Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben denemediğim romu paylaşmıyorum, bu akşamda bir arkadaşıma yükleyeceğim bu romu dediğiniz gibi olursa bilgilendiririm..Wipe işlemleri çok önemli değil yapsanız da olur yapmasanız da.Sonuçta rom yüklenirken "clear" işlemleri yapıyor..Yinede full wipe yapıp temiz yükleme için bu dosyayı indirin rom yüklemeden önce bununla flaşlayın.Son sürümün V3 ile yapılandırması aynıyken niye böyle bir sorun çıkarmış size anlamadım.Son sürümü denemiş başka arkadaşlarda görüşlerini yazarlarsa iyi olur bu konuda.

Son eklediğim romda bu tarz hataların olmaması lazım, ben kurduğumdan beri bir kere "durduruldu" hatası almıyorum @tuna3543

Telefonun dilini değiştirmenizin güncellemeye bir katkısı olmaz, farklı bir dile çevirsenizde son romda ayarlar kısmındaki listede Türkçe seçeneğinin olması gerek, bir önceki romda yoktu Türkçe seçeneği. @raca63

Ayrıca 3.11.15'in çok farklı sürümleri oldu, bu nedenle şu an forumda verdiğim son güncelleme olan 3.11.15'i kullanın.. Gördüğüm kadarıyla yaşanılan sorunların bir kısmın benim de eski 3.11.15'lerde yaşadığım şeyler..

• quote:

Orijinalden alıntı: omer188

teşekkür ederim ama secmek istediğmde dondu telefon yeniden başladı

son yüklenen 3.11.15'imi kullanıyorsun? ben ilauncher kullanıyorum sorun çıkmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam son versiyonu yukledim sorunlu acilis animasyonunda kaliyor birde animosyonun etrafinda kirmizi cizgiler olusuyor acilip kapaniyor

• Simdi orjinal roma dondum sadece bendemi oldu acaba sadece bende oyle oldu siz denediniz mi sizde oyle bir sey oldu mu

• Telefon acilip kapaniyorfu ben orjinala dondum

• raca63 R kullanıcısına yanıt
    Evet restart problemi var, romu düzenliyorum..

• Bekliyorum hocam birde orjinal romun uzerine yuklesem olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: raca63

Bekliyorum hocam birde orjinal romun uzerine yuklesem olur mu

Olur sıkıntı olmaz, roma eklemeyi unuttuğum bir framework kalmış ondan böyle yapıyor kusura bakmayın..
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Ne kusuru usta,siz burda bu konuyu açmasaydınız şahsen ben miui yi bilmezdim bile.Eline emeğine sağlık.
  • Hocam cok bekleyecek miyiz

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    selam,

b122 yi kurmadan önce denemek için b608 üzerindeki eski miui rom (3.11.15 v3)üzerine dediğiniz gibi cwm modda önce wipe zipi flashlayıp daha sonra reboot yapmadan eski miui üzerine yeni miui yu kurdum biraz geçte olsa bu defa açıldı.
    şu an kullanıyorum, evet bu dahada iyi olmuş ,kurduğumda çoklu dil seçeneği ile geldi Türkceyi seçip devam ettim ,sorunlu olan programlar kalkmış,çince ne varsa nerdeyse yok olmuş,sistem dahada stabil olmuş,tek aldığım durma hatası miui rehber eşitlemede oldu ama sanırım buda benden kaynaklandı.
    bügün yapılacak düzenlemeyi b122 üzerine kurarım sonuçları yazarım.
  • raca63 R kullanıcısına yanıt
    Yarım saate yüklenmiş olur.

• Arkadaşlar buradan indirip kurabilirsiniz..Sonuçları paylaşırsanız sevinirim..Ben şimdi 3.11.22 çalışmalarına başlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 23 Kasım 2013; 23:41:06 >
  • Tesekurler hocam indiriyorum bakalim ama soyle bir sey soyleyim orjinal rom yukluyken sadece install ile olmuyor eski romun kalintilarini silip yuklemek gerekiyor bende oyle olmustu.

• 3.11.15 ten vazgecip telefonumda sorunsuz calisan 3.11.2 yi tekrar yukledim.3.11.22 hazirladiginda birde onu deneyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Arkadaşlar buradan indirip kurabilirsiniz..Sonuçları paylaşırsanız sevinirim..Ben şimdi 3.11.22 çalışmalarına başlıyorum.

hocam daha önceki v4 3.11.15 versiyonuyla aynı dosya boyutuna sahip indirmeme değermi? hiçbir sorunum yok.hatta şu ana kadar kullandığım en iyi miui 3.11.15'in.
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    Aynı rom zaten indirmenize gerek yok..Şahsen benimde şu ana kadar kullandığım en iyi Miui rom oldu 3.11.15.. Biraz daha düzenleme yapayım deyip zip'ledim ama bir kaç dosya unutmuşum o yüzden sıkıntı çıktı..Yoksa 3.11.15 V4 tamamen sorunsuz..
  • quote:

Aynı rom zaten indirmenize gerek yok..Şahsen benimde şu ana kadar kullandığım en iyi Miui rom oldu 3.11.15.. Biraz daha düzenleme yapayım deyip zip'ledim ama bir kaç dosya unutmuşum o yüzden sıkıntı çıktı..Yoksa 3.11.15 V4 tamamen sorunsuz..

eyvallah hocam böyle devam o zaman..bu arada dikkatimi çekiyor miui romdan baya esinleniyor diğer firmalar ios 7'den sonra şimdide emotion ui 2.0 esinlenmiş bakarmısınız ;

emotion 2.0

• quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

quote:

eyvallah hocam böyle devam o zaman..bu arada dikkatimi çekiyor miui romdan baya esinleniyor diğer firmalar ios 7'den sonra şimdide emotion ui 2.0 esinlenmiş bakarmısınız ;

emotion 2.0

puhahaa stok androidde birgün miui gibi olursa tadından yenmez şöyle adam gibi yapacaklarına estetik yoksunu bir arayüz niye yapıyor google anlamış değilim.

• lionhearts kullanıcısına yanıt
    O zaman Ocak ayını bekliyoruz port romla uğraşmamak için Çok güzel olmuş Emotion UI 2.0 versiyonu.. KitKat'la beraber kullanırız iki ay sonra
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.