Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: headspring

miui rom'da rehberde kayıtlı numaraların önünde ülke kodu kayıtlı değilse (yani +90)mesajlar kısmında o kişiden mesaj geldiğinde isim değil de numara göründüğünü bir sitede okumuştum.
    Bu +90 ı ekleyerek bi deneme yapmanız gerekecek.

Teşekkür ederim düzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headspring kullanıcısına yanıt
    Hocam biliyorsunuz ki ben Xperia klavyesini çalıştıramadım dediğiniz yöntemle denemek istiyorum ancak biraz ayrıntılı aciklarsaniz sevinirim

• Orijinalden alıntı: faithless35

Klavye arayışlarıma Xperia Z/S klavyesi yükleyerek son verdim. Denemek isteyenler için yöntemi aşağıda. Bu işlemin yapılabilmesi için ROOT olmanız ve root explorer gibi sistem dosyalarını değiştirebilen bir uygulama kullanmanız gerekmektedir.

Konunun orjinali xda-developers'da yer almakta.
    Öncelikle aşağıdaki adresten zip dosyasını indiriyoruz.
    http://db.tt/xS1sFAbu

1. Bu dosyayı bilgisayarımızda bir klasöre açıyoruz. ve bu klasörümüzü telefonumuza atıyoruz. Telefonda root explorer vb. açıp bu klasörü buluyoruz.
    2. META-INF klasörünü kullanmayacağız.
    3. system/app klasöründeki textinput-tng.apk isimli dosyayı telefonda system/app klasörüne kopyalayın
    4. lib/libXT9Engine.so dosyasını /system/lib klasörüne kopyalayın
    5. usr/xt9 klasörünü /system/usr klasörüne kopyalayın
    6. Telefonu kapatın ve açın. Ayarlarda bu klavyeyi görmeniz gerekir. Eğer göremezseniz yine root explorer ile /system/app klasöründe textinput-tng.apk dosyasını bulun ve kurun.

arkadaş yeteri kadar açık yazmış zaten ve bu şekilde uyguladığımda çalıştı.Belki root izni vermek gerekiiyordur bunuda bi denemelisiniz

• CooRDeLia kullanıcısına yanıt
    +90 ekleyincemi düzeldi,bunu belirtirseniz aynı sorunu yaşayanlarda bu yolu deneyebilir.
    Telefon ayarlarından şunları yaparsanız böyle bir sıkıntı yaşamazsınız ;

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    bu çok daha kolay ve basitmiş.Acemilik çok kötü be usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Zaten Emotion 2.0 fazlasıyla Miui'dan "esinlendiğinden" pek aramayız gibime geliyor..umarım Miui kadar kullanışlı olur..

Bu arada 3.11.22'nin gereksiz uygulama ve dilleri kaldırılıp ek özellikler eklenmiş versiyonunu şu an test ediyorum bu akşam yüklerim bilginiz olsun..

üstad bekliyorum.kendime 3.11.15'i yüklemiştim harika oldu şimdi eşime yeni yüklemekte olduğunuz versiyonu kuracağım.p6 keşke bu yazılımla beraber gelse.telefonun şıklığını o kadar güzel tamamlıyorki.
  • Evet arkadaşlar yükleme tamam ; Miui V5 3.11.22

Güncelleme Günlüğü (25.11.2013)
    • Miui Hava Durumu eklendi
    • Zil/Bildirim/Kilit ve Masaüstü duvar kağıtları eklendi
    • Varsayılan kilit ekranına hava durumu desteği eklendi
    • Saat/Takvim/Hava Durumu/Notlar ikonları canlı hale getirildi
    • Gereksiz sistem uygulamaları ve dil dosyaları kaldırıldı

Tam güncelleme günlüğü ; Miui.com 3.11.22 Changelog

Eline sağlık arkadaş,senide zahmete sokuyoruz.
  • quote:

+90 ekleyincemi düzeldi,bunu belirtirseniz aynı sorunu yaşayanlarda bu yolu deneyebilir.

+90 ekleyince düzeldi evet. Numaraları tek tek düzeltmekte sıkıntıydı.

• quote:

Telefon ayarlarından şunları yaparsanız böyle bir sıkıntı yaşamazsınız ;

Bunu keşke başta söyleseydiniz :)

• CooRDeLia kullanıcısına yanıt
    Başka bir sitede görmüştüm kusura bakma istemeden yordum

• Önemli değil, sonuçta bende kullanıyorum, kurduğunuzda veya kurmadan önce system/app yoluna giderek Vietnam dilini ve Voice Assistans uygulamalarını kaldırın, silmeyi unutmuşum gereksiz yer kaplamasın :)

Biraz sağını solunu kurcalayın diye söylemiyorum Şaka bir yana çok farklı özelleştirmeleri olan bir sistem Miui, insan hergün yeni bir özelliğini öğreniyor.. @CooRDeLia

Birde şunu belirteyim hazırladığım 3.11.15 286 kez indirilmiş, burada konuşanların sayısı 10 İnsan üye olur bir yorum yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 25 Kasım 2013; 22:03:40 >

puhahaa pis hazırcılar hocam hani bazı sitelerde var üye olmadan yada yorum yapmadan linkleri göremezsiniz diye söyleyelim öyle bişey yapsınlar donanımhabere
    Brick olma olayı olmasaydı karıştırmadık denemedik dosya bırakmazdım hocam,keşke bilgisayar gibi olsaydı.Xperia dosyalarını ekleyip kurmayı deneyecem inşallah yine olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 25 Kasım 2013; 22:09:19 >
    Ben hemen hemen her yerini karıştırdım sildim/ekledim/düzenledim..en fazla bootloop'a giriyor yada açılış logosunda kalıyor o yüzden sıkıntı yok Birde siz şanslısınız en azından Türkiye garantiniz var, ben Çin'den aldım bir şey olsa elimde patlar..ama Allah'tan Çin P6'larının brick ihtimali yok..
  • quote:

Evet arkadaşlar yükleme tamam ; Miui V5 3.11.22

Güncelleme Günlüğü (25.11.2013)
    • Miui Hava Durumu eklendi
    • Zil/Bildirim/Kilit ve Masaüstü duvar kağıtları eklendi
    • Varsayılan kilit ekranına hava durumu desteği eklendi
    • Saat/Takvim/Hava Durumu/Notlar ikonları canlı hale getirildi
    • Gereksiz sistem uygulamaları ve dil dosyaları kaldırıldı

Tam güncelleme günlüğü ; Miui.com 3.11.22 Changelog

hocam o kadar şey eklemişsin ama dosya boyutu 384 mb. bi sıkıntı olmasın?? (orjinali 405 mb)

• senol_1980 S kullanıcısına yanıt
    diğer dil dosyalarını kaldırdığı için boyutunda azalma olmuştur.Şuan kuruluma başladım ben.
  • quote:

diğer dil dosyalarını kaldırdığı için boyutunda azalma olmuştur.Şuan kuruluma başladım ben.

anladım teşekkürler.bende birazdan kuruluma başlıyorum bakim nasıl olmuş.
  • senol_1980 S kullanıcısına yanıt
    Kurulum sorunsuz bitti.
    Eline emeğine sağlık @felixamor usta.Eklediğim xperia klavyede sorunsuz olarak çalıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 25 Kasım 2013; 22:21:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.