Şimdi Ara

Huawei İdeos X5 için Optimize Rom l ANA KONU (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.112
Cevap
7
Favori
71.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akdum

Legolash hocam sizin miui son surumu kullanıyorum terramino 140 nolu sayfada ekran hassasiyetini azaltmak için bir program oneriyor. 2.35 kernellar için sanırım. deneme imkanınız oldumu sizin romda sorun çıkartırmı

blmiyorum Hocam programı, ekran hassasiyeti minimize edldi Romda, buda sarja katkıda bulunuyor , ki hassasiyet problemi yok Romda ,atmel ekran sorunu var buda yazılmsal bisey programla hallolmaz Hocam, sdce hassasiyet icindir o program, ise yarıyosa kullanablrsn tabkde
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNsTiGaToR

LegoLaSH ellerine saglık herseyi guzel calısıyor.

ama ses tuslarıyla uyandırma olmamıs hocam. sahsi fikrimdir.
    dediklerini yaptım. evet azcık uzun basınca uyanıyor telefon. ama her zaman degil. canı istedigi zaman yapıyor bu işi.
    eger ufak bir text editor degisikligi ise soylersen degistirip eski haline alalım.
    yok uzun is yapamazsınız dersen de canın saolsun.
    rom keyifli olmus.
    tekrar eline saglık.

farkettim Hocam, hr zaman calsmyor uyandırma bu soruna snavlardan sonra vakit ayracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.arslan

quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

eyvallah Hocam,

app drawerdan kimse soz etmedi

miui control panele girin
    appdrawer optionsa girip aktif edin

sag ust bldirim cubuguna dokunmadan hemen altından parmagnzi asagi dokru surukleyin appdrawer cıkacak cok kullanislı

miui control panelden colour optionsdan, appdrawer backrounda girip butun renkleri kısın 0 noktasına getirin, alphayi yuzde 75 civarında tutun cok şık duruyor

Selamlar Rom gerçekten harika olmuş. Bilginiz ve elinize sağlık. Ama ben miui control panel olayını beceremedim. appdrawer çıkacak demişşsiniz, bende çıkmadı. Nerede yanlışlık yapıyorum acaba? Saygılarımla.

miui control panele girin
    appdrawer optionsa girip aktif edin

sag ust bldirim cubuguna dokunmadan hemen altından parmagnzi asagi dokru surukleyin appdrawer cıkacak cok kullanislı

miui control panelden colour optionsdan, appdrawer backrounda girip butun renkleri kısın 0 noktasına getirin, alphayi yuzde 75 civarında tutun cok şık duruyor

burdada nsl bisey oldugu hakkında fikir sahibi olun diye video koydum, nasl acldgnida daha iyi anlarsınız hem

m.youtube.com/#/watch?desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DAdsjbRlNT1g%26feature%3Dyoutube_gdata_player&feature=youtube_gdata_player&v=AdsjbRlNT1g&gl=US

• bu ses tuslariyla uyandirma bazen calisiyor, cogunlukla calismiyor. nesen olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

Orijinalden alıntı: halit255

yedeği geri yükledim ama ben o yedeği 5.0.2.7 cwmde almışdım 5.5.0.4 cwmde yükledim yedeği telefon pert oldu hiç açılmıyor bir önerisi olan varmı

ROM yükle

Teşekkûr ederim yol gõsterdiğin için rom yukledim açıldı telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: axt

bu ses tuslariyla uyandirma bazen calisiyor, cogunlukla calismiyor. nesen olabilir?

o sorunu halletcem Hocam romla uğraşma vakti bulunca lock screenda ekran kapalıyken muzik dinleyp ses tuslariyla muzigi degistirme, olarak algılıyo hep sanırım o yuzden ekran acılmıyo arada sanırım
  • Paypallı oldum acayip zormuş he paypal tusu koymak
  • İlk gelen yorumlara göre rom sanırım tam istediğim gibi sanki LegoLaSH iç seslerimi duyup rom çıkarmaya karar vermiş

İlk defa rom kuracağım için işim biraz uzun sürecek gibi, o yüzden romu cumartesi günü boş bir zamanımda yüklemeyi düşünüyorum.

Son olarak TerraMino'nun Elite X1 (hatta tüm elite rom serisi) ile bu romun karşılaştırmasını deneyen kullanıcılardan alabilirsem çok iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

İlk gelen yorumlara göre rom sanırım tam istediğim gibi sanki LegoLaSH iç seslerimi duyup rom çıkarmaya karar vermiş

İlk defa rom kuracağım için işim biraz uzun sürecek gibi, o yüzden romu cumartesi günü boş bir zamanımda yüklemeyi düşünüyorum.

Son olarak TerraMino'nun Elite X1 (hatta tüm elite rom serisi) ile bu romun karşılaştırmasını deneyen kullanıcılardan alabilirsem çok iyi olacak.

TerraMino MIUI ROM unu sıfırdan kendisi birleştiriyor.Sanırım LegoLasH da mevcut bir MIUI yi editliyor.

Ayrıca TerraMino Elite ROM üzerine yaklaşık 6 aylık (veya daha) bir emeği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 22 Mart 2012; 22:21:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forumber

quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

İlk gelen yorumlara göre rom sanırım tam istediğim gibi sanki LegoLaSH iç seslerimi duyup rom çıkarmaya karar vermiş

TerraMino MIUI ROM unu sıfırdan kendisi birleştiriyor.Sanırım LegoLasH da mevcut bir MIUI yi editliyor.

Ayrıca TerraMino Elite ROM üzerine yaklaşık 6 aylık (veya daha) bir emeği var.

Biliyorum zaten performans rom v3 den beri takip ediyorum Terra telefondaki her özelliği mükemmel hale getirdi fakat bildiğim kadarıyla oyun konusunda başarısız kaldı.Bende o yüzden iki rom arasındaki farkları merak ediyorum

• Rom hakkındaki görüş ve karşılaştırmanızı düzgün bi üslupla yaparsanız sevinirim, .35kernel miuiler edit degildir, standart miui sisteminin üzerine 10fazla u8800 miui ve 3 ayrı telefon marksndaki miuilerin iyi yanlarının, u8800 uyarlanmasıdır.

Herkeze iyi geceler ,hayırlı cumalar şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legolash sen takilma deniyoruz biz butun romlari sifirdan yapmak yada baska romlari birlestirmek onemli degil kullanici icin.kullanici icin rom iyiyse hangi bahceden geldigi sorun degil.sen devam et calismalarina miuilerin cok memnun edici yeni calismalarnini sabirsizlikla bekliyoruz.
  • systemi formatlayıp yeni rom kurduktan sonra telefona daha hiç bi ayar yapmadan eski ekran açılış kapanış animasyonunu aklında tutması formata rağmen normal mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35and -- 23 Mart 2012; 1:43:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

Rom hakkındaki görüş ve karşılaştırmanızı düzgün bi üslupla yaparsanız sevinirim, .35kernel miuiler edit degildir, standart miui sisteminin üzerine 10fazla u8800 miui ve 3 ayrı telefon marksndaki miuilerin iyi yanlarının, u8800 uyarlanmasıdır.

Herkeze iyi geceler ,hayırlı cumalar şimdiden

Hocam bende zaten sanırım demiştim,öyle yapıyorsan çok güzel.Bilirsin sen beni ROM ları kötüleyen biri değilimdir :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35and

systemi formatlayıp yeni rom kurduktan sonra telefona daha hiç bi ayar yapmadan eski ekran açılış kapanış animasyonunu aklında tutması formata rağmen normal mi acaba?

Animasyon dediğiniz telefon açıldıktan hemen sonraki gelen resimmi yoksa açtıktan sonra 20-40 saniye sonraki hareketli animasyonlarmı?
  • LegolaSH romdaki wifi sorunum düzeldi.Sesle uyandırma hariç güzel bi rom olmuş.Bu arada yanlış görmediysem geno miui4 çıkarmış.
    http://dl.dbank.com/c0mhh86bqe
  • terro ve lego'nun romlarını karşılaştırırsak eminim yine telefonlar arası farklılıklardan oluşan farklı sonuçlar çıkacaktır. terrranın romları denediğim iki telefonda da çok sorunluydu, şarjı berbattı. şu anda legolashın romunu kullanıyorum. nispeten daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
  • LegoLaSH

Optimize Miui Rom Prime v2 * (.35 Kernel) 21.03.2012 yükledim dün gece, 2.3.5 in resetlemesinden bıktım artık, telefon kapattıp tekrar açmak istediğimde o pembe yanıp sönen çiçek resminden de bıktım ve miui yi yükledim. Dün geceden beri kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim ellerin kolların sağ olsun
    LegoLaSH allah kolaylık versin.
  • Kızdırmayın LegoLaSH ı alırım ayağımın altına
  • Legolash hocam
    son miui yuklemek istiyorum ancak soylenen sekilde yaptıgımda mount system yapıyor ancak format system diyince error diyor. sizin bununla ilgili bir öneriniz vardı. bir aşamayı atlayıp oyle yukluyorduk hatırlayamadım nasıldı acaba yardımcı olursanız cok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.