Şimdi Ara

HTC Wildfire (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.848
Cevap
9
Favori
379.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkanefe

arkadaşlar bu cihaza uygulama yüklediğimizde direk hafıza kartına atmıyor mu, bunun için ayrıca bi ayar falan mı gerekiyor, çünkü tel hafızası 150'den 121'e düştü 5-10 uygulamadan sonra.

hayır eğer cihazın root'lu değilse tüm uygulamalar otomatik olarak telefonun hafızasına yüklenir.
  • ...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmcntkn -- 6 Eylül 2010; 12:22:09 >
  • arkadaşlar ya telefonu düşürdüm o kadar dikkat etmeme rahmen bayağı da bişi oldu hatta bi kenarı yarıldı başka düşüren var mı ?
  • @ugurcankoc öncelikle geçmiş olsun arkadaşım sana

arkadaşlar daha önceki paylaşımlar için teşekkür ediyorum ve daha önce kullanmayanlarınızın çok hoşuna gideceğini düşündüğüm "google skymap" uygulamasının linkini veriyorum aşağıda. umarım beğenirsiniz

ayrıca bu programları bulan arkadaşlar varsa linkleri bana gönderebilirlerse çok sevinirim herkese de tavsiye ediyorum bu programları;

- fx camera (değişik filtreler kullanabildiğiniz bir kamera uygulaması)
    - camera illusuion (değişik filtreler kullanabildiğiniz bir kamera uygulaması)
    - metal dedector ( adından anlaşılacağı gibi bildiğimiz metal dedektörü )
    - decibel (ortam gürültüsünü ölçmeye yarayan bir uygulama)
    - facebook (cihazın içinde gelen facebook uygulaması çok yetersiz, bu yüzden facebook'un kendi geliştirdiği uygulamayı istiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmcntkn -- 6 Eylül 2010; 12:53:37 >

•  HTC Wildfire

http://www.mega upload.com/?d=GHAECNXP

alternatif 1 :http://depo sitfiles.com/files/lagp35ubt

alternatif 2 :http://rapid share.com/files/365628032/com.odesys.bgmon.full.v3.2.9.apk

Benim gibi tavla manyakları kaçırmasın. Güzel bi tavla oyunu. Boşlukları silin ve indirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonarT` -- 6 Eylül 2010; 14:22:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cmcntkn

quote:

arkadaşlar bu cihaza uygulama yüklediğimizde direk hafıza kartına atmıyor mu, bunun için ayrıca bi ayar falan mı gerekiyor, çünkü tel hafızası 150'den 121'e düştü 5-10 uygulamadan sonra.

hayır eğer cihazın root'lu değilse tüm uygulamalar otomatik olarak telefonun hafızasına yüklenir.

nasıl root yapabilirim açıklayıcı döküman yada kaynak var mı Türkçe?

• bazı uygulmalar Traffic Rush olduça eğleceli...
  • root yapan yada bu konuda türkçe bir kaynak bilen yok sanırım, google amcada da bulamadım zaten böyle birşey, sanırım beklemek gerekecek bir süre daha..

kılıf olayını çözen var mı ebay sitesi dışında? gittigidiyorda bulamadım bir tane bile :/
  • bayramdan sonra hızlıal da satılacakmış. az önce mesaj geldi ... :)
  • quote:

root yapan yada bu konuda türkçe bir kaynak bilen yok sanırım, google amcada da bulamadım zaten böyle birşey, sanırım beklemek gerekecek bir süre daha..

kılıf olayını çözen var mı ebay sitesi dışında? gittigidiyorda bulamadım bir tane bile :/

bende arastırmıstım htc desire için anlatımlar var aslında ama wildfire için nasıl oldugunu biilmiyorum,,Bilen arkadaslar varsa yardımlarını esirgemesinler... :)

su an için ebay harici hiç bir sitede yok sanırsam birazdaha beklemek lazım :) sabreden derviş misali gibi oldu :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakoolook -- 6 Eylül 2010; 22:54:37 >
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakoolook -- 7 Eylül 2010; 0:00:37 >
  • quote:

root yapan yada bu konuda türkçe bir kaynak bilen yok sanırım, google amcada da bulamadım zaten böyle birşey, sanırım beklemek gerekecek bir süre daha..

Arkadaşlar wildifre 'da root çıkalı bayağı oluyor aslında. Hatta custom ROM bile çıktı, ama root yapınca KVK garantisinin uçtuğunu hatırlatmak isterim.

Benim cihaz yurtdışından geldiğinden be rootladım ve custom ROM'u yükledim, dandik HTC sense UI'den de kurtulmuş oldum.

Root :
    xda developers
    Unrevoked 3 for Wildfire is now available
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=764495

Custom ROM :
    xda developers
    [ROM][25/10] OLDWildPuzzleROM_2.2 Froyo v8.0.11
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=761927

Soft Root :
    xda developers
    [GPL] 1-Click Soft Root
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=757191
    (Bunun ile geçici root yapılıyor, telefon kapatılıp açınca rootsuz hale dönüyor, dolayısı ile garantiyi bozmuyor, tabiki telefon rootlu iken garantiyi bozacak şekilde telefonu bozmaz iseniz)

• htc de iyice orta malı oldu ya, touch2 yi turkcell'e özel yapar wildfire'ı teknosaya bizi düşünen yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakoolook

quote:

Orijinalden alıntı: remarque

bayramdan sonra hızlıal da satılacakmış. az önce mesaj geldi ... :)

hizlial da teknosa kuruluşu oldugu için satışa sunmaları gayet normal :)) ama diğer sitelere en az 6 ay sonra gelir yayın hakları teknosaya ait 1 yıl boyunca diye biliyorum :))

hızlıal.com gold bilgisayara bağlı bir kuruluş bu da gayet normal :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemgtr

quote:

Orijinalden alıntı: burakoolook

quote:

Orijinalden alıntı: remarque

bayramdan sonra hızlıal da satılacakmış. az önce mesaj geldi ... :)

hizlial da teknosa kuruluşu oldugu için satışa sunmaları gayet normal :)) ama diğer sitelere en az 6 ay sonra gelir yayın hakları teknosaya ait 1 yıl boyunca diye biliyorum :))

hızlıal.com gold bilgisayara bağlı bir kuruluş bu da gayet normal :))

o zaman yanlış biliyormusum teşekkür ederim düzeltmen için..

• Wilfire macerası,
    Site de yeniyim ve bir çok siteyi takip ettim bu konuya dair.Yeni alacaklara ve almış olanlara söyleyecek bir kaç şeyim var.
    -Öncelikle fiyatını eleştiren arkadaşlara bu özellik de ve bu fiyata altarnetif elbet bir iki tane vardır ama HTC bu konuda tartışmasız bir firma.Dolayısı ile elma ile armutu karşılaştırmayalım.Beğenmeyenler varsa HD2 orada duruyor verirsiniz parasını alırsınız.Fiyat ve özellik konusunu karşılaştırınca bu fiyata bu oluyor.3 kuruşa şöför mahali olmuyor malesef.Kaldı ki bu fiyata bunu alabildiğimiz için sevinmek gerek.
    -Bir başka konu ise Android market.Evet yok ve bu HTC ve Google ın ayıbıdır.Fakat buna altarnatif çok.Bir çok siteden indirip HTC Sync ile inanılmaz kolay kuruluyor.Ben bu kadar çok altarnatif olacağını düşünmüyordum ve hayıflanıyordum.Ama öğrenince unuttum bile marketi.
    -Ekran çözünürlüğü düşük evet düşük ama verdiğinizin (fiyat olarak) karşılığını alıyorsunuz.
    -Diğer bir çok üst modellerde yaşanan kitlenme sorununu hiç yaşamadım.Sevindirici bir durum.
    -Pil konusuna gelince laptop örneğini göz önüne alalım.Bir çok açık program wireless ve ekran ayarlarını en yüksekte kullandığınızda nekadar uzun süre çalışıyor ki?Bir de buna bağlı olarak ısınma durumu.Laptop bu haldeyken üstünde yumurta pişirecek kıvama gelmiyormu?Eh avucunuzun içine sığan bu alet ne yapsın...!
    -Bir çok konuda tatminkar olan bu telefonun tadını çıkartmak lazım diye düşünüyorum.

Benim sitedeki arkadaşlardan bir ricam olacak o da şudur Office dosyalarını açabileceğim oluşturabileceğim ve aynı zamanda mail yolu ile gelen dosyalarda değişiklik yapabileceğim içindeki makroları aktifleştirebilen bir program bileniniz varmı veya kullananınız eğer var ise nasıl bulabileceğim konusunda bilgilendirir ise beni ziyadesiyle mutlu eder şimdiden çok teşekkürler.

Dosya ve bilgi paylaşımında bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Bende ilgi uyandıracak birşeyler bulduğumda direkt olarak paylaşacağım.

Saygılarımla.

• komik gelebilir bu sorduğum ama sizde ana sayfanızdaki (default) gelen saatiniz animasyonlu olarak mı yeni saate geliyor yoksa görüntü olarak mı ?

sorunun başka dilde anlatımı; anasayfanızda default gelen saatin dakikaları değişirken animasyonlu mu değişiyor digital mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orsen

komik gelebilir bu sorduğum ama sizde ana sayfanızdaki (default) gelen saatiniz animasyonlu olarak mı yeni saate geliyor yoksa görüntü olarak mı ?

sorunun başka dilde anlatımı; anasayfanızda default gelen saatin dakikaları değişirken animasyonlu mu değişiyor digital mi ?

Bnede herhangi bir animasyon olmuyor. Direk 1 ken 2 oluyor.
  • teşekkürler ernick
  • Ofis uygulaması olarak aşağıdaki linkte bulunan ''documents to go v2.003.605'' adlı uygulamayı kullanabilirsiniz.
    HTC Desire' de kullanıyorum. Büyük ihtimalle Wildfire' da da çalışır. Dökümanları düzenleme özelliği var.

Link:
    http://rapid-----------share.com/files/417502464/documents_to_go_2.003.605.rar
    (Linke girmeden önce ------------ leri silin).

Ekran görüntüsü
     HTC Wildfire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 7 Eylül 2010; 0:48:19 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.