Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.269
Cevap
12
Favori
289.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Bence bir olayi yanlis yorumluyorsunuz.

Bir programi calistirmaniz demek, o programin (kaynak kodunun) hafiza kartindan ya da telefon hafizasindan, telefonun RAM'ine alinmasi demektir. Bu islemi dogal olarak CPU yapar ve bataryadan guc ceker.

Siz simdi task killer gibi programlarla surekli acik olan uygulamalari kendiniz kapatirsaniz, calisan programlarin RAM'e tasima hadisesi her seferinde tekrar yasanacagi icin batarya suresi kisalir. Yani kas yapayim derken goz cikarirsiniz. Programlar RAM'de dursun ki siz tekrar ayni programi calistirdiginizda CPU guc harcamasin. Zaten android'in dogasi geregi RAM azaldigi zaman o an hafizada olan uygulamalardan en eski olani otomatik kapatiyor. Task killer programi bence sadece sistem kastigi zaman emniyet subabi olarak calistirilmali.

Diyelim facebook acik kaldi ve siz telefonu tus kilidi ile kapattiniz. Artik facebook kafasina gore calismaz, kendisini beklemeye alir, zaten eger calissaydi wifi hic kesilmezdi, halbuki dikkat edin wifi bir sure sonra otomatik kapaniyor. Buradan da RAM'de kalan programlarin kafasina gore calismadigini anliyoruz.

• telefonu kullananlar memnunsunz değilmi
  • ürünü HepsiBurada'dan işbankası kartıyla alanlar, 50liralık maksipuanlarınız geldi mi?

benim notlarıma göre Temmuz 1-5 arası yüklenecek ve 6 temmuzdan itibaren kullanabileceğiz.

Orijinalden alıntı: rsy10

telefonu kullananlar memnunsunz değilmi

rsy10 ben gecen hafta persembe gününden beridir kullanıyorum. gayet memnunum. F/P olarak alınabilecek en iyi telefon diyebilirim. Videoları çalıştıramasam da önemli değil benim için. Bu hafta sonuda kuzenime aldık ve yine diğer kuzenime daha alacağız. Memnun olmayan arkadaşlar varsa da sıkıntılarını veya sorunlarını tek bir kalemde toplasalar yazsalar güzel olur.

ben sadece fotoğraf çekme özelliğinden memnun değilim, denklanşöre bastıktan sonra önce netliyor sonra çekiyor derken 3-5saniye geçiyor.. gerçi bu telefonu fotoğraf çekmek için almadım, bu nedenle bana göre sorun yok

quote:

Orijinalden alıntı: black.ice_35

rsy10 ben gecen hafta persembe gününden beridir kullanıyorum. gayet memnunum. F/P olarak alınabilecek en iyi telefon diyebilirim. Videoları çalıştıramasam da önemli değil benim için. Bu hafta sonuda kuzenime aldık ve yine diğer kuzenime daha alacağız. Memnun olmayan arkadaşlar varsa da sıkıntılarını veya sorunlarını tek bir kalemde toplasalar yazsalar güzel olur.

youtube'daki videoları sorunsuz oynatıyor, çalıştıramadığın videolar nelerdir örnek verebilir misin?

• ekrana bir jelatin bulmam lazım bir de güzel kılıf var mı arkadaşlar tavsiyeleriniz?

Orijinalden alıntı: antique

quote:

ben sadece fotoğraf çekme özelliğinden memnun değilim, denklanşöre bastıktan sonra önce netliyor sonra çekiyor derken 3-5saniye geçiyor.. gerçi bu telefonu fotoğraf çekmek için almadım, bu nedenle bana göre sorun yok

quote:

Orijinalden alıntı: black.ice_35

youtube'daki videoları sorunsuz oynatıyor, çalıştıramadığın videolar nelerdir örnek verebilir misin?

Facebook 'umdaki videoları çalıştıramıyorum. Youtube' ye girdigimdede seçiyor. dailymation dada aynı.

• Tarayıcı ayarlarını mobil değil de normal(dektop) yaparsanız seyredebilirsiniz.
  • yaklaşık 6 aydır yeni bir telefon almak istiyorum fakat hiçbir ürüne ısınamadım. bir ara htc wildfire almaya niyetlendim, sonra s modeli çıkacakmış bari onu bekleyeyim dedim ama yine vazgeçtim. sonra bu ürünü gördüm, anladığım kadarıyla f/p olarak çok iyi bir tercih. ama tabi doğal olarak çok fazla şey beklememek lazım anladığım kadarıyla. sanırım fotoğraf kalitesi ve netten video izleme konusunda bazı sıkıntıları varmış. 1 hafta içinde kararımı verip ya bu telefonu alacağım ya da artık elimdeki telefon gerçek anlamda ölene kadar hiçbir şekilde telefon almayacağım. şimdi şöyle birkaç sorum var, android telefonlar arasında en uygun telefon bu mudur fiyat konusunda? bir de telefonu aldıktan sonra android 2.3'e terfi edebiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellchook -- 4 Temmuz 2011; 14:00:12 >

Orijinalden alıntı: AndroiD29

Evet android 2.3 cikacakmi telefona?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1068766

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=631536&d=1308622904

unoffical CM7 cikacak gorunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuysal -- 4 Temmuz 2011; 14:24:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cellchook

yaklaşık 6 aydır yeni bir telefon almak istiyorum fakat hiçbir ürüne ısınamadım. bir ara htc wildfire almaya niyetlendim, sonra s modeli çıkacakmış bari onu bekleyeyim dedim ama yine vazgeçtim. sonra bu ürünü gördüm, anladığım kadarıyla f/p olarak çok iyi bir tercih. ama tabi doğal olarak çok fazla şey beklememek lazım anladığım kadarıyla. sanırım fotoğraf kalitesi ve netten video izleme konusunda bazı sıkıntıları varmış. 1 hafta içinde kararımı verip ya bu telefonu alacağım ya da artık elimdeki telefon gerçek anlamda ölene kadar hiçbir şekilde telefon almayacağım. şimdi şöyle birkaç sorum var, android telefonlar arasında en uygun telefon bu mudur fiyat konusunda? bir de telefonu aldıktan sonra android 2.3'e terfi edebiliyor muyuz?

ben de almadan önce çok araştırdım, az kalsın wave-2 alıyordum ama bada işletim sistemi yüzünden çekimserdim.. son anda ideos x5 çıktı imdadıma yetişti, forumlardaki incelemeleri de okuduktan sonra bu ürünü aldım, hiç pişman olmadım, fiyat performans açısından en ideal ürün diyebilirim..

sadece kamera özellikleri vasat, o da benim için çok elzem birşey değil (imzama bakınca anlarsınız) kamerası dışında herşey dört dörtlük

• quote:

yaklaşık 6 aydır yeni bir telefon almak istiyorum fakat hiçbir ürüne ısınamadım. bir ara htc wildfire almaya niyetlendim, sonra s modeli çıkacakmış bari onu bekleyeyim dedim ama yine vazgeçtim. sonra bu ürünü gördüm, anladığım kadarıyla f/p olarak çok iyi bir tercih. ama tabi doğal olarak çok fazla şey beklememek lazım anladığım kadarıyla. sanırım fotoğraf kalitesi ve netten video izleme konusunda bazı sıkıntıları varmış. 1 hafta içinde kararımı verip ya bu telefonu alacağım ya da artık elimdeki telefon gerçek anlamda ölene kadar hiçbir şekilde telefon almayacağım. şimdi şöyle birkaç sorum var, android telefonlar arasında en uygun telefon bu mudur fiyat konusunda? bir de telefonu aldıktan sonra android 2.3'e terfi edebiliyor muyuz?

videolarda sikinti yok. dh'deki 54 dakikalik galaxy s2, htc, lg optimus karsilastirmasinda galaxy s2 hayvaniyla dh videosu aciyorlar ve video yine akici degil cunku dh'deki videolarin bit rate'leri cok yuksek. hele tek cekirdekli telefonlarin hepsi boyle can cekisiyor bu sitede. bende galaxy s var fiyat olarak bunun 2 kati ama ayni sekilde takilmalar var. foto kalitesi de huawei'den farksiz ustelik led flashi bile yok. galaxy s'deki kameranin kotu olmasi samsung'un beceriksizligi cunku ust seviye cihazinda foto kalitesi yerlerde ancak huawei fiyati bu seviyede tutmak icin bilincli olarak vasat performansa sahip kamera modulu secmis. kaldi ki bu fiyat araligindaki diger cihazlarda flash destegi zaten yok. hani bu oynatamiyor digerini alayim gibi bir durum da soz konusu degil.
    bu cihaz multimedya telefonu degil. fotograf ve muzik yetenekleri vasat seviyede ama pda ozellikleri internet tarayicisi, oyun performansi ust seviye. ona gore karar vermek lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 4 Temmuz 2011; 15:19:27 >

• Takip

Xiaomi 12T Pro 12/256GB Black MIUI 14.0.11.0 TLFCNXM by xiaomi.eu / Poco F2 Pro 8/256GB Black MIUI 14.0.5.0 SJKCNXM by xiaomi.eu / MiMix2 6/256GB Black MIUI 12.0.1 Stable by xiaomi.eu / MiNote2 4/64GB Black MIUI Global Kararlı v11.0.2
    MiPad2 64GB MIUI v8 MultiRom / MiBox3 International AndroidTV v8.0 / Tronsmart T428 MiniPC 4.1.2 JB

Mi A1 4/64GB Gold / Mi5 Prime 3/64GB Black / RedMi Note 4X 3/32GB Black / Mi4LTE 3GB/16GB / RedmiNote3Pro 3GB/32GB / LG Optimus G2(D802) 16GB / Moto G 16GB / LG Optimus 4XHD 16GB / GT-I9000 Galaxy S 8GB (Out of service) / Sony Ericsson Xperia X1i WM6.5
    Nexus7 2013 32GB (Out of service) / Nexus7 32GB Wifi / Ainol Aurora II 16GB / Apple iPad 32GB Wifi+3G
    Amazfit Pace / LG G Watch R (Out of service)
  • tüm cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. peki telefonu alabileceğim en uygun mağaza hangisi. media markt'a satışta mı acaba bu ürün? sağolsunlar online satışları olmadığı için hiçbir bilgi alamıyoruz.
  • ARKADAŞLAR EN TURKCELL TİM MAĞAZASINDA ÇALIŞIYORUM İSMİM MUSTAFA BULUT 0538 739 44 44 BİZ BU TELEFONU SATIYORUZ. ŞU AN ELİMİZDE VAR İSTEYENLER CAFERAĞA MAH. YASA CAD NO:22 DE BULABİLİR BEN HER HAZAMAN MAĞAZADAYIM İYİ GÜNLER KVK GARANTİLİ KAPALI KUTU FİYATI 569 TL

Netten video izleme de hiç sorun çıkarmadı bana gayet hızlı şekilde açıp izlenebiliyor

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.