Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yahu bu kadarda mal olamam 5 kere işlemi yaptım xdadaki konuyu okuyup yaptım yine yok. Ama durduruldu hatası değil "Xperia klavyesi yanıt vermiyor" hatası alıyormuşum. Attığım dosyalarda eksiklik olması mümkün değil bence artık, neyse swiftkeye devam madem
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

O ikonları "temalar" uygulamasına girip "Black Android V5" indirip canlı hale getirebilirsiniz..Açılış animasyonu değiştirmekte kolay..Şu an için en güncel ve performanslı kernel 3.11.15'te..

xylon geçiş modları var miui v.5 için nasıl kullanabiliriz?
  • escape500 E kullanıcısına yanıt
    Geçiş modları için WSMTools uygulamasının Xuimod modülünü kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

WSMtools'ta bu modülü nasıl yükleriz?
  • multilanguage versiyonlu MIUI 3.11.22 xda da çıkmış.
    Ben sıkıntısız yükledim...

http://www.mediafire.com/download/seca8fk8qcz1wg7/miui_p6u06_3.11.22_multi_gapps.zip
  • serdarkurdal S kullanıcısına yanıt
    bootloop sorunu var denilince bi sorun olmasın diye yüklemedim.yeni sürü için bu cumayı bekliyorum
  • quote:

Hocam WSMTool uygulamasında Xuimod diye bir modül yok yada ben bulamadım yardımcı olurmusun?
  • WSMTools/Settings/Select repositories/Xposed....

Bu romu dün sonyck arkadaşımız hazırladı, gapps ve multi ekledi ve ayrıca bootloop'u çözdü sağolsun, fakat kendisi LG G2'ye geçtiğinden her defasında "vallaha bu son" diyor, bakalım ne kadar daha destek verecek. Yoksa gelecek sürümlerde ayvayı yedik @headspring

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 25 Kasım 2013; 18:37:24 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Bu root işine yeni yeni alışmayada başlamıştım,neyse huawei kitkata geçince onu kullanırım.Sağlık olsun.
  • headspring kullanıcısına yanıt
    Zaten Emotion 2.0 fazlasıyla Miui'dan "esinlendiğinden" pek aramayız gibime geliyor..umarım Miui kadar kullanışlı olur..

Bu arada 3.11.22'nin gereksiz uygulama ve dilleri kaldırılıp ek özellikler eklenmiş versiyonunu şu an test ediyorum bu akşam yüklerim bilginiz olsun..
    Teşekkürler usta.O zaman diğer arkadaşın paylaştığı dosyayı indirmeyim.
    Siz bilirsiniz oda sorunsuz çalışıyor ama ben 20'ye yakın gereksiz dil dosyası ve 3-4 tane sistem uygulamasını kaldırıp, hava durumu uygulaması / hava durumlu kilit ekranı / canlı ikonlar / duvar kağıtları / sesler v.s. ekliyorum kendi kullandığım roma..
    Siz, uygulama ekleme ve kaldırma yaptığınız için hazırladığınız dosyayı bekliyorum usta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 25 Kasım 2013; 19:12:31 >
  • Mesaj geldiği zaman ilk görünüşte isim yazmıyor sadece numara var. 3.11.15 yüklü. Niye böyle oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipteyiz reis
    Usta bu Xperia Z/S klavyesi dosyalarını miui yi telefona kurmadan önce belirtilen şekilde ilgili klasörlere eklesek klavyenin çalışmasında bi sorun olurmu
    Bilemiyorum denemek gerek..Ben Smart Keyboard Pro kullandığım için pek gerek duymuyorum.
    Siz üzerinde çalıştığınız miui yayınladığınızda bir deneyim o zaman.Bilgisayarda dosyalar üzerinde çalışma daha kolay oluyor.Smart Keyboard Pro da F klavyeye çevirme varmı bilmiyorum ama Xperiada bu özellik olduğu için beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 25 Kasım 2013; 19:59:10 >
    Xperia klavye dosyalarını .zip dosyasında ilgili klasörlere kopyaladıktan sonra miui yi tekrar kurduğumda sorunsuz çalıştı.
  • CooRDeLia kullanıcısına yanıt
    miui rom'da rehberde kayıtlı numaraların önünde ülke kodu kayıtlı değilse (yani +90)mesajlar kısmında o kişiden mesaj geldiğinde isim değil de numara göründüğünü bir sitede okumuştum.
    Bu +90 ı ekleyerek bi deneme yapmanız gerekecek.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.