Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.640
Cevap
37
Favori
155.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu tam olarak hangi ROM birde bende b125 jb yüklü direk üstüne kurabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şimdi bu orijinal kitkat mı b125 ten geçilebilirmi daha önce birick olmuş bir telefon sahibiyim sorunsuz yüklenebilirmi
  • oy oy buralar çok değerlenecek üstad test etmeni bekliyoruz.
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    "Update fail" hatası alıyorum, herhalde custom üzeri yüklemeye çalıştığımdan beta kitkat yükleyip üstüne kurmaya çalışacağım.. Orjinal rom kullanıyorsanız siz deneyebilirsiniz, brick olmaz korkmayın

Arkadaşlar olayı yanlış anlamışız biz bu sürüm B125'in yerine gelen 4.2.2 sürümü..KitKat değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 19 Mart 2014; 0:28:04 >
  • ben yükledim aynen öyle b125 güncellenmiş ve b132 olmuş olsun ama değişiklik yok gibi ama güncelleme olması güzel
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Beta kitkat 4.4.2 iken, final sürümü kitkat 4.2.2 mi yani ?

Cevabı aldım, onu çıkartacaklarına kitkatı çıkarsalar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 19 Mart 2014; 0:58:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Huawei Ascend P6 4.2.2 KitKat

Değişiklikler ;
    Saat Formatı
    Durum çubuğu
    Stok tarayıcı performansı
    E-Posta uygulaması hataları
    Ağ ve Sms/Mms hataları
    Rehber
    Google Maps
    Sistem performans, arayüz akıcılık ve pil performans (+ bekleme modu pil tüketimi optimizesi) iyileştirmelerini içerir.

Hocam durum çubuğunda sıkıntı varmı? Hani b125 yükleyince durum çubuğu açılmıyordu gibi bi durum vardı root etmek gerekiyordu bende root edemediğim için telefonu b125 yüklememiştim bunda aynı durum mevcut mu? Ona göre yükleyeceğim.

• Aynı sorun devam ediyor malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: ikra2012

Aynı sorun devam ediyor malesef

Peki root edemez isem tekrar b608e dönebilir miyim Normal güncelleme bölümünden?

• Evet dönebilirsin sd karttan dload ile

• Think Again kullanıcısına yanıt
    Bildirim çubuğu simgeleri aktif fakat olmasada farketmez çünkü Play Store'da çok daha iyileri var zaten.

• bir turlu kitkat yukleyemedim romu indirip update.app dosyasini sd kart dloader icine atip yerel guncelleme dedim yeniden falan basliyor yukluyor ama daha sonra huawei sd kart update failed diyip hata veriyor.Nerde yanlis yapiyorum acaba ????

Hocam hepimiz heyecan yaptık malum bu ay gelecek deyince ve yeni rom çıkınca haliyle kitkat sandık ama bu romda güzelmiş kurdum gayet iyi ve yine çok hızlı kitap beta iyi güzelde 4.2.2'nin hızına yetişmesine daha var gibi.

• Enterasan olmuş kitkat beklerken jb güncellemesi yine de yüklüyorum B125 kullandığım için
  • Clive kullanıcısına yanıt
    Evet lionhearts'ın dediği gibi bunu görünce heyecan yaptık :) Ama bu güncellemede gayet güzel geldi bana. JB romları zaten çok hızlıydı hep P6'da.. Şarj konusunda iki telefon kullandığım için yorum yapamıyorum, sadece P6 kullanan arkadaşlar bilgi verirlerse iyi olur..

Şarj konusunda aynı durumdayız iki telefon olunca test imkanıda olmuyor pek haliyle ama mesajlaşma telefon görüşmesi ve biraz internetle iki gün gidiyor bana.

• Sonunda kurabildim ancak iki sorunum var

1)interneti her actigimda conce sayfa cikiyor ana sayfayi degistirmeme ragmwn gitmedi.chrome kullanmakta istemiyorum.bir cozumu var mi acaba

2)google play yuklu ancak calismiyor nasil duzeltirim yada alternayif program var mi???

• bi daha huawwi almam bi güncelleme vermediler ... oyun oynamiyoruz yinede kasiyor galaxy s le bile oynadigim oyunu kasiyor yok böyle birsey ya
  • qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    Hangi Gaaps paketini yüklediniz söylerseniz yardımcı olmaya çalışırız.
  • qwedxz Q kullanıcısına yanıt
    Mobogenie diye bi site var. Google playe iyi bi alternatif

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.