Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rehberde iken ayarlara girildiğinde İçe/Dışa Aktar bölümünden Sim karta aktar yolunu izleyerek kopyalayabilirsiniz
  • Birde rehber telefonunda kayitli bir ismi duzeltmek istediginde kayit olmuyor bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Tikladiginda kucuk gorunuyor.arama yaparkende google nin arama icerigi yarisi gorunuyor

• arkadaşlar yıl 2013 ve akıllı telefonlar kullanıyoruz sim kartmı kaldı yaw rehber için ? zilyon tane yedekleme seçeneği var heleki miui kullanıyorsanız tele format atıp yeni versiyonu yükledikten sonra bile rehber anında geri geliyor rehberi bırak notlar ayarlar resimler mesajlar çağrı kayıtları bile geri geliyor.ha bunu niye söylüyorum çünkü sim karttaki isimler akıllı telefonlarda hep sorun yaratır yani mesela s3'te arayana resim ekleyemiyordunuz çeşitli mesajlaşma programları simi okumuyordu türkçe karakterler sorun çıkarıyordu vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raca63

Google Tikladiginda kucuk gorunuyor.arama yaparkende google nin arama icerigi yarisi gorunuyor

eğer sorun yaşıyorsan tarayıcıya gir ayarlar kısmından kullanıcı ajanı bölümünü değiştir (iphone yap mesela) bir daha dene.
  • raca63 R kullanıcısına yanıt
    Rehberde kisi ismini tikladiginizda alt tarafta duzenle butonu olmasi lazim ve duzenlemeden sora kayitta bir sorun bende olmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 22 Kasım 2013; 23:27:46 >
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    Evet katılıyorum, akıllı telefonlarla beraber "sim kart rehberi" tarihe gömüldü diyebiliriz, ilk iPhone kaldırdı bu desteği çünkü artık rehberin kaybolması diye bir sorun kalmadı çeşitli uygulamalarla..Burada tek sıkıntı akıllı telefondan "basit" telefonlara geçişte olabilir..Yani sim kartı çıkarıp örneğin bir 3310'a taktığınız an sorun başlar..
  • slm arkadaslar, ben apex launcher kullanmak istiyorum ama home tusuna basinca miui launchera geri donuo, normalde varsayilani kaldir dememiz lazim ama oyle bi secenek bulamadim, bi bilgisi olan var mi?

• omer188 kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>Ekran Ayarları>Geçerli Başlatıcı yolunu izleyerek değiştirebilirsiniz..
  • üstad çok güzel optimize etmişsin romu eline sağlık hiçbir sorun yaşamadım zevkle kullanıyorum son versiyonu.telefon zaten karizma bide üstüne bu rom her gören hayran oluyor.bu telefonun en büyük şansı senin gibi birinin kullanması galiba yoksa böyle bir miui versiyonu hiçbir telefonda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white_star -- 23 Kasım 2013; 5:00:56 >
  • sizde antivirüs çalışıyor mu?
  • En basta bende calismiyordu sonra tekrardan yukledim eski kalintilari silerek calisti.bilginize

• Hocam dil ayarlarinda dili ingilizce yaptim simdi turkce dil yok nasil yapilacak tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: MHMN

sizde antivirüs çalışıyor mu?

İlk 3.11.15 versiyonunda çalışmıyordu sonradan hatalar giderilmiş versiyon geldi.

• Arkadaslar bama dil olayini cozun dili ingilizce yaptim turkce gitti

• Ne oldu bir cozum yok mu. aslinda yapmisken sunuda denesem mi yazilimi ingilizce dilinde guncellesem yinede imza hatasi verir mi bilginize

• raca63 R kullanıcısına yanıt
    3.11.2 versiyonunun uzerine 3.11.15 kurdugumda dil Türkce olarak kurulmustu.bu sorunu bu sekilde hallettim felixamorun tavsiyesi idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headspring -- 23 Kasım 2013; 12:25:15 >
  • Gündeyada iki ggünde bir telefonda android.phone durduruldu gibi bi hata alıyorum tamama bassamda geri geliyor hemen ama telefonu kapatıp açınca duzeliyor. Dikkatimi çektiği kadariyla arama yapmak isterken geliyor bu hata. 3.11.15te benden başka bu hatayı alan varmı ?

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ama secmek istediğmde dondu telefon yeniden başladı
  • selam,

hocam şu an için bir sorun yok ama siteye son eklediğin miui sürümünü bir kaç gün önce denedim tel 8-10 dakika açılmayınca vazgeçtim ,ikinci denemede belki eklemesi unutulmuştur diye wipe data factory reset ve wipe cache yaparak denedim bu defa ise miui logosu bile gelmedi ,
    vazgeçip sitede bir önce yüklenen sürümü (3.11.15 v3)kurdum şu an onu kullanıyorum bir sorunda yok.(ben rom maneger ile çin marketlerini ve ofis programı(bu ofis bende hiç çalışmadı bende onu silip bir başka ofis yükledim)kaldırdım daha sonra ise sdmaid programı ile full temizlik yaptım ).
    şu an mükemmel gibi ,ısınma,wifi kopma,aşırı şarj tüketimi ve durma hataları almadım
    bu kadar özet bilgiden sonra gelelim soruma ,sitede yüklü olan son miui sürümünü wipe işlemlerini yapmadanmı yüklemeliyiz,ayrıca yine eski denemelerimdeki sorunlar ile karşılaşmamak için bir önerin varmı.
    son olarak çalışan sisteme neden yükleme yapıyorsun diye sorma, çünkü bir ara b122 yi kurmak istiyorum onun üzerine ise tekrar miui kurmak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.