Şimdi Ara

HTC Wildfire (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.848
Cevap
9
Favori
379.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Girebiliyorsan cepten nete, andexplorer ı indir ve kur. Daha sonra istediğin gibi telefonuna dosyaları atıp, sonra kurulum yapabilirsin. İlk seferde hafıza kartına erişemediğim için, ben de böyle yapmıştım.
    quote:

Orijinalden alıntı: furkanefe

Dosya yöneticisini bulamadım telefonda :( ayrıca program yüklemeyi beceremedim nasıl yükleniyo program buna, dosya yöneticisi ve taskman yüklücem ??
  • quote:

Dosya yöneticisini bulamadım telefonda :( ayrıca program yüklemeyi beceremedim nasıl yükleniyo program buna, dosya yöneticisi ve taskman yüklücem ??

http://www.htc.com/www/SupportDownload.aspx?p_id=316&cat=3&dl_id=982
    adresinden sync programı ındırırsen bılgısayardan dırek oyun uygulama felan kurarbılırsın ya da dosya tarayıcı yuklersen sd kartına ulasıp oradan .apk uzantılı uygulama veya oyunları direk telefondan yukleyebilirsin...
    uygulama ve oyun sitelerini geçmiş sayfalardan bulabilirsin..
    ,
    ayarlar/uygulamalr/uygulamaları yönet...buradanda yüklediğin programları kaldırırsın..

lütfen forumu takip edelim arkadaslar önceki sayfalarda sorularınıza cevap vardır...

• teşekkür ederim. yalnız şöyle de bir şey var, şarja koyduğumdan beri şarj olduğuna dair bir belirti göremedim acaba şarj olmuyor olabilir mi ki :S
  • Sağ üstteki batarya simgesinde şarj olduğunu gösteriyor olması lazım. Tel kapalıysa da sol üstte uyarı ışığının kırmızı yanması lazım. Sende durum nasıl?
    quote:

Orijinalden alıntı: miam

teşekkür ederim. yalnız şöyle de bir şey var, şarja koyduğumdan beri şarj olduğuna dair bir belirti göremedim acaba şarj olmuyor olabilir mi ki :S
  • Teşekkürler arkadaşlar, dün bütün sayfaları tek tek okudum almadan önce zaten, bugün cihazı aldıktan sonra da baktım ama anlayamadım bir türlü, symbiana alışınca biraz karışık geliyor ilk başta ama çözücem inşallah :)
  • tel kapalı,sim kartımı da takmadan aldığım gibi şarja taktım ama dediğiniz gibi bir kırmızı ışık yanmıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: e.n.3.s

Sağ üstteki batarya simgesinde şarj olduğunu gösteriyor olması lazım. Tel kapalıysa da sol üstte uyarı ışığının kırmızı yanması lazım. Sende durum nasıl?
    quote:

teşekkür ederim. yalnız şöyle de bir şey var, şarja koyduğumdan beri şarj olduğuna dair bir belirti göremedim acaba şarj olmuyor olabilir mi ki :S

• quote:

tel kapalı,sim kartımı da takmadan aldığım gibi şarja taktım ama dediğiniz gibi bir kırmızı ışık yanmıyor.

quote:

Sağ üstteki batarya simgesinde şarj olduğunu gösteriyor olması lazım. Tel kapalıysa da sol üstte uyarı ışığının kırmızı yanması lazım. Sende durum nasıl?
    quote:

arka kapağını açıp pilin oradaki plastik bandı çıkardın mı dostum??

• hayır :) bu durumda dediğinizi yapıp baştan başlamam gerek sanırım şarj etmeye?

quote:

Orijinalden alıntı: burakoolook

quote:

tel kapalı,sim kartımı da takmadan aldığım gibi şarja taktım ama dediğiniz gibi bir kırmızı ışık yanmıyor.

quote:

quote:

arka kapağını açıp pilin oradaki plastik bandı çıkardın mı dostum??

• Haberler menüsünün içeriğini yapabilen var mı ya? Oraya widget atamak lazım ama ben bi türlü atayamadım. Şöyle bi ntvmsnbc.com falan hoş olur yani :)
  • plastik bandı çıkarıp tekrar taktım şarja,kırmızı ışık yandı.ne kadar dikkatsizim :) teşekkür ederim tekrar.
  • quote:

plastik bandı çıkarıp tekrar taktım şarja,kırmızı ışık yandı.ne kadar dikkatsizim :) teşekkür ederim tekrar.

+1 sevindim iyi günlerde kullanın.. :))
  • Haberler için ne yaptınız arkadaşlar o kısma? Adres nasıl girdiniz?
  • furkanefe, arkadaşım gibi bende şu haberler kısmını beceremedim bi türlü, aslında oraya eklesek 1-2 widget güzel olur.

Bir de sormak istediğim bir şey var. Benim şu an facebook'um falan yok (nedense hiç açmadım) Eğer açsam ve atıyorum 50tane arkadaşmıı eklesem eğer telefon defterimdeki isimleri ile facebooktaki isimleri tutarsa, telefon bunu algılayıp fotoğraflarını yüklermi? Yani ben hiç bi işlem yapmasam dahi face'imde varsa o kişi, o beni aradığında ekranda onun fotoğrafı çıkar mı yani?

Buna evet diyen olursa, dediği an face açarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT`

furkanefe, arkadaşım gibi bende şu haberler kısmını beceremedim bi türlü, aslında oraya eklesek 1-2 widget güzel olur.

Bir de sormak istediğim bir şey var. Benim şu an facebook'um falan yok (nedense hiç açmadım) Eğer açsam ve atıyorum 50tane arkadaşmıı eklesem eğer telefon defterimdeki isimleri ile facebooktaki isimleri tutarsa, telefon bunu algılayıp fotoğraflarını yüklermi? Yani ben hiç bi işlem yapmasam dahi face'imde varsa o kişi, o beni aradığında ekranda onun fotoğrafı çıkar mı yani?

Buna evet diyen olursa, dediği an face açarım

evet :)
  • telefonu daha almadm ama o face özelliği var yapılıyo yani. zaten rehberde aynı ısımlı ınsanları bulunca sana facedekı mustafayla rehberdekı mustafa esleşsnmi dıyo we takwıme dogum tarıhını ble koyuyo xD
  • evet direk eşleşme yaptı bende de face ile rehberi, bana bile sormadı üstelk :) Şu haber sitesi mevzusunu yapan bi el atabilir mi bi zahmet?
  • Vay anasını be, gevur yapmış o zaman arkadaş Bari bi face açayımda otomatik yüklesin artık mustafayı mı yüklüyo kimi yüklüyo
  • bende alıcam inşallah beklemedeym şuan :D 1aya alırm herhalde
  • quote:

evet direk eşleşme yaptı bende de face ile rehberi, bana bile sormadı üstelk :) Şu haber sitesi mevzusunu yapan bi el atabilir mi bi zahmet?

haberler widget ini ekledikten sonra yeni besleme eklemek gerek. adres olarak takip edilecek sitenin rss adresi yazilir. bu kadar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svorhdin -- 5 Eylül 2010; 20:12:33 >
  • Örneğin aşağıdaki adres cnn türkün tüm haberleri için rss adresi :

http://www.cnnturk.com/servisler/rss/anasayfa.rss
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.