Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.269
Cevap
12
Favori
289.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • imzam yavaş yavaş şekilleniyor bakmanizı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

Telefonu 550 tlye aldım

nerden ???

Orijinalden alıntı: westernblew

quote:

Telefonu 550 tlye aldım

nerden ???

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bir aksilik olmazsa ben de yarın alıyorum telefonu. son olarak şunu sormak istiyorum, yanına hangi marka ve model sd kartı almalıyım ve 32gb almama gerek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellchook -- 5 Temmuz 2011; 8:18:54 >

Orijinalden alıntı: westernblew

quote:

Telefonu 550 tlye aldım

nerden ???

Trabzon Tim bide youtube deki videolari izleyemiyorum. Malesef oynatılamadi diyor nasıl cozerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek suçu kopya çekmek -- 5 Temmuz 2011; 8:51:12 >

Orijinalden alıntı: askarsa

arkadaşlar benim telefonun açılması çok uzun sürüyor, nerdeyse pc,x5 ten önce açılıyor.sizde durum nedir?

arkadaşlar cevap bekliyorum, çok zor bir soru değil

quote:

arkadaşlar benim telefonun açılması çok uzun sürüyor, nerdeyse pc,x5 ten önce açılıyor.sizde durum nedir?

Bende 20-30sn arası sürüyor

quote:

quote:

Bende 20-30sn arası sürüyor

Alıntıları Göster
    Google hesabı açmak gerkeiyor ya senkronize halinde olması ve market kullanabilmek için. İllla gmail miolması lazım bunun? Gmail alt yapısına sahip istanbul.com üyeliğim var fakat onla bağlanamıyorum, maili bile açamıyorum. Hata veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

Google hesabı açmak gerkeiyor ya senkronize halinde olması ve market kullanabilmek için. İllla gmail miolması lazım bunun? Gmail alt yapısına sahip istanbul.com üyeliğim var fakat onla bağlanamıyorum, maili bile açamıyorum. Hata veriyor.

Bendede ayni sorun var bide video izleyemiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

Bendede ayni sorun var bide video izleyemiyorum

Alıntıları Göster
    Videolardan kasıt eğer flash videolar ise tarayıcılarınızı mobil modda değil de desktop modunda kullanmanız gerekiyor. O şekilde izleyebiliyor olmanız lazım.

@Seyid Battal Gazi
    Sanırım öyle. Gmail ile senkronize çalışıyor çoğu uygulama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hyde

Videolardan kasıt eğer flash videolar ise tarayıcılarınızı mobil modda değil de desktop modunda kullanmanız gerekiyor. O şekilde izleyebiliyor olmanız lazım.

@Seyid Battal Gazi

Cok tesekkurler artık tek sorunum market baglantısı ondada sunucularla saglam bir baglantı kurulamıyor diyor

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hyde

@Seyid Battal Gazi

Cok tesekkurler artık tek sorunum market baglantısı ondada sunucularla saglam bir baglantı kurulamıyor diyor

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar alabilen herkese telefonları hayırlı olsun iyi günlerde kullanın bende hb ye bağlı olarak bi kaç gün içerisinde x5 li bi vatandaş olcam inşallah dün akşam siparişi verdim bugün tedarik sürecine girmiş cihaz.hb den ilk alışverişim olcak o yüzden pek bi bilgim yok tahminen kaç gün beklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercan-gngr

slm arkadaşlar alabilen herkese telefonları hayırlı olsun iyi günlerde kullanın bende hb ye bağlı olarak bi kaç gün içerisinde x5 li bi vatandaş olcam inşallah dün akşam siparişi verdim bugün tedarik sürecine girmiş cihaz.hb den ilk alışverişim olcak o yüzden pek bi bilgim yok tahminen kaç gün beklerim.

Alıntıları Göster
    listeye benide ekleyin.Aldığım 2 hafta oluyor. bu paraya alınacak en en iyi telefon wifi ve gps i milletin dediği gibi herhangi bir problem yok..

Orijinalden alıntı: zaffer53

listeye benide ekleyin.Aldığım 2 hafta oluyor. bu paraya alınacak en en iyi telefon wifi ve gps i milletin dediği gibi herhangi bir problem yok..

Alıntıları Göster
    @princepunis
    Telefon ellerinde varsa(stokta) 2 gün içinde gelir.Yoksa 1 haftayı bulur.(tabi duruma göre)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 5 Temmuz 2011; 11:41:26 >

Orijinalden alıntı: Midgardian

@princepunis
    Telefon ellerinde varsa(stokta) 2 gün içinde gelir.Yoksa 1 haftayı bulur.(tabi duruma göre)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar size birkaç resim göstericem birde sorularım olacak

1)Bu çizgileri paintte çizdim gerçekte böyle degil canlandırma yapıyorum sizdede varmı bu sorun? (Bu kadarda kalın değil şeffaflar Buna benzer.)

2)Ekranın Jelatini bu duruma gelmiş benim telefoncularda bulamıyorum jelatin,çıkarmakta istemiyorum şimdi

RESİMLER BÜYÜKTÜR KUSURA BAKMAYIN

• quote:

Orijinalden alıntı: Frobisher

Arkadaşlar size birkaç resim göstericem birde sorularım olacak

1)Bu çizgileri paintte çizdim gerçekte böyle degil canlandırma yapıyorum sizdede varmı bu sorun? (Bu kadarda kalın değil şeffaflar Buna benzer.)

2)Ekranın Jelatini bu duruma gelmiş benim telefoncularda bulamıyorum jelatin,çıkarmakta istemiyorum şimdi

RESİMLER BÜYÜKTÜR KUSURA BAKMAYIN

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende aldım telefonu sonunda gayet güzel bir alete benziyor kullanımını kolaylaştıracak programlar önerirmisiniz acaba ?

Aldığım yer ve gördüğüm yer : İst-And Capitol Avm(Dün) , Cevahir Avm (3-4 gün önce )

• quote:

Orijinalden alıntı: cellchook

arkadaşlar bir aksilik olmazsa ben de yarın alıyorum telefonu. son olarak şunu sormak istiyorum, yanına hangi marka ve model sd kartı almalıyım ve 32gb almama gerek var mı?

evet arkadaşlar yok mu öneriniz?

quote:

evet arkadaşlar yok mu öneriniz?

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/Liste/team-16gb-class-10-ultra-yuksek-hizli-micro-secure-digital-flash-kart-sd-adaptor-tmmsd16gc10/ProductDetails.aspx?productId=bd100943&categoryId=1100011 önerebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: zaffer53

Dostum salarhada 3g cekiyormu?
    :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: HurtLocker

Arkadaşlar bende aldım telefonu sonunda gayet güzel bir alete benziyor kullanımını kolaylaştıracak programlar önerirmisiniz acaba ?

Aldığım yer ve gördüğüm yer : İst-And Capitol Avm(Dün) , Cevahir Avm (3-4 gün önce )

http://forum.donanimhaber.com/m_50042017/mpage_1/key_/tm.htm

burdaki 3.mesajı okursanız işinize yarıyacaktır =) hatta go launcher ile baslamınız tavsiy4e ederim ki telefonu bos yere duzenlemiş olmayın =)
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.