Şimdi Ara

Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.934
Cevap
27
Favori
224.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardday

Lg g2 geliyor beklemeye aldım :)

LG G2 büyük süpriz yaptı valla hiç tahmin edemezdim o fiyattan gelceğini kesinlikle kacırılmıcak cihaz piyasadaki en iyi 2 telefondan birine bu fiyattn ulaşmak yalnız 16gb modelinde boşta 8 gblık alan kalıyor gerisini sistem kullanıyor bide hafıza kartı girmiyor tek kötü yanı bu bugün forum bornovada inceledim ciihaz muhteşem htc one'dan çok daha iyi ancak galaxy note3 ve xperia z1 ile kıyaslanabilir.Benim maddi durumlar şu sıralar iyi değil fiyat uygun oldugundan 24 taksit yaptıkları için aldım para varsa LG G2 kacırma rahat 2 sene götürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_cehapelioglu -- 16 Eylül 2013; 20:39:40 >
  • bugrayeyer kullanıcısına yanıt
    Bende dolaştım. Beyazlarda problem yok ön arka sıfıra sıfır hiç pürüz yok. Siyahlar sıkıntılı ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huawei ascend p6 ile tarafımdan çekilmiştir.
     Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu Huawei Ascend P6 İnceleme & Ana Konu

• Bu cihazı almış arkadaşlar ; kullanma kılavuzunda veya faturasında mutlaka Huawei'in tlf numarası ve epostası vardır.
    Onları buraya yazsanız da onlara bir şeyler sorsak, bu telefonu vodafondan başkası satmayacaksa diğer alternatiflere bakalım
  • Arkadaşlar Ekran Koruyucu film almak isteyen varsa 4 adet anti-glare (parmak izi oluşturmaz) film 10,50 lira kargo alıcıya aittir. Sanalpazar link aşağıda saat 17:00 a kadar verilen siparişler aynı gün kargo edilmektedir.

http://www.sanalpazar.com/Huawei-Ascend-P6-Anti-glare-Mat-Ekran-Koruyucu-4-Adet__isp10732831
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    03124548800 ve 02166338800 telefon kutusundan cikan kagitta yazan numaralar

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Bilemiyorum sanırım belli bir seride bu var, bu bir hata mıdır, değil midir, cihaz ömrünü yapısını etkiler mi bir araştırmak lazım..Htc One'larında belli bir serisinde kasa açıklığı/ışık sızması sorunu vardı fakat bunu bir hata olarak görüp değişim yapmadılar.Buda öyle olabilir.Bir servise göndermenizi yada müşteri hizmetlerine bir e-posta atmanız faydalı olabilir.

Anlaşılan dış kasa anlamında, fabrika/makina hatası olan seriyi türkiyeye göndermişler. Üretim zaiyatı diye bir kenara koyamamışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinan Discovery

quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Bilemiyorum sanırım belli bir seride bu var, bu bir hata mıdır, değil midir, cihaz ömrünü yapısını etkiler mi bir araştırmak lazım..Htc One'larında belli bir serisinde kasa açıklığı/ışık sızması sorunu vardı fakat bunu bir hata olarak görüp değişim yapmadılar.Buda öyle olabilir.Bir servise göndermenizi yada müşteri hizmetlerine bir e-posta atmanız faydalı olabilir.

Anlaşılan dış kasa anlamında, fabrika/makina hatası olan seriyi türkiyeye göndermişler. Üretim zaiyatı diye bir kenara koyamamışlar.

Bazi ülkelerde fiyatin uygun olması bu yuzden de olabilir mi sorusu geldi aklima

• İlgi çekici bir soru. Ama sanırım her ülkede aşağı yukarı aynı para?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EF013079 -- 17 Eylül 2013; 0:22:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeba

vodafone da gittim açamadım ama malzeme kalitesi ergonomi vs konularında oldukça olumlu bulduğumu söyleyebilirim. açıp deneyemediğim için soruyorum benim için önemli olan watsup ve skype. bu iki uygulamada sorun var mı? mesaj vs geldiğinde anında açmak istersek telefon da bize anlık tepki veriyor mu? birde rehbere girerken hızı nasıl? aramaya bastığımızda telefon kasıyormu? bunların dışında isterse hiçbir oyunu oyntmasın benim için sorun değil.

birde gün ışığında görünürlük önemli benim için.

Whatzapp rehber arama kısmında sorunla karşılaşmadım. Skype olmadigi için birşey diyemiyorum.
    Dikkatimi ceken bi husus arama geldiğinde cewaplamadan önce yes no veya sms seçenekleri ciktiginda ortadaki simgeyi tutup suruklemek yerine bir kere basip birakirsam sonradan tepki wermiyor gibi. Yani acmaya calisiyorum fakat simge yes e suruklenmiyor. Bende mi problem

• quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Lg g2 geliyor beklemeye aldım :)

LG G2 büyük süpriz yaptı valla hiç tahmin edemezdim o fiyattan gelceğini kesinlikle kacırılmıcak cihaz piyasadaki en iyi 2 telefondan birine bu fiyattn ulaşmak yalnız 16gb modelinde boşta 8 gblık alan kalıyor gerisini sistem kullanıyor bide hafıza kartı girmiyor tek kötü yanı bu bugün forum bornovada inceledim ciihaz muhteşem htc one'dan çok daha iyi ancak galaxy note3 ve xperia z1 ile kıyaslanabilir.Benim maddi durumlar şu sıralar iyi değil fiyat uygun oldugundan 24 taksit yaptıkları için aldım para varsa LG G2 kacırma rahat 2 sene götürür

kesinlikle hocam fena şaşırttı lg aklımda yoktu . iyi iş çıkarmışa benziyorlar .

• Evet bende cozdum sorun vodafonedan kaynakliymis. APN ayarlarini duzeltmemiz gerekiyormus, tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: LionBeq

Arkadaşlar Ekran Koruyucu film almak isteyen varsa 4 adet anti-glare (parmak izi oluşturmaz) film 10,50 lira kargo alıcıya aittir. Sanalpazar link aşağıda saat 17:00 a kadar verilen siparişler aynı gün kargo edilmektedir.

http://www.sanalpazar.com/Huawei-Ascend-P6-Anti-glare-Mat-Ekran-Koruyucu-4-Adet__isp10732831
    SON 9 TANE KALDI

Arkadaşlar Ekran Koruyucu film almak isteyen varsa 4 adet anti-glare (parmak izi oluşturmaz) film 10,50 lira kargo alıcıya aittir. Sanalpazar link aşağıda saat 17:00 a kadar verilen siparişler aynı gün kargo edilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LionBeq -- 17 Eylül 2013; 9:51:32 >

• MH ile görüşeyim diye yukarda verilen tlf numaralarını 2 defa aradım ama hala mesai başlamamış heralde, yönlendirme yapıp hattan atıyorlar.
    Telefonları güzel ama Huawei Türkiyede iş yok.

• m3y M kullanıcısına yanıt
    ön kaplamayı nasıl yaptınız? internette satılan jelatinler kapatıyor mu farkı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Bu cihazı almış arkadaşlar ; kullanma kılavuzunda veya faturasında mutlaka Huawei'in tlf numarası ve epostası vardır.
    Onları buraya yazsanız da onlara bir şeyler sorsak, bu telefonu vodafondan başkası satmayacaksa diğer alternatiflere bakalım

Mutlaka yakında Vodafone harici satışa başlanacaktır, fakat fiyatı ne olur bilemiyorum... Yada hiç tahaaüt vs vermeden direk 1000 tl karşılığından bayiden alabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyuxoy35

ön kaplamayı nasıl yaptınız? internette satılan jelatinler kapatıyor mu farkı??

Bendeki p6 beyaz renk ve arka tarafta bahsettiğiniz gibi fark yok denecek kadar az. Ön tarafa hiç bakamadım çünkü ilk aldığım gibi kapladım ekran koruyucu ile, fark varsa da belli olmuyor. kaplamanı tavsiye ederim.
  • Ben DX'den sipariş verdim ekran filmini, fakat mat değil parlak olandan aldım. Bazı mat filmler ekran üzerinde bulanık bir görünyü veriyor. Aldığımdan beri film olmadan kullanıyorum. Kılcal dahi çizik oluşmadı. Sildiğimde ilk günkü haline geliyor.

• ıspartadan alan varmı hiç ?
  • arkadaşlar p6da otg desteğide bulunmaktadır bizzat denedim elimdeki harici diski ve usb belleği sorunsuz çalıştırıp içindeki dosyaları oynattı.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.