Şimdi Ara

Huawei IDEOS X5 (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.269
Cevap
12
Favori
288.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TİM lerde de aynı fiyat ise boşuna HB den sipariş beklemeyeyim. Maltepe de oturuyorum çünkü.

Orijinalden alıntı: akin288

quote:

Orijinalden alıntı: lknrm627

quote:

telefon alacaklar dikkatli olsun bugün hepsiburadadan aldığım telefonu slide kapak problemi ön panel ekran camı kısmında aralık var şikayeti ile kvk servise teslim ettim.
    Problem şu telefonun sol üst tarafında metal kısım ile cam ekran arasında boşluk var yani cam ekran tam oturtulmamış.

Hepsiburada paketlemeyi çok kötü bir şekilde yapıyor. Büyük bir kutunun içine koyuyor telefonun kutusunu. Kargoda yükleme yapılırken falan o kutu hayatta korumaz telefonu.

paketlemeyle alakası yok fabrika hatası

Benim cihazı incelediğimde de aynı şekilde daha çok sol üstte olmak üzere sol taraf boyunca devam eden metal çerçeve ve cam ekran arasında boşluk olduğunu farkettim. Daha sonra internetteki inceleme resim ve videolarında yer alan bazı telefonlarda da bu sorunun olduğunu gördüm. Bence sizler de dikkatlice elinizdekileri bi kontrol edin. Cihazı servise yollamayı düşünmüyorum. Mesela aşağı eklediğim PhoneArena'ya ait resimdeki telefonun sağ üst köşesine dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksek -- 28 Haziran 2011; 0:24:32 >

• Ekranın yan yatmasını engelleyebiliyir miyiz?

Orijinalden alıntı: Mr.Hyde

TİM lerde de aynı fiyat ise boşuna HB den sipariş beklemeyeyim. Maltepe de oturuyorum çünkü.

anlamadınız galiba hbden alırsanız 100 tl hediye çeki veriyor yani aynı para çıkyor cepten ama 100 tls hediye çeki olarak geri dönüyor.maximum kart varsa +50 daha geiyor.

aslında bende servise vermezdim ama sağ alt tarafta ışık sızması da vardı ordan içine toz kaçabilir

Toz kaçma ihtimali benimkinde de yüksek. Sonuçlandığında servis sonucunu (ne kadar sürdüğü ve ne şekilde çözdükleri gibi) paylaşırsan sevinirim. Diğer arkadaşların telefonlarında bu sorun yok galiba. Kimseden ses çıkmadı henüz. Temennim başka kimsede olmamasıdır inşallah.

Orijinalden alıntı: lknrm627

Ekranın yan yatmasını engelleyebiliyir miyiz?

birçok yolu var.ayarlar-ekran ayarları yönlendirme ayarı tüm telefonu etkiler.golauncher kullanıyorsan menü ayarlar ekran ayarları yönlendirme sadece masaüstünü etkiler.tarayıcıda menü ayarlar yölendirme sadece tarayıcıyı etkiler.
    elimde telefon olmadıgı için hatırladıklarımı yazdım.menü yerleri ve isimleri farklıda olabilir.

Orijinalden alıntı: yuksek

quote:

aslında bende servise vermezdim ama sağ alt tarafta ışık sızması da vardı ordan içine toz kaçabilir

Toz kaçma ihtimali benimkinde de yüksek. Sonuçlandığında servis sonucunu (ne kadar sürdüğü ve ne şekilde çözdükleri gibi) paylaşırsan sevinirim. Diğer arkadaşların telefonlarında bu sorun yok galiba. Kimseden ses çıkmadı henüz. Temennim başka kimsede olmamasıdır inşallah.

sanki sağ alt tarafta benim de var gibi ama çok ince karanlıkta ışığı görebiliyorum
  • Cihazı 1 haftadır kullanıyorum. 2 konudan şikayetçiyim. Birincisi kamerası. Kamerası hiç öyle 5 mp falan değil. Ayrıca kamera programı çok uyduruk bişey. Başka programlar da denedim campro gibi ama yine iyi sonuçlar vermiyor. 2. ci konu ise ses. YAni konuşma sesi karşı tarafa ses net giderken karşıdan duyulan ses çok kısık geliyor. Ses ayarı sonuna kadar açık. Yine de ses seviyesi az. Hatta bazen cızırtı falan yapıyor. Bazende kesilmeler oluyor. Bu işin operatörle falan da alakası yok.
    Cihazın pil ömrü bekleme de en çok 2 gün gider gibime geliyor. Ben sürekli kurcaladığım için 1 gün de bitiyor haliyle. Flash sorununa gelirsek evet flash ağrlıklı sitelerde biraz yavaşlıyor browser. Ancak flash videoları izlerken falan hatta web üzerindeki oyun sitelerinde yer alan flash oyunları bile oynadım pek yavaşlama olmuyor.

Dokumantik kalitesi 10 numara. İphone ile aralarında bu konuda fark yok. Ayrıca cihaz 2 nokta dokunmatiği destekliyor. Bu da eksik yönlerinden birisi. Fiyat/ performans olayına gelcek olursak 400 lira civarında olsa bende f/p kralı ilan edebilirdim. Ancak kağıt üzerindeki özellikleri hepsi mükemmel olsaydı yinede 550 lira için bile f/p kralı olabilecek bir cihazmış. Bence bu cihazın kamera ve ses (hoparlör) özelliklerini geliştirip mesela x5 version 2 şeklinde yeniden pazarlasalar cidden satış rekorları kırabilecek bir cihaz olur.

Cihaz native [ ellenmemiş :)) ] android ile geliyor. Bunun üzerinde epey bir işlem yaptıktan sonra android kullanımı keyifli oluyor. Adblock, Task killer, Flash 10.3, vs bir çok faydalı yazılımla cihazdan en iyi verimi almak mümkün. z4root ile geçici root olarak root gerektiren programları da kullanabiliyoruz.

cihazın Uydu bulma hızı çok ii. Ndrive ve İGO problemsiz çalışıyor.

Sesle mesaj yazma yada google da sesli arama gibi özellikler ise mükemmel. Benim en çok keyif aldığım özellkler bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertce -- 28 Haziran 2011; 1:19:15 >

• Yapmayın beyler bugün alıyorum bunu.Kamera çok önemli değil neticede telefon bu. Ayrıca bu fiyata bundan daha iyisi olmaz. Çekilmiş videoalrı izledim gayet te iyi idi de bu ses konusunda diğer kullancılar ne diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 28 Haziran 2011; 10:48:08 >
  • karşıdan gelen sesin kısık gelmesi muhabbeti kafamı karıştırdı
  • Darty siparisi eline ulasan oldumu arkadaslar.. benim siparisde gonderildi yazıyor.. kargo bilgisi gorunmuyordu. kargo bilgisi almak icin darty i aradım.. kargo bilgisini rica edeyim dedim.. urunun daha cıkısı yapılmadı dediler.. nasıl yani yapılmadı dedim sitenizde gonderildi yazıyor dedim.. oyle yazıyor ama urun daha gonderilmedi dedi arkadas.. merak ettim dartyden alıp urunu eline ulasan varmıdır ??
  • Telefon ile yaptığım konuşmalarda karşıdan gelen seste hiçbir problem yaşamadım. Kamerası çok sorun diyorsunuz, hangi arkadaşıma göstersem kamerayı cok beğeniyor.

Orijinalden alıntı: doganays

karşıdan gelen sesin kısık gelmesi muhabbeti kafamı karıştırdı

tam sipariş edecekken her gün yeni bir sorun ortaya çıkıyor bu bi işaretmi anlamadım
  • Beyler dün akşam geriye doğru bayağı okudum en az 25 sayfa. Genel anlamda herkes memnun. Yorumlara bakarsak hiçbir telefonu alamayız. iphone için de olumsuz yorumlar yazanlar var. Fiyata ve bize sunduklarına bakınca bu telefonun alternatifi pek yok bu aralıkta. Hatta yok. 1 aydır telefon arıyorum. Buna marka takıntım yüzünden bakmamıştım hiç. Ama en ideali bu.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.