Şimdi Ara

Sorunum var,yardımcı olabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Yazıcım Samsung ML-1660 modeli.3 sene felan oldu alalı.Baştaki toner tozu 2 yıl yetmişti.Fazla çıktı alan biri değildim.Kartuş bitti öyle kalmıştı.Chip resetlemesi yaptım chipsiz şu anda kullanıyorum.Kartuşu bittiğinden 2-3 gün önce de doldurtayım dedim.Gittim doldurttum sonra eve geldim akşam yazıcıdan çıktı alayım dedim.5-6 sayfada sıkıntı olmadı daha sonrasında drumdan çok yoğun bir şekilde toz dökülmüş bende çıktı aldığım kağıtta leke gibi görünce fark ettim.Ertesi gün hemen gittim kartuşu doldurttuğum yere durumu anlattım temizledi içini tekrar verdi.Eve geldim gene çıktı alayım dedim ve sonuç aşağıda gördüğünüz gibi 3-5 sayfa sonra akmaya başladı bu sefer fazla gelmiyor daha doğrusu devam etmedim çıktı almaya.Devam etsem dahada akıcak biliyorum.Sorunun neyden kaynaklandığını ve nasıl çözeceğimi söylerseniz çok makbule geçer.Sınav dönemindeyim 35 gün kaldı ygs'ye en hızlı şekilde çözebilirsek çok iyi olur.Bazı soruları çıktı alıpta çözüyorum.Vakit dar benim için anlayacağınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.