Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 video inceleme 'Metal kasası ve 64-bit işlemcisiyle orta segmentte iddialı' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
192
Cevap
5
Favori
8.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Watsapı silip tekrar yüklersen sorunun çözülür

• Arkadaşlar hangi oyunları oynadığınızı ve performas durumunu yazarsanız sevinirim.
    Isınma , donma vs.

Yazarken etiketlerseniz sevinirim
  • telefon cok iyi gercekten iyi ki aldım markacılar bos konusuyosunuz

• Arkadaşlar benim bir sorum olacak. gelen çağrıyi iptal eden kırmıız ikin sağda gelen çağrıyı kabul eden yeşil ikon solda herkesin tlf mu böylemi. yoksa sıkıntı benim tlf damı. BU telefonu aldğımdan dolay gerçekten çok memnunum .bi arkadaşım note 4 almıştı onun hattı vodofane benim ki avea intertede girişi hizı ve süresi nerdeyse aynıydı. bu telefonu alan kesinlikle pişman olmaz derim.

• samsung metal görümlü çerçeveli modellerinen uzak durun. Hem boyası çıkıyor hem durup dururken çatlıyor. bu modelde böyle bir sorun olmaz sanırım

• Ben siyah olanını aldım öyle bir sallanma ve ses sorunu yok..
  • arkadaslar bir arkadasım telefonuna bakayım dedi ...şerefsiz ne yaptıysa anlamadım şimdi foto cekiyorum ama cektigim fotoları ekranda görmuyorum???ekranda foto cekıldıgıne dair cerceve var ama görüntü yok varmı bilgisi olan???
  • ictsef kullanıcısına yanıt
    Siyah olanı nereden aldınız?
    Siyah tam siyah mı yoksa koyu gri olandanmı bahsediyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de siyah olanından bir de şeffaf ekran korucudan sipariş ettim.2-3 güne gelir herhalde.heyecanla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

Siyah olanı nereden aldınız?
    Siyah tam siyah mı yoksa koyu gri olandanmı bahsediyorsunuz.

hepsiburadada var

• Arkadaşlar ben o kadar telefon değiştirdimki sayısını unuttum,ama hepside marka idi.Ama bu telefon Huawei G7 4.4.4. kitkat sürümü bir harika telefon ile beraber uyumu süper,inşallah 64 biti 5.0 sürümü alınca o zaman bu telefon ile kim yarışacak merak ediyorum ilginize.
  • 775tl'ye aldm.tek kusuru GTA sanandreas oyununu kaldirmiyor.2gb RAM 1.2 4 cekirdek sanandreas oyununda pek ise yaramıyor.onun dışında bir çok oyunu kaldırıyor GTA VİCE CİTY,GTA 3,VEGAS GANGSTERİ,GANGSTER RİO,ASFALT SERİLERİ,EA GAMES,oyunlarını rahatlıkla kaldırıyor.lux bir telefon hissi var,düşünmeden al.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

775tl'ye aldm.tek kusuru GTA sanandreas oyununu kaldirmiyor.2gb RAM 1.2 4 cekirdek sanandreas oyununda pek ise yaramıyor.onun dışında bir çok oyunu kaldırıyor GTA VİCE CİTY,GTA 3,VEGAS GANGSTERİ,GANGSTER RİO,ASFALT SERİLERİ,EA GAMES,oyunlarını rahatlıkla kaldırıyor.lux bir telefon hissi var,düşünmeden al.

Hocam o fiyata nereden aldınız hala öyle bir fırsat var mı? Eşime alacağım bende, yıl başından önce öyle bir fırsat yakalamıştım fakat almaya ikna edememiştim ve fırsat gitti o zaman. Şuan öyle bir fırsat var mı?
  • kurtay kullanıcısına yanıt
    Koyu gri olandan bahsediyorum

• arkadaşlar ben 1 hafta önce aldim avea dan faturama ek olarak.
    öncelikle belirteyim telefon şahane ,herşeyinden memnunum.
    eşime geçen ay casper via v5 almıştım ondandan çok memnunduk ama bu farkını hissettiriyor gerçekten.
    yanliz tek bir problemim var.umarım bilgi sahibi biri vardır.
    telefonun zil sesini en yüksege cıkarıyorum bir yada bir kaç farklı görüşmeden sonra zil sesini %30 a düşürüp kısıyor otomatik olarak.
    sonraki aramalarda kısık sesle devam ediyor.tekrar yükseltiyorum tekrar düşüyor.acaba diyorum şu şarj koruma zimbirtisimidir problem sanmıyorum ama.
    bilen biri varsa yardim edebilirmi?teşekkürler..

• Arkadaşlar bende alalı bir ay kadar oluyor ekranla kasa arasında özellikle sol alt taraftan başlayıp yukarıya doğru çıkan bir açıklık war beyaz ışık gözüküyor baslarda rahatsız etmiyordu ama gün geçtikçe rahatsız etmeye başladı özellikle karanlık ortamlarda fark ediyorsunuz sizlerdede warmi ayni problem garantiye gondersem değişim olur mu telefondan çok memnunum aslında ...

• Huawei G7 anakonusuna girersen bahsettiğin sorunun çözümü mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arkadaşlar bende alalı bir ay kadar oluyor ekranla kasa arasında özellikle sol alt taraftan başlayıp yukarıya doğru çıkan bir açıklık war beyaz ışık gözüküyor baslarda rahatsız etmiyordu ama gün geçtikçe rahatsız etmeye başladı özellikle karanlık ortamlarda fark ediyorsunuz sizlerdede warmi ayni problem garantiye gondersem değişim olur mu telefondan çok memnunum aslında ...

Bence direk değişim talep edin.
  • g7 ile cekim.....ses mükemmellll.....

• Arkadasin bahsettigi gibi 775tlden alabilen varmi? Yada farkli kampanya?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.