Şimdi Ara

HTC Wildfire (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
9
Favori
379.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 7 Eylül 2010; 13:51:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Türkçe klavye uygulaması. Uygulamanın adı; TR softkeybord v0.9.
    Aşağıdaki linkte bulunan uygulamayı kurun. Daha sonra şu ayarları yapın; ayarlar/dil ve klavye menüsüne girin. Türkçe klavye seçeneğini işaretleyin. İletiler' i açın. Mesaj yazılan alana bir kere basın; sonra aynı alana basılı tutup, giriş yöntemi kısmından Türkçe' yi seçin.

http://rapid----------------share.com/files/417497217/T__rk__e_klavye.rar
    (Linke girmeden önce ------------------- leri silin).

Klavyesi ingilizce mi ? incelerken dil ayarlarına bakma fırsatım olmadı da?

• silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 7 Eylül 2010; 13:50:35 >
  • tamam o zaman :D
  • arkadaşlar bu verdiğiniz uygulamalar 7500 de de çalışırmı sonuçta ondada android işletim sistemi var. ?
  • arkadaşlar merhaba ben 30 ağustosta teknosadana aldım. 650 tl idi world karta %10 bonus veriyordu yani 65 tl bana geldi 585'e. bu fiyata yurtdışından anca alırım diye düşündüm ve tereddütsüz aldım, kapış kapış satıyolardı gözümün önünde zaten.

ama şu an 700 tl falan sanırım.

açıkçası hiçbir şikayetim yok. sadece çoğu uygulama daha uzun ekranlı telefon modelleri için yapıldığı için ekrana sığmma gibi sıkıntılar olabiliyor. şarjı herşey kapalı 2-3 gün herşey açık 24 saat rahat gidiyor. dokunmatiği oldukça başarılı, markete takılmayın internette hayal edemeyeceğiniz kadar çok opsiyon var, indirip kur diyorsunuz o kadar.

telefon olara kda özellikleri çok iyi, konuşma kalitesi vs. interneti çok hızlı. işlemcisi tabii ki en iyi değil ama 3 kuruşa 5 köfte olmaz, yine de 4 köfte aldım gibi hissediyorum. şu ana kadar gerçekten de herhangi bir sorun yaşamadım, 1 haftadır çok mutlu bir şekilde kullanıyporum, kaldı ki ilk defa bir ürünü hiç araştırmadan direk mağazada görüp beğenip almıştım.

sizleri takip edip öğreniyorum, benim de katabileceğim şeyler olursa ne mutlu bana.

artık buradayız...

saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: atemage

arkadaşlar merhaba ben 30 ağustosta teknosadana aldım. 650 tl idi world karta %10 bonus veriyordu yani 65 tl bana geldi 585'e. bu fiyata yurtdışından anca alırım diye düşündüm ve tereddütsüz aldım, kapış kapış satıyolardı gözümün önünde zaten.

açıkçası hiçbir şikayetim yok. sadece çoğu uygulama daha uzun ekranlı telefon modelleri için yapıldığı için ekrana sığmma gibi sıkıntılar olabiliyor. şarjı herşey kapalı 2-3 gün herşey açık 24 saat rahat gidiyor. dokunmatiği oldukça başarılı, markete takılmayın internette hayal edemeyeceğiniz kadar çok opsiyon var, indirip kur diyorsunuz o kadar.

telefon olara kda özellikleri çok iyi, konuşma kalitesi vs. interneti çok hızlı. işlemcisi tabii ki en iyi değil ama 3 kuruşa 5 köfte olmaz, yine de 4 köfte aldım gibi hissediyorum. şu ana kadar gerçekten de herhangi bir sorun yaşamadım, 1 haftadır çok mutlu bir şekilde kullanıyporum, kaldı ki ilk defa bir ürünü hiç araştırmadan direk mağazada görüp beğenip almıştım.

sizleri takip edip öğreniyorum, benim de katabileceğim şeyler olursa ne mutlu bana.

artık buradayız...

saygılarımla

peki bu sorunu nasıl çözüyorsunuz,o uygulamayı kullanmayarak mı?

• quote:

Klavyede Türkçe karakterler var. Kelime tamamlama özelliği yok (örneğin; merhaba yazmak istiyorsunuz, ''mer'' yazdığınızda size üst tarafta mer ile başlayan seçenekler çıkar, böyle bir özellik yok).

Var. Ancak ingilizce. isterseniz sözcük ekleyebiliyorsunuz.
  • silindi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 7 Eylül 2010; 13:50:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

quote:

Klavyede Türkçe karakterler var. Kelime tamamlama özelliği yok (örneğin; merhaba yazmak istiyorsunuz, ''mer'' yazdığınızda size üst tarafta mer ile başlayan seçenekler çıkar, böyle bir özellik yok).

Türkçe karakterler için ilgili karaktere basılı tutmak yetiyor. karşınıza bir kaç karakter seçeneği daha çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernick

quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

quote:

TAM 1 HAFTADIR KULLANIYORUM TELEFONU.

1. fLASH EKLENTİLERİNİ KENDİ BROWSER İ OYNATIYOR
    2. yOUTUBE VİDEOLARINI RAHATLIKLA İZLEYEBİLİYORUM. HATTA ONLİNE FİLM İZLEME SİTELERİNDEKİ FİLİMLERİ BİLE İZLEYEBİLDİM.
    3. pİL SÜRESİ ORTALAMA 1 GÜN GİDİYOR. (GÜN BOYU WİFİ AÇIK, MÜZİK+ 3-4 SAAT OYUN) VE PROGRAM DENEMELERİ VE DELİNİN ŞEYİYLE OYNADIĞI MİSALİ WİLDFİR'İMLA OYNUYORUM
    4. aPK UZANTILI DOSYALAR BİRÇOK SİTEDE MEVCUT HERKES MARKET MARKET DİYOR AMA MARKET TÜRKİYEDE AÇILINCA DA BU SEFER KİMSE 3-5 DOLAR VERİP MARKETTEN PROGRAM İNDİRMEYECEK EMİN OLUN.
    5. jAVA UZANTILI DOSYALARI APK UZANTISINA DÖNÜŞTÜRÜP WİLDFİRE DA ÇALIŞTIRABİLİYORSUNUZ. aNCAK BAZI PROGRAMLAR EKRAN İLE SENKRONİZE OLAMIYOR. ÖRNEĞİNB CEPANAHTAR DÖNÜŞÜMÜ UYUMLU İKEN İŞ CEP AYNI UYUMU SAĞLAYAMIYOR.
    6. EVİMDEKİ KABLOLU MODEMİMDEN ACCESS POİNT YARDIMI İLE RAHATÇA WİLDFİRE'DAN İNT. GİREBİLİYORUM. YOUTUBE AYARLARI İÇİN KULLANDIĞIM DNS 208.67.222.222-208.67.220.220 IP ADRESİ İSE PC NİN 1 FAZLASI YADA EKSİĞİ. EĞER AYNI IP ADRESLERİNİ KULLANIRSANIZ WİFİ BAĞLIYKEN BİLGİSAYARDA İNT. BAĞLANTISI KESİLİYOR.
    7. TWİTER, FACE, GOOGLE VE TELEFON DEFTERİ SENKRONİZASYONU MÜKEMMEL, HESAPLARI 1 İSİM ALTINDA BAĞLAYAVBİLİYORUZ.
    8. KAMERAYI FAZLA KULLANAMDIM ANCAK EKRAN ÜZERİNE DOKUNARAK İSTENİLEN NOKTAYA ODAK YAPABİLMESİ SÜPER.
    9. RADYO ÇEKİMİ OLDUKÇA İYİ
    10. DÜN İNTERNETTEN WİFİ İLE 65-70 kb/S KADAR VERİ TRANSFERİ YAPABİLDİĞİNİ GÖRDÜM.
    11. GOOGLE MAP OLDUKÇA KULLANIŞLI. ALTERNATİF OLARAK NDRİVE OLDUKÇA İSTİKRARLI ÇALIŞYOR. HERHANGİ DONMA, BAĞLANAMAMA GİBİ BİR SORUNLA KARŞILŞMADIM.
    12. OFİS UYGULAMALARINI KOLAYCA AÇABİLİYOR (PDF, EXCEL, WORD, POWERPOİNT)
    13. PROGRAM ÖNERİLERİM: TARAYICI MİNİOPERA, DOLPHİN BROWSER, OYUNLAR: ROBODEFENCE, TALKİNG TOM, rUSH hOUR, pROGRMALAR: SPB TV (TV İZLEME PROGRMAMI SORUNSUZ ÇALIŞIYOR. tÜRKİYE-KAZAKİSTAN MAÇINI SORUNSUZ İZLEDİM), aPP REMOVER, ANDeXPLORER, JAVA2MD,cOMPASS, EASY METAL DEDEKTOR, mSN dROİD, pİCSAY PRO (RESİM İŞLEME PROGRAMI), sLİDE SAMYXFLASH..
    14. dOKUNMATİĞİ ÇOK İYİ, ARAYÜZLERİ TAMAMEN KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLİYOR.
    15. HTC SYNC USB İLE BAĞLAMAK YERİNE PC YE BLUETOOTH İLE BAĞLANIN. DAHA VERİMLİ DOSYA AKTARIMI ELDE EDECEKSİNİZ.

ŞİMDİLİK BUNLAR
    .

herhalde biz biraz ampuluz...bunları beceremedik..

şimdi HTC bu makineyi bence sadece markete göre dizyn etmiş. biz de market olmamsı bu telefonu anlamsızlaştırıyor. Allahtan bu forrum ve tecrübeli üyeleri var da biişeyler oluyor.
    Daha önce de yazdım gene yazıyorum. android 2.1 flash 10 u desteklemiyor. kendi browserı ile bir tek sizin flash10 videolarını izleyip bizim izleyememeiz enteresan. Sırf bunun için froyo upgradei yapılacak.

telefonda bluetooth u da bu kadar iyi kullanbilmeniz çok başarılı. Telefonun kullanım kılavuzu bile yazıyor. Bilgisayarınızdan bluetooth ile wildfirea gönderdiğiniz belge uygun medya programı içinde açılır diyor. Yani resim gönderirsen resim izleme, video göndrirsen video oynatıcı, mp3 yollarsan müzik çalar....ama .apk yollarsan bunu telefon görmüyor. Çünkü apk ları marketten almaya göre dizyn edilmiş bu cihaz.benim bilgisayardan BT ile yolladığım hiç bir .apk yı görmedi makine..

Kardeş ampulmusun onu bilmem. PC ye bluetooth alıcısını tak. Wildfire da BT ı,u aç. Cihaz taraması yap. Bilgisayarı bulacaktır. Sonra WF a göndermek istdiğin dosyaya ters tıkla gönder de. Cihazlardan WF seç. Telefona bir ileti düşecek dosya kabul edilsin mi diye. iletiyi göremiyorsan ana ekrandan menüyü-uyarılar- BT paylaşımını tıkla dosya paylaşımına onay ver. Dosya inince yine aynı yöntemle dosyayı aç. Dediğin gibi dosya resimse resim müzikse müzik olarak açar. Apk ise de direk yüklemeye geçer. Eğer bunları yapamazsan BT aracılığı ile indirdiğin dosyayı. AntExplorer la SD-downloadsBluetooth klasörünün içinde bulabilirsin. Yine orada dosya üzerine tıklayarak apk uzantılı progamları açabilirsin. Sabret biraz video yükleyeceğim en kısa zamanda.

ampulluğm şuradaki ekranın sol üstüne tıklayıp sonra aşağı çekerek BTa izinverme hadiessini bilmiyordum. ben hep dosyayı yolluyor sonra da gelmedi diye kızıyordum.

• quote:

quote:

quote:

Türkçe karakterler için ilgili karaktere basılı tutmak yetiyor. karşınıza bir kaç karakter seçeneği daha çıkıyor.

Tuşların üzerinde ikincil karakterler gösterilmediği için böyle bir şeyin olduğu aklma gelmemişti. Demek ki orjinal klavyede Türkçe karakterler yazılabiliyormuş. Telefonun orjinal klavyesini çözememişim demek ki ben.
    ''Ayarlar/Dil ve klavye/Touch input/uluslararası klavye'' menüsünden Türkçe' yi işaretledim. Böylece tuşlara uzun bastığımda Türkçe karakterleri görebiliyor ve seçebiliyorum.
    Ayrıca klavyenin sol alt kısmında En ve Tr seçenekleri var; oradan Tr' yi seçtim. Kelime tamamlayı da tamamen Türkçe olarak yapıyor bu şekilde.

Durum böyle olunca cihaza harici bir klavye uygulaması yüklemeye pek gerek kalmıyor.

Teşekkür ederim.

(Kafa karıştırmaması için klavye ile ilgili daha önce yazmış olduğum mesajları sildim).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 7 Eylül 2010; 13:49:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

.......

Var. ....... isterseniz sözcük ekleyebiliyorsunuz.

...........
    Ayrıca klavyenin sol alt kısmında En ve Tr seçenekleri var; oradan Tr' yi seçtim. Kelime tamamlayı da tamamen Türkçe olarak yapıyor bu şekilde.

Durum böyle olunca cihaza harici bir klavye uygulaması yüklemeye pek gerek kalmıyor.

Teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim. Benim de klavyedeki bu EN TR tuşu dikkatimi çekmemişti. Tr seçiliyken türkçe kelime öneriyormuş..

Forum bunun için zaten: bir elin nesi var, forumun sesi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: atemage

arkadaşlar merhaba ben 30 ağustosta teknosadana aldım. 650 tl idi world karta %10 bonus veriyordu yani 65 tl bana geldi 585'e. bu fiyata yurtdışından anca alırım diye düşündüm ve tereddütsüz aldım, kapış kapış satıyolardı gözümün önünde zaten.

artık buradayız...

saygılarımla

peki bu sorunu nasıl çözüyorsunuz,o uygulamayı kullanmayarak mı?

Ne yazık ki evet. Direk kullanmıyorum, alternatifi olması güzel birşey her programın, çalışmayan birşey olursa alternatifine yöneliyorum. :)

• Güzel bir uygulama buldum

NetQin Mobile Manager :http://www.netqin.com/en/manager/ (Kendileri ile uzaktan yakından hiçbir bağım yoktur, amaç sadece paylaşım )

Özellikleri kısaca : İstenmeyen gelen çağrıları otomatik engelleme, rehberin yedeklenebilmesi, gizlemek istediğiniz rehber kayıtları için özel ve şifreli alan, ve araç ile giderken belirlenen hızın üzerine çıkıldığında gelen çağrıları otomatik meşgule atma veya otomatik mesaj ile cevaplama.

Şu an işyerinde olduğumdan henüz kurup deneyemedim, program anladığım kadarı ile ücretsiz ve web sayfalarından indirilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ylcnsntrk

Merhaba arkadaşlar,

http://rapid share.com/files/417203945/YouTube.apk

Android için youtube uygulaması, bu uygulama ile youtube'a girebildim.

ben bunu yükledim. aa giremedim. film şeridi şeklinde youtube tabları var ancak video gelmiyor ve sürekli loading dönüp duruyor. Diğer linkte verilen Sp tv mi nedir o gayet güzel çalıştı ama..

youtube için başka bir trick var mı?
  • quote:

Ofis uygulaması olarak aşağıdaki linkte bulunan ''documents to go v2.003.605'' adlı uygulamayı kullanabilirsiniz.
    HTC Desire' de kullanıyorum. Büyük ihtimalle Wildfire' da da çalışır. Dökümanları düzenleme özelliği var.

Link:
    http://rapid-----------share.com/files/417502464/documents_to_go_2.003.605.rar
    (Linke girmeden önce ------------ leri silin).

Ekran görüntüsü
     HTC Wildfire

Gerçekten çok teşekkür ederim şimdi telefon oyuncak durumundan çıktı benim için ve bir çok işimi halledebileceğim.Çok mükemmel oldu hatta yukarıda bir arkadaş 3 kuruşa 5 köfte olmaz ama ben enazından 4 köfte almışım gibi hissediyorum demiş şimdi bende aynı durumdayım.:)

Saygılarımla...

• Arkadaşlar ndrive haricinde offline çalışan bir navigasyon kullanan var mı acaba? Diyeceksin niye onu kullanmıyorsun? Kuramadım, o dosya indirme muhabbeti falan telefonumun wifisi calışmadığından halolmadı, dosya boyutu büyükte olsa bi kere yükle kullan bir program var mı bildiğiniz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

TAM 1 HAFTADIR KULLANIYORUM TELEFONU.

1. fLASH EKLENTİLERİNİ KENDİ BROWSER İ OYNATIYOR
    2. yOUTUBE VİDEOLARINI RAHATLIKLA İZLEYEBİLİYORUM. HATTA ONLİNE FİLM İZLEME SİTELERİNDEKİ FİLİMLERİ BİLE İZLEYEBİLDİM.
    3. pİL SÜRESİ ORTALAMA 1 GÜN GİDİYOR. (GÜN BOYU WİFİ AÇIK, MÜZİK+ 3-4 SAAT OYUN) VE PROGRAM DENEMELERİ VE DELİNİN ŞEYİYLE OYNADIĞI MİSALİ WİLDFİR'İMLA OYNUYORUM
    4. aPK UZANTILI DOSYALAR BİRÇOK SİTEDE MEVCUT HERKES MARKET MARKET DİYOR AMA MARKET TÜRKİYEDE AÇILINCA DA BU SEFER KİMSE 3-5 DOLAR VERİP MARKETTEN PROGRAM İNDİRMEYECEK EMİN OLUN.
    5. jAVA UZANTILI DOSYALARI APK UZANTISINA DÖNÜŞTÜRÜP WİLDFİRE DA ÇALIŞTIRABİLİYORSUNUZ. aNCAK BAZI PROGRAMLAR EKRAN İLE SENKRONİZE OLAMIYOR. ÖRNEĞİNB CEPANAHTAR DÖNÜŞÜMÜ UYUMLU İKEN İŞ CEP AYNI UYUMU SAĞLAYAMIYOR.
    6. EVİMDEKİ KABLOLU MODEMİMDEN ACCESS POİNT YARDIMI İLE RAHATÇA WİLDFİRE'DAN İNT. GİREBİLİYORUM. YOUTUBE AYARLARI İÇİN KULLANDIĞIM DNS 208.67.222.222-208.67.220.220 IP ADRESİ İSE PC NİN 1 FAZLASI YADA EKSİĞİ. EĞER AYNI IP ADRESLERİNİ KULLANIRSANIZ WİFİ BAĞLIYKEN BİLGİSAYARDA İNT. BAĞLANTISI KESİLİYOR.
    7. TWİTER, FACE, GOOGLE VE TELEFON DEFTERİ SENKRONİZASYONU MÜKEMMEL, HESAPLARI 1 İSİM ALTINDA BAĞLAYAVBİLİYORUZ.
    8. KAMERAYI FAZLA KULLANAMDIM ANCAK EKRAN ÜZERİNE DOKUNARAK İSTENİLEN NOKTAYA ODAK YAPABİLMESİ SÜPER.
    9. RADYO ÇEKİMİ OLDUKÇA İYİ
    10. DÜN İNTERNETTEN WİFİ İLE 65-70 kb/S KADAR VERİ TRANSFERİ YAPABİLDİĞİNİ GÖRDÜM.
    11. GOOGLE MAP OLDUKÇA KULLANIŞLI. ALTERNATİF OLARAK NDRİVE OLDUKÇA İSTİKRARLI ÇALIŞYOR. HERHANGİ DONMA, BAĞLANAMAMA GİBİ BİR SORUNLA KARŞILŞMADIM.
    12. OFİS UYGULAMALARINI KOLAYCA AÇABİLİYOR (PDF, EXCEL, WORD, POWERPOİNT)
    13. PROGRAM ÖNERİLERİM: TARAYICI MİNİOPERA, DOLPHİN BROWSER, OYUNLAR: ROBODEFENCE, TALKİNG TOM, rUSH hOUR, pROGRMALAR: SPB TV (TV İZLEME PROGRMAMI SORUNSUZ ÇALIŞIYOR. tÜRKİYE-KAZAKİSTAN MAÇINI SORUNSUZ İZLEDİM), aPP REMOVER, ANDeXPLORER, JAVA2MD,cOMPASS, EASY METAL DEDEKTOR, mSN dROİD, pİCSAY PRO (RESİM İŞLEME PROGRAMI), sLİDE SAMYXFLASH..
    14. dOKUNMATİĞİ ÇOK İYİ, ARAYÜZLERİ TAMAMEN KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLİYOR.
    15. HTC SYNC USB İLE BAĞLAMAK YERİNE PC YE BLUETOOTH İLE BAĞLANIN. DAHA VERİMLİ DOSYA AKTARIMI ELDE EDECEKSİNİZ.

ŞİMDİLİK BUNLAR
    .

herhalde biz biraz ampuluz...bunları beceremedik..

şimdi HTC bu makineyi bence sadece markete göre dizyn etmiş. biz de market olmamsı bu telefonu anlamsızlaştırıyor. Allahtan bu forrum ve tecrübeli üyeleri var da biişeyler oluyor.
    Daha önce de yazdım gene yazıyorum. android 2.1 flash 10 u desteklemiyor. kendi browserı ile bir tek sizin flash10 videolarını izleyip bizim izleyememeiz enteresan. Sırf bunun için froyo upgradei yapılacak.

telefonda bluetooth u da bu kadar iyi kullanbilmeniz çok başarılı. Telefonun kullanım kılavuzu bile yazıyor. Bilgisayarınızdan bluetooth ile wildfirea gönderdiğiniz belge uygun medya programı içinde açılır diyor. Yani resim gönderirsen resim izleme, video göndrirsen video oynatıcı, mp3 yollarsan müzik çalar....ama .apk yollarsan bunu telefon görmüyor. Çünkü apk ları marketten almaya göre dizyn edilmiş bu cihaz.benim bilgisayardan BT ile yolladığım hiç bir .apk yı görmedi makine..

Kardeş ampulmusun onu bilmem. PC ye bluetooth alıcısını tak. Wildfire da BT ı,u aç. Cihaz taraması yap. Bilgisayarı bulacaktır. Sonra WF a göndermek istdiğin dosyaya ters tıkla gönder de. Cihazlardan WF seç. Telefona bir ileti düşecek dosya kabul edilsin mi diye. iletiyi göremiyorsan ana ekrandan menüyü-uyarılar- BT paylaşımını tıkla dosya paylaşımına onay ver. Dosya inince yine aynı yöntemle dosyayı aç. Dediğin gibi dosya resimse resim müzikse müzik olarak açar. Apk ise de direk yüklemeye geçer. Eğer bunları yapamazsan BT aracılığı ile indirdiğin dosyayı. AntExplorer la SD-downloadsBluetooth klasörünün içinde bulabilirsin. Yine orada dosya üzerine tıklayarak apk uzantılı progamları açabilirsin. Sabret biraz video yükleyeceğim en kısa zamanda.

ampulluğm şuradaki ekranın sol üstüne tıklayıp sonra aşağı çekerek BTa izinverme hadiessini bilmiyordum. ben hep dosyayı yolluyor sonra da gelmedi diye kızıyordum.

Dostum estafurullah kendine kötülük etme. HTC WF o kadar çok özelliği var ki hergün yeni birşey keşfediyorsun. Yeni bir özellik, yeni bir uygulama...
    Bu arada 10 gün sonra ilk defa şarj süresi 40 saati gördü. Daha bi 10 saat falan gider. NEdeni ise gün içinde WiFi fazla kullanmamam. Ama akşam yine full açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernick -- 7 Eylül 2010; 19:58:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ylcnsntrk

Merhaba arkadaşlar,

http://rapid share.com/files/417203945/YouTube.apk

Android için youtube uygulaması, bu uygulama ile youtube'a girebildim.

ben bunu yükledim. aa giremedim. film şeridi şeklinde youtube tabları var ancak video gelmiyor ve sürekli loading dönüp duruyor. Diğer linkte verilen Sp tv mi nedir o gayet güzel çalıştı ama..

youtube için başka bir trick var mı?

Telefonu resetleyip dene birde, bende de ilk başta çalışmamıstı.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.