Şimdi Ara

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu ★★★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
7
Favori
122.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Orijinalden alıntı: ekalayy

Bu arada ikimiZden baska konusan da konuy katilanda yok

forumda telefonu s-off olan kisi sayisi bi 5-6 kisi zaten :)

Benim için gerçekten karışık işler bu işler.. Uzmanlık alanı değil, szlerden bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz işte. 2.3.5 güncellemesini yükledikten sonra wifi ve hotspot hata veriyor. Eski sürümü de yükleyemiyorum. Hatta s-off ne demektir biraz önce öğrendim :) Ama kolları sıvayıp bir girişicem bu telefona o bile tanıyamıcak kendini :)) yada paşa paşa çöpe atıcan :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitez_life

quote:

quote:

Benim için gerçekten karışık işler bu işler.. Uzmanlık alanı değil, szlerden bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz işte. 2.3.5 güncellemesini yükledikten sonra wifi ve hotspot hata veriyor. Eski sürümü de yükleyemiyorum. Hatta s-off ne demektir biraz önce öğrendim :) Ama kolları sıvayıp bir girişicem bu telefona o bile tanıyamıcak kendini :)) yada paşa paşa çöpe atıcan :(

Önceden S-off yapmak zor işti sadece xtc clip denilen bir alet ile yapılabiliyordu, o cihazda heryerde yoktu ( Zorluğuda burdan geliyor zaten, cihaz olsa 5dk lık bir iş:))

Ama artık HTC resmi olarak WildfireS için Bootlocker Unlocker yayınladı.
    Yani artık kolay bir işlem, herkes kendisi yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bitez_life

quote:

quote:

S-off dedıklerı olay bir nevii yazılımsal garanti etiketidir kaldırırsın garant dısı kalırsın ama onu kaldırmadan da telefonun yazılımlarıyla oynayamazsın yüklü olan sıstemle yetınmek zorunda kalırsın ama onu s-on a cevırırsen istediğin gibi telefona hükmedersın işlemcısı olsun ramı olsun hafızası(romu) olsun herturlu ayarını kafana gore degıstırebılırsın...Senın anlıcan sahıp oldugumuz model gercekten sorunlu bı model onun ıcın sart s-off =) Kolay gelsın Bi sorun olursa bızler burdayz...

• salsa rom un rom dosyasını bulamadım. Download linkini bulabilir misiniz acaba?
  • Arkdaslar bnm bı sorunum var recovery menüyü güncellemeyı beceremedım öncelıkle rom maneger dan flash clockworkmod recovery e tıkladm wildfire s yazdı evet dedım bişi yükledi bugün de rom yüklemek için recovery e bastm gırmedı htc yazısı kalıo anlamadım gıttı bı yardımcı olursanız ck memnun olurum... 5.0.2.6 nın ımg dosyasını ındırıp sd karta atıyrm onu da gormuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Over the Wall

salsa rom un rom dosyasını bulamadım. Download linkini bulabilir misiniz acaba?

Rom sayfasi bu, sikinti mi var yoksa?
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1316582

@ekalayy bende o sekilde update yapmistim ama bir sorun olmadi..... Suanda guncel ve recovery bolumune girebiliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fate86

quote:

Recovery 5.0.2.8 çıkmış bunu yüklerken romu tekrar kurmaya gerek var mı direk kursam olur mu?

marketten ROm Manager indir.

Daha sonra uygulamayı başlat ve herhangi bir seçeneği seç.... (Ben Check for ROM Updates seçtim)
    ClockworkMod Recovery internetten kendi indirip yüklüyor....

aynı sekılde yaptım ama indirdi recovery e gırdıgım de htc yazısından ote gecmıyor :S ole kalıyor ta kı bataryayı cıkarıncaya kadar
  • quote:

quote:

quote:

Recovery 5.0.2.8 çıkmış bunu yüklerken romu tekrar kurmaya gerek var mı direk kursam olur mu?

marketten ROm Manager indir.

Daha sonra uygulamayı başlat ve herhangi bir seçeneği seç.... (Ben Check for ROM Updates seçtim)
    ClockworkMod Recovery internetten kendi indirip yüklüyor....

aynı sekılde yaptım ama indirdi recovery e gırdıgım de htc yazısından ote gecmıyor :S ole kalıyor ta kı bataryayı cıkarıncaya kadar

Rom manageri kaldirip, yeniden dener misin? Belki d indirme sirasinda sorun oldu.... Daha once rastlamadim boyle hataya....

• bir sorunum var arkadaşlar...yeni rom yükleyince Titanium Backup pro ila aldığım yedekleri yüklüyorum...uygulamalar-ayarlar felan...fakat daha önce market ten indirdiğim uygulamalar market içinde ki uygulamalarım bölümünde gözükmüyor dolayısıyla güncellemeleri tek tek kontrol etmem gerekiyor...TB Pro nun market doktorunu da kullandım sadece bir kaç tanesini ekledi...bilgisayardan girince yüklü uygulamalarım gözüküyor ama telefonda ki market te gözükmyor bilgisi olan var mı....?
  • Bilgiler için cok tesekkurler arkadaslar.Yalnız ben bu telefonu yeni aldım ama mobil tv destekliyormu? Vodafone live,den mobil tv kanalını seyretmek istedigimde 10 saniye oynuyor ve donuyor,Sizdede boylemi yoksa benim tlf,mu arızalı?Siz normal akıcı olarak seyredebilyormusunuz?yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Hafıza Kartını Biçimlendirme;

Orijinal rom kullananlar için Link2sd’yi (tavsiye edilen) veya farklı bir rom yükleyecekler için App2Sd ya da Data2Sd olması fark etmez. Hafıza kartlarını biçimlendirmeleri gerekir. Bunu için kullanacağımız program MiniTool Partition Wizard Home Edition. İşleme başlamadan önce SD kartın yedeğini alın.
    Programı çalıştırdıktan sonra SD kartı seçip MOVE/RESİZE seçip FAT32 alanını istediğiniz boyutta küçültün. Burada önemli olan FAT32 alanı önde sonradan oluşturacağımız ext3 alanı ise onun arkasında olması gerekli…

★★★ HTC Wildfire S Teknik Destek [Root - Rom] Ana Konu  ★★★

Küçülttüğümüz alana sağ tıklayarak Create seçeneğinden
    Create As: Primary
    File System: ext3 yada ext4 olarak ayarlıyoruz… Yükleyeceğimiz rom hangisini destekliyorsa o seçilmeli... Ama ext3 her rom tarafından desteklenmektedir, ext4 farklılık göstermektedir.....
    Daha sonra Apply ve Exit yapıyoruz. Sd kartımız biçimlenmiş oluyor…

Düzeltme: Hepsini uyguladım ancak telefon hafızasında nasıl göstericez bu yeri? 8 GB'lik alanın 2GB'sini ext3 yaptım, kartı taktım 6 GB SD kart gözüküyor ancak dahili telefon hafızasında bir değişim yok? Telefonum s-off ve root

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukazancioglu -- 6 Şubat 2012; 19:06:59 >

• Yokmu cevap yazacak bir arkadas?
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1482510

Bu romu deneyen var mı ya da olabilir mi ? Mesela şarj sorunu yoksa bunu kullanmak lazım . Güzel bişeye benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turabitr

bir sorunum var arkadaşlar...yeni rom yükleyince Titanium Backup pro ila aldığım yedekleri yüklüyorum...uygulamalar-ayarlar felan...fakat daha önce market ten indirdiğim uygulamalar market içinde ki uygulamalarım bölümünde gözükmüyor dolayısıyla güncellemeleri tek tek kontrol etmem gerekiyor...TB Pro nun market doktorunu da kullandım sadece bir kaç tanesini ekledi...bilgisayardan girince yüklü uygulamalarım gözüküyor ama telefonda ki market te gözükmyor bilgisi olan var mı....?

Titanium Backup bu aralar arızalar çıkarmakta... Ultimate Backup uygulamasını deneyin isterseniz.

quote:

Orijinalden alıntı: kurtulus cakici

Bilgiler için cok tesekkurler arkadaslar.Yalnız ben bu telefonu yeni aldım ama mobil tv destekliyormu? Vodafone live,den mobil tv kanalını seyretmek istedigimde 10 saniye oynuyor ve donuyor,Sizdede boylemi yoksa benim tlf,mu arızalı?Siz normal akıcı olarak seyredebilyormusunuz?yazarsanız sevinirim.

Mobil tv kullanmıyorum o yüzden bir cevap veremiyorum. Sorunuzu ana konuya da yazarsanız belki cevap bulabilirsiniz....

quote:

Orijinalden alıntı: utkuts

quote:

Hafıza Kartını Biçimlendirme;

Orijinal rom kullananlar için Link2sd’yi (tavsiye edilen) veya farklı bir rom yükleyecekler için App2Sd ya da Data2Sd olması fark etmez. Hafıza kartlarını biçimlendirmeleri gerekir. Bunu için kullanacağımız program MiniTool Partition Wizard Home Edition. İşleme başlamadan önce SD kartın yedeğini alın.
    Programı çalıştırdıktan sonra SD kartı seçip MOVE/RESİZE seçip FAT32 alanını istediğiniz boyutta küçültün. Burada önemli olan FAT32 alanı önde sonradan oluşturacağımız ext3 alanı ise onun arkasında olması gerekli…

Küçülttüğümüz alana sağ tıklayarak Create seçeneğinden
    Create As: Primary
    File System: ext3 yada ext4 olarak ayarlıyoruz… Yükleyeceğimiz rom hangisini destekliyorsa o seçilmeli... Ama ext3 her rom tarafından desteklenmektedir, ext4 farklılık göstermektedir.....
    Daha sonra Apply ve Exit yapıyoruz. Sd kartımız biçimlenmiş oluyor…

Düzeltme: Hepsini uyguladım ancak telefon hafızasında nasıl göstericez bu yeri? 8 GB'lik alanın 2GB'sini ext3 yaptım, kartı taktım 6 GB SD kart gözüküyor ancak dahili telefon hafızasında bir değişim yok? Telefonum s-off ve root

Telefonun root ve s-off olması yeterli değildir. Bahsetttiğiniz şey Data2Sd olarak geçer ve buna uygun romun telefona yüklü olması gerekmektedir. Ayrıca yüklediğiniz rom için önerilen değerler arasında ext3 veya ext4 alanı ayırmanızda fayda olur. Yoksa sorunlarla karışılaşabilirsiniz....

• No-frill CPU control de "apply on boot" ne işe yarar...bir daha ki açılışta felan mı ayarları geçerli kılıyor acaba...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turabitr

No-frill CPU control de "apply on boot" ne işe yarar...bir daha ki açılışta felan mı ayarları geçerli kılıyor acaba...?

Aynen hocam düşündüğünüz gibi açılış içinde geçerli yapıyor tercihi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnk123

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1482510

Bu romu deneyen var mı ya da olabilir mi ? Mesela şarj sorunu yoksa bunu kullanmak lazım . Güzel bişeye benziyor.

denedim hep çince :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: anL45

quote:

English bolumu de mi yok ? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anL45

quote:

English bolumu de mi yok ? :D

varda mesela ayarlar settings yazıyo kamera da çince yazıyo

• Htc wilfire s için 2.3.5 sürümünü güncelledikten sonra ne wi-fi ne de hot spot çalışıyor. ve b.sayar usb ile bağladığımda ne telefonu görüyor ne de telefonda normalde bana sorması gereken varsayılan bağlantı türünü soruyor. Acaba 2.3.3 dönmenin bir yolu var mu yada bu sorunları çözebileceğim pratik bir çözüm var mı 3 gündür bununla uğraşmaya çalışıyorum daha bir sonuç elde edemedim. Lütfen bilen arkadaşlar açıklamalı bir şekilde çözümü paylaşabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.