıf yok, bu telefona özel yapılmamış da olabilirdaha, acaba benzer boyutta başka bi modelin kılıfı uyuyor mu, yoksa yapılmışı var mı?

vereceğin cevaplar ideos x5 kullanıcı sayısına +1 yapabilir, çok teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gary_1907 -- 22 Haziran 2011; 19:22:43 >

• beğendiğinize sevindim.

ilk soru hakkında kesin bi bilgim yok ama prosedür diğerler tellerle aynıdır sanırım. ben memleketten bi tel almıştım ve karsa geldiğimde tel arıza yaptı (tabi kvklıydı)buraya en yakın kvk erzurumda ve mng kargoya gittim kargomu verdim (beleş ve elimde faturada yoktu) onlar tamir edip gönderdi bana.

diğer sorunun cevabını biyere yazmışltım ama nereye hatırlamıyorum cevapvereyim mesela i ye uzun basınca özel karakterler çıkıyor ve ı da bunların arasında. aynı şey s,ş içinde geçerli. türkçe klavye programları varmış ama tuşlar küçülüyormuş o yüzden hiç deneme ihtiyacıda duymadım

duz tutunca yeterli ben bazen k yerine l ye s yerine de a ya basıyorum yani kenarlarda sorun oluyor parmaklarım dolma olduğundandır diye düşünüyorum (ek olarak mesajı konuşarakda yazdıra biliyorsunuz[bunun için bi program mı yüklemiştim yoksa orjinalde varmıydı hatırlamıyorum, sanırım orjinalde tr desteği yoktu ben tr mi yükledim öyle bişeydi])

orjinal kılıfım yok ama iphone 4 kılıfı oluyor(bi arkadaştan denedim) ve telefoncuya gidip bu kılıfdan istedim sonra telefonu gösterim adam elindeki en büyük çekmeli zarf kılıfı gösterdi içine cuk oturdu.
    son olarak kesinlikle yeni ekran koruyucu almadan orjinalini çıkarma benimki daha 1 haftalık olmadan ekran koruyucu kılcal çizikler içinde kaldı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.