Şimdi Ara

Huawei Honor Band 4 Run Akıllı Bileklik 100TL a101

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.986
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hadi yine iyisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Loney -- 20 Ocak 2020; 22:38:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mi band 4 kullanıyorum ama fiyat güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başlığı düzeltirseniz sevirim bu running edition.

• az daha koyup mi band 4 almak daha mantıklı ekranı küçük sanırım renkli oled değil. mi band 3 ayarında bişi oluyor sanırım bu. bilen bir arkadaş daha iyi yorum yapabilir tabi. uzun zamandır bu fiyatta. ben 1 ay önce falan gördüm ama uygun bulmadığım için hem almadım hem paylaşmadım. saygılar
    Aura#2127
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi bundan 2 tane alsak 30 lira indirim mi oluyor.

Huawei Honor Band 4 Run Akıllı Bileklik  100TL a101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 20 Ocak 2020; 23:14:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz harcama yapmak istemiyorum o yüzden almıyorum

• running edition çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 21 Ocak 2020; 0:4:47 >

Orijinalden alıntı: marslan1999

Daha önce mi band 3 aldım bir süre sonra gereksiz geldi sattım. Şimdi tekrar mi band 4 alasım var ama 99'a satıldığını gördükten sonra onu da alamıyorum bunları da almaya elim gitmiyor.
    Ne zamandı diye soracaklar için meşhur cuma indirimlerinde trendyolda satılmıştı umarım yanlış hatırlamıyorumdur.
    Hocam o bir anlık geldi ve gitti. O kadar hızlı tükendi ki o arada trendyoldan akıllı bileklik bakmama rağmen o fiyatı göremeden tükendi. Ben de huawei band 3e aldım. Kuponla 50-60tl ye mi ne gelmişti.

Bu bilekliği almak isteyenlere kendi tecrübemi aktarayım. Sanırım bu ürünle huawei band 3e aynı. Bende huawei band 3e var kayış ve sadece kayışları farklı gibi. Bileklik küçük ve hafif. Şarjı 2 hafta gidiyor, küçük ve hafif. Kayış kalitesi kötü geldi bana ama yine de rahat(honor da farklı bir kayış var belki daha kalitelidir) En önemli eksisi; arama veya sms gelince sadece ikon çıkıyor ve titriyor. Mesela biri aradığı zaman bileklik titreyip ekranda telefon ikonu çıkıyor ama arayanın ismi yazmıyor. Ayrıca bileklik üzerinden çağrı reddetme, susturma vs yapamıyorsunuz. Adım takibi ise huawei telefonunuz varsa karma şekilde çalışıyor. Bende honor 10 lite var. Galiba telefonun içinde de adımsayar var. Çünkü bileklikten önce de sayıyordu adımlarımı. Böylelikle hem telefon sayıyor hem de bileklik sayıyor adımları. Bilekliksiz çıktığımda yine adımlar takip ediliyor telefon tarafından. Bileklik ve telefonla beraber yürüdüğümde ise çift sayma gibi bir durum olmuyor, uygulama anlıyor bunu. Ayrıca bileklik ekranında uygulamadaki adım sayısı değil sadece bileklik tarafından sayılan adımları gösteriyor. Mesela sabah bilekliksiz telefonla 100 adım attınız, sonra bilekliği takıp 40 adım daha atarsanız telefonda 140 gösteriyor ama bileklikte 40 gösteriyor.

• Sonuç olarak iyi değil galiba almayalım mı?

• Run serisi çok zayıf. Bence boşverin

• Farklarının detaylı olarak incelemesi şurada anlatılıyor:https://tr.gearbest.com/blog/new-gear/huawei-honor-band-4-standard-version-vs-honor-band-4-running-versionwhats-the-difference-6958

Bana balık tutmayı öğretme, balık ver diyenler için ise;

Honor Band 4 / Honor Band 4 Running Edition:

Ekran: 0.95” renkli AMOLED / 0.5” siyah-beyaz PMOLED
    Batarya: 100 mAh (15 gün bekleme süresi) / 77 mAh (12 gün bekleme süresi)
    Dokunmatik Kontrol: Var / Yok
    Kalp Atış Hızı ölçümü: Var / Yok
    Uyku Takibi: Var / Yok
    Uzaktan Kamera Kontrolü: Var / Yok

Sonuç olarak; bu Running Edition sadece koşu amaçlı bir akıllı bileklik ve diğer akıllı bileklik özelliklerini taşımıyor. Satın alanlar yüksek ihtimalle iade edecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 21 Ocak 2020; 10:8:50 >

• almak isteyenler için 2 adet ekleyince 30 tl indirim oluyor

Huawei Honor Band 4 Run Akıllı Bileklik  100TL a101
    BAKARA suresi 114. ayet || Allah'ın mescitlerinde O'nun isminin anılmasını engelleyen ve ibâdet yerlerinin harap olmasına çalışandan daha zâlim kim olabilir! Böylelerinin, oralara korku içinde girmekten başka bir hakkı olamaz. Onlara dünyada bir rezillik, âhirette de büyük bir azap vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: secovaleo

Farklar ne hocam normalinden
    Hocam internette mevcut epey fark var.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.