Şimdi Ara

HTML Bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iletişim formunda email zorunluluğu kılmak istemiyorum

<form name="contact-form"><div class="datainput"><input class="validate" id="ContactForm1_contact-form-name" name="name" required="" type="text" value="" /> <span class="highlight"></span> <span class="bar"></span> <label>Name</label> </div><div class="datainput"><input class="validate" id="ContactForm1_contact-form-email" name="email" required="" type="email" value="" /> <span class="highlight"></span> <span class="bar"></span> <label>Email</label> </div><div class="datainput"><textarea class="validate" cols="25" id="ContactForm1_contact-form-email-message" name="email-message" required="" rows="5"></textarea> <span class="highlight"></span> <span class="bar"></span> <label>Message</label> </div><input id="ContactForm1_contact-form-submit" type="button" value="Send" /> <div id="ContactForm1_contact-form-error-message"></div><div id="ContactForm1_contact-form-success-message"></div></form><script src="https://www.blogger.com/static/v1/widgets/2271878333-widgets.js" type="text/javascript"></script> <script type="text/javascript">

required i silsemde zorunlu kılıyor bunu kapatmak için ne yapmam gerekli false girsem de olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RitalinDelisi -- 8 Ocak 2021; 4:32:30 >

Orijinalden alıntı: RitalinDelisi

Form etiketi içerisine novalidate yazarsan tarayıcılar kontrol etmeden formu yollar. required'i komple sil.

hocam çok sağol ilgillendiğin için fakat ben bunu mail değilde telefon no zorunlu kılmak istiyorum tarayıcı geçerli mail adresi girin uyarısı veriyor e maili phone ile değiştireceğim kısım nertesidir

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.