Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.269
Cevap
12
Favori
289.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Hepsiburada.com da var ama siparişi onaylamadılar halen Cumartesi siparişi verdim bugün pazartesi ama ses çıkmıyo adamlarda bugün milli bayram mı yoksa adamlar işimi boşladı! Mesaj atıyorum cvp vermiyorlar. Telefon stoklarda yoksa söyleyin bilelim niye oyalıyosunuz adamı anlamıyorum ki Hepsinin alayı fosss

Sonuncuyu ben kaptım
  • arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar dilerim. Benim telefonu 15 gün önce Hepsiburada'dan aldım. 3 gün önceye kadar usb ile pc'den hem şarj hem de bazı uygulamaları telefona aktarıyordum. Ancak telefonu pc'ye bağladığımda (usb) telefon şarj oluyor ancak harici disk olarak görmemeye başladı. Bu nedenle telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm çözüm olmadı. Bilgisi olan arkadaşlardan çözüm bekliyorum. Saygılarımla

Orijinalden alıntı: ens1252

Hepsiburada.com da var ama siparişi onaylamadılar halen Cumartesi siparişi verdim bugün pazartesi ama ses çıkmıyo adamlarda bugün milli bayram mı yoksa adamlar işimi boşladı! Mesaj atıyorum cvp vermiyorlar. Telefon stoklarda yoksa söyleyin bilelim niye oyalıyosunuz adamı anlamıyorum ki Hepsinin alayı fosss

hepsiburada'yı ben defterden sileli çok uzun zaman oldu. hiçbir şekilde güvenmiyorum onlara artık. büyük ihtimalle gidip tim'den ya da bir teknoloji mağazasından alacağım. az önce bizim burdaki (sarıyer) tim'e baktım yoktu, büyük tim'lere bakmak lazım.

• http://www.facebook.com/pages/PDAteknoloji/169734029752418 arakdaşlar pdateknolojinin facebook sayfasına ekran koruyucu ve silikon kılıf konusunda baskı yapalım ben yazdım 2-3 hafta içinde gelecek dediler birazda sizlerden bekliyorum mesajları
  • Biraz önce gidip aldım telefonu bi kac timle kavga ettikten sonra son tim de adamın o telefon yok diip sonra telefonu cıkartması gorebilirmiyim diince kadının birinin ordan atlayıp ahlaksız teklifte bulunmuscasına azarlaması sonucu falan fişman derken 569 a alabildim telefonu tabi almadan önce fahiş sigorta fiyatları canımı sıktıgı için sigorta yaptıramadım aylık 16tl ne demekse artık yuh yani ( tabi hiçbiseyden anlamayan tim calısanlarına telefonu aldıktan sonra biraz anlatmam gerekti nası bişey oldugnu =) )
    sonucta bende aldım ve sanırım guzel bişey yaptım =D Herkese iyi günlerde kullanmalarını diliyorum telefonlarını birde sigorta için bir cozum bilen vrsa paylasırsa sevinirim =)

Orijinalden alıntı: cellchook

quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

Hepsiburada.com da var ama siparişi onaylamadılar halen Cumartesi siparişi verdim bugün pazartesi ama ses çıkmıyo adamlarda bugün milli bayram mı yoksa adamlar işimi boşladı! Mesaj atıyorum cvp vermiyorlar. Telefon stoklarda yoksa söyleyin bilelim niye oyalıyosunuz adamı anlamıyorum ki Hepsinin alayı fosss

hepsiburada'yı ben defterden sileli çok uzun zaman oldu. hiçbir şekilde güvenmiyorum onlara artık. büyük ihtimalle gidip tim'den ya da bir teknoloji mağazasından alacağım. az önce bizim burdaki (sarıyer) tim'e baktım yoktu, büyük tim'lere bakmak lazım.

Ayarlar uygulamalar geliştirme usb hata ayiklamayi ac veya kapat pcye takiliyken.

• telefonun parlaklıgını azalatınca beyaz fonlu internet sitelerinde cok az da olsa bi sallanma oluyo sizdede oluyomu ?
    for you are my blade and my rope
    your are my
    lethe
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengobey

arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar dilerim. Benim telefonu 15 gün önce Hepsiburada'dan aldım. 3 gün önceye kadar usb ile pc'den hem şarj hem de bazı uygulamaları telefona aktarıyordum. Ancak telefonu pc'ye bağladığımda (usb) telefon şarj oluyor ancak harici disk olarak görmemeye başladı. Bu nedenle telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm çözüm olmadı. Bilgisi olan arkadaşlardan çözüm bekliyorum. Saygılarımla

Bilgisayarım'a girince sürücüler gözüküyor ama içine giremiyorsanız, USB kabloyu takınca telefonun üstünden aşğı doğru kaydırarak açılan menüde sd kartı harici disk olarak kullandırmaya yarayan seçeneği açmanız lazım.

Orijinalden alıntı: 4ssc1

telefonun parlaklıgını azalatınca beyaz fonlu internet sitelerinde cok az da olsa bi sallanma oluyo sizdede oluyomu ?

Bir kaç kişide olmuş, bende de öyle. Benim laptopum da yapıyor bazen. LCD arkasındaki aydınlatmanın kalite veya ayarsızlığından oluyor. Çok da önemsemedim çünkü dikkat edince başka marka telefonumda da öyle olduğunu gördüm.

Orijinalden alıntı: antique

quote:

Orijinalden alıntı: rsy10

telefonu kullananlar memnunsunz değilmi

ben sadece fotoğraf çekme özelliğinden memnun değilim, denklanşöre bastıktan sonra önce netliyor sonra çekiyor derken 3-5saniye geçiyor.. gerçi bu telefonu fotoğraf çekmek için almadım, bu nedenle bana göre sorun yok

quote:

Orijinalden alıntı: black.ice_35

rsy10 ben gecen hafta persembe gününden beridir kullanıyorum. gayet memnunum. F/P olarak alınabilecek en iyi telefon diyebilirim. Videoları çalıştıramasam da önemli değil benim için. Bu hafta sonuda kuzenime aldık ve yine diğer kuzenime daha alacağız. Memnun olmayan arkadaşlar varsa da sıkıntılarını veya sorunlarını tek bir kalemde toplasalar yazsalar güzel olur.

youtube'daki videoları sorunsuz oynatıyor, çalıştıramadığın videolar nelerdir örnek verebilir misin?

Camera360 gibi bir program kullanın. Manuel focus'a getirip doğrudan çekebilirsiniz veya ayarlardan ilk basışta netleme ikinci basışta fotoğraf çekmeyi seçebilirsiniz. Ama autofocus bence de yavaş çalışıyor.

• Telefonu aldım ama interneti bi türlü kullanamadım biri tarif edebilir mi nasıl nete girecem bi baglanamadım

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

Telefonu aldım ama interneti bi türlü kullanamadım biri tarif edebilir mi nasıl nete girecem bi baglanamadım

Ayar gerekmiyor aslında, operatörün müşteri hizmetlerini arayıp hattınızın internete ve 3G'ye açık olduğundan emin olun.

Orijinalden alıntı: selcukm

quote:

Telefonu aldım ama interneti bi türlü kullanamadım biri tarif edebilir mi nasıl nete girecem bi baglanamadım

Ayar gerekmiyor aslında, operatörün müşteri hizmetlerini arayıp hattınızın internete ve 3G'ye açık olduğundan emin olun.

Hallettim simdi sıra android marketi keşfetmede

quote:

quote:

İyi günlerde kullanın telefonunuzu. Nasıl, elinizde duruşu, ekrandaki renkler ve görüntü kaltesi, menü hızları, internet gezinti hızı vb. konularda sizi tatmin edecek gibi mi..

• Şuan iki konu bulunuyor. Bu konunun ilk sayfaları sanırım geldi gelecek mesajlarından dolayı kirlenmiş sanırım

http://forum.donanimhaber.com/m_49916326/tm.htm

mevcut konudan devam edebilirseniz bu konuyuda artık kilitleyebiliriz.

İnternete girmekte sorun yok. Açılır pencere engelleyicisini kapatamadım o sorun oldu.

Tuş kilidi hemen devreye giriyor.

Bir sürü demo oyun kurulu. Bunları silmekle uğraştıracaklar.

DAhili 2 gb hafızayla geldi telefon, harici yoktu. Şu an için düşünmüyorum.

İphone kılıfı aldım hemen idareten, uydu da. Kauçuuk kılıf ve ekran koruyucu da almayı düşünüyorum.

Kamera çekimi o kadar da kötü değil,gerek video gerek fotoğraf.

Telefona oyun yüklemeyidüşünümoyrum. Yüklersem sürekli oynarım , o yüzden sudoku tarzı beceri oyunlarını yükleyeceğim. Link atabilirseniz sevinirim.

Keşke yeni telefonu alanlara program önerileri, bilgi gibi şeyler olsa, belki devardır ben göremedim.

Telefonu Timden aldım, Kvk ambalajındaydı ve şarjı tamdı açtığımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyid Battal Gazi -- 4 Temmuz 2011; 21:47:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sondemir

quote:

quote:

quote:

İyi günlerde kullanın telefonunuzu. Nasıl, elinizde duruşu, ekrandaki renkler ve görüntü kaltesi, menü hızları, internet gezinti hızı vb. konularda sizi tatmin edecek gibi mi..

Telefonun hızına diyecek yok kamera kötü degil internet hızı super ama su mp3ler nasıl zil sesi yapilacak bulamadım bide markete baglanamiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Telefonun hızına diyecek yok kamera kötü degil internet hızı super ama su mp3ler nasıl zil sesi yapilacak bulamadım bide markete baglanamiyorum

Markete girmek için bir gmail adresi tanıtmanız gerekli olabilir. ayarlar- hesaplar ve senkronizasyon. Bu işlemden sonra market ikonuna tıklayınca markete girmeniz gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sondemir -- 4 Temmuz 2011; 22:06:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Markete girmek için bir gmail adresi tanıtmanız gerekli olabilir. ayarlar- hesaplar ve senkronizasyon. Bu işlemden sonra market ikonuna tıklayınca markete girmeniz gerek.

Symbian dan sonra bu ilaç gibi geldi ama bu google hesabım oldugu halde marekete girememek canımı sıktı

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.