Şimdi Ara

HTC Wildfire (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.848
Cevap
9
Favori
379.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LeonarT`

Arkadaşlar ndrive haricinde offline çalışan bir navigasyon kullanan var mı acaba? Diyeceksin niye onu kullanmıyorsun? Kuramadım, o dosya indirme muhabbeti falan telefonumun wifisi calışmadığından halolmadı, dosya boyutu büyükte olsa bi kere yükle kullan bir program var mı bildiğiniz?

Kullanmakta olduğum ''NDrive v10.1.15'' uygulamasını rapid' e yüklüyorum. Yükleme bitince linki veririm (yaklaşık yarım saat sonra). Uygulamayı kurabilmek için internetten falan hiç bir şey indirmeye gerek kalmıyor. Kurulum için gerekli olan her şey indireceğin klasörün içinde mevcut olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 7 Eylül 2010; 21:08:45 >
  • NDrive v10.1.15 GPS uygulamasını yüklemek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten indirebilir. Gerekli olan her şey indireceğiniz klasörün içinde var. İnternetten herhangi bir şey indirmeye gerek yok. Harita, ses dosyaları ve uygulama klasörün içinde mevcut. İndirdiğiniz klasörü winrar ile açın. Nasıl kuracağınız kurulum dosyasında yazıyor. Oldukça basit bir kurulumu var.

http://www.4shared.com/file/w6DylICD/Ndrive_v10115.html
  • blacklist tarzi numara engelleme programlari nasil calisiyor, symbian'da bikac salise de olsa calar gibi olup mesgule dusuyordu.. bunda da benzer bi durum mu var?
  • Merhaba arkadaslar benım bır ıkı sorum olacak telefonu yenı aldım ve forumu komple okudum ama cevap bulamadım kendımı... turkcell 3g ye abone oldum ama telefon uzerınde kesınlıkle 3 g ıle bır ısaret cıkmıyor bu ayarları nasıl yapmam gerekıyor devamlı E var edge ama bulundugum yerde 3 g kesın var . Ikıncısı vırus programı gıbı bır sey kurmak lazım mı ılk androıdlı telefonumda?
  • avileri hangi program ile oyanatabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

NDrive v10.1.15 GPS uygulamasını yüklemek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten indirebilir. Gerekli olan her şey indireceğiniz klasörün içinde var. İnternetten herhangi bir şey indirmeye gerek yok. Harita, ses dosyaları ve uygulama klasörün içinde mevcut. İndirdiğiniz klasörü winrar ile açın. Nasıl kuracağınız kurulum dosyasında yazıyor. Oldukça basit bir kurulumu var.

Kardeşim sana ne kadar teşekkür etsem inan azdır ya, allah razı olsun

• arkadaşlar meraba.bikaç haftadır wildfire kullanıyorum ve inanılmaz memnunum diyebilirim.şimdilik tek sorunum youtube.dns adreslerini değiştirmeme ve youtube uygulamasını yüklememe rağmen hala giremiyorum.acaba nedendir:) bu arada SBP Tv ile çok iyi kesintisiz ve gayret iyi kalitede tv izlenebiliyor.buna benzer tv programı varnu bildiğiniz?şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painology -- 8 Eylül 2010; 0:09:38 >
  • Arkadaşlar size önerim paintte düz renk fonlar oluşturun ve bunları açılış arka planına ekleyin. Kırmız Turuncu ve özellikle siyah fon çok hoş gidiyor.

HTC Wildfire
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersen

avileri hangi program ile oyanatabiliriz

Dostum RockPlayer oynatıypr diye biliyorum. Ama denemedim daha.
  • Arkadaşlar orjinali olmasada çekmeli bi kılıf aldım telefonuma ama bugün telefon çalarken bi çektim tuş kilidi açılışıda aşağıya dogru oldugundan direk kılıfa sürttü ve açıldı telefon. Bunun önüne geçmek için extradan menüden bir kendi çizdiğim desen daha koymak istemiyorum. Eger bu aşağıya kaydırmalı kalkacaksa olur gerçi. İphone tarzı kilit programlarını denedim ama wildfire ile uyumlu değiller. Aramaları aşağıya dogru sürükleyerek cevaplamayı kapatma falan varsa işimi görür ama bulamadım öyle birşeyde.

Bir önerisi olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonarT` -- 8 Eylül 2010; 1:10:43 >
  • Arkadaslar selam dun 3 g ıle baglanabıldım telefonu ac kapa yaptıktan sonra 3 g ısareti cıktı. Benım en merak ettıgım olay ınternetten bır suru program yukleyıp sılıyoruz bunlarda vırus olabılırmı telefona vırus porgramı yuklemek lazım mı andoroınlı ılk telefonum oludugu ıcın kesınlıkle ne yapmam gerektıgını bulamadım.
  • ndrive bu linkten nasıl indiriliyor bilen varsa anlatabilirmi arkadaslar ben indiremedim?
  • 103 kb lık bi dosya indiriyo oda hiçbi işe yaramıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedypol

ndrive bu linkten nasıl indiriliyor bilen varsa anlatabilirmi arkadaslar ben indiremedim?

Arkadaşımız bizim için upload etti
    quote:

Orijinalden alıntı: akay635

NDrive v10.1.15 GPS uygulamasını yüklemek isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten indirebilir. Gerekli olan her şey indireceğiniz klasörün içinde var. İnternetten herhangi bir şey indirmeye gerek yok. Harita, ses dosyaları ve uygulama klasörün içinde mevcut. İndirdiğiniz klasörü winrar ile açın. Nasıl kuracağınız kurulum dosyasında yazıyor. Oldukça basit bir kurulumu var.

Linke tıkla, "Şimdi indir"e tıkla. 180saniye gibi bi süre bekle ve indir, ondan sonra yapman gerekenler dosya içerisinde anlatılmış zaten, gayet basit.

• video izlemek ve müzik dinlemek için güzel bir program: Meridian Player

http://handheld.softpedia.com/progDownload/Meridian-Player-Download-87950.html
  • bende HTC Wildfire ımı almış bulunmaktayım, henüz htc sync e gösteremedim ama galiba telefondanda bikaç ayar gerekiomuş şimdi önceki sayfalarda o yazıyı arıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkin8

bende HTC Wildfire ımı almış bulunmaktayım, henüz htc sync e gösteremedim ama galiba telefondanda bikaç ayar gerekiomuş şimdi önceki sayfalarda o yazıyı arıyorum :D

usb hata ayıklama modunu açman gerekli ayarlar uygulamalar geliştirme usb hata ayıklama moduna tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolhan1

usb hata ayıklama modunu açman gerekli ayarlar uygulamalar geliştirme usb hata ayıklama moduna tıkla

teşekkürler kardeş oldu :)
  • Bu telefonu iki gün önce aldım, iki gündür elimden düşmüyor ve gerçekten beklentilerimin üzerinde bir cihazla karşılaştım. Uygulama bolluğu, kullanım kolaylığı, hızı bence tatmin edici. Kamerası fena değil, karanlık çekimlerdeki flaşı beklediğimden çok daha iyi. Bendeki eksilerine gelince yazı yazarken henüz klavyesine alışamamam, youtube giriş olayını becerememiş olmam ve telefona uygun kılıfı bulamamak(dı) ki az önce kılıf alabileceğimiz bir site buldum, bu dertten müzdarip tüm arkadaşlar için paylaşmak istedim.http://www------pdateknoloji.com/KMDefault.aspx?ctrid=11981 adresinden ürüne ait aksesuarları edinmek mümkün durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: morgion

Bu telefonu iki gün önce aldım, iki gündür elimden düşmüyor ve gerçekten beklentilerimin üzerinde bir cihazla karşılaştım. Uygulama bolluğu, kullanım kolaylığı, hızı bence tatmin edici. Kamerası fena değil, karanlık çekimlerdeki flaşı beklediğimden çok daha iyi. Bendeki eksilerine gelince yazı yazarken henüz klavyesine alışamamam, youtube giriş olayını becerememiş olmam ve telefona uygun kılıfı bulamamak(dı) ki az önce kılıf alabileceğimiz bir site buldum, bu dertten müzdarip tüm arkadaşlar için paylaşmak istedim.http://www------pdateknoloji.com/KMDefault.aspx?ctrid=11981 adresinden ürüne ait aksesuarları edinmek mümkün durumda.

+1 budur yaa eyvallah Herkesin derdine çare buldun :))

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.