Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son romu denedim ama yine sorun var pusula ve saat ikonu calismiyor acilis animasyonu hosuma gitmedi miui icin basit ve agir baktim calismiyorlar cok kurcalamadan miui nin baska romuna dondum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raca63 R kullanıcısına yanıt
    O ikonları "temalar" uygulamasına girip "Black Android V5" indirip canlı hale getirebilirsiniz..Açılış animasyonu değiştirmekte kolay..Şu an için en güncel ve performanslı kernel 3.11.15'te..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raca63

En son romu denedim ama yine sorun var pusula ve saat ikonu calismiyor acilis animasyonu hosuma gitmedi miui icin basit ve agir baktim calismiyorlar cok kurcalamadan miui nin baska romuna dondum

dostum bunlar için sorunlu ve düşük performanslı eski sürümemi döndün isteseydin sana boot animation dosyasını gönderirdim canlı ikonlarıda zaten hocamızın dediği simge temasını indirerek yapabilirdin.
  • 3.11.15 v4 ü yükledim.Sorunsuz çalışıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: faithless35

Klavye arayışlarıma Xperia Z/S klavyesi yükleyerek son verdim. Denemek isteyenler için yöntemi aşağıda. Bu işlemin yapılabilmesi için ROOT olmanız ve root explorer gibi sistem dosyalarını değiştirebilen bir uygulama kullanmanız gerekmektedir.

Konunun orjinali xda-developers'da yer almakta.
    Öncelikle aşağıdaki adresten zip dosyasını indiriyoruz.
    http://db.tt/xS1sFAbu

1. Bu dosyayı bilgisayarımızda bir klasöre açıyoruz. ve bu klasörümüzü telefonumuza atıyoruz. Telefonda root explorer vb. açıp bu klasörü buluyoruz.
    2. META-INF klasörünü kullanmayacağız.
    3. system/app klasöründeki textinput-tng.apk isimli dosyayı telefonda system/app klasörüne kopyalayın
    4. lib/libXT9Engine.so dosyasını /system/lib klasörüne kopyalayın
    5. usr/xt9 klasörünü /system/usr klasörüne kopyalayın
    6. Telefonu kapatın ve açın. Ayarlarda bu klavyeyi görmeniz gerekir. Eğer göremezseniz yine root explorer ile /system/app klasöründe textinput-tng.apk dosyasını bulun ve kurun.

klavye arayanlar için güzel çözüm olmuş.Miui 3.11.15 de sorunsuz olarak çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 24 Kasım 2013; 15:05:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: headspring

3.11.15 v4 ü yükledim.Sorunsuz çalışıyor.

quote:

Klavye arayışlarıma Xperia Z/S klavyesi yükleyerek son verdim. Denemek isteyenler için yöntemi aşağıda. Bu işlemin yapılabilmesi için ROOT olmanız ve root explorer gibi sistem dosyalarını değiştirebilen bir uygulama kullanmanız gerekmektedir.

1. Bu dosyayı bilgisayarımızda bir klasöre açıyoruz. ve bu klasörümüzü telefonumuza atıyoruz. Telefonda root explorer vb. açıp bu klasörü buluyoruz.
    3. system/app klasöründeki textinput-tng.apk isimli dosyayı telefonda system/app klasörüne kopyalayın
    6. Telefonu kapatın ve açın. Ayarlarda bu klavyeyi görmeniz gerekir. Eğer göremezseniz yine root explorer ile /system/app klasöründe textinput-tng.apk dosyasını bulun ve kurun.

klavye arayanlar için güzel çözüm olmuş.Miui 3.11.15 de sorunsuz olarak çalışıyor.

Çok teşekkür ederim ne zamandır klavye arıyordum. Allah razı olsun sorunsuz çalışıyor.

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim konu için.sorunsuz biçimde 3.11.15i yükledim hiçbir hata olmadan.daha önce kullandığım tellerde illaki kamera konum ses v.s gibi hatalar vardı miui ama sizin hazırladığınız rom %100 sorunsuz olmuş.
  • sercan1003 S kullanıcısına yanıt
    faithless35 arkadaşımız diğer konuda paylaşmış. Allah ondan razı olsun.felixamor üstad bu klavye ayarı ile ilgili mesajı konu başına sabitlese güzel olur.İlerde mesajların arasında bunu bulmak zor olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 24 Kasım 2013; 19:45:52 >
  • Teşekkür ederim ama romu ben hazırlamıyorum öyle bir bilgiye sahip değilim, sadece gereksiz uygulamaları silip bazı uygulama ve özellikler ekliyorum.. Romu port eden ; Ry09iu Dil desteği ekleyen ; ingbrzy .. Bir hayli emek isteyen işler olduğundan haksızlık ve hırsızlık olmasın..

Rom&Root konusuna ekliyorum.. @headspring

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 24 Kasım 2013; 19:49:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Arkadaşlar buradan indirip kurabilirsiniz..Sonuçları paylaşırsanız sevinirim..Ben şimdi 3.11.22 çalışmalarına başlıyorum.

üstad 3.11.22 güncellemesinde son durum nedir? birde bu hafta güncelleme yapmıycam gerek yok demiştin?
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    Bugün upload ederim, henüz test ediyorum.. Tam güncelleme günlüğünü okuyunca karar verdim, videosunda sadece tema uygulamasında değişiklik gözüküyordu..
  • Arkadaslar google maps yukleyecegim ama bu uygulama ulkenizde desteklenmiyor diyor nasil yapacagim bilginize ihtiyacim var daha once yuklemistim simdi de boyle bir sey cikti.

3.11.22 sürümünde ne tür değişiklikler var...
  • serdarkurdal S kullanıcısına yanıt
    Buradan bakabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan1003

quote:

Orijinalden alıntı: headspring

3.11.15 v4 ü yükledim.Sorunsuz çalışıyor.

quote:

Çok teşekkür ederim ne zamandır klavye arıyordum. Allah razı olsun sorunsuz çalışıyor.

Denilen yöntemi harfiyen yaptım ayarlarda Xperia klavyesi görünüyor varsayılan klavye olarakta seçiyorum ama yazmak için bi yere bastığımda klavye çıkmıyor ve Xperia klavye uygulaması durduruldu diyor:/ belki ben yanlış yapıyorum diye şimdi tekrar uygulayacağım adımları ama benden başka bu hatayı alan var mı diye merak ettim?

• Bu işlemi sorunsuz yapmak için telefonun ROOT lu olması ve kopyalama işlemlerini doğru klasörlere eksiksiz olarak yapmak gerekiyor.Türkçe karakterlerin olması güzel (F klavyeye çevirilebilmesi ise süper çünkü Q klavyeyi kullanamayan birisiyim) .
  • 3.11.22 yalan oldu ingbrzy iki-üç rom hazırladı hepsinde bootloop sorunu çıktı en sonunda o da pes etti, önümüzdeki hafta yeni güncellemeyle beraber baştan uğraşacağını söyledi..
    Harcadığınız emek ve zaman yeter usta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

3.11.22 yalan oldu ingbrzy iki-üç rom hazırladı hepsinde bootloop sorunu çıktı en sonunda o da pes etti, önümüzdeki hafta yeni güncellemeyle beraber baştan uğraşacağını söyledi..

hocam işte bu olmadı bizi epeski roma muhtaç ettin.biz şimdi taaa geçen haftanın romunu nasıl kullanıcaz
  • headspring kullanıcısına yanıt
    Hocam miui kullandığım için zaten telefon rootlu ve bu işlemleri bi kaç defa yapmama rağmen durduruldu hatasını almaya devam ediyorum. Tahminen bende bi sıkıntı vardır bi kaç kere daha deniyim bari :)

• Akıllı telefon konusunda hoca değil çok acemiyim :D Kopyaladığınız dosyalarda bi eksiklik olabilir.3.11.15 versiyonunda sorunsuz olarak kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.