Şimdi Ara

Huawei Honor 6 İnceleme - Ana konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.278
Cevap
13
Favori
45.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu




    TEKNİK ÖZELLİKLER (H60-L02)
    İşlemci : HiSilicon "Kirin 920" Hi3630 (4x A7 @ 1.3GHz & 4x A15 @ 1.7GHz)
    Grafik İşlemci : Mali T628MP4 @ 600MHz
    Bellek/Depolama : 3 GB LPDDR3-1600 (Çift Kanal), 16/32GB NAND + mikroSD (64 Gb.'a kadar)
    Ekran : 5” 1920x1080 JDI In-cell
    Bağlantı : HiSilicon Balong LTE Cat. 6 300Mbps CA modem (4G/3G)
    Boyutlar ve ağırlık : 139.6 x 69.7 x 7.5mm, 130 gram
    Kamera : 13MP Sony BSI sensör, F2.0, ISP 5-katman lens / 5MP Ön kamera
    Batarya : 3100 mAh

    OS Android 4.4.2 "EmotionUI 3.0"
    Bağlantı özellikleri : 802.11a/b/g/n (5G) Wifi + BT 4.0, USB2.0, GPS/GLONASS, FM radyo, Kızılötesi
    SIM Boyutu : 2 Adet MikroSIM slotu (Full Aktive)
    Diğer Özellikler : Tesilica Hifi3 DTS® ses çipi, Bildirim ledi, Pusula, Jiroskop, Akıllı kapak algılama, Yakınlık sensörü, Yerçekimi sensörü, Işık sensörü

    İNCELEME

    Huawei'nin yeni amiral gemisi olan Honor 6'da, Huawei'nin tasarladığı 8 çekirdekli HiSilicon Kirin 920 işlemci, çift kanal 3 GB bellek ve Mali T628MP4 GPU kullanılmış. Bu genel sistem hızı ve oyunlarda oldukça başarılı sonuçlar veriyor, fakat MP6 gibi bir GPU kullanılması çok daha yerinde olurdu bana kalirsa , zira sistem puanlamasını bir hayli geriye çekiyor bu GPU.
    Ürünün lansmanında bu telefona donanım ve tasarım olarak Huawei'nin en üst düzey olanaklarını kullanmalarının nedeninin Huawei'nin "Onur"u olmasına bağladılar.. Şu an için Huawei'nin ürettiği en hızlı telefon Honor 6. (Kirin 930 gelene kadar)
    "Hardcore" oyuncu olmadığım için çok fazla oyun yükleyip denemedim fakat test amaçlı yüklediğim Temple Run 2, Subway Surfers ve NFS Most Wanted'ı yeterli fps hızlarında ve takılma olmaksızın oynadım. Tabi bir Adreno 330 değil bu GPU, bunu da göz önünde bulundurun.
    Bu incelemede çok fazla benchmark/sentetik test sonuçları paylaşmayacağım çünkü gerçekten gerekmiyor. Emotion UI 3.0 ile telefon amiyane tabirle "yağ gibi akıyor".
    Telefon yoğun kullanımda dahi aşırı ısınmıyor, test için yarım saate yakın Most Wanted oynamama rağmen elle hissedilebilecek, rahatsız edecek kadar yoğun ısınmadı cihaz. Bunun için özel bir iç tasarım yaptıklarını belirtiyor Huawei. (Oldukça geniş alana ısıyı yayan alüminyum soğutucu plakalar kullanılmış) Telefonun bilgisayarla etkileşimi çok hızlı, iPhone 5S'ten beri telefonun içine bu kadar hızlı mp3, video v.s. dosyaları kopyaladığımı hatırlamıyorum.
    (Bilgi amaçlı olarak ; Antutu 45+K, 3D Mark 13+K, Basemark 1866 puan alıyor)
     Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu  Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu  Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu

    Tasarım olarak çok şık ve P6'daki gibi yine premium malzeme kullanılmış, işçilik son derece iyi. Elinize aldığınızda kaliteli bir telefon tuttuğunuzu hissediyorsunuz. Kasa açıklığı, çöküntü, ışık taşması gibi sorunlar yok. Yeni telefonlarda aşina olduğumuz yuvarlak hatlar söz konusu tasarımda. Cihazın arka kısmında 6 katmanlı farklı bir kaplama malzemesi tercih edilmiş, parlak arka yüzey kolayca çizilebileceğinden jelatin kullanmak elzem. Yan tarafları ise metal görünümlü plastik, bu durum kalite hissiyatını olumsuz etkiliyor. Ağırlık ve incelik günümüz şartlarına uygun (7.5 mm/130 g.) Ekranın kasaya oranı %75.7 (Bu oran iPhone 6'da %67.93, One Plus One'da %71.89, Note 4'te %74.26)
     Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu
     Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu

     Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu


    Cihazda NFC, Barometre ve parmak izi okuyucusu gibi günümüzün popüler özellikleri yok. Buna karşın 4G, Infrared özellikleri mevcut. Kızılötesi bağlantı özelliği ile evde yaptığım denemelerde klima, televizyon (tüplü dahil) gibi cihazları uzaktan kumandasıyla çok rahat çalıştırdım. Zaten kızılötesi kumandanın "öğrenme" fonksiyonu olduğundan herhangi bir uzaktan kumandalı cihazı sorunsuzca çalıştırabilirsiniz. Gittiğiniz kafe, restoranlarda klima/tv gibi aygıtlara hükmedip ufak şakalar yapabilirsiniz

    Telefonda 3db gibi oldukça güçlü bir anten var bu da mobil ağ ve wifi çekim kalitesinde kendini gösteriyor. (Sar değeri 0.65 w/kg) 3G ve Wifi bağlantı hızı gayet başarılı. Kopmalar yaşanmıyor. Telefon görüşmesi esnasında wifi/mobil veri iletimi kesilmiyor. Cihazda ayrıca 5. nesil Dual Band (2.5/5Ghz) Wifi teknolojisi bulunuyor. GPS bağlanma hızı da çok iyi birkaç saniyeyi bile bulmuyor uydulara bağlanması.
     Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu

    Batarya 3100MH kapasitesine sahip, yoğun kullanımda bir günü, ortalama kullanımda iki günü zorda olsa görüyor. Gün içerisinde şarj kablosuna bağımlı yaşamıyorsunuz. Hiçbir özellik kısılmadan, normal güç modunda yaklaşık 4 saat ekran kullanım imkânı veriyor. Telefonla birlikte 2A şarj aleti geliyor ve hızlı şarj oluyor. Tabi full hd ekranlı, aktif çift hatlı ve sekiz çekirdekli bir telefondan mucizeler beklememek gerekiyor, giriş/orta segment telefonlar kadar cimri değil pil kullanımında.
    gizmochina.com sitesinin incelemesine göre 30 dk'lık kullanım senaryosu şöyle ;

    Web sörf 30 dk. 4%
    Müzik dinleme 30 dk. 2%
    Çevrimiçi video izleme 30 dk. 7%
    Oyun 30 dk. 10%


    Telefonun ahize ve hoparlör sesi oldukça net ve berrak. Müzik dinlemeyi seviyorsanız size iPod'u aratmayacağına emin olabilirsiniz (Telefonda 32 Bit destekli Tesilica Hifi3 ses çipi bulunuyor). Hoparlör arka kısımda konumlandırılmış fakat zil sesini duymakta zorluk çekmiyorsunuz çünkü çıkış gücü oldukça iyi, yine de alt tarafta konumlandırılsaymış çok daha iyi olurmuş bana kalırsa. Mono hoparlörde cızırtı-titreme-boğukluk gibi sıkıntılar yok.

    Operatör destekli 3G görüntülü görüşme yok, bunun için 3. parti bir yazılıma ihtiyacınız olacak. Bildirimler için üst kısıma led konumlandırılmış.

    Ekran artık amiral gemilerinde standart olan Full HD çözünürlüğe ve 445ppi piksel yoğunluğuna sahip ayrıca Corning Gorilla Glass 3 kaplaması var. Parlaklık, renk dengesi, keskinlik, doygunluk iyi, ayrıca farklı açılardaki hemen her konumda aynı netliği alabiliyorsunuz ekrandan. Daha önce FHD ekrana sahip farklı telefonlar kullandım fakat bu ekran bana çok daha temiz ve net geldi. Panel doğal görüntü veriyor beyaz dengesi güzel, örneğin beyazları cırtlak değil doğal sıcak beyaz olarak görüntülüyor. Zaten panelin üreticisi meşhur Japan Display Inc. -JDI-. Ekran çerçevesi sadece 2.88mm kalınlığında. Ekranın bilinen bir çok üst model telefondan çok daha iyi olduğu çeşitli inceleme sitelerinde belirtilmiş ;
     Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu

    Yazılım çok optimize ve arayüz muhteşem güzel. iOS 8 ile Miui 6 arası olmuş diyebilirim. Recovery ekranından, telefon kapalıyken şarj pil animasyonuna kadar güzel bir arayüz olmuş, en ufak ayrıntılarla dahi uğraşmış Huawei yazılımcıları. Örneğin telefonu kapatırken "telefon kapanacak fakat alarmınız kurulu bu nedenle alarm saatinde telefonunuz tekrar açılacak bilginize" minvalinde açıklama dahi unutulmamış. Ek fonksiyonlar sorunsuzca çalışıyor (Çağrı/Mesaj filtre/engelleme - Çağrı geldiğinde direk kulağa götürüp yanıtlama, Ters çevirip sessize alma, Rehber kişisinin üstüne gelip kulağa götürünce direk arama, otomatik ses kaydı vs. gibi).
    Estetik arayüz profesyonel araçlarla birleşmiş, Emui 2.0 ve 2.3 versiyonundan ve stok Android arayüzünden fersah fersah ötede. Honor 6'dan sonra stok Android ve varvasyonları yüklü bir telefonu elinize alınca çok sıradan ve basit gelebilir. iOS kadar kullanımı kolay Miui kadar da işlevsel. Daha ayrıntılı bilgi için bu adresi inceleyebilirsiniz. Ayrıca Huawei, Honor 6'ya çok iyi yazılım desteği veriyor 15 günde bir güncelleme geliyor L02 modeline. Her defasında yeni özellikler ekleniyor yada varolan uygulamalar daha kullanışlı hale geliyor.
     Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu


    Ana kamera olarak Sony'nin (4. nesil IMX214. Bu lensi ayrıca Mi4,One Plus One ve Nexus 6 gibi diğer amiral gemileri de kullanıyor) 13MP ve 5 katmanlı geniş açı lens tercih edilmiş ayrıca gece çekimleri için çift led flaş var. Fotoğraf ve kamera kalitesi normal bir kullanım için tatmin edici. Fakat Sony'nin yeni nesil kamerasından çok daha iyi sonuçlar bekliyor insan. Telefonun denklanşör hızı çok iyi (0.6 sn) bu nedenle fotoğraf çekiminde beklenmedik durumlarla karşılaşmıyorsunuz. Yoğun ışık altında başarılıysa da düşük ışık koşullarında çokta başarılı sayılmaz (Epey bir kumlama etkisi var). Fakat flaşlı çekimlerin kalitesi yeterli. Ön kamera 5MP ve kendinden bekleneni veriyor. Cihazın kamera yeteneklerinin bazı inceleme sitelerinde pek başarılı bulunmadığını da söylemeliyim. Ayrıca 4K video ve 60/120fps gibi ağır çekim özellikleri de yok maalesef.
     Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu

    Telefonda Huawei'nin "Touch Plus" olarak adlandırdığı bir teknoloji mevcut. Uyumlu bir ekran koruyucu ile toplamda 5 tuş ekleniyor telefona, böylece yazılımsal tuşlar ekranda yer kaplamıyor ve ayrıca ekstra olarak standart 3 tuşlu Android'in kontrollerinin yanına 2 adet daha tuş gelmiş oluyor. Çok iyi düşünülmüş ve çok pratik bir yöntem. (TouchPlus® destekli ekran koruyucuyu buradan satın alabilirsiniz.)
     Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu


    Telefon 975 TL'ye geldi bana (bu aralar forumdaki meşhur satış ilanından aldım - Yurtdışı satış fiyatı ise 350-400$ arası) Cihazda tek imei var, kayıt ettirirken kafanızda soru işareti olmasın, tek imei ile kaydettirmek bir soruna yol açmıyor. Üst segment telefon arayışlarınızda listenize alabileceğiniz bir model Honor 6.

    Telefonu alırken dikkat edin Huawei aynı seride çok farklı modeller üretiyor. Örneğin ben çift hatlı kullanacağım için L02 kodlu modelini aldım. Avrupa'ya (Haliyle Türkiye'de) çıkan versiyon ise tek hatlı L04 versiyonu. Çin sürümünün bir avantajı var ; Rom desteği. Custom ve stok romlar çok hızlı güncelleniyor. Şu an için Miui V5'in son versiyonu L02 için kullanılabilir durumda (V6 çalışmaları da devam ediyor), ayrıca UNIU OS,CM11,Fiui ROM seçenekleri de var. Stok rom tarafında ise Huawei kendi modellerine 15 günde bir güncelleme sunuyor..






    ROM&ROOT


    Rom yükleme & Güncelleme


      Gelişmeleri takip etmek için ; XDA - Honor 6 Ana konu
    • Güncelleme için önce Hi-Suite programını yükleyin -Yeni Emui 3.0 Hi-Suite : İndir- (Telefonunuzu usb ile bilgisayarınıza bağlayıp Hi-Suite moduna alın ve programı yükleyip güncellemesini yapın)
    • Daha sonra son Emui 3.0 - 5.5.16 (16 Mayıs 2015) romunu (H60-L02) buradan bilgisayarınıza indirin. (Optimize ve TWRP/CWM için olan 5.5.1 versiyonu ; İndir) Not: 7. Ayda Honor 6 Lollipop ve Emui 3.1 güncellemesi geliyor.
    • a) Hi-Suite programını açıp EMUI ROM bölümüne gelip indirdiğiniz dosyayı gösterin ve eğer önce yedekleme yapmak istiyorsanız bilgilerinizi yedekleyip güncellemeyi yapın.
    • b) İndirdiğiniz yazılım dosyasını açıp SD Karta atın (dload/update.app şeklinde) ve Güncelleme uygulamasından menü tuşuna basıp "Yerel Güncelleme" ile güncelleyin.
    • c) Yine SD Karta güncelleme dosyasını atın ve güç+ses yükseltme+ses kısma tuşlarına basılı tutup güncelleyin (Bu güncelleme türü "Force Update"dir, temiz güncelleme diyoruz. Tüm bilgileriniz, ayar ve uygulamalarınız silinir.)
      Yeni Hi-Suite arayüzü;
       Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu
      Bootloader kilidini açma & Recovery ve Root


      • Öncelikle buradan Honor 6 Multi Tool uygulamasını indirin
      • Daha sonra buradaki linkteki yönergelere göre işlemlerinizi yapın
      • Oldukça basit yapılıyor işlemler, biraz dikkatlice incelerseniz ne yapmanız gerektiği ayrıntılı şekilde anlatılıyor XDA konu başlığında. Ben bootloader kilidini açtım, Twrp yükledim ve root oldum. Bu şekilde kullanıyorum şu an.
      • Üçüncü parti Recovery kullanmanın avantajları : Sisteminize Twrp&Cwm kurarak root olabilir, komple sistem yedeği alabilirsiniz. Root olmak sisteme tam anlamıyla hükmedebilme avantajı sağlar ve bir çok ek uygulama kurabilirsiniz. Örneğin Xposed kurup modülleriyle ; Tam ekran bir uygulama veya oyunla meşgulken telefon geldiğinde komple ekran çağrı ekranına dönmez Android L'de olduğu gibi üst kısımdan bir kart açılır ve buradan çağrı cevaplama, reddetme ve susturma işlerini hızlıca yaparsınız (L-Call).
        Play Store'dan indirdiğiniz uygulamaların bazen ansızın çıkan can sıkıcı reklam içeriklerinden kurtulursunuz.
        Durum çubuğu ve klavyeniz uygulamaya göre renk değiştirip görsel olarak bütünlük sağlar.
        Youtube arka planda çalıştırabilirsiniz. v.s.


      EMUI 3.0 Kısayol & Gizli Özellikleri


      Ekran kapalıyken ses azaltma tuşuna basarsanız "sesli arama" özelliği devreye girer ve rehberinizdeki kişinin adını söyleyip çağrı yapabilirsiniz (Çağrı ayarlarından bu özelliği aktif ettiğinizde)
      Ekran kapalıyken ses azaltma tuşuna hızlıca iki kere basarsanız kamera anında devreye girer ve fotoğraf çeker (0.8 sn gibi bir sürede)
      Durum çubuğunu sağ taraftan aşağı çekerseniz kısayollar, sol taraftan aşağı çekerseniz bildirimler açılır
      Ana ekrandayken orta bölümden aşağı parmağınızı çekerseniz telefon içi arama ve son kullanılan uygulamalar ekranı açılır
      Ses azaltma tuşuna uzun basıp güç tuşuna basarsanız ekran görüntüsü alır
      Kilit ekranına çift tıklarsanız müzik ekranı arayüzü açılır
      Galerideyken ekranı aşağı doğru kaydırırsanız ekrandan çıkmadan kamera uygulaması açılır
      Kameraya herhangi bir barkod okutabilirsiniz (QR tarayıcı özelliği var)
      Kamera aktifken yukarı doğru parmağınızla çekerseniz Galeri açılır
      Rehberde kişi üstündeyken telefonu kulağınıza götürürseniz görüntülenen kişiye çağrı yapılır
      Otomatik çağrı kaydı yapmak için telefon>çağrı ayarları kısmından "otomatik kayıt" seçeneğini aktifleştirebilirsiniz.
      Ayna uygulamasında mikrofona üflerseniz ekran buğulanır (parmağınızla buğuyu silebilirsiniz )

       Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu
       Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu


        Bu da kendi hazırladığım tema ; Flat UI

         Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu


         Huawei Honor 6  İnceleme - Ana konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 22 Mayıs 2015; 0:17:26 >







  • merhaba hocam hayırlı olsun huawei p6 konusundaki sayfanızdan çok faydalanmıştık.. bende mi4 ile honor 6 arasında kaldım ama gönlüm honor 6dan yana tavsiye edermisiniz.
  • erte2 E kullanıcısına yanıt
    Aynı ikilemi yaşamışız, bende uzun süre Mi4 ile Honor 6 arasında kalmıştım. Kararımı Honor 6'dan yana kullandım (çift hat, sd kart, emui 3.0 vs. gibi nedenlerden dolayı)
    Segment olarak ikisi de birbirine yakın telefonlar her ikisi de tercih edilebilir ve kullanıcısını kesinlikle memnun eder bu iki modelde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cift hat ayni anda 3g destekliyor mu? Bi de internet performansi nasil?

    Biraz detayli foto ya da video paylasir misiniz?undefinedundefined



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memedince -- 3 Kasım 2014; 9:07:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Ustad bir de kamera kalitesi nasil? 4k yokmus galiba? Fotolar nasil?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memedince kullanıcısına yanıt
    Evet 4K yok, Sony'nin yeni nesil lensi var cihazda ama daha doğru düzgün çekim yapamadığım için tam olarak bilemiyorum performansı nasıl. GSM Arena gibi sitelerdeki incelemelerinde fotoğraf ve videolara bakıldığında güzel gibi gözüküyor, tecrübe edindikçe paylaşacağım..
    Güzel modlar var ama kamerada örneğin "All Focus" modunda bir fotoğraf çekiyorsunuz çekimden sonra istediğiniz bölüme dokunup netleyip arkaplanı bulanıklaştırabiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memedince

    Cift hat ayni anda 3g destekliyor mu? Bi de internet performansi nasil?

    Biraz detayli foto ya da video paylasir misiniz?undefinedundefined

    1 aydır kullanıyorum çok memnunum stabil bir telefon hızlı sorun şimdilik yok
    ben lg g2 den geçtiğim için pili daha hızlı bitiyor gibi geldi hızlı dediğim normal kullanımda 2 gün
    oyun internet falan çok kullanırsan 1 gün

    aynı anda çift hattıda 3 g desteklemiyor zaten 2.hatta 3g desteği yok gerçi bir önemide yok

    internet giriş hızını program ile test etim neredeyse en iyi puanı aldı

    telefona çok sık güncelleme geliyor 2 gün önce emuı 3.0 güncellemesi geldi bir çok özellik eklenmiş

    pil ve ram performansı optimize edilmiş

    antutu puanım : 41.000

    çift hat aynı anda açık biri çalarken diğerini arayınca oda çalıyor meşgul olmuyor




  • inceleme için tşkler. ben de diğer arkadaşlar gibi şu an halen ikilemdeyim. honor 6 mı mi 4 mi?
    sormak istediğim ve cevaplayabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum.
    1.honor 6 da renk seçenekleri var mıdır şuan hangi renkler satılıyor? mi 4 sadece beyaz var şimdilik bildiğim.
    2. mi4 te yan taraflar paslanmaz çelik honor 6 da yan taraflar plastik mi yoksa aleminyum mu?
    3. pil performansları arasında fark var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad21 -- 3 Kasım 2014; 10:40:36 >
  • mad21 kullanıcısına yanıt
    Beyaz ve siyah seçeneği var. Yan taraflarında metal görünümlü plastik malzeme kullanılmış. Pil 3100Mh ve normal kullanımda 2 gün, yoğun kullanımda 1 gün ömrü var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3g görüntülü konuşma özelliği yokmuş ama skype gibi programları destekliyor herhalde?
    görüntülü konuşma deneyen oldu mu?
  • strider_venom S kullanıcısına yanıt
    Evet operatör destekli görüntülü görüşme yok, fakat diğer 3. parti uygulamalarla bu özellik kullanılabiliyor. Operatör destekli görüntülü görüşme pek popüler olmadığı için çoğu amiral gemisinde bu destek verilmiyor. (Örneğin Xiaomi'nin hiçbir telefonunda yok bu özellik)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    üstat hayırlı olsun bizim p6'lar eskidi artık yeni telefon bakarken iyi oldu bu inceleme.p7 bakıyordum ama bunun yanında çok zayıf kalıyor özellikleri.acaba türkiyeye gelecekmi bu telefon herhangi bilgin varmı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar p6 telefonumun hafiza karti tirnagi kirildi simdi karti okumuyor icindeki tellerden biri dustu garanti kpasaminda yaparlarmi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scinar kullanıcısına yanıt
    Garanti kapsamında değil, benimde sim kart girişi bozulmuştu 75 TL'ye yaptırmıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    tşkler hocam... siz hangi rengi aldınız.?
  • mad21 kullanıcısına yanıt
    Ben telefonda siyahdan başka renk almıyorum. Ekran siyah olduğu için bütünlük daha iyi oluyor bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    imei atılıyormu, kayıt yaptırırken iki hat içinde ayrı ayrı pasaport gerekiyormu. birde hocam ses kalitesi nasıl p6 ile kıyasladığımızda, malüm kullandığımız cihaz olduğu için onunla kıyaslamak için sordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erte2 -- 3 Kasım 2014; 15:02:02 >
  • erte2 E kullanıcısına yanıt
    İmei atılmıyor kayıt gerekli, ses kalitesi hoparlör çıkışı olarak çok net ve temiz bunu arama geldiğinde dahi anlayabiliyorsunuz çünkü zil sesi çok temiz. Kulaklık ses seviyesi ve ses kalitesi iyi ben JBL kulaklıklarımla kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende araştırıyorum bu telefounu, kaliteli duruyor ve almak da istiyorum aslında. 1-2 sorum olacak;

    - Telefonda Türkçe seçeneği varmış ama buna rağmen herhangi bir Çince yazı çıkıyor mu?
    - Avrupa'da da satışa çıkmış, siz avrupadan mı aldınız yoksa Çin'den mi?


    Ek olarak söyleyeyim, 32 gb H60-L12 modelinde NFC var.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Hocam kayıt yaparken 2 tane imei yi de kayıt yapıyorlar mı. yoksa sadece birini mi kaydediyorlar..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.