Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 video inceleme 'Metal kasası ve 64-bit işlemcisiyle orta segmentte iddialı' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
8.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yorumların cogu yalan cünkü ben kullanıyorum telefon süper hiç ısınmıyoo canawar gibicalısıyor

• Ülke olarak önyargılarımızdan kurtulabilirsek cidden alınablecek bir telefon
  • Bence fiyat araliginda rakibi yok he derseni iq+ var yada mx4 var anlayisla karsilarim ama 3unden hangisi turkiyede ve dunyada destegi ve urun kalitesi iyi derseniz ben huawei derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeMRez

Arkadasin bahsettigi gibi 775tlden alabilen varmi? Yada farkli kampanya?

O fiyata biraz zor hocam... hizlialdan paraf kampanyasi ve 50 tl lik cek ile 839a mal edebiliyorum ama alip almamakta cok kararsizim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafana takilan sorunlari yazarsan yardimci oluruz yani telefonun tasarimi hosuna gidiyosa zaten oyunlarda vs. kasma donma isinma problemleri olmayan bi telefon pil omrunde rakibi cok az ve 2 3kati para verip alinan note4 ip6+ gibi telefonlar bile bukulme soyulma gibi ikinci sinif telefon problemleri yasatirken bu fiyata bu kalite geri cevrilme derim icin rahat olsun.

• quote:

kafana takilan sorunlari yazarsan yardimci oluruz yani telefonun tasarimi hosuna gidiyosa zaten oyunlarda vs. kasma donma isinma problemleri olmayan bi telefon pil omrunde rakibi cok az ve 2 3kati para verip alinan note4 ip6+ gibi telefonlar bile bukulme soyulma gibi ikinci sinif telefon problemleri yasatirken bu fiyata bu kalite geri cevrilme derim icin rahat olsun.

hocam telefonun donanımı tasarımı markası hakkında hiçbir şüphem yok sadece telefon alıp almamakta kararsızım... hızlıalda 930a düşmüş... 150 tl indirimim var 780e geliyor şuan çok kararsız kaldım :(
  • Arkadaşlar huawei g7 ile yeni tanıştım, müthiş bir telefon. Yalnız bir sorum olacak. Telefonun kendi belleğine kaydedilen (2gb ramlik bölüme) uygulamalır sd karta taşımak istediğimde SD Karta Taşı pasif olduğundan taşınamıyor, örneğin facebook, whatsup gibi. Bunun bir yolu varmıdır ana belleği rahatlatacak.
  • zeMRez kullanıcısına yanıt
    Selam forumda yeniyim, ayrıca Huawei g7 ile tanışalı daha 1 hafta oldu, çok güzel telefon ancak inceliklerini bilenlerden duymak, uygulamak isterim. Bu konuda desteğinizi esirgemezseniz sevinirim. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

quote:

kafana takilan sorunlari yazarsan yardimci oluruz yani telefonun tasarimi hosuna gidiyosa zaten oyunlarda vs. kasma donma isinma problemleri olmayan bi telefon pil omrunde rakibi cok az ve 2 3kati para verip alinan note4 ip6+ gibi telefonlar bile bukulme soyulma gibi ikinci sinif telefon problemleri yasatirken bu fiyata bu kalite geri cevrilme derim icin rahat olsun.

hocam telefonun donanımı tasarımı markası hakkında hiçbir şüphem yok sadece telefon alıp almamakta kararsızım... hızlıalda 930a düşmüş... 150 tl indirimim var 780e geliyor şuan çok kararsız kaldım :(

O fiyata böyle bir telefon yok dostum. Huawei G7 1,300-1,400TL lik telefonlarla kıyaslanırken 1.000TL nin altına hele 700 küsüre bulduysan hiç kaçırma.
    İstersen 1.000TL altı f/p telefonlarının incelemesini sunayım sana. Huawei G7 incelemede açık ara önde, inceleyince göreceksin zaten.

http://www.haber46.com/1000-tl-alti-en-iyi-android-telefonlar-resimleri,3378.html

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    selam, 1 ay uzun bir süre, ben alalı 1 hafta oldu, rica etsem şunları cevaplar mısın. 1- indirilen uygulamaları ana belleğe değilde sd karta atmak istiyorum, uygulamaları yönette SD karta taşı pasif bunu çözmenin bir yolu var mı 2- +16gb hafıza kartı yükledim depolamada dahili depolama seçili, sd kartı seçtiğimde ana hafızasını görebiliyorum, ekstra taktığım kartı görmüyor.
    Bunları yanıtlarsan şimdilik işim görülecek, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbas1977

Selam forumda yeniyim, ayrıca Huawei g7 ile tanışalı daha 1 hafta oldu, çok güzel telefon ancak inceliklerini bilenlerden duymak, uygulamak isterim. Bu konuda desteğinizi esirgemezseniz sevinirim. Teşekkürler

Telefonla ilgili aklina takilan herseyi Huawei G7 Ana Konusunun ilk sayfasinda bulabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100759130

• quote:

hocam merhaba.. telefonun boyutu hakkında çok kararsız kaldım... biraz büyük gibi geldi :( p7 nin boyutu daha iyi ancak o da 1070 e falan geliyor bana... g7 herşeyiyle çok iyi ancak boyutu biraz düşündürüyor beni :( boyut açısından yorumunuz nedir?
  • Banada buyuk gelmisti ama 6" telefona biile bir haftada alistim. Zaten tek el modu tum sorunlari gideriyo mesaj ve arama olarak. Alisinca inanilmaz kullanisli buyuk ekran hele benim gibi surekli telefonda dizi izliyosan

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

quote:

780 e bulmussun hala kararsizim diyorsun kardesim o fiyata ne alabilceksin kamera performans arayuz ve batarya olarak cok cok iyi bi cihaz

• Şarzı inanılmaz. Telefonu çok gurcalamazsan rahat 2 gün gidiyor...
  • beyler sarşı kamerayı bırakın bu telefonun sar değerleri ciddi anlamda önemli bende aldım pişmanım vucudunuz hassas ise hiç tavsiye etmem ben bu telefonu yakınımda tuttuğumda başım ağırmaya başlıyor satıcam sanırım 2 gün olmuştu daha

• beyler sarşı kamerayı bırakın bu telefonun sar değerleri ciddi anlamda önemli bende aldım pişmanım vucudunuz hassas ise hiç tavsiye etmem ben bu telefonu yakınımda tuttuğumda başım ağırmaya başlıyor satıcam sanırım 2 gün olmuştu daha

• Beyler sar değeri konusu tercihiniz sizindir karışamam fakat bu telefonun normal sar değeri 1,30'un yarısı kadar. Sadece telefonda çift anten olduğu için telefon çift anten kullanımına gerek duyduğunda maksimum güçte elde edilen sar değeri 1,30.

Bende migren var, yanımda Apranax Fort ve Alveres 25mg ile gezen biri olarak bu telefonu aldığımdan beri ekstra bir baş ağrısı yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high speed dirt -- 20 Şubat 2015; 22:20:19 >
  • ben de daha yenı aldım elımden dustu full cam kırıldıı ama suan kullanılıyo yınede dokunmatıgınde bı zarar yok sızce ne kadara degısır yardımcı olursanız sevınırm.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

beyler sarşı kamerayı bırakın bu telefonun sar değerleri ciddi anlamda önemli bende aldım pişmanım vucudunuz hassas ise hiç tavsiye etmem ben bu telefonu yakınımda tuttuğumda başım ağırmaya başlıyor satıcam sanırım 2 gün olmuştu daha

Almayı düşünüyordum ama bu konuda ciddi misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.