Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.924
Cevap
26
Favori
236.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş
  • kitkatta kamera açıkken ekrana basılı tuttum ve yuvarlak bir simge çıktı fotoğrafta güzelleştirmeler yapıyor onun adı ne
  • Huawei Ascend G610 almayı düşünüyorum. Yazılım olarak iki cihazda aynı galiba. Acaba uygulamalar data ve obb dosyaları ile hafıza kartına taşınabiliyor mu ? (discovery gibi)

çünkü 4 gb'tın yetmesi imkansız.Zaten bize 1gb falan verecek

Orijinalden alıntı: talsuv61

Yok kardeş klavye eskisiyle aynı.

Bildirim çubuğuna fener eklenmesi çok güzel olmuş da keşke ikon olan fener kısayolu kaldırırsa, 2 tane fener kısayolu saçma olur.

Smart keyboard artık t9 için çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mrYAGIZ

Arkadaşlar merhaba, 3 ay oldu alalı ürünü hepsibura.com dan aldım ve sigortalı seçeneğini ile aldım. İlk geldiğinde fazla rahatsızlık vermeyen arka kapaktaki göçme son zamanlarda elime zarar verecek kadar arttı, onun dışında ürün çok güzel ve şık bir o kadar da hızlı. Telefonun servis desteğini veren Teleservice ile ilgili sıkıntılarım oldugu icin cihazı gönderme kararında hep karamsar kaldım ancak bu kadar göçük olması cidden rahatsızlık veriyor, ve sarj süresinde de sorun olduğunu düşünüyorum. Konu ile ilgili cihazı gönderim işini, kargoladıktan sonra gelişecek aşamaları, kargo ücreti vb. konular hakkında bir bilgim yok öğrenip ona göre hareket etmek istiyorum konu ile ilgili bana yardımcı olup beni aydınlatabilir misiniz ? Cihazı gönderdiğimde nasıl bi işlem yaparlar sizce ? Bu sigorta neleri kapsıyor ne işe yarıyor onu da tam bilmiyorum sigortalı olduğu için değişim yapılmasını istesem mesela, hiç bilmiyorum bilen birileri varsa lütfen bi şeyler desinler kafam çok karışık.

yokmu gören bilen duyan ?

• mrYAGIZ kullanıcısına yanıt
    teleservice İstanbul
    Adres Bağlarbaşı Mah. Atatürk Cad. No:134 Maltepe TR-34848
    Telefon Numarası +90 216 458 97 97 / +90 850 221 00 47
    Faks Numarası +90 216 442 65 55
    E-Mail Adresi customerservice@teleservice.com

Sorununuzu birebir görüşerek anlatırsanız size gerekli olan bilgileri vereceklerdir.Kargolama ücreti ödemiyorsunuz ve telefonun durumunu sitede İMEİ nosunu yazarak takip ediyorsunuz.

Asus M4a785-M EVO AM3 -- Aerocool M40 HTPC Kasa -- AMD Phenom II X2 550 BE 3.1 @3.7 oc 1.46v -- ATİ HD4200 1024 MB Onboard GPU 500MHZ @ 1000 MHZ oc -- 128 MB 1333MHZ DDR3 sideport memory @ 1750 MHZ oc 1.6v -- Gskill Ripjaws F3 CL7 DDR3 1600 MHZ @ 1840 MHZ CL7-9-8-24-28-2T 1.71v -- 1 TB WD Black Cavier HDD 7200 rpm -- Windows 7 ultimate x64
  • S3 ile İstanbul içi takas edebilecek olan var mı ? Orjinal Dist. Garantili telefon temiz kulaklik haric full kutulu. Ustune bir miktarda koyabilirim ve bircok kilif ile vericem. İlgilenenler pm atsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Arkadaşlar merhaba, 3 ay oldu alalı ürünü hepsibura.com dan aldım ve sigortalı seçeneğini ile aldım. İlk geldiğinde fazla rahatsızlık vermeyen arka kapaktaki göçme son zamanlarda elime zarar verecek kadar arttı, onun dışında ürün çok güzel ve şık bir o kadar da hızlı. Telefonun servis desteğini veren Teleservice ile ilgili sıkıntılarım oldugu icin cihazı gönderme kararında hep karamsar kaldım ancak bu kadar göçük olması cidden rahatsızlık veriyor, ve sarj süresinde de sorun olduğunu düşünüyorum. Konu ile ilgili cihazı gönderim işini, kargoladıktan sonra gelişecek aşamaları, kargo ücreti vb. konular hakkında bir bilgim yok öğrenip ona göre hareket etmek istiyorum konu ile ilgili bana yardımcı olup beni aydınlatabilir misiniz ? Cihazı gönderdiğimde nasıl bi işlem yaparlar sizce ? Bu sigorta neleri kapsıyor ne işe yarıyor onu da tam bilmiyorum sigortalı olduğu için değişim yapılmasını istesem mesela, hiç bilmiyorum bilen birileri varsa lütfen bi şeyler desinler kafam çok karışık.

yokmu gören bilen duyan ?

dostum göçüklüğü bir problem olarak algılarlarmı bilemiyorum ama sen yinede arkadşımızın verdiği adrese gönder bir incelesinler.parti parti değişiyor sanırım bu olay bende ve bir arkadaşımda yok mesela yani sıfıra sıfır arka taraf ama sonradan aldığımız üçüncü arkadaşımızda rahatsız etmeyecek kadarda olsa biraz var göçüklük.

Miui Türkiye

• arkadaşlar merhaba. benim bi akıllı telefona ihtiyacım var ve buradaki yorumların cogunu okudum. düsündügüm telefon bu ara ascend p6 ama korkularım var. öğrenciyiz sonuçta ve 1000 lirada az para değil. romdan roottan filan da bahsetmişsiniz sürekli ayrıca wifi sorunu filan da söz konusu olmuş telefonda. bana internette hızlı kasmayacak hızlı bir telefon lazım. bu telefon suan ki haliyle ne kadar iyi illa aldıgımız gibi üstünde oynama yapmamız mı gerekir? huawei güncellemeler süreklilik bazında bu telefona yatırımını ne kadar devam ettirir bir fikriniz var mı? sonucta bu bir yatırım ve 1000 lirayı gömceksem çöpe atmak istemiyorum beni biraz bilgilendirirseniz çok memnun olurum teşekkürler şimdiden.
    bütün yorumları okudu isen artık wifi diye bir sorun kalmadı B125 ile kimse sorun yaşamıyor,B608 yani teli ilk aldığında gelen güncellemenin üzerine yerel güncelleme ile B125 kurarsan çok mennun kalırsın,
    gelelim destek konusuna bu telefon piyasaya çıkalı en fazla 7 ay oldu en fazla iki yıl destek görürsün,altı ayda bir yeni tel yapıyorlar çünkü,
    ama bazı oyunlar var (ben oynamadığım için anlamam)eger oyuncu isen o zaman tekrar rom değiştirmek zorunda kalırsın
    son olarak 1000 tl ye bu kalite ve fiyata başka tel yok
  • Herkese Merhaba;
    Forumda yeniyim ve bu ilk mesajım. Yaklaşık iki aydır P6 kullanıyorum. Telefondan çok memnunum. Özellikle şarj konusundaki merakları gidermek adına belirteyim; ortalama bir kullanıcıyım (günlük 1 saat telefon görüşmesi, yarım saat kadar internet, biraz da whatsapp) iki günü rahat çıkarıp bazen üçüncü güne sarkabiliyor. Ekran kalitesi, menü akıcılığı vs. zaten belirtilmişti. Bunların dışında bence en önemli yanı, ilk başta(benim için böyleydi) huylandıran "Çin malı" endişesine, ön yargısına lütfen kimse düşmesin. Telefonun malzemesinden, işçiliğine herşey kusursuz. Üzerine Samsung veya Apple yazsan, 2500TL'ye elini öpene satarsın Umarım yeni almayı düşünen arkadaşlara faydalı olmuşumdur.

• Beyler gta sa 4.4 de sıkıntısız

Telefonun şarjındam bende memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: uzunbartaburesi

arkadaşlar merhaba. benim bi akıllı telefona ihtiyacım var ve buradaki yorumların cogunu okudum. düsündügüm telefon bu ara ascend p6 ama korkularım var. öğrenciyiz sonuçta ve 1000 lirada az para değil. romdan roottan filan da bahsetmişsiniz sürekli ayrıca wifi sorunu filan da söz konusu olmuş telefonda. bana internette hızlı kasmayacak hızlı bir telefon lazım. bu telefon suan ki haliyle ne kadar iyi illa aldıgımız gibi üstünde oynama yapmamız mı gerekir? huawei güncellemeler süreklilik bazında bu telefona yatırımını ne kadar devam ettirir bir fikriniz var mı? sonucta bu bir yatırım ve 1000 lirayı gömceksem çöpe atmak istemiyorum beni biraz bilgilendirirseniz çok memnun olurum teşekkürler şimdiden.

Guncelleme konusunda suphen olmasin piyasadaki tum telefonlardan cok daha fazla guncelleme aliyor.Tum androidler 4.3 alirkan huawei 4.4 beta olarak sundu.Eger asiri oyun fani degilseniz bu telefon kesinlikle size gore.

• Mobil veri ile Whatsapp da sıkıntıyyaşıyorum mesajlar biraz geç gelip gidiyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

artıları ve eksileri nedir acaba ? yarıdm ederseniz sevinirim.
  • arkadaşım nexus 4 ile farkları olan bir tel öncelikle onu belirtmek isterim,yaklaşık iki aydır kullanıyorum detaylara gelecek olursak bu telefon görünüş tasarım incelik zerafet olarak on numara nexus bunun yanında bayağı kaba saba duruyor,ayrıca nexus stock arayüz kullanıyor p6 ise emotion arayüz kullanıyor ve bence çok hoş bir arayüz tabi tercihler değişir yada launcherle halledilebilir. ama kasa farkı bariz var onun dışında nexus 4 donanım olarak iyidir,yani şu şekilde bilindik gpu ve cpu kullandığı için oyunlarda falan sıkıntı yaşamazsın. ama p6 bu oyun konusunda biraz sıkıntı yaşatır(düşük ve orta kalite oyunları rahat oynarsın ama üst seviye çoğu oyunda sorun yaşayabilirsin tabi yine üst seviye bazı oyunlarıda rahat oynarsın örn; modern combat 4 ) onun dışında nexsus 4 den alacağın verimi p6 danda çok rahat alırsın yine nexus da bildiğim kadarıyla artırılabilir hafıza yok ama p6 da 8 gb rom +32 gb sd kart desteği var yanlış biliyorsam kusura bakmayın özet olarak şu eğer benim için şekilli olsun herişimi görsün(oyun hariç) diyorsan p6 ama yok şekil önemli değil her işimi görsün (oyunda dahil) diyorsan nexus 4 birde şunu belirteyim emin olmamakla beraber mart yada nisan gibi 4.4.2 güncellemesi gelecek p6 ya şu an zaten beta sürümünü yayınladılar ve beta sürümde kullanan arkadaşlar bile oyunlarda bariz performans artışı vede önceden açmadığı bazı oyunları açıp oynanabilirlik seviyesinde olduğunu söylüyor ve arayüz sürümüde değişerek bu güncelleme ile biraz daha farklı bir görünüm kazanıyor cihaz birde marka takıntın olmamalı çünkü günümüzde insanlar huawei pek bilmiyor gördüklerinde yada duyduklarında biraz alaycı bi tavırla hareket edebiliyorlar buna takılacak biriysen almamanı tavsiye ederim ama yok takılmam dersen o zaman alınır detaylı yazdım tarafsız oldum seni doğru bilgilendirmek adına.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.