Şimdi Ara

Huawei İdeos X5 için Optimize Rom l ANA KONU (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.112
Cevap
7
Favori
71.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

quote:

Orijinalden alıntı: axt

quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

advantecden reboat recovry yapın mount system demeden, format system yapın, aksi taktirde , format system yapmadan Rom kurarsaniz eski Romunuzdan artıklar kalacak veyavas yavas birikecektir

Suan cikmam lazim yarin vize var, Herkeze iyi aksamlar

E:format_volume failed tu unmount "/system" Error formatting /system! hatası veriyor.

Dostum cwm versiyonunuz nedir? 5.5.0.4 kullanın.Hiç böyle sorunlar olmuyor.Sistem.mount falan için reboot falan da istemiyor.Hem dahili hem harici hafızayı görüyor vs vs. 5.0.2.7 ile falan uğraşmayın.

eywallah. peki link var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

peki çıkacak olan rom 35 kernel mi ?

evet Hocam .35 Kernel , sende .32 Kernel Optimizeye veda et artık:) u8800 icin en kararlı miuiyi cikarcam dezire z portu olacak, az once bi kac arkadasa kurdum , telefonun islemciRam yonetimi bastan ele alındi, akıcılık ne olursa olsun bozulmuyor hiç, sarj telefonla cok icli dışlı oldugum halde 18 saat gitti, 2gunu bulur normal kullanimda

--- İstek --- Hocam ICS Locker'ı roma dahil eder misin?

Telefonu gingerbread e güncellemediğim için bilmiyorum ama bu dokunmatik sorunları için atmel fix olucak mı?
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

Legolash söylediğine göre oyun sorununu zaten çözecekmişsin. Fotoğraf ve video kalitesi iyi olursa, video kaydında takılma sorunu olmazsa ,müzik kalitesi iyi olursa , menü akıcılığı yağ gibi olursa kasılma vs olmazsa 40 yıl duacın olurum.

başka ne kaldı ki zaten :D

test asamasi basarılı gecti, video performansi+ gece flashlı cekimdeki netligede bayılacaksiniz, romun icine batarya kalibrasyon programi attim, işe yarayan yuzde kac kalibre ettigini gosteriyor, birde youtube programiyla HD videolarida izleyebilceksiniz, bugun yarin upload yaparim

Hocam bugün etsen süper olur. 35 kernele geçeceğim, Terra ELite X1 32 kernel var. Şu şebekenin gidip gelmesinden sıkıldım.

• quote:

quote:

peki çıkacak olan rom 35 kernel mi ?

evet Hocam .35 Kernel , sende .32 Kernel Optimizeye veda et artık:) u8800 icin en kararlı miuiyi cikarcam dezire z portu olacak, az once bi kac arkadasa kurdum , telefonun islemciRam yonetimi bastan ele alındi, akıcılık ne olursa olsun bozulmuyor hiç, sarj telefonla cok icli dışlı oldugum halde 18 saat gitti, 2gunu bulur normal kullanimda

napalim geçecez artık 35 kernele birde hangi 2.3 sürümü yukleyim?

birde rom a geçiş efekti felan ekledin mi hocam?
  • @engin_dlk

tema ics tema olacak yine,
    sebeke sorunu yok
    bugun uploadlamam zor olur, en gec yarın ederim

@mahseer898

hayır hocam stock efekle gelecek Rom,
    b518 uzerine kur Hocam ugrasma digeleriyle, ilk syfada link olmasi lazım b518 beta 2 nin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@engin_dlk

tema ics tema olacak yine,
    sebeke sorunu yok
    bugun uploadlamam zor olur, en gec yarın ederim

@mahseer898

hayır hocam stock efekle gelecek Rom,
    b518 uzerine kur Hocam ugrasma digeleriyle, ilk syfada link olmasi lazım b518 beta 2 nin

efekt ekleyebilirsen iyi olur ya görsellik ön planda artık benim için :)

birde bu b518 de pembe ekran kilidi yoktu değil mi?
  • @mahseer898
    evet hocam b518de penbe ekran kilidi yok,
    ayrıyetten gecis efekt yaparim hocam

• quote:

@mahseer898

Atmel fix var mı? Hocam romda ram optimizasyonu nasıl programlar kapalıyken ne kadar boşda bellek kalıyor? Birde gta 3 felan yağ gibi akıyor dedidiniz rom hangi işlemci frekans aralıklarıyla gelecek?
  • quote:

@mahseer898

bence miui teması icsden cok cok daha iyi.
  • Telefonu alalı 5-6 ay oldu hiç rom yüklemedim root olmadım. İnşallah sizin bu yeni romunuzu yükleyicem.

Hocam romun isminide söyleyinde imzama onu yazayım? hatta bence ice cream sandwich'e inat Turkish Sandwich olsun
  • quote:

Telefonu alalı 5-6 ay oldu hiç rom yüklemedim root olmadım. İnşallah sizin bu yeni romunuzu yükleyicem.

Hocam romun isminide söyleyinde imzama onu yazayım? hatta bence ice cream sandwich'e inat Turkish Sandwich olsun

Romu kurar kurmaz bos ram 221 civarı olacaktır, telefon smartwasv2 1024-245 frekansiyla gelecek, hangi oyunu oynarsaniz oynayın ,oyunu actıktan yaklşık 45 saniye sonra ufak bi kasma olacak, sonra hic kasmayacak en ufak sekilde, bunun olmasının sebebi, ram önbellegi temizlenip skıstırılıyor,, islemci tek bi noktaya hakimiyet saglayacak, oyunu arka plana atsanız bile seri sekilde gecis yapcaktır

Romun adı aynı olacak
    optimize Rom serisinden ` optimize Miui Rom Prime v2´

• quote:

quote:

Telefonu alalı 5-6 ay oldu hiç rom yüklemedim root olmadım. İnşallah sizin bu yeni romunuzu yükleyicem.

Romu kurar kurmaz bos ram 221 civarı olacaktır, telefon smartwasv2 1024-245 frekansiyla gelecek, hangi oyunu oynarsaniz oynayın ,oyunu actıktan yaklşık 45 saniye sonra ufak bi kasma olacak, sonra hic kasmayacak en ufak sekilde, bunun olmasının sebebi, ram önbellegi temizlenip skıstırılıyor,, islemci tek bi noktaya hakimiyet saglayacak, oyunu arka plana atsanız bile seri sekilde gecis yapcaktır

Romun adı aynı olacak

Kardesim yine ellerine saglik. Son 1 haftadir senin optimize cm7 romunu kullaniyorum. Performans olarak simdiye kadar kullanmis oldugum 32 ve 35 kernel romlarin hicbiri bu kadar iyi degil. Bu kadar stabil baska rom kullanmadim henuz. İcs de sikintili actigim autocad cizimlerimi bile kolayca acabiliyorum. Soruma gelince bu son yaptigin romun benim kullandigim cm7 den artilari nelerdir. Birde cm 9 unu eger stabilse bende kullanmak isterim. Hersey icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan&arda

quote:

quote:

Romun adı aynı olacak

Kardesim yine ellerine saglik. Son 1 haftadir senin optimize cm7 romunu kullaniyorum. Performans olarak simdiye kadar kullanmis oldugum 32 ve 35 kernel romlarin hicbiri bu kadar iyi degil. Bu kadar stabil baska rom kullanmadim henuz. İcs de sikintili actigim autocad cizimlerimi bile kolayca acabiliyorum. Soruma gelince bu son yaptigin romun benim kullandigim cm7 den artilari nelerdir. Birde cm 9 unu eger stabilse bende kullanmak isterim. Hersey icin tesekkurler.

performans olarak ayni olacaktir Hocam , yalnız cm7 prime v1in hizinda seri calısan etrafimda pek telefon gormedim, i9000 i9003 neoV ye nazaran cok seri calısıyor kendi segmentindeki telefonlara nazaran

Cm9 Rom dzonun aurorasinin cm9 modlu halidir aurora icsden performans olarak fazla bi + sı yok , + tarafi cm9daki kolaylıklar tema destegi olacaktır, yinede dzonun 3.0 kernelini bekleyecegim

cm7 prime v1den memnunsanız degistirmeyin hocam, en kısa zamanda v2 surumunude cıkaririm, bu haftalık sadece miui cıkarabilirim, yogun sinav haftasındayım gecikme icin kusura bakmazsanız sevinirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan&arda

quote:

quote:

Romun adı aynı olacak

performans olarak ayni olacaktir Hocam , yalnız cm7 prime v1in hizinda seri calısan etrafimda pek telefon gormedim, i9000 i9003 neoV ye nazaran cok seri calısıyor kendi segmentindeki telefonlara nazaran

Cm9 Rom dzonun aurorasinin cm9 modlu halidir aurora icsden performans olarak fazla bi + sı yok , + tarafi cm9daki kolaylıklar tema destegi olacaktır, yinede dzonun 3.0 kernelini bekleyecegim

cm7 prime v1den memnunsanız degistirmeyin hocam, en kısa zamanda v2 surumunude cıkaririm, bu haftalık sadece miui cıkarabilirim, yogun sinav haftasındayım gecikme icin kusura bakmazsanız sevinirim

Kardesim ilgi ve alakan icin cok tesekkurler. Sinavlarinda basarilar dilerim. Okul herseyden onemli. Emegine saglik. Miuiyi pek sevmiyorum. Cm7 den cok memnunum. Tavsiyee uyacagim. Birde slogan atayim. legolash yenisini yapana dek en iyi rom bu........

• Hocam fruit ninja gibi kısa sürede bitirmemiz gereken oyunlarda 45. saniyede kasılma sorun çıkartır ana menu de beklesek o ufak kasılmayı atlatabilir miyiz ? birde bu mesajı yazarken aklıma geldi, suan telefondan yazıyorum, bu custom romlara swype klavye yüklenebiliniyor mu? Bu arada sorularıma vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler,sınavlarınızda başarılar dilerim, bende derslerine bağlı bi öğrenci olduğum için sizi anlıyorum
  • kaan&arda cm7 nin miui ye göre ne gibi avantajları var?

• quote:

kaan&arda cm7 nin miui ye göre ne gibi avantajları var?

Ben optimize miui kurdum ancak gorsel olarak begenmedigim icin cm7 kurdum.Miuinin performansini bilmiyorum ama hem terranin romlarindan hemde ics den performansli oldugunu soyleyebilirim.
  • quote:

kaan&arda cm7 nin miui ye göre ne gibi avantajları var?

Ben optimize miui kurdum ancak gorsel olarak begenmedigim icin cm7 kurdum.Miuinin performansini bilmiyorum ama hem terranin romlarindan hemde ics den performansli oldugunu soyleyebilirim.
  • Performans benim icin en onemli olcek. Romlari buna gore degerlendiriyorum oncelikle. Sonra gorsellik vs. Bana cm7 daha kullanisli geliyor.
  • @kaan&arda

eyvallah Dostum o senin guzel görüşün

@ideosx5.gb

1saniyelik bi takılma hocam, ufak oyunlarda bole bisey olmıyacak hocam, yuksek ram ve perfonmans isteyen oyunlarda olcak sadece, Ram yuzde 20 civarına inince sistem kendiliginden ram sıkıstırma ve temizlemesini yapacak , hem sarj hem performanaz olarak katkı saglayacak kullanan yakın cevrem oldukca beğendiler romu, telefonu sattırmıyolar bana

ayriyetten miui App Drawer eklentisi roma entegre gelecek cok Hosuma gitti bu ozellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegoLaSH -- 21 Mart 2012; 20:22:27 >

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.