Şimdi Ara

Huawei İdeos X5 için Optimize Rom l ANA KONU (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.112
Cevap
7
Favori
71.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: axt

rom şimdilik güzel (ics teması hariç :) bulduğum bir sorun, ses tuşalryla uyandırma açık olsa da çalışmıyor.

bir de elimdeki hiç bir hava durumu apksını çalıştıramadım. iyi bir tane tavsiye edebilecek var mı?

ses tuşlarıyla uyanmıyor
  • ses tuşlariyla uyanmayı açtıktan sonra telefona res atın, zırt pırt acılmasın diye yarım saniye basınca ses tuslarına ole acılacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi terra bi lego. Telefon iki rom arasında gidip geliyor.
    Yine zihnine sağlık.
    indirip yükleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

ses tuşlariyla uyanmayı açtıktan sonra telefona res atın, zırt pırt acılmasın diye yarım saniye basınca ses tuslarına ole acılacak

eyvallah
    eline saglık:)
  • eyvallah Hocam,

app drawerdan kimse soz etmedi

miui control panele girin
    appdrawer optionsa girip aktif edin

sag ust bldirim cubuguna dokunmadan hemen altından parmagnzi asagi dokru surukleyin appdrawer cıkacak cok kullanislı

miui control panelden colour optionsdan, appdrawer backrounda girip butun renkleri kısın 0 noktasına getirin, alphayi yuzde 75 civarında tutun cok şık duruyor

• aklıma gelmisken soyliyim yazmayi unuttum , hic bi sekilde buid.prodaki varolan degrleri oynamayın, Fps unlocklu geliyor Rom , fps unlock stablte bozuyo ,telefona res attrir diyorlardi:) kullanin ve gorun farkı akıcılıgı , en iyi seklde optimize etmeye calstm

buda fps degeriyle ilgili bi resim
    http://e1203.hizliresim.com/v/q/3r091.jpg

3d surucu testleri yapan nenamark 1-2, neo core testlerini yapmadm , yapan olursa SS koyarsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 22 Mart 2012; 1:27:40 >

• Legolash yine coşturmuşsun ortalığı. Hemen test ediyorum
  • ilk acilista sd karti gormuyor. mutlaka reset istiyor.

• quote:

ilk acilista sd karti gormuyor. mutlaka reset istiyor.

Her 35 kernelde olan bir sonrundur bu yapacak birşey yok.
  • Beats audio eklentisi var mı rom da?

• quote:

aklıma gelmisken soyliyim yazmayi unuttum , hic bi sekilde buid.prodaki varolan degrleri oynamayın, Fps unlocklu geliyor Rom , fps unlock stablte bozuyo ,telefona res attrir diyorlardi:) kullanin ve gorun farkı akıcılıgı , en iyi seklde optimize etmeye calstm

buda fps degeriyle ilgili bi resim
    http://e1203.hizliresim.com/v/q/3r091.jpg

3d surucu testleri yapan nenamark 1-2, neo core testlerini yapmadm , yapan olursa SS koyarsa iyi olur

build.prop ve fps?Yoruldun sende tabi :D.Ama fps lock un gerekli olduğu kanaatindeyim zira unlock yaptığınız taktirde GPU en üst seviyede çalışacağı için pil tüketimine sebep olacaktır.Aynı zamanda vsync ide kapatmış oluyoruz asıl oyunlarda akıcılık yapan şeyin vsync olduğunu düşünüyorum.

• quote:

ilk acilista sd karti gormuyor. mutlaka reset istiyor.

offical romdan kaynaklanan bi sorun Hocam
  • @forumber

pil sarfiyati gayet iyi durumda Romda, fps hala kilitli actıgınız taktirde, ekranda yırtılmalar olcaktır, klit alt sınırını andreno 205 grafikli telefonlarla ayni seviyeye cektim, ki zaten neden huawei bu degeri digr ayni ozellkle telefonlardn altta tutmus anlamıs degilim, desire z yle hemn hemen donanım olarak aynı olan telefonun butun performans ayarı minimum dezire z yle ayni seviyeye cektim , o yuzden sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

Beats audio eklentisi var mı rom da?

beats audio eklentisi, kulaklık sesini duzeltip, haporlor sesine ciddi zarar veriyor,

Ses kalitesi iyi durumda gerek duymadim o yuzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnox

Legolash yine coşturmuşsun ortalığı. Hemen test ediyorum

eyvallah Hocam
  • Öncelikle rom için teşekkürler.İzlenimlerim.
    + ları
    1)GPS oldukça hızlı
    2)Kamera performansını çok beğendim
    3)ŞARJ iy
    4)Ekran geçişleri güzel
    5)Oyun performansı çok çok iyi
    6)Ses mükemmel

- leri
    1)Ses tuşlarıyla bir türlü uyandıramadım(res atmama rağmen)
    2)Wifi de sürekli kopmalar oluyor ve çok yavaş(Google ana ekranını bile 15-20 saniyede açıyor.Yalnız marketteki uygulamaları hızlı indiriyor).
    3)Zaman zaman donmalar oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat9934

Öncelikle rom için teşekkürler.İzlenimlerim.
    + ları
    1)GPS oldukça hızlı
    2)Kamera performansını çok beğendim
    3)ŞARJ iy
    4)Ekran geçişleri güzel
    5)Oyun performansı çok çok iyi
    6)Ses mükemmel

- leri
    1)Ses tuşlarıyla bir türlü uyandıramadım(res atmama rağmen)
    2)Wifi de sürekli kopmalar oluyor ve çok yavaş(Google ana ekranını bile 15-20 saniyede açıyor.Yalnız marketteki uygulamaları hızlı indiriyor).
    3)Zaman zaman donmalar oldu.

hocam benim için en önemi konu wifi ve takılma sorunudur, hic yaşamadm bunları, romu kurmadan once mutlaka format/ sytem yapın cwm ekranindan, ciddi degisiklikler var, cakısma yuzunden olabilir, ilk sayfadki yukleme prosudurunu harfiyen uygulayın, bi sorununuz kalmıcaktır, sorun devam ederse, net hızlandırma tweakının kullandıgınz internet proxy adrslryle uyumsuzluk yasamsıdır ki, bu cok kucuk bi ihtimal, sorun devam ederse root explori acın buid.prop u tex editorle acın en altlardaki net tweak yazan yrin net ile bslayan yerleri silip telefona reset atın, bu tweak cok basarılı, sorununuz buyuk ihtimal Cwm ekranindan format system dememenizden kaynaklıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 22 Mart 2012; 10:28:52 >

• LegoLaSH ellerine saglık herseyi guzel calısıyor.

ama ses tuslarıyla uyandırma olmamıs hocam. sahsi fikrimdir.
    dediklerini yaptım. evet azcık uzun basınca uyanıyor telefon. ama her zaman degil. canı istedigi zaman yapıyor bu işi.
    eger ufak bir text editor degisikligi ise soylersen degistirip eski haline alalım.
    yok uzun is yapamazsınız dersen de canın saolsun.
    rom keyifli olmus.
    tekrar eline saglık.
  • Legolash hocam sizin miui son surumu kullanıyorum terramino 140 nolu sayfada ekran hassasiyetini azaltmak için bir program oneriyor. 2.35 kernellar için sanırım. deneme imkanınız oldumu sizin romda sorun çıkartırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdum -- 22 Mart 2012; 11:14:39 >
  • quote:

eyvallah Hocam,

app drawerdan kimse soz etmedi

miui control panele girin
    appdrawer optionsa girip aktif edin

sag ust bldirim cubuguna dokunmadan hemen altından parmagnzi asagi dokru surukleyin appdrawer cıkacak cok kullanislı

miui control panelden colour optionsdan, appdrawer backrounda girip butun renkleri kısın 0 noktasına getirin, alphayi yuzde 75 civarında tutun cok şık duruyor

Selamlar Rom gerçekten harika olmuş. Bilginiz ve elinize sağlık. Ama ben miui control panel olayını beceremedim. appdrawer çıkacak demişşsiniz, bende çıkmadı. Nerede yanlışlık yapıyorum acaba? Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.