Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 Miui V5 Yükleme Rehberi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.763
Cevap
7
Favori
60.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su an da mesajlastigimiz site donanim haber huawei acsend p6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raca63

Su an da mesajlastigimiz site donanim haber huawei acsend p6

şimdi konudaki cwm recoveryi indirdim?
  • Valla bende indirince ana ekrana donuyor anlamadim

• quote:

Valla bende indirince ana ekrana donuyor anlamadim

bide tekrar dahili hafızayı seçip teli yeniden başlat sonra tekrar sd kartı gösterip yeniden başlatarak dene.bende sıkıntı olmadı yeni versiyonda gerçi yine dahili hafızaya indiriyor ama 4 gb boş yer var zaten yetiyor.en son yüklenen 3.11.15'i kullanıyorsun değilmi?

bu arada galeride çektiğin resimler sd kart varsayılan olarak ayarlanmadıkça gözükmüyor.yerel resimlerden gidip bakmak zorunda kalıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionhearts -- 21 Kasım 2013; 20:12:47 >
  • En son versiyonu kullaniyorim internetimden de olabilir hizi cok dusuk sinirsiz olunca hizini dusuruyorlar

• forumda hiçbir telefona böyle yazılım desteği yoktur herhalde.çok teşekkürler felixamor en güncel romu hiç sorunsuz ve geliştirilmiş halde paylaştığın için şu an son yüklediğin romu kullanıyorum gerçekten insanı kendine aşık ediyor hiç kullanma isteğim olmadığı zaman bile açıp bir bakıyorum
  • Hocam ben bir sey merak ediyorum bilmedigim den soruyorum.simde root explorer icindeki sistem ve app icindeki dosyalari farz edelim sildim yada degistirdim.telefonu sil bastan kursam duzelir mi yada eski romu yeniden kursam duzelir mi

• quote:

Hocam ben bir sey merak ediyorum bilmedigim den soruyorum.simde root explorer icindeki sistem ve app icindeki dosyalari farz edelim sildim yada degistirdim.telefonu sil bastan kursam duzelir mi yada eski romu yeniden kursam duzelir mi

system/app içindeki dosyaları komple veya bir kısmını silerseniz sistem kilitlenir ve açılmaz bir daha, değiştirme yapabilirsiniz ama bu da riskli bir işlem çünkü başka yerlerde o uygulamaların framework yapılandırmaları var..
  • Anladim cok tesekur ederim

• 3.11.22 güncellemesi ile alakalı bir çalışma yapmayacağım çünkü bir yenilik sunmuyor bilginiz olsun ;

3.11.22 Güncelleme Günlüğü ;
    Temalarda ödeme seçeneklerine promosyon kodu girme eklendi.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    En güzelini yaparsınız ama şu whatsapp olayina hala çözüm bulunmamış olması beni çok üzdü sanırım haftayada gelmezse stock roma dönmek zorunda kalcam :/

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

3.11.22 güncellemesi ile alakalı bir çalışma yapmayacağım çünkü bir yenilik sunmuyor bilginiz olsun ;

3.11.22 Güncelleme Günlüğü ;
    Temalarda ödeme seçeneklerine promosyon kodu girme eklendi.

bunun için uğraşmaya değmez usta.zaten en güncel versiyonu kullanıyoruz.bakıyorum forumda diğer tellerin miuilarının çoğu eski versiyon ve adam gibi türkçe bile değilken bu yetiyorda artıyor bile.
  • Hocam guncellemeleri kendimiz yapmak istesek yapabiliyor muyuz yaparsak nasil yapabiliriz

• Şundan soruyorum miui son versiyonun da acilis animasyonlari hosuma gitmiyor birde yeniden baslatirken bir animasyon var hosuma gitmiyor tema bolumunden bir iki tane indirdim sorun yaratiyor duzgun degil yada uyumlu degil

• raca63 R kullanıcısına yanıt
    O animasyonları ben ekledim isterseniz farklı sitelerden "bootanimation" (720P olacak) indirip system/media içine atıp değiştirebilirsiniz..
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Reis whats app isini nasil cozuceZ sence miui marketinden indirsek olurmu acaba sayende google map i halletik cok saol tek problem whatsapp aktif kullanlar icin

• bsrsn B kullanıcısına yanıt
    Tek sıkıntımız o kaldı, bekliyorum bende..Ayrıca sadece whatsapp'ın o versiyonuna özel neden böyle bir bug var anlamakta zorlanıyorum..Daha açılmayan/çalışmayan bir uygulamaya denk gelmedim onun dışında..
  • telefonla gelen riptide sanırım oyunu da çalışmıyor whatsapp gibi ayrıca simkarta rehber de kopyalanmıyor..
  • Hocam telefonun kendi internet taricisi da bir acayip olmus duzelmiyor mu

• raca63 R kullanıcısına yanıt
    Riptide'dı hiç kurmadım bilemiyorum, cloud olduğu için bugüne kadar hiçbir telefonumda sim kart kopyalamada yapmadım..

Ben kendi tarayıcısını kullanıyorum, ne gibi bir sorun var? @raca63

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 22 Kasım 2013; 23:12:23 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.