Şimdi Ara

Huawei İdeos X5 için Optimize Rom l ANA KONU (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.112
Cevap
7
Favori
71.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wifi kopmaları mı ? Optimus miuide hic karşılaşmadığım bir sorun. Sorun yaşayanların donanımından kaynaklanıyoda olabilir
  • uzun suredir miui prime v1 kullaniyorum, hiç bi problem yasamadim, aklimda bi sey var ortak ihtiyaca gore guncel vrsiyonları en kısa zamanda ekleyecegim,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

uzun suredir miui prime v1 kullaniyorum, hiç bi problem yasamadim, aklimda bi sey var ortak ihtiyaca gore guncel vrsiyonları en kısa zamanda ekleyecegim,

Lego 2-3 keredir arkadaşlarla konuşurken sesin az geliyor duyamıyoz diye şikayetler alıyom. Neresinden ayarlıyacaz bu konuşma sesini miuinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnox -- 19 Mart 2012; 17:48:58 >
  • quote:

Optimize Miui Rom Prime v1 * (.35 Kernel) 08.03.2012

merhaba. elit rom x üzerine sizin bu romu kurdum. fakat telefon hakkında kısmında hala elit rom x yazıyor. bir de telefon geldiği zaman önce dsp manager sonra volum + kapanmaya zorla hatası veriyor. tüm wipe işlemlerini yaptım. baktım olmadı tekrar aynı işlemleri yaptım kurdum ama yine aynısı oldu.

edit: tema bile ana sayfada verdiğinz gibi değil. elit x'İn teması. çok ilginç değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutan ucan tekme -- 19 Mart 2012; 19:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axt

quote:

Optimize Miui Rom Prime v1 * (.35 Kernel) 08.03.2012

merhaba. elit rom x üzerine sizin bu romu kurdum. fakat telefon hakkında kısmında hala elit rom x yazıyor. bir de telefon geldiği zaman önce dsp manager sonra volum + kapanmaya zorla hatası veriyor. tüm wipe işlemlerini yaptım. baktım olmadı tekrar aynı işlemleri yaptım kurdum ama yine aynısı oldu.

edit: tema bile ana sayfada verdiğinz gibi değil. elit x'İn teması. çok ilginç değil mi?

yuklemeye gecmeden once ,Cwm ekranindan mountstrogeye grip format system ve wipe islemlrini yapın, ole Rom mu kurulur Hocam, atık dosya biriklr, system bellegi dolarsa, sonraki rom yuklemenizde hatalar alablirsiniz, penbe ekrana mudahale etmedende zor kurtulursunuz, saglıklı bir sekilde rom kurdugunuz surece hic bir problem olmıyacaktır Romda

• quote:

yuklemeye gecmeden once ,Cwm ekranindan mountstrogeye grip format system ve wipe islemlrini yapın, ole Rom mu kurulur Hocam, atık dosya biriklr, system bellegi dolarsa, sonraki rom yuklemenizde hatalar alablirsiniz, penbe ekrana mudahale etmedende zor kurtulursunuz, saglıklı bir sekilde rom kurdugunuz surece hic bir problem olmıyacaktır Romda

mountstrogeye grip format system ve wipe hepsini yaptım da 4üncü yapışımda fark ettim, cannot format system gibi bir hata veriyor.
  • advantecden reboat recovry yapın mount system demeden, format system yapın, aksi taktirde , format system yapmadan Rom kurarsaniz eski Romunuzdan artıklar kalacak veyavas yavas birikecektir

Suan cikmam lazim yarin vize var, Herkeze iyi aksamlar

• quote:

advantecden reboat recovry yapın mount system demeden, format system yapın, aksi taktirde , format system yapmadan Rom kurarsaniz eski Romunuzdan artıklar kalacak veyavas yavas birikecektir

E:format_volume failed tu unmount "/system" Error formatting /system! hatası veriyor.
  • quote:

quote:

advantecden reboat recovry yapın mount system demeden, format system yapın, aksi taktirde , format system yapmadan Rom kurarsaniz eski Romunuzdan artıklar kalacak veyavas yavas birikecektir

E:format_volume failed tu unmount "/system" Error formatting /system! hatası veriyor.

Reboot recovery yapın daha sonra wipe data/factory set ardından mounts and storage ye gir ve mount /system yapmadan format /system yap.Daha sonra tekrar reboot recovery yap.35 kernelde sorunlu recovery ondan oluyor
  • legolash
    cm 7 için FİNAL SÜRÜMDEN Bİ ÖNCE ÇIKAN BETA2 OFFİCAL ÜZERİNE KURULMASI TAVSİYEDİR. demişsin b528 romun üzerinede kurulabilirmi?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=c0ed1a968de23bdc27b9ef9a275015d2&t=1527745
    linkteki rom için ne diyorsun 32 kernel üzerine kurup denedinmi özellikle sana soruyorum cm7 uzmanı olduğun için.
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhlis bey -- 19 Mart 2012; 23:53:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

legolash
    cm 7 için FİNAL SÜRÜMDEN Bİ ÖNCE ÇIKAN BETA2 OFFİCAL ÜZERİNE KURULMASI TAVSİYEDİR. demişsin b528 romun üzerinede kurulabilirmi?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?s=c0ed1a968de23bdc27b9ef9a275015d2&t=1527745
    linkteki rom için ne diyorsun 32 kernel üzerine kurup denedinmi özellikle sana soruyorum cm7 uzmanı olduğun için.
    teşekkürler.

tabiki butun 2.3.5 officallarn uzerine kurablrsn,

denemdigim icin bisey diyemm yalnz .32kernel o, arayuz olarakta standart cm7den fazlasini saglamiyor, ynede kendin bilirsin,

bu arada cok guzel bi Miui Rom hazirladim test ediyorum suan icin, genel olarak performans, stabilite, sarj konusunda butun beklentilere cevap verecek, oyun severler icin yeni nesil butun oyunlari test ettm, real racing2, gta3 gibi yag gibi akıyo oyunlar,

upload yapmm zamn alabilir imkansizlklar yuzunden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

legolash

teşekkürler.

tabiki butun 2.3.5 officallarn uzerine kurablrsn,

denemdigim icin bisey diyemm yalnz .32kernel o, arayuz olarakta standart cm7den fazlasini saglamiyor, ynede kendin bilirsin,

bu arada cok guzel bi Miui Rom hazirladim test ediyorum suan icin, genel olarak performans, stabilite, sarj konusunda butun beklentilere cevap verecek, oyun severler icin yeni nesil butun oyunlari test ettm, real racing2, gta3 gibi yag gibi akıyo oyunlar,

upload yapmm zamn alabilir imkansizlklar yuzunden

Yeni roma ne zaman kavuscaz .sabirsizlikla bekliyorum

• haftasonuna upload ederim eve gidince
  • Legolash söylediğine göre oyun sorununu zaten çözecekmişsin. Fotoğraf ve video kalitesi iyi olursa, video kaydında takılma sorunu olmazsa ,müzik kalitesi iyi olursa , menü akıcılığı yağ gibi olursa kasılma vs olmazsa 40 yıl duacın olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

Legolash söylediğine göre oyun sorununu zaten çözecekmişsin. Fotoğraf ve video kalitesi iyi olursa, video kaydında takılma sorunu olmazsa ,müzik kalitesi iyi olursa , menü akıcılığı yağ gibi olursa kasılma vs olmazsa 40 yıl duacın olurum.

başka ne kaldı ki zaten :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

quote:

Orijinalden alıntı: ideosx5.gb

Legolash söylediğine göre oyun sorununu zaten çözecekmişsin. Fotoğraf ve video kalitesi iyi olursa, video kaydında takılma sorunu olmazsa ,müzik kalitesi iyi olursa , menü akıcılığı yağ gibi olursa kasılma vs olmazsa 40 yıl duacın olurum.

başka ne kaldı ki zaten :D

test asamasi basarılı gecti, video performansi+ gece flashlı cekimdeki netligede bayılacaksiniz, romun icine batarya kalibrasyon programi attim, işe yarayan yuzde kac kalibre ettigini gosteriyor, birde youtube programiyla HD videolarida izleyebilceksiniz, bugun yarin upload yaparim

• peki çıkacak olan rom 35 kernel mi ?

• quote:

peki çıkacak olan rom 35 kernel mi ?

Büyük bir ihtimal
  • quote:

peki çıkacak olan rom 35 kernel mi ?

evet Hocam .35 Kernel , sende .32 Kernel Optimizeye veda et artık:) u8800 icin en kararlı miuiyi cikarcam dezire z portu olacak, az once bi kac arkadasa kurdum , telefonun islemciRam yonetimi bastan ele alındi, akıcılık ne olursa olsun bozulmuyor hiç, sarj telefonla cok icli dışlı oldugum halde 18 saat gitti, 2gunu bulur normal kullanimda

• quote:

quote:

Dostum cwm versiyonunuz nedir? 5.5.0.4 kullanın.Hiç böyle sorunlar olmuyor.Sistem.mount falan için reboot falan da istemiyor.Hem dahili hem harici hafızayı görüyor vs vs. 5.0.2.7 ile falan uğraşmayın.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.