Şimdi Ara

Huawei ascend g700 gelmiş. 750tl - puan vs. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
13
Favori
17.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • knight0fheaven kullanıcısına yanıt
    1000₺ ve üstü para vermeyeceğim için beni hiç üzmez p7 isterse yarın çıksın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    Telefona kötü diyen yok, aynı paraya daha iyisini bulursunuz diyen de yok, ama rami hariç diğer özellikleri aynı ya da yakın olan telefonu daha ucuza bulabilirsiniz bu bi gerçek :) bu telefonun şuandaki cazipliği 5" olması ve 2 gb ram.

    Şunu anlamakta zorlanıyorsunuz, burda huawei böyhle huawei şöyle, bu telefon yakıyor yıkıyor diyenler 200 300 tl ye huawei almış olanlar, hatta belki de hiç kullanmamış olanlar. 2 kişi bu telefonu kullanıyorum yazmış, biri de muhtemelen başka bir versiyon demiş. kullanmadığınız şeyi övmeyin diyorum ben, 301'i yere göğe sığdıramadılar ama benzeri x5 milleti perişan etti.

    Huawei u3100 modelini almıştım 4-5 sene önce. 2 sene kullandım, hala bir arkadaşım kullanıyor. Sorun yaşamadık.

    Huawei vision aldım kardeşime yaklaşık 7-8 ay önce, hala sorunsuz kullanıyor.

    Şirkete test telefonu geldi t20. İlk çıktığı zamanlar. Hala kullanıyoruz.

    Eşime huawei p6 aldım. O da 7 ay falan oldu, sıkıntısız kullanıyor.

    4 sene önce aldığım huawei modemi hala kullanıyorum.

    Şimdi sen ne dersen de huawei benim için kaliteli bir marka. Bazı modellerde kronik sorunları olabilir. Her markada olabiliyor böyle şeyler. Bu huaweiyi kalitesiz yapmaz.

    Şu an kullandığım samsung s3'e göre özellikle huawei p6 çok daha kaliteli bir telefon. Bunu malzemesiyle, sağlamlık hissiyle belli ediyor. Zaten önceki mesajımda belirttiğim gibi samsungun plastiği iki yerinden çatladı. Akşam resimlerini koyacağım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü


    quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    o zaman huawei'nin iyi modeli vardı da biz mi almadık :) 570 tl verdik x5 e daha ne iyi modeli olsun ? :) + olarak ağlama vs komik laflar :) anlayacağın dilden yazardım da, sen gibi gereksiz tipler için uzaklaştırma almaktan yoruldum artık :)

    ben bundan daha iyi telefonlar var demiyorum, eminim şeklini bile görmediğin cihaz için stabil, sorunsuz cihaz vs diyorsun departed :) kanına girme alacakların, her daim temkinli konşmak lazım.

    ben ne huawei'ye ne bu telefona ön yargılı yaklaşmıyorum, sadece konuda huawe'i ile ilgili ucuz kullanılan telefonlardan pay biçilerek yorumlar yapılıyor, bunlar yanlış demek istiyorum. 3 kere yere düşen telefonu 300 tl ye belki de 2 tane alındığı için de 250 tl ye aldınız, parasına göre çok iyi cihaz tabiki, ama o kırılmıyor diye bu telefon da çok iyi olmaz :)

    ben şahsen 750 tl vermem buna, ikinci el note2 alırım çok daha mantıklı iş yapmış olurum diye düşünmekteyim. he konuya yazdığım ilk mesajlarda da var, 500 600 civarı olursa aile bireyleri için ben de düşünebilirim.

    Ama lütfen 256mb lı telefon için bile yağ gibi akıyor huawei süper yehuu nağralarını biraz dikaktli atalım :)


    Birazdan üstün çizilir tüm tezlerin arkadaşlar tarafından çürütüldü hem de gerçek kullanıcılar tarafından


    sene 2014 hala android telefonlar sayfasında ideos x5 konusu üst konu. Sağlamlık açısından 1 numara diyebilirim.2 sene kullandım bir sıkıntı yaşamadan 500 tl lik cihazı 330 tl ye satmıştım.




  • Çin malı kötüdür diyen arkadaşlara bir sözüm olacak, bu kadar dünya devi firma neden Çin' de üretim yapma kararı almış hiç düşünüyorlar mı acaba? Mercedes, Almanya dışında ilk motor üretim fabrikasını neden Çin'de açmış? Çinde bir çok firma farklı kalitede mal üretmektedir. Türkiyede bu kadar çok kalitesiz Çin malı varken, insan düşünmeden edemiyor.
    Birçok kez Çin' e gitmiş birisi olarak söylüyorum. Üreticilerle masaya oturup Tr. den geldiğimizi söylediğimizde neden hemen düşük kaliteli mallarının fiyatlarını sunuyorlar önümüze.
    Hep kusuru başkasında aramak yerine birazda aynaya dönüp bakmasını bilmek gerekir diye düşünüyorum.
  • knight0fheaven kullanıcısına yanıt
    P7 ile bu telefon arasında neredeyse 2 katı fiyat farkı olacak. Bence beklenecekse Xiaomi beklenmeli.
  • GPS'i aktif olarak kullanma düşünceniz varsa Huawei almayın aldırmayın.

    Koskoca firma adam akıllı bir gps çipi koyamıyor. Kendileri hiç denemiyorlar mı acaba merak ediyorum.
  • Kampec kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sorun MTK işlemciyle ilgili bir sıkıntı bildiğim kadarıyla. Bir çok kişi var GPS sorunu yaşayan MTK işlemcili akıllı telefonlarda. Internette bunun nasıl çözüldüğüyle ilgili bilgiler var. Deneyenler sorunu hallettiklerini söylemişler
  • forumda ne enteresan sahsiyetler var ... bircok modeli kullandik, ayni fiyat diliminde malzeme kalitesi ve stabilitesi bariz ustun modeller uretiyor huawei. bir x5 den agzi yanan var alakasiz yerlere cekiyorsunuz muhabbeti. bu ozellikte ya da "daha iyisi" 650-700 tl ye yazin da karsilastiralim her acidan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dukeabilisim kullanıcısına yanıt
    Sn dukeabilisim Sizin bu ürürünün 3 versiyonu olduğunu belirtmeniz üzerine bende Hb müşteri hizmetlerine mesaj şeklinde sormuştum gelen cevap

    Cevap: Değerli Müşterimiz,

    Sitemizde satılan Huawei Ascend G700 ürünü tek sim kartlıdır. Ürün düz olarak G700 dür.

    Saygılarımızla.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kampec

    GPS'i aktif olarak kullanma düşünceniz varsa Huawei almayın aldırmayın.

    Koskoca firma adam akıllı bir gps çipi koyamıyor. Kendileri hiç denemiyorlar mı acaba merak ediyorum.

    ben de discovery var, mtk işlemcili. gps programının internetten data indirmesine müsaade ederseniz kısa sürede uyduya bağlanıyor.
  • Eski telim ideos X5 şimdiki de ascend P6 ve ikisinide aldığıma hiç pişman olmadım.Keşke ülkemizde biraz reklama önem verseler Arsenal ve Dortmund'a sponsor oldukları gibi.Hala daha markayı bilmeyen çok fazla insan var burda
  • 600 tl lik model yerine neden bunu tercih edelim peki ? 150 - 200 tl fiyat farkına değermi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erolustun

    quote:

    Orijinalden alıntı: erenberkay

    ascend p7 beklenir bence

    Bence boşuna beklemeyin. Avrupa fiyatı 419 Euro civarında olan bir cihazdan bahsediyoruz. Adamlar malzeme ve donanım olarak kaliteden taviz vermemiş ama fiyatı da ona göre. Bu da Türkiye pazarında ortalama ÖTV dahil 1.400 TL'lik bir satış fiyatı demek. Kart kampanyaları ile 1.300 TL'ye alabilen sevinir artık.

    p7 ile Xiaomi MI-3 ü karşılaştırma fırsatı buldunuz mu acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rebellious86

    forumda ne enteresan sahsiyetler var ... bircok modeli kullandik, ayni fiyat diliminde malzeme kalitesi ve stabilitesi bariz ustun modeller uretiyor huawei. bir x5 den agzi yanan var alakasiz yerlere cekiyorsunuz muhabbeti. bu ozellikte ya da "daha iyisi" 650-700 tl ye yazin da karsilastiralim her acidan.

    Ya kendin yazıyorsun, aynı fiyat diliminde pek çok farklı kalitesi var diye. Bu telefonu şu konuda iki kişi görmüş ama herkes s5 muamelesi yapıyor, ben de görmeden bu kadar yazıp çizmeyin diyorum.

    Bir telefonu kullanmak onun kaliteli olduğunu göstermez. Çıkıp t10 dan u8850 den t20 lerden dem vurmayın. Biz de gördük onları. T20 de menüde gezerken bile gizleri kastırıyor frame atlaması yapıyor resmen telefon. Şahin de araba passat ta. Şahini uzun seneler kullanan da var, daha önce yazdığım gibi 20 fpsyle de oyun oynarsın 200 fps de, her iki kişi de süper oyun oynuyorum der.

    Görmediğiniz bilmediniz telefon hakkında bu kadar iddialı konuşmayın dedigimi anlamak zor olmasa gerek. Kendin bile diyosun işte değişebiliyor diye. Telefonu gören 2 kişi öven 800 kişi. Görmediğiniz şeyi bu şekilde ölümüne nasıl savunursunuz arkadaş, ip5 yerine bunu alın diyeceksiniz resmen. Azcık açık kapı bırakıp konuşmak gerekmez mı ?

    Bu telefonu fiyatı biraz daha düşerse ben de ailemden biri için alırım da, bugüne kadar huawei nin h sını bilmeyen adamların da gelip burda telefonu kral ilan etmesi olayına biseyler yazalım izin verin de.

    Huawei düşmanı olsam gidip x5 rezaletinden sonra tabletini almazdım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Telefonu değil, markayı övüyorlar. Tabii ki en doğrusu modelin kullanıcı yorumları ama marka genel olarak güvenilir yorumlardan da anlaşılacağı gibi.

    Siz de tam tersini yapıyor, modelden giderek markayı kötülüyorsunuz.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Söylediklerim açıktı ama yanlış anlamışsınız.
  • hepsiburada da satılan ürünün garantisi nedir görebilen var mı arkadadşlar
  • P7'nin 1.300-1.400 TL bandinda bir fiyatla Temmuz ayinda Turkiye'de satisa sunulacagini okudum. Bekleyelim de P7 = 2*G700 olacak gibi. Bir de isin su boyutu var. Bu parayi gozden cikaran adam G2 ve S5 gibi alternatifler varken bu parayi Ascend P7'ye verir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn legendim
    Malesef bu sorunuzun cevabını Hb müşteri hizmetleri mesajlaşma servisinden bende alamadım. Teleservis garanti kapsamında olabilir diye Cumartesi sipariş ettiğim ürünün iptalini gerçekleştirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angajem -- 3 Haziran 2014; 0:11:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: angajem

    Malesef bu sorunuzun cevabını Hb müşteri hizmetleri mesajlaşma servisinden bende alamadım. Teleservis garanti kapsamında olabilir diye Cumartesi sipariş ettiğim ürünün iptalini gerçekleştirdim.

    Hocam gelemsini bekleseydin, ne de olsa iade edebiliyorsun. Hem teleservice ya da kvk çok farketmez gibi, aynı şeyin farklı renkleri ikisi de
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.