Şimdi Ara

Huawei İdeos X5 için Optimize Rom l ANA KONU (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.112
Cevap
7
Favori
71.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

@kaan&arda

eyvallah Dostum o senin guzel görüşün

@ideosx5.gb

1saniyelik bi takılma hocam, ufak oyunlarda bole bisey olmıyacak hocam, yuksek ram ve perfonmans isteyen oyunlarda olcak sadece, Ram yuzde 20 civarına inince sistem kendiliginden ram sıkıstırma ve temizlemesini yapacak , hem sarj hem performanaz olarak katkı saglayacak kullanan yakın cevrem oldukca beğendiler romu, telefonu sattırmıyolar bana

ayriyetten miui App Drawer eklentisi roma entegre gelecek cok Hosuma gitti bu ozellik

SÜPER

Zaten her türlü orjinal romdan iyi olacağı için içim rahat, ben zaten orjinal romdan bile memnunum

• miuideki HTC yazan açılış ekranını nasıl iptal edebiliriz?
  • quote:

@kaan&arda

@ideosx5.gb

1saniyelik bi takılma hocam, ufak oyunlarda bole bisey olmıyacak hocam, yuksek ram ve perfonmans isteyen oyunlarda olcak sadece, Ram yuzde 20 civarına inince sistem kendiliginden ram sıkıstırma ve temizlemesini yapacak , hem sarj hem performanaz olarak katkı saglayacak kullanan yakın cevrem oldukca beğendiler romu, telefonu sattırmıyolar bana

ayriyetten miui App Drawer eklentisi roma entegre gelecek cok Hosuma gitti bu ozellik

legolash süper bir rom bizi bekliyor galiba ancak ben uygulamaların yedegini hep miui backup ile almıştım. şimdi cm7 kursam titanium backup ile miui backup.apk nin yedegini almış ve cm7 de de kurmuş olsam miui backup çalışır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: axt

miuideki HTC yazan açılış ekranını nasıl iptal edebiliriz?

nerde HTC yazıyo hocam anlamdım

dediğin bootanimation kapatmaysa

buid.prop satırına bunu ekleyin

debug.sf.nobootanimation=0
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

@kaan&arda

@ideosx5.gb

legolash süper bir rom bizi bekliyor galiba ancak ben uygulamaların yedegini hep miui backup ile almıştım. şimdi cm7 kursam titanium backup ile miui backup.apk nin yedegini almış ve cm7 de de kurmuş olsam miui backup çalışır mı ?

hiç denemedim Hocam MiuiBackup programını Cm7de,

miui prime v2 uploadına basladım

• buid.prop editleyeyim dedim ama root explorer yazıları okunmuyor:
     Huawei İdeos X5 için Optimize Rom l ANA KONU

bunu nasıl çözebiliriz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

@kaan&arda

@ideosx5.gb

hiç denemedim Hocam MiuiBackup programını Cm7de,

miui prime v2 uploadına basladım

deneyebilir misin benim için çok önemli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: axt

miuideki HTC yazan açılış ekranını nasıl iptal edebiliriz?

nerde HTC yazıyo hocam anlamdım

dediğin bootanimation kapatmaysa

buid.prop satırına bunu ekleyin

debug.sf.nobootanimation=0

zor da olsa buldum. debug.sf.nobootanimation=0 satırı var zaten.
  • beta sürümünü yükledim b138 olanını ondan sonra 32 kernelli olan romlarını bitürlü yükleymedim yedekde aldım ondan sonra cwm 5.5.0.4 yükledim ondan sonra telefon daha da açılmıyor cwm den geri yükledim cwm uyumlu değil çünkü ben o yedeği 5.0.2.7 de almışdım açılmıyor telefon ne yapmalıyım huawei yazısı geliyor kapanıyor cwmde açılmıyor
  • yedeği geri yükledim ama ben o yedeği 5.0.2.7 cwmde almışdım 5.5.0.4 cwmde yükledim yedeği telefon pert oldu hiç açılmıyor bir önerisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: halit255

yedeği geri yükledim ama ben o yedeği 5.0.2.7 cwmde almışdım 5.5.0.4 cwmde yükledim yedeği telefon pert oldu hiç açılmıyor bir önerisi olan varmı

ROM yükle
  • Optimize Miui Rom Prime v2 upload tamamlandı. ilk sayfaya eklenecektir bilgiler

Link:
    http://www.mediafire.com/?t484ift66xtbrin
  • hocam eline sağlık süper bir rom yapmışsın gps 2 snde bağlanıyor bunu nasıl yaptın çok merak ediyorum, ne orj nede diğer custom romlarda böyle birşey gördüm , hatta balkona bile çıkmıyorum salonun ortasında bağlanıyor hayret ettim doğrusu kullandığım rom Optimize Miui Rom Prime v1
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

hocam eline sağlık süper bir rom yapmışsın gps 2 snde bağlanıyor bunu nasıl yaptın çok merak ediyorum, ne orj nede diğer custom romlarda böyle birşey gördüm , hatta balkona bile çıkmıyorum salonun ortasında bağlanıyor hayret ettim doğrusu kullandığım rom Optimize Miui Rom Prime v1

eyvallah Hocam
  • quote:

Optimize Miui Rom Prime v2 upload tamamlandı. ilk sayfaya eklenecektir bilgiler

Link:

İsmail 8 gundur rom yuklememistim.
    Telefon iyice dinlendi, simdi indirmeye basladim.
    Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

hocam eline sağlık süper bir rom yapmışsın gps 2 snde bağlanıyor bunu nasıl yaptın çok merak ediyorum, ne orj nede diğer custom romlarda böyle birşey gördüm , hatta balkona bile çıkmıyorum salonun ortasında bağlanıyor hayret ettim doğrusu kullandığım rom Optimize Miui Rom Prime v1

wifi yada mobil internet o anda açık ise gps açmadan android yerinizi tespit edebilir.
  • İndirme tamam, simdi bende yukluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Teknik

quote:

Optimize Miui Rom Prime v2 upload tamamlandı. ilk sayfaya eklenecektir bilgiler

Link:

İsmail 8 gundur rom yuklememistim.
    Telefon iyice dinlendi, simdi indirmeye basladim.
    Tesekkurler.

fikret abi kayboldun gittin valla :D satıyım deme telefonu , bana sattırmadı arkadaslar atrix alıyodum az kalsın :) u8800' le yola devam 1yıl daha :D

• geri bildirimlerde bulunursanız sevinirim Arkadaşlar, benim vizelere çalışmam lazım
  • rom şimdilik güzel (ics teması hariç :) bulduğum bir sorun, ses tuşalryla uyandırma açık olsa da çalışmıyor.

bir de elimdeki hiç bir hava durumu apksını çalıştıramadım. iyi bir tane tavsiye edebilecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan ucan tekme -- 21 Mart 2012; 23:15:32 >
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.