Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.692
Cevap
39
Favori
520.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

Orijinalden alıntı: Eau Rouge aan Raidillon

klavye hizlaniyor mu? sanki oyle birsey denildi gibi hatirliyorum. hizlica kesintisiz yazacak bir hale geliyor mu?

cok hızlanacagını sanmıyorum , bu daha cok işlemciyle alakalı bence o yavaslık yazılımdan değil de telefondan kaynaklanıyor heralde .

sanmiyorum islemciden oldugunu ben. marketteki bazi klavyeler kendi klavyesine gore daha hizli calisabiliyor cunku. bir de benzer islemci kullanan samsung androidlerde boyle bir sorun duymadim. gerci su anda kullandigim klavye sorunsuz benim ama turkce metin tahmini yok iste.
  • quote:

teleservice ile irtibata geçersen yardımcı olurlar.ben direk vodafone a vermdim benimde ekran kırılmıştı.

Sizin garanti firması ne ? Benimkinde BrightStar yazıyor da. ?
  • Güncellemeden haber varmı ?
  • Klavyenin yavaş olduğundan şikayetçi olan arkadaşlar swiftkey i deneyin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

klavye hizlaniyor mu? sanki oyle birsey denildi gibi hatirliyorum. hizlica kesintisiz yazacak bir hale geliyor mu?

cok hızlanacagını sanmıyorum , bu daha cok işlemciyle alakalı bence o yavaslık yazılımdan değil de telefondan kaynaklanıyor heralde .

sanmiyorum islemciden oldugunu ben. marketteki bazi klavyeler kendi klavyesine gore daha hizli calisabiliyor cunku. bir de benzer islemci kullanan samsung androidlerde boyle bir sorun duymadim. gerci su anda kullandigim klavye sorunsuz benim ama turkce metin tahmini yok iste.

ne kullanıyorsun ? kendi klavyesinin tr tahmini var

• quote:

Orijinalden alıntı: pRovido*

quote:

teleservice ile irtibata geçersen yardımcı olurlar.ben direk vodafone a vermdim benimde ekran kırılmıştı.

Bütün Vodafone'dan alanların BrightStar ama diğer perakendecilerinkini bilmiyorum.

6 ay olmuş telefonu alalı bu ay son 250 mb hakkım Şimdi o kadar alıştığım internet için biraz daha para saçıcam mecburen

• arkadaslar fifa 2012 yukleyip oynayan var mi ?

sd kartta 1.5 gb yer kapliyor,o yuzden yerim olmadigindan deneyemedim, hafizasi bos olanlar deneyip yazarlarsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

arkadaslar fifa 2012 yukleyip oynayan var mi ?

sd kartta 1.5 gb yer kapliyor,o yuzden yerim olmadigindan deneyemedim, hafizasi bos olanlar deneyip yazarlarsa sevinirim...

1.5 GB kaplaması çok fazla gerçekten. PES 2011 veya 2012 vardı bende temmuz ağustos falandı o 40 mb falan yer kaplıyordu sd'de. Fifa 2012, Xperia Play için çıkmış olabilir. Bizim WFS'de çalışmama ihtimali yüksek.
  • arkadaslar aradım aradım bulamadım konuda . wfs için root işlemini teker teker anlatabılecek var mı . en stabıl surum önerebilecek aynı zamanda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aswerth

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

quote:

Orijinalden alıntı: fozdemir

beyler samsunglara lg lere çatır çatır android güncellemeleri geliyor da bizim htc ye niye gelmiyor?

Aralik baslarinda 2.3.5 guncellemesi TR'de yayinlanicakmis, bekliyoruz.
    Bazi arkadaslar kendi imkanlari ile guncellemeyi yaptilar ama.

Güncellemede tuş kilidi dışında pek bi yenilik yok.Yeni kilit ekranı çok da stabil çalışmıyor, zaten müzik çalar widget'i dışında widget da yok...(hava durumu gibi) Eski tuş kilidi çok daha hızlı çalışıyordu, veya bende bi sorun var, kısacası ben beğenmedim bu güncellemeyi...

Bendeki klavye daha iyi çalışıyor şu an, diğer arkadaş da öyle demişti sanırım...

Bu arada kasıyor diye klavye değiştirmenize gerek yok, metin tahminini kapatırsanız hızlanıyor zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fozdemir

beyler samsunglara lg lere çatır çatır android güncellemeleri geliyor da bizim htc ye niye gelmiyor?

Aralik baslarinda 2.3.5 guncellemesi TR'de yayinlanicakmis, bekliyoruz.
    Bazi arkadaslar kendi imkanlari ile guncellemeyi yaptilar ama.

Güncellemede tuş kilidi dışında pek bi yenilik yok.Yeni kilit ekranı çok da stabil çalışmıyor, zaten müzik çalar widget'i dışında widget da yok...(hava durumu gibi) Eski tuş kilidi çok daha hızlı çalışıyordu, veya bende bi sorun var, kısacası ben beğenmedim bu güncellemeyi...

Bendeki klavye daha iyi çalışıyor şu an, diğer arkadaş da öyle demişti sanırım...

Bu arada kasıyor diye klavye değiştirmenize gerek yok, metin tahminini kapatırsanız hızlanıyor zaten

SwiftKey'i denedim arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum 0 kasma fakat buna rağmen çok geniş giriş şekilleri.

• SwiftKey'de Türkçe T9 var mı?

Bu arada bi çok kullanıcının aksine yeni güncelleme benim telefonumda eski sürüme göre daha yavaş çalışıyo gibi
  • güncelleme olup olmadığına nasıl bakıyorduk biraz geri kaldıkta:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyloge

quote:

Orijinalden alıntı: pRovido*

quote:

Bütün Vodafone'dan alanların BrightStar ama diğer perakendecilerinkini bilmiyorum.

6 ay olmuş telefonu alalı bu ay son 250 mb hakkım Şimdi o kadar alıştığım internet için biraz daha para saçıcam mecburen

teleservice e yolluyorlar telefonu vodafone.90 tl verdim ekran çatlamıştı.

• ilk defa klavye yukliyip deniyim dedim.
    marketten indirip ayarlardan aktiflestirdim ama hala orjinal klavye aciliyor.
    yukledikten sonra restart atip denedim yine ayni...
    hackers keyboard, swiftkey, gingerbread keyboard bu ucunu denedim olmadi hicbiri.
    Neden acaba??
  • quote:

ilk defa klavye yukliyip deniyim dedim.
    hackers keyboard, swiftkey, gingerbread keyboard bu ucunu denedim olmadi hicbiri.
    Neden acaba??

SwiftKey i aktif etmek için mesaj yazarken ekrana uzun süre basılı tutuyorsun giriş yöntemi diye birşey çıkıyor oradan girip SwiftKey i seciyorsun. İlk açılırken biraz bekler.
  • quote:

SwiftKey'de Türkçe T9 var mı?

Bu arada bi çok kullanıcının aksine yeni güncelleme benim telefonumda eski sürüme göre daha yavaş çalışıyo gibi

valla kardeşim ilk güncelleme herkeste olumlu sonuçlanmıştı.şikayetçi olan yoktu.bir tek ben şikayet ediyordum.çünkü geçrekten güncelleme öncesi telefonum daha iyiydi.şimdi yeni gelecek güncellemeyi en son ben yüklerim herhalde.yoğurdu bu sefer üfleyerek yemeliyim galiba

• @Pyloge ve @seffa cevaplarınız için teşekkür ederim. Telefon gelene kadar 1110 ile idare edcez Anlayın halimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: şimşek548

quote:

ilk defa klavye yukliyip deniyim dedim.
    Neden acaba??

SwiftKey i aktif etmek için mesaj yazarken ekrana uzun süre basılı tutuyorsun giriş yöntemi diye birşey çıkıyor oradan girip SwiftKey i seciyorsun. İlk açılırken biraz bekler.

Sağol hocam şimdi oldu. Ama beğenmedim klavyeleri

• arkadaslar mesaj yazarken telefondaki titreşimi nasıl kapatabilirim birde mesaj gelirken mesaj sesiyle beraber titreşimde oluyor onuda kapatmak istiyorum ayarları karıştırdım ama bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.