Şimdi Ara

### HUAWEI IDEOS X5 | (02.03.2012) B528 2.3.5 ROM & Atmel Fix | & S.S.S ### (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.196
Cevap
24
Favori
314.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Fruit ninja yeteri kadar akıcı değil froyoda orjinal güncellemeyi yapınca durum değişiyor mu arkadaşlar? Ve final sürümü yada telefondan güncelleme hakkında bir gelişme var mı?

Fruit Ninjayı 2.3.5 te çok akıcı bir şeklide oynuyabiliyorsun. Final sürümü hakkında bir bilgi yok.

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Fruit ninja yeteri kadar akıcı değil froyoda orjinal güncellemeyi yapınca durum değişiyor mu arkadaşlar? Ve final sürümü yada telefondan güncelleme hakkında bir gelişme var mı?

bende hiç güncellemedim telefonu, hala ilk günki yazılım yüklü. telefondan güncelleme veya kararlı global sürüm çıkmadan yüklemiycem ben. böle mutluyum şimdilik.

Orijinalden alıntı: agritux

quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Ya bu b528 çok iyi hoş da Pil felaket gidiyor ya.Dayanmıyor 1 gün bile.Hiç bu kadar hızlı azalmıyordu şarjım.Kaibrasyon da yaptım ama nafile.Pek bir şey de yüklü değil yani.Delirecem.Duzeltemezsem yine custom rom yolları taştan benim için.

hocam emin misiniz? benimki 2 günü tamamlıyor hemde günde 3 saat wifi, sürekli sms, 1 2 saat telefon görüşmesi, 1 2 saat oyun ile birlikte

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

orjinal msj uygulamasından bir farkını göremedim ben?

gönderirken de öyle mi? bende mesaj gönderdiğimde, mesajımın altında yeşil bir ok beliriyor ve normalde gönderildi dediği sürenin 2 3 katı fazla bekleme yapıyor.

bir de huweai ime klavye kullanıyorum. memnunum fakat alternatif yine böyle iri tuşlu klavye tavsiyeniz olur mu?

emin misin ? ben telefonu aldim alali senin dedigin kadar kullanimda 2 gün gltmedi. kaldi ki 3 saat wifi ile dolasiyim %50 nin altina rahat duser. hele hele 2 saat oyun oynayim %20 ye falan duser .sen herhalde muganpower in 3600 mah lik bataryasindan aldin

• ics yukledim super bisey yaa
  • Peki arkadaşlar sd karta atıyoruz ve güncelleniyor bildiğim kadarıyla.Takip etmedim ama sanırım 2.3.5'ten orjinal froyo'ya da dönülebiliyor yine aynı yöntem mi kullanılıyor? Hangi fw'yi öneriyorsunuz(sorunsuz hızlı olmalı orjinal olmayadabilir farketmez sıkıntısız olsun ve froyoya dönüş şansım olsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Evet ben de deniyorum mms gönderilmiyor.

Mms sorunu icin yayinlanmamismiydi bu rom?

ses biraz kısık sanırım. emin değilim ama..

ekran fix ile güzel oldu.

en son cwm backup aldım. tekrar ICS ye döndüm. devam böyle.

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: TuKa

quote:

Orijinalden alıntı: hildor

Merhabalar... telefonumda b522 kurulu b528 e gecmek istiyorum. Suan is yerindeyim. Telefonda Nasil kuracagimi biraz arastirmaya calistim ancak bulamadim. Rica etsem toparlama mahiyetinde b528 i ve atmel fixi nasil kurabilecegimi anlatir misiniz. Tesekkurler

Kurmayin. Ben ettim, siz etmeyin. Gitti telefon rehberim, yukleyemiyorum simdi. Benim icin telefon pert olmus durumda.

Kuracaksanizda bir sekilde benden daha planli hareket edin.

hi suite rehber konusunda hata veriyor. rehberinizi hafıza kartına rehber içinden yedekleyecektiniz.

Haklisiniz. Ama is isten gecmisti.

Sonrasinda yaptigimi anlatayim, umarim benim durumuma dusenlere faydali olur.

B528'e gecmistim ancak telefon rehberimi yedekten geri yukleyemiyordum. Telefon rehberim olmamasi benim icin telefonun olmamasiyla neredeyse ayni sey. Is icin kullaniyorum. Bunun uzerine eski versiyona gecip, yedeklemeyi yuklemek aklima geldi. Bir yerlerden B138 dosyasini buldum ve downgrade islemi yaptim. Bir yerlerde takildi. Garip bir linux komut ekrani geldi vs. ama bir sekilde atlattim ve telefon eski halinde acildi. Hemen yeni versiyonda acilmayan telefon rehberinin backupini actim, ardindan Outlook ve Google'a senkronize ettim. Artik sirtimi saglama vermis olarak tekrardan B528'i yukledim. Yuklenme sonrasinda telefon rehberini bu sefer Google'dan cektim. Dolayisiyla hatanin HiSuite'den degilde, Android'in farkli versiyonlarinin telefon rehberini farkli sekilde kaydetmelerinden kaynaklandigida ortaya cikti. Aslinda hatada degil bu.

Oh be! Telefon rehberim geri geldi!

Arkadaslar, bu upgrade ve downgrade isleride cok zor degilmis. Bilmedigim icin cok cekiniyordum. Ilgili dosyayi bulup, icindeki "dload" ismindeki klasoru SD kartiniza kopyaliyorsunuz. Telefonu kapattiktan sonra, 3 tusa ayni anda bir sureligine basili tutarak yuklemeye basliyorsunuz. Tabiki bir cok farkli sorunla karsilasmak mumkundur ama en basitce yapilan is bu.

Bu arada ben Atmel Fix denilen dosyayi yuklemedim. Ekranda bir problem gorunmuyordu benim icin.

Umarim bu yazdiklarim birine yardimci olur. Ilgilenen arkadaslarada tesekkur ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuKa -- 14 Mart 2012; 22:53:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

Bende kurdum ve ICS ye geri döndüm. MMS göndermede sorun yok. ayarlarını yapmadınız sanırım.

ses biraz kısık sanırım. emin değilim ama..

ekran fix ile güzel oldu.

en son cwm backup aldım. tekrar ICS ye döndüm. devam böyle.

Ayarları yapılı gibi görünüyor ama.Turkcell kullanıyorum ben .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

B528 kurmayı denerken Pembe ekran aldım bende dediğiniz gibi zip i sd karta attım ancak dediğiniz menüler çıkmadı bende?

atmel fix için + ve güç düğmesine basacaksınız 2 tuş yani - tuşuna basmadan deneyin.

normal kurulumda ses açma kapama ve ve güç düğmesi başka yükleme yönetemi yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerdursun1 -- 14 Mart 2012; 23:26:05 >

Orijinalden alıntı: f@Zus

Sanırım benim telefonun versiyonu b528 den memnun olan diğer arkadaşlarınkilerden farklı. Bende b528 ile beraber görünen sorunlar;

1- Hafıza kartı zaman zaman başlangıçtan itibaren okunamıyor. Bazende normal çalışırken yok oluyor.

2- Pusula çalışmıyor.

3- Mms atılmıyor.

4- Adını unuttum bu yatay dikey algılamasını gerçekleştiren sensör sağlıklı çalışmıyor.

5- Çoğu programda zorla kapatma hatası veriyor.

6- Wifi bağlantı sorunu yaşıyor. Çok yavaş.

B526 ya geçmeyi deneyeceğim. Çoğunluk ondan memnun değildi belki benim ilacım odur.

Merhabalar,
    Ben 522'den 528'e geçtim ama çok pişmanım. Arkadaşın saydıklarından bir kısmı bende de ortaya çıktı. 1, 2, 5, ve 6'ya ilaveten GPS'in daha yavaş bulması ve 522deki kadar seri çalışmaması gibi sorunlar yaşıyorum. Şimdi birkere daha 528'i yükleyeceğim. Benzer sorunlar yaşarsam 522'ye tekrar dönmek istiyorum Çünkü 528'i sadece amtel fixi için yüklemiştim başkada bir sorunum yoktu. Size bir sorum olacak 522'ye dönmek için sadece onun dload dosyasını normal yöntemle yüklemem yeterli mi yoksa öncesinde yapmam gereken bir işlem var mıdır?

Özellikle pusulanın çalışmaması ve wifin çok yavaş olması sinir bozucu.

Yardımımız için şimdiden teşekkür ederim.

• dload klasörünü telefonu kendi hafızasına at.Kuruluma başla. Kurulum bittiğinde telefon birsürü hata verecektir. O ekranda wipe data ve wipe recovery işlemlerini yap. Bu kadar.

Orijinalden alıntı: sonerdursun1

quote:

B528 kurmayı denerken Pembe ekran aldım bende dediğiniz gibi zip i sd karta attım ancak dediğiniz menüler çıkmadı bende?

atmel fix için + ve güç düğmesine basacaksınız 2 tuş yani - tuşuna basmadan deneyin.

normal kurulumda ses açma kapama ve ve güç düğmesi başka yükleme yönetemi yok zaten.

b526 kurarken seç kapama açma ve powera bastım hiç bi sorun vermeden yükledi ancak b528 kurarken aynı işlemi yaptım pembe ekranda kalıyor telefon anlamadım ne yapmam lazım?

Orijinalden alıntı: ilbeyemre

quote:

Orijinalden alıntı: f@Zus

Sanırım benim telefonun versiyonu b528 den memnun olan diğer arkadaşlarınkilerden farklı. Bende b528 ile beraber görünen sorunlar;

1- Hafıza kartı zaman zaman başlangıçtan itibaren okunamıyor. Bazende normal çalışırken yok oluyor.

2- Pusula çalışmıyor.

3- Mms atılmıyor.

4- Adını unuttum bu yatay dikey algılamasını gerçekleştiren sensör sağlıklı çalışmıyor.

5- Çoğu programda zorla kapatma hatası veriyor.

6- Wifi bağlantı sorunu yaşıyor. Çok yavaş.

B526 ya geçmeyi deneyeceğim. Çoğunluk ondan memnun değildi belki benim ilacım odur.

Merhabalar,
    Ben 522'den 528'e geçtim ama çok pişmanım. Arkadaşın saydıklarından bir kısmı bende de ortaya çıktı. 1, 2, 5, ve 6'ya ilaveten GPS'in daha yavaş bulması ve 522deki kadar seri çalışmaması gibi sorunlar yaşıyorum. Şimdi birkere daha 528'i yükleyeceğim. Benzer sorunlar yaşarsam 522'ye tekrar dönmek istiyorum Çünkü 528'i sadece amtel fixi için yüklemiştim başkada bir sorunum yoktu. Size bir sorum olacak 522'ye dönmek için sadece onun dload dosyasını normal yöntemle yüklemem yeterli mi yoksa öncesinde yapmam gereken bir işlem var mıdır?

Özellikle pusulanın çalışmaması ve wifin çok yavaş olması sinir bozucu.

Yardımımız için şimdiden teşekkür ederim.

Tekrar yuklemeden once telefonu resetleyip fabrika ayarlarina getirmeniz ve sonrasinda SD karti tamamen silmeniz bence faydali olabilir. Tabi gerekli backuplari aldiktan sonra. Ayrica yuklemeden once pili cikarip takanlarida okumustum.

• Mms olayını çözdüm,pusula da çalışıyor b528 de.Pusula çalışması için basitçe elinizi çaprazlama sekiz şeklinde blrkaç kez sallayın yeterli.Mms için de ayarları turkcell için manuel girdim oldu.8İsteyene yollayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • step1 klasörünü sd karta atıyorum telefonu kapatıp + ve power tuşuna basıyorum sonraki gelen ekranda apply update from sdcard diyorum ancak gelen ekranda attığım update klasörü gözükmüyo fakat diğer klasörler gözüküyo yardım

step1 klasörünü sd karta atıyorum telefonu kapatıp + ve power tuşuna basıyorum sonraki gelen ekranda apply update from sdcard diyorum ancak gelen ekranda attığım update klasörü gözükmüyo fakat diğer klasörler gözüküyo yardım

(+) ve power değil

(+) (-) ve power a basın.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.