Şimdi Ara

HTC Wildfire S Anakonu (535. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.713
Cevap
39
Favori
520.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cekmeceye attim öylece duruyor :) yeni telefon alicam..yedek kalsin diye belki yaptiririm ama en fazla 40-50 lira veririm yaptirsamda.
  • ben kendim e-baydan dokunmatik panel il elcd ekranı sipariş verdim taktım kullanıyorum, şu anda yedekte çalışır vaziyette hazır.
  • Zure HTC Wildfire S desblokeatu zer egin behar da, beraz, modu seguruago Desblokeatze zure sakelako alferrik gabe lortzeko i izango da,, jarraitu argibideak hemen lehenhttp://www.mobileunlockguide.com/ duzu, desblokeatzeko kodea erabiliz lortzeko gune honetanhttp://www.mobileunlocksolutions.com/htc-wildfire-s/rs1wp9/ zehaztu
      jarraitu zure mugikorra desblokeatu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayas -- 19 Kasım 2014; 13:40:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat5555

    ben kendim e-baydan dokunmatik panel il elcd ekranı sipariş verdim taktım kullanıyorum, şu anda yedekte çalışır vaziyette hazır.

    Merhaba.

    Aldığınız parçalardan memnun kaldıysanız, link paylaşabilir misiniz?

    Ben de, kırdığım touch screen ve displayi değiştirmeye karar verdim. Aliex 'den bakıyorum da hangisi orjinaldir yada sıkıntısızdır seçemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iAlpin


    quote:

    Orijinalden alıntı: fakasupi

    Arkadaslar telefonun ekrani kirildi boydan boya catlaklar var sadece üst ekrani kirildi... ancak telefon aciliyor ve ekranda renk bozulmalari felan yok lakin dokunmatik hicbir tepki vermiyor. Ben bi arastirma yaptim iki farkli ekran var biri 40 diyor biri 72 tl....Telefoncu arkadasa sordum 30 tl yan sanayi ancak dokunmatik tirnakla zar zor calisiyor dedi, orjinali 80 tl 10 liraya takarim dedi..acaba bu 40 tl olan yan sanayimidir gittigidiyordaki...tecrübesi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim..cünkü cesit cesit ekran var..

    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-wildfire-s-touchpad-dokunmatik-ekran-orjinal-121658800
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-a510e-wildfire-s-g13-pg76100-orjinal-ekran-114602301
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-wildfire-s-dokunmatik-ekran-orjinal-52626815



    Hocam benim ekranda kirik ve tepki yok. Siz ne yaptiniz

    Dostum ben o 40 tl lik olandan aldım ve canavar gibi. Orjinali sandım ben hatta ama yan sanaiiymiş sanırım. Ama farkı anlamayacaksın




  • Arkadaşlar, yeni lcd ekran ve dokunmatik ekran bugün geldi. Monte ettim, kalibrasyon yapmam gerekti, yaptım ve her şey OK.

    Lakin, bir süre kurcaladıktan sonra, cihazım rootlu olmasından faydalanmak amacı ile stock rom'u biraz hafifletmeye karar verdim. Daha önce hiç custom rom yüklemedim. Cihazı sadece rootlamıştım ve hep stock romda kullandım.

    Wildfire S 'te bazı stock uygulamaları temizleme (System App Remover ile) ve kurulacak olanları da sd karta linkleme (Link2Sd ile) işlemi yapmak için işlemlere başladım. System app remover ile face-twitter-htc likes-htc hub-gereksiz widgetlar vb kullanmayacağım ve sistemle beraber kurulu gelen uygulamaları sildim. Link2Sd için ext2 bölümü hazırladım. Link2Sd bölümü tanıdıktan sonra, restart yapmak istedi, tamam 'a tıkladım. Yeniden başlatırken telefon sürekli res atmaya başladı ve bir türlü ana ekrana geçemedi. Ardından factory reset yaptım, ancak ilk kurulum değişikti, daha önce System app remover ile sildiğim ayar sihirbazı adlı uygulama eksik olduğundan, basit bir ilk kurulum ekranı ile karşılaştım. Bu noktada anladım ki, factory reset yaptığımızda, sistem uygulamaları geri gelmiyormuş. Her neyse, bu şekilde de kullanırım diye düşündüm, zaten sildiğim stock uygulamaların tamamı gereksizdi, ancak ekran kilidi düğmesine bastıktan sonra telefonun ekranı bir daha açılmıyor ve ana ekrana ulaşabilmem için tekrardan factory reset yapmak zorunda kalıyorum.

    Şimdi bu durumda ben ne yapabilirim ? Buraya yazmadan önce, epey kaynak araştırdım-farklı yöntemler uyguladım, ancak bir türlü başarılı bir sonuç alamadım.




  • yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    bence wipe işlemlerini yapıp. tekrardan bir rom yükle. custom ya da stock.
  • blackrebel kullanıcısına yanıt
    Wipe işlemlerimi yaptım. Fayda etmedi.

    Rom yüklemedim daha önce, mümkünse rom yüklemeden tamir etmeye çalışıyorum ya da yükleyeceksem de stock türkçe romu yüklemek istiyorum.

    Aslında orijinal rom 'un backup 'ını bulsam, en kolay ve kesin çözüm. Sizce nereden bulalabilirim orijinal rom'un backup'ını?


    EDIT:
    Şuradaki yöntemi kullanarak işlem yaptım:http://howtorootcherrymobilesnap.weebly.com/android-tutorials/how-to-modify-systemimg-using-yaffey-tools
    Şu anki eksik apk'lı hali ile backup aldım. İçindeki yaffs2 .img dosyasını windows ortamında unpack edip, internetten bulduğum orijinal sistem apk 'lardan, eksik olanları ekledim ve repack yaptım, yeni system.yaffs2 .img oluşturdum ve backup 'ın içine attım. Ancak bootlader 'de restore yaptığımda , md5 missmatch hatası aldım. Bu da işe yaramadı. :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 17 Nisan 2015; 11:05:43 >




  • yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    1 senedir kullanmıyorum wildfire s ama orijinal rom ' un bulunması lazım nette. ben hep custom yükledim. orijinal için backup almıştım ama çalışıyor mu o backup hiç geri yükleme yapmadım. sen bence öncelikle telefonu kurtarmaya bak, xda da 2.3.7 nin güzel romları olacaktı . ya da şöyle bir rom da var MuesTie Sense v2.1

    Adından da anlaşılacağı gibi yapan arkadaş Türk.
  • blackrebel kullanıcısına yanıt
    Türkçe rom bulmuştum, 2.3.3 idi sanırım. Windows aracı RUU ile yüklemeyi denedim lakin olmadı. Orijinal rom dışında da custom rom yüklemeyi en son çare olarak denemeyi düşünüyorum. Acaba, size zahmet olmazsa, aldığınız backup ı upload edip, benle paylaşabilir misiniz? Yükleyebileceğimi düşünüyorum, teorik olarak sıkıntı çıkmaması gerekir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    cihaz s-off olduğundan RUU işe yaramamış olabilir. bendeki backupı bulmam lazım önce bulabilirsem yüklerim.

    Şöyle bir konu varhttp://forum.donanimhaber.com/m_56601196/tm.htm

    quote:

    Rom Hakkında:
    # Rom orjinaldir.
    # 2.3.5 Türkçedir.
    # içerisine sadece kalıcı root ve superuser eklenmiştir.



    demişler.
  • blackrebel kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Eve geçtiğimde deneyeceğim. Cemdroidi indirmiitim, ancak başka bir siteden ve farklı amaçla idi. Verdiğiniz linkteki install zip from sdcard yöntemi umarım kesin çözüme kavuşturur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldu. :)

    Evet, nihayetinde olumlu sonuca ulaştım.

    Arkadaşım, tüm içtenliğimle size minnettar olduğumu belirtmek isterim. İnanın ne şekilde teşekkür edeceğimi bilemiyorum, gerçekten çok sağ olun.

    Dün gece ve bugün gündüz, fırsat buldukça sorunu gidermeye çalıştım. Bir çok farklı aygıt kullanmış olmama, belli bir bilgi birikimim olmasına rağmen, bu konu saatlerimi aldı desem yalan olmaz. Sizin yönlendirmeniz olmasa, muhtemelen epey daha uğraşır dururdum en sonunda da istemeye istemeye custom rom yüklerdim.

    Forumda yıllardır aktifim. Bir çok şeyi burada öğrendim, bir çok problemimi buradaki forumdaşların yardımı ile çözdüm, lakin mevzu bahis cihazın eski olması, ana konunun aktif olmaması, deep search yapmama rağmen internette güncel, yeterli ve doğru bilgi/dosyalara bir türlü ulaşamamam, elimi kolumu bağlamışken, nokta atışı şeklinde destek ve yardımınıza çok mutlu oldum.

    Sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

    Hayırlı akşamlar, iyi forumlar dilerim.




  • yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    Ne demek dostum rica ederim taş attık da kolumuz mu yoruldu. bu cihaz çok uğraştırdı beni :) yüklemediğim rom kalmadı. artık yolda yürürken bile sıkıntıdan rom deniyordum. bende çok noktada sıkıştığımda "hop wipe yapıp yeni rom" atıp yoluma devam ettim. arkadaşlara yardımımız dokununca bende mutlu oluyorum :) umarım bir süre daha idare eder cihaz.

    iyi akşamlar iyi forumlar.
  • arkadaşlar az yukarıda paylaşılan dosya üzerinde biraz temizleme yaparak kullanıcının işine yaramayacak bazı app leri kaldırdım. bu şekilde kurulum sonrası kalan boş alan miktarını arttırmayı başardım. ayrıca market güncellemesini devre dışı bırakarak gereksiz yere sistem alanını azaltmasını engelledim. kurulum sonrası marketten whatsapp ve facebook kurmayı başardım. kullananlar bilir wildfire s'e neredeyse uygulama kurmak imkansız hale gelmiştir. app2data, data2sd, goldcard gibi işlemler yapmadan stock romu olduğu gibi kullanmak isteyenler için faydalı bir çözüm olacağını düşünüyorum.

    bu çalışmayı tamamen hala bu telefonu kullananlar var ise yardımcı olmak için yaptım, bir teşekkür bir dua yeter.

     HTC Wildfire S Anakonu  HTC Wildfire S Anakonu

    telefon kurulum sonrası yeniden başlayınca market içerisinde facebook ve whatsapp kurulumunda bir kaç kez hata alınabiliyor. ısrarla yüklemek için işlemi tekrarlayın. gerekirse restart atıp tekrar kurulumu deneyin.

    bu da kurulum dosyası

    https://drive.google.com/file/d/0B2zfN6ldDrGnVng4TTM4Q0NNRFU/view?usp=sharing



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 19 Mayıs 2015; 16:01:57 >




  • Vay be. İlk akıllı telefonum :) Hala sorunsuz çalışıyor, CM yüklü. Kasasını sıfırlayıp ara sıra kullanmak istiyorum aslında. Bir de batarya lazım. Batarya olarak ne önerirsiniz?
  • bu cihazı hala kullanan varsa whatsapp kullanabiliyor mu?
  • açma kapama ve ses açma tuşu arızalanan var mı? benimki artık işlevini yitirdi yitirecek. tuşun yenisini alacağımda nerden alabilirim telefon hala canavar gibi.




  • whatsapp ve facede sıkıntı yok ama bunun yanında başka bir şey yükleyip kullanamazsın telefonda hafıza yok :S
  • 
Sayfa: önceki 532533534535536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.