Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.924
Cevap
26
Favori
236.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotkafalı -- 8 Ekim 2013; 12:17:19 >
    Xperia Z donanım özellikleri sızdı büyük ihtimal doğrudur fakat fiyatlandırma ne olur o biraz muğlak..Ama tasarım anlamında rakiplerinden iyi olacağından performansınında çok iyi olacağından eminim.
    Bunun dışında P6'yı gördükten/kullandıktan sonra diğer -özellikle plastik- telefonlar pek hoşunuza gitmez, bende ara ara inceliyorum mesela 8 mm. kalınlıktan fazla olanları direk eliyorum,tuğla gibi geliyor :)
    Önceki yazılım sürümünde kamera donması vardı (o da sadece tekli çekim modunda) birde ışık ayarında zaman zaman artıp/kısılması gibi bir sıkıntı..aman aman ne çöp'lüğü kaldı telefonun, ne başka bir şeyi..
    Gerçi iPhone 5S konusuna girince orada da çok "çöp" yorumu gördüğümden yorumlara pek itibar etmiyorum, malum özgür ortam forumlar 8 yaşında çocuklarda üye olup yorum yazabiliyorlar.
    Demek istediğim günlük kullanımda işinizi görebilecek, oyunları oynatabilecek, iyi bir kulaklıkla harika müzik dinletebilecek, keskin ekranıyla gözünüzü şenlendirecek, kamerasıyla tatmin edecek bir cihaz, üstelik elinize aldığınızda etrafınızdaki insanlara merak ettirecek kadar da iyi ve şık bir tasarım bonusu var.Ki zaten bu yüzden almak isteyen arkadaşlara Vodafone'a gidip birebir incelemelerini tavsiye ediyorum.

Gereken tüm testler incelemenin ilk sayfasında var, çok çok ayrıntılı olduğundan okuduktan sonra aklınıza bir şey takılmaması lazım..

• geçen hafta Vodafone gittim bitmiş haftaya gelir dediler bugun tekrar gitcem,birde bir telefoncuda buldum adam 790 tl fiyat verdi 2 yıl garantılıymış ama pek güvenemedim, alsam sıkıtntı olurmu ki ? interneten biraz araştırma yaptım ama Vodafone dısında türkiyede satan yer bulamadım telefoncu p6 yı nerden temın etmıs olabılır?
    iPhone 14 Pro 256 Gb.
    MacBook Pro M4
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    hocam dediğiniz gibi çıktı. apk danmış sorunum çözüldü. çok teşekkürler :)
    oyun anlamında pek bişey beklemiyosan bu fiyata en alınabilir telefonlardan biri. oyunda oynarım maximum performansda beklerim dersen nexus 4 daha iyi bi tercih olabilir ama kalınlığı ele 3310 hissiyatı veriyor. bide aksesuar bulma sıkıntısı var işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyurt1 -- 7 Ekim 2013; 18:10:10 >

Orijinalden alıntı: skenderbeu

abartmayayim ama telefonu elimde goren her insan hayranlikla soruyorlar sormaya devam edecekler gibi.. tasarimi tum diger akilli telefonlara 10 basar buna iphone modeleri de dahil.

aynen abim haftasonları ortamlara giderken discoverysini bana verip benim teli alıyordu artık canıma tak etti vermedim geçen hafta oda gitmiş vodafone'a p6 almak için bulamamış

Miui Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyurt1

s3 belli bi kullanımdan sonra 1gb ram yüzünden kasma yapıyor telefonun şiştiğini rahatlıkla görebiliyorsunuz tercihinizin ascend p6, nexus 4 ve s4 mini arasında olmasını tavsiye ederim
    Edit: şişme mecazi anlamda bunu gerçekten şişiyomu diye soranları daha önce gördüm diye yazdım :D

cevap için teşekkürler ya birde oyun konusunda subay surfers,temple run gibi oyunları s3 gibi kasmadan oynatabiliyormu ascend p6
  • o tür oyunları hiç denemedim deneyen varsa cevaplayabilir benim cihazım şu anda brick durumda garantiye yolladım ondan öncede asphalt 8 fifa 14 gibi oyunları sorunsuz oynuyordum saydıklarındada sorun çıkmaz yalnız fifa 14 deki tek problem bazı maçlarda nedenini bilmediğim bazı maçlarda kasıyor ama normalde çok akıcı. Şu anda telefon sisteminin kaldıramayacağı oyun yok piyasada ama nedir oyun üreticileri huawei yi görmezden gelirse en dandik oyun bile kasar ama saydığın oyunlarda kasma yok diye biliyorum.
    @faithless35

• Daha önceden cihazımı B111 sürümü yüklemiştim ilk aldığımda. Sonra işte Tarayıcıya XDA'nın yerimlerini fln ekledim. Bugün gözüme takıldı bi baktım B117 var. Ara ara bakıyordum. Baktım Şarj iyileştirilmiş wifi fln iyileştirilmiş yazıyordu. Dedim güncelleyeyim. Gayet güzel yüklüyordu ama sonra tabi beklediğiniz gibi cihaz Brick oldu. Full Brick hemde. Hiçbirşekilde bir cevap vermiyor. Şarjı %100 dü güncellerken. Şarja fln takıyorum pc ye bağlıyorum hiç bir tepki yok maalesef. Şimdi sormak istediğim şey cihazı servise gönderirken ne demeliyim ?
  • dün vodafone gittim çarsanba gelir dedi fiyatı en düşük 1000tl olur dedi s4 mini ile p6 arasında gidip geliyorum p6 daha ağır basıyor şuan ama brick denilen olay nasıl oluyor, brick olmaması için ne yapmam veya ne yapamamam lazım telefonu alınca güncelleme yapsam brick olurmu ? ilk andoid telefonum olcak.

Orijinalden alıntı: bormeal

dün vodafone gittim çarsanba gelir dedi fiyatı en düşük 1000tl olur dedi s4 mini ile p6 arasında gidip geliyorum p6 daha ağır basıyor şuan ama brick denilen olay nasıl oluyor, brick olmaması için ne yapmam veya ne yapamamam lazım telefonu alınca güncelleme yapsam brick olurmu ? ilk andoid telefonum olcak.

Brick, yurtdışı cihazlarında oluyor. Vodafondan alıp, resmi Türkiye sürümlerini yükleyip güncelledinmi
    mi hiçbir riski yok.

1000 liraya bulsam bende hemen alacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 8 Ekim 2013; 9:10:00 >
  • Hocam denemeyin diye bir ton mesaj attık :) Neyse sağlık olsun canınızı sıkmayın verirken telefonun şarjı bitti bir daha açılmadı deyin garanti dışı olmaz merak etmeyin ama çok bekletecekler sizi orası ayrı :S

telefonun kasa kalitesi 1500 liralık plastikleri düşününce çok çok iyi.
    tasarımında huawei yazan kısım çok geniş zaten birde alt menü tuşları ekranda olunca ekran boyutu ve ekran kullanım oranı başarısız. ayrıca telefonun alt kenarının yuvarlak olması hoşuma gitmedi. orası da üst kenar gibi olsa daha iyi olurdu. aman aman bir telefon değil ama fiyatını(arkadaş 840liraya almış) kesinlikle hak ediyor.

özellikle beyazı bayanlar için güzel bir hediye olabilir.

Orijinalden alıntı: vinorosso

Telefonun kronik sorunu, cartı curdu var mı arkadaşlar ? Önerir misiniz ?

telefon çok iyi dostum.bir kere çok ergonomik 4.7"lik ekranlı telefonlar içerisinde en küçük boyutlu bu.o yüzden kullanımı çok rahat.ben oyun oynamayı seviyorum dead trigger asphalt 8 front commando yüklü hiçbir sıkıntı yok.kronik sorumu olarak bence en büyük problemi her görenin dibinin düşüp bir bakabilirmiyim demesi

Miui Türkiye
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.