Şimdi Ara

Huawei Ascend G7 ANA KONU - Kullanıcılar Kulübü [Marshmallow ÇIKTI] (404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
22.864
Cevap
152
Favori
739.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar galeriden bir fotograf acıp paylas dedigimde "Fotoğraflar Uygulamasına Yükle" diye uyarı veriyor sanırım google hesabıma yüklememi istiyor daha öncden whatsapp bluetooth Messenger gibi birçok seçenek çıkıyordu ayarı nasil değiştireceğimi bilmiyorum yardımcı olabirseniz cok sevinirim

Ayrıca çerçeve kullanan varmı nereden nekadara temin ettiniz ? ben kenarların çizilmesini istemiyorum kılıf kullandıgımda sanki telefonun gözüme sık görünmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan18 -- 13 Nisan 2015; 22:12:34 >
    Ben çeviricideki tuşlar ile ismini yazıp arıyorum direk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: barikat2005

merhabalar bir kişiyi aramak için rehber e grdıgımde o kısının ısmının ustune basılı tutarak mı arama yapabbılıyorum sadece? yada benım bılmedıgım daha kolay bı yolu var mı?

Aynı soruyu daha önce bende bir kaç kez sordum cevap bulamadım. Deneme sürümü rehber indirdim kaydırarak arama mesaj atabiliyorsun ama rehbere değilde programın içine girerek yapıyorsun exdialer diye bir program normalde ücretli ama deneme bitince de is görüyor hala

Aynı soruyu kaçıncı soruşum bilmiyorum ama cevap alamadım.
    Cihazim siyah. Arka kapak ellerimi çok terletiyor. Benzer olayı yasayan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: s__h

klavyeyi ben de eski haline getiremiyorum, bana da yardımcı olabilir misiniz?

eski haline getirmek istiyorum derken.

Orijinalden alıntı: frenze

Arkadaşlar,

Aynı soruyu kaçıncı soruşum bilmiyorum ama cevap alamadım.
    Cihazim siyah. Arka kapak ellerimi çok terletiyor. Benzer olayı yasayan var mı?

yeni 0.3 mm lik saydam kiliflar var g7 icin nette arastirip uygun fiyata alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: frenze

Kılıfla kullanmak istemiyorum ama bir dakika içerisinde ellerin terlemeye başlıyor.
    Bizim cihaz içinde skin (kaplama) bulamadım. Gören bilen duyan var mı?

telefon stickerlari bazi modeller icin bizim telefonunda illaki vardir ama oyle basit cep telefoncularda tamircilerde bulamayabilirsin, dedigim gibi arastirman lazim.

• Kılıf ihtiyaci olanlar malum sitede ilan no 201638841 bu kılıftan siparis verdim yaninda iki jelatin ve dokunmatik kalem hediyesi var kargo ucretsiz 14.90 fiyati ve kilif tam uyumlu cok şık gozukuyor

1. Facebook ve Facebook Messenger Korunan Uygualamalar da korunmuyor yani ekran kilitlendiği zaman kapatılsın konumunda. Fakat ekran kilidini falan açtığım zaman otomatik olarak uygulama çalışmaya başlıyor. Facebook + Facebook Messenger toplamda 169 MB RAM harcıyor, e bu da batarya demek. Bunu S4 de Greenify ile hallediyordum ama şimdilik bu telefona root atasım yok. Galiba buna da bir çözüm yok

2. Yazı tipi boyutu Küçük de olmasına rağmen nedense gözüme çok büyük geliyor. Bunu Samsung cihazlarda olduğu gibi "daha küçük" duruma getirmenin bir yolu var mı? Varsa da nasıl?

3. S3 de de ekran çözünürlüğü 720x1280 ama onun ekranında İnstagram ve Facebook da daha çok haber görüntüleniyor. Yani mesela bende İnstagram da resim gözüküyor fakat alttaki yazılan yorumlar çok az gözüküyor. S3 de daha fazla gözüküyor. Sanal tuş muhabbetinden dedim ama tuşları gizleyince de aynı. Buna bir çözüm var mı? Varsa nasıl?

4. (Problem değil) Arkası desenli silikon kılıf bulamadım bir türlü Türkiye'de illa Çinden sipariş edeceğiz onunla da uğraşmak istemiyorum Türkiye'de gören bilen varsa Cevapla şeklinde atarsa çok sevinirim.

Şuradakiler gibi:http://m.aliexpress.com/item/32267439408.html?spm=0.0.0.0.CysnEE

http://m.aliexpress.com/item/32268548710.html?spm=0.0.0.0.M0uaNT

Şimdiden yorumlar için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

Telefonu aylardır kullanıyorum ama bir şeyi çözemedim artık root ile mi olacak nasıl olacaksa

1. Facebook ve Facebook Messenger Korunan Uygualamalar da korunmuyor yani ekran kilitlendiği zaman kapatılsın konumunda. Fakat ekran kilidini falan açtığım zaman otomatik olarak uygulama çalışmaya başlıyor. Facebook + Facebook Messenger toplamda 169 MB RAM harcıyor, e bu da batarya demek. Bunu S4 de Greenify ile hallediyordum ama şimdilik bu telefona root atasım yok. Galiba buna da bir çözüm yok

2. Yazı tipi boyutu Küçük de olmasına rağmen nedense gözüme çok büyük geliyor. Bunu Samsung cihazlarda olduğu gibi "daha küçük" duruma getirmenin bir yolu var mı? Varsa da nasıl?

3. S3 de de ekran çözünürlüğü 720x1280 ama onun ekranında İnstagram ve Facebook da daha çok haber görüntüleniyor. Yani mesela bende İnstagram da resim gözüküyor fakat alttaki yazılan yorumlar çok az gözüküyor. S3 de daha fazla gözüküyor. Sanal tuş muhabbetinden dedim ama tuşları gizleyince de aynı. Buna bir çözüm var mı? Varsa nasıl?

4. (Problem değil) Arkası desenli silikon kılıf bulamadım bir türlü Türkiye'de illa Çinden sipariş edeceğiz onunla da uğraşmak istemiyorum Türkiye'de gören bilen varsa Cevapla şeklinde atarsa çok sevinirim.

Şuradakiler gibi:http://m.aliexpress.com/item/32267439408.html?spm=0.0.0.0.CysnEE

http://m.aliexpress.com/item/32268548710.html?spm=0.0.0.0.M0uaNT

Şimdiden yorumlar için teşekkürler...
    1. Her android telefonda yaşanılan bir sorun. Bendede kapanıyor ama bir süre sonra açılıyor tekrar. Rootsuz uyutmak zor gibi messenger vb uygulamarı. Çözüm elbette söylediğiniz gibi grenenify :) Zaten hiç anlamamışımdır şu telefonların neden rootsuz geldiğini yada bootloader kilidi konuldugunu. Hani linux özgürlüktü ? Neden kısıtlanıyoruz ? Android kullanan adam özgür oldugu için seçiyor bu platformu. Bakın xiaomi ne güzel tek tuşla root imkanı tanıyor. Bunu samsung, huawei,lg vs gibi firmalar neden yapmıyor. Yine sinirlendirdiler beni. Neyse konuyu dağıtmayayım :)

2. Ayarlar > Ekran > Yazı tipi boyutundan ayarlayabilirsiniz.

3. Bunun ekran çözünürlüğü ile bir alakası yok. Yazılımsal birşey ama takılması gereken en son şeylerden biri bence diğer yorumları görmek istediğinizde " Tüm yorumları göster " dersiniz biter ufak şeyleri takmayın lütfen :) Ha bir çözümü varsada ben bilmiyorum :)

4. Evet şuanda yok gibi görünüyor bende aramıştım daha önce. Flip cover var ama silikon yok. Benim gibi aliexpressten sipariş edebilirsiniz şimdilik tek çözüm yolu bu gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egowest -- 14 Nisan 2015; 2:52:23 >

• :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 14 Nisan 2015; 13:41:05 >
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/huawei-ascend-g7-beyaz-dokunmatik-ekran-cami-161865113
    g7 için ekran arayanlara beyaz

• Yanlış mesaj pardon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XY_SCORPION -- 14 Nisan 2015; 11:21:28 >
  • G7 lolipop alacakmı acaba ne zaman alacak bilgisi olan ?

Yazı tipi boyutunu Big Font isimli uygulama ile ayarlayabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.