Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.924
Cevap
26
Favori
236.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: lionhearts

quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

Telefonun kronik sorunu, cartı curdu var mı arkadaşlar ? Önerir misiniz ?

telefon çok iyi dostum.bir kere çok ergonomik 4.7"lik ekranlı telefonlar içerisinde en küçük boyutlu bu.o yüzden kullanımı çok rahat.ben oyun oynamayı seviyorum dead trigger asphalt 8 front commando yüklü hiçbir sıkıntı yok.kronik sorumu olarak bence en büyük problemi her görenin dibinin düşüp bir bakabilirmiyim demesi

Hocam Galaxy Gio telefonum çıldırtıyor beni, menü geçişleri bile sıkıntılıydı, kırmak üzereyim arada bir duvara masaya falan atıyorum Stabilite çok önemli benim için, yağ gibi akması lazım, zaten çok oyun vs. oynamam. Önemli olan şeyler ; Şık tasarım, stabil çalışması, beni kanser etmemesi. Bu özellikler varsa alırım Sadece vodafone'da mı satılıyor hocam, fiyatı ne kadar ?

• Aradığınız özellikler fazlasıyla var ;) Şuan sadece vodafonelerde satılıyor 999TL tabi bulabilirseniz :)

quote:

Orijinalden alıntı: lionhearts

quote:

telefon çok iyi dostum.bir kere çok ergonomik 4.7"lik ekranlı telefonlar içerisinde en küçük boyutlu bu.o yüzden kullanımı çok rahat.ben oyun oynamayı seviyorum dead trigger asphalt 8 front commando yüklü hiçbir sıkıntı yok.kronik sorumu olarak bence en büyük problemi her görenin dibinin düşüp bir bakabilirmiyim demesi

Hocam Galaxy Gio telefonum çıldırtıyor beni, menü geçişleri bile sıkıntılıydı, kırmak üzereyim arada bir duvara masaya falan atıyorum Stabilite çok önemli benim için, yağ gibi akması lazım, zaten çok oyun vs. oynamam. Önemli olan şeyler ; Şık tasarım, stabil çalışması, beni kanser etmemesi. Bu özellikler varsa alırım Sadece vodafone'da mı satılıyor hocam, fiyatı ne kadar ?

yok dostum kanser etmez nette videoları var geçişler falan gayet hızlı ama ben arayüzünü sevmedim ikonlar çok aşırı büyük geldi gözüme go launcher yükledim çok iyi oldu.bu fiyata bu telefonu sattıkları için adamlara helal olsun inan gören bin lira olduğuna inanmıyor.aslında cepten oyun oynamak biraz saçma mis gibi pclerimiz var koca ekranda oynamak varken 4.7"te pek zevk vermiyor kontrollerde bir klavye gibi değil tabi.ama boş vaktim olduğundan takılıyorum biraz oyunlara.yoksa cepten oyun oynayıp çok zevk alıyorum diyen biraz yalan söyler bence.incelemede ayrıntısıyla anlatmış herşeyini arkadaş onun dedikleri dışında bir olay yok.incelemede oyun videolarıda var gayet iyi oynatıyor.

Miui Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Diğer konuda radyoyla ilgili satırda "buradan" yazan yere tıklayıp apk'yı indirip kuracaksınız çok basit.

Tamam yaptim indirdim. Guvenlik market iznini kaldirip yukledim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse sağlık olsun hocam :) Ben tam 1 ay önce teleserviceye gönderdim telefonu umarım sizin iş o kadar uzamaz bayramdan sonraya kaldı artık benim iş ki sizinki de öyle olacaktır anakart değişimi için parça beklemekte yazar büyük ihtimal giriş olunca ama sizde benim gibi değişim için ısrarcı olun benim işin uzamasının nedenlerinden biride bu zaten.
  • keşke önce bu konuyu inceleseydiniz biraz. geçen çarşamba benim cihazda brick oldu aynı gün gönderdim hala sisteme girmediler LionBeq hocam kendininkinin 2 hafta sonra girdiğini söylüyor umarım sizinkide bu kadar uzamaz
  • 50 defa dedik cihaza yurtiçi resmi güncelleme desteği varken rom atmanın mantığı yok diye abi cm miui veya omega roomlar çıksa neyse attığın room aynı alt tarafı 2-3 tane iyileştirme var neden uğraşırsınki full brick adamlar isterse yapmaz garanti dışı artık servisin insafına kaldı bazıları yapar kvk bu konularda cok uyanık mesela hemen yapıştırıyo 400 lirayı

telefonun kronik sorunu kamera kısmında vardı oda güncellemeyle atlatıldı benim ve bikac arkadaşın wifide sık sık kopma yaşanıyo onu hala düzeltememişler.Bazı günler hiç kopmuyo bazende yarım saatte bir kopuyo amma tel yağ gibi akıyo gercekten stabilite konusunda benide şaşırttı.Kamerası iyi zaman geçirmelik çoğu oyunu oynarsın ses konusunda hayal kırıklığı mesela mesaj geliyo mesajı sesini duyamıyorum. Sıfır alacaksan bu fiyata 50 lra daha koyup nexus 4 veya galaxy s3 acsend p6 gibi 999 liraya lumia 820 alabilirsin hepsi aynı fiyat aşağı yukarı

Orijinalden alıntı: bormeal

hocam tel. bir sıkıntı yok diyorsunuz yanı ? oyunlar harıc zaten tablet var tel. pek oyun oynamam gunluk kullanımda sıkıntı çıkarmasın yeter, s4 mini de alabılrım ama tasarımı p6nın yanında sonük kalıyor benı bu telefona ceken 3 şey tasarım 2gb ram 999tl olması gunluk kullanımda sıkıntı yaratmazsa sorun yok kamerası sarj v.s gibi birde experia z mini ne zaman çıkar ? htc one miniyi 1 ay bekledim ama hayal kırıklığı oldu mini z yi beklemeye değer mi birde fiyatı ne olur ? bir bilgi varmı

dostum şu telefonlardaki mini modellerinin hemen hemen hepsi para tuzağıdır harbiden çöp ellerinde kalan donanımı kakalıyor adamlar xperia z1 mini donanım acısından 10 numara ama aralıkta çıkcak diye biliyorum one mini falan hiç girme dostum s3 1000 lira olmuş mini modellere bu paraları vermek saçmalık z1mini iyi ama 1500 liradan gibi bi fiyattan gelir eğer paran varsa lg g2 al oda 1500 yada araştrıp netten 1000 liraya sıfır nexus4 veya s3 bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

quote:

telefonun kronik sorunu kamera kısmında vardı oda güncellemeyle atlatıldı benim ve bikac arkadaşın wifide sık sık kopma yaşanıyo onu hala düzeltememişler.Bazı günler hiç kopmuyo bazende yarım saatte bir kopuyo amma tel yağ gibi akıyo gercekten stabilite konusunda benide şaşırttı.Kamerası iyi zaman geçirmelik çoğu oyunu oynarsın ses konusunda hayal kırıklığı mesela mesaj geliyo mesajı sesini duyamıyorum. Sıfır alacaksan bu fiyata 50 lra daha koyup nexus 4 veya galaxy s3 acsend p6 gibi 999 liraya lumia 820 alabilirsin hepsi aynı fiyat aşağı yukarı

Teşekkür ederim hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: v0ld3m0rt1s

Daha önceden cihazımı B111 sürümü yüklemiştim ilk aldığımda. Sonra işte Tarayıcıya XDA'nın yerimlerini fln ekledim. Bugün gözüme takıldı bi baktım B117 var. Ara ara bakıyordum. Baktım Şarj iyileştirilmiş wifi fln iyileştirilmiş yazıyordu. Dedim güncelleyeyim. Gayet güzel yüklüyordu ama sonra tabi beklediğiniz gibi cihaz Brick oldu. Full Brick hemde. Hiçbirşekilde bir cevap vermiyor. Şarjı %100 dü güncellerken. Şarja fln takıyorum pc ye bağlıyorum hiç bir tepki yok maalesef. Şimdi sormak istediğim şey cihazı servise gönderirken ne demeliyim ?

kardeşim geçmiş olsun ama baya bir arkadaş uyardı bu konuda.bende xda'yı takip ediyorum ama bekleyeceğiz mecburen.çok büyük farklar var b117'nin bizim ve avrupa romlarıyla ben şu kadarını söyleyeyim ;
    1)SD karta uygulama yükleniyor
    2)Sistem optimizesi çok iyi (antutu 16800 puan) yani bariz hız farkı var
    3)Wifi bağlantısı çok daha geliştirilmiş
    4)Batarya kullanımı çok uzamış...
    5)oyunlarla uyumluluk artmış
    6)air sharing programı gibi ekstra özellikler gelmiş...
    .....uzarda uzar...

bende sabırsızım felixamor çıkıp artık yükleyebilirsiniz diyene kadar kurcalamayacağım ama.

iOS 10.0.1

• quote:

Orijinalden alıntı: faltinsoy83

Arkadaslar sizce galaxy s3 mū yoksa huawei ascend p6 mı alınmalı lutfen bilgilendirirseniz cok sevinirim

eğer aynı fiyata bulduysan tabiki s3 biri p6 cortex a7 kullanıyo s3 cortex a9 nesil olarak daha yeni işlemcisi ama kasa kalitesi ve görünüş olarak p6 daha önde bide 2 gb ram var p6 da geri kalan herşeyde s3 ama zamanla s3 de kasmalar oluyor şöyle 70 tane uygulama yükle s3 zamanla hantallaşıyor bununda caresini bulmuşlar custom roomlarla üstesinden geliyorlar
    iPhone 14 Pro 256 Gb.
    MacBook Pro M4
  • Şunu düzeltelim ; P6'da ARM Cortex A9 tabanlı işlemci kullanıyor..

Orijinalden alıntı: felixamor

Hocam iyi akşamlar. P1 ve p6 arasında kaldım, biliyorum 2 telefon arasında ciddi fark var fakat, bu farka değer mi aradaki 350 TL ? p1'in güncelleme desteği, kronik hataları, stabilitesi ne durumda biliyor musunuz ? P6 ile karşılaştırabilir misiniz?
    P6'dan önceki telefonum P1'di zaten, uzun zaman sıkıntısız kullandım..Fakat artık güncelleme gelmeyecek P1'e (Texas Omap firmasıjnın batması nedeniyle) bunun dışında oyun konusunda P1 daha iyi (Hem düşük çözünürlükte oynattığı hemde tanınmış GPU'ya sahip olduğu için)...350 TL farka değer bana kalırsa, çünkü günümüz standartlarında bir telefon P6 (HD Ekran+Bol Bellek+Dört Çekirdekli İşlemci)
    P1'in ekranı HD olsaydı o zaman değmez derdim ama HD ve ötesi bir panele baktıktan sonra düşük çözünürlüklü ekranlar göze çok batıyor, ayrıca Amoled ekranların gün ışığında performansları düşük ve beyazı daha sarımtrak..P1'in bilinen kronik bir sorunu yok ve B315 romu gayet stabil ve hızlı..

Merak edenler için görüntüsü aşağıda;

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.