Şimdi Ara

HTC U11'in Türkiye satış fiyatı açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HTC U11'in Türkiye satış fiyatı açıklandı 


     

    HTC'nin, yeni amiral gemisi HTC U11'in satış fiyatı belli oldu. HTC 10'un yerini alan HTC U11'in sıkılabilir çerçeve özelliği dikkat çekiyor. Edge Sense ismindeki bu özellik sayesinde kullanıcıların telefon alışkanlıklarına yeni bir iletişim seçeneği daha ekleniyor.

     


    Ayrıca Bkz.HTC U11 mercek altında: Yeni amiral gemisini Türkiye'de ilk defa kullandık

    Edge Sense özelliği sayesinde bir takım önemli işlemleri ekrana dokunmadan çerçeveyi sıkarak yapabiliyoruz. Örneğin fotoğraf çekmek için çerçeveyi sıkmak yeterli oluyor. Sıkıştırma işlemini özelleştirme imkanı da sunulmuş. Kullanıcı dilediği uygulamayı açabilir veya önceden ayarlanmış seçeneklerden birini devreye alabiliyor.

     

     
    HTC U11, Sense Edge ile beraber iki farklı akıllı asistanı bir arada sunuyor; HTC Sense Companion ve Google Assistant. HTC'nin U serisi cihazlarına özel olarak hazırladığı Sense Companion, kullanıcının günlük işlemlerini tek bir ekranda listeliyor. Aynı zamanda kullanıcının günlük alışkanlıklarını zamanla tanıyor ve günlük ipuçlarında bulunuyor.

      


    Parlak Cam Yüzey ve Suya Karşı Dayanıklılık 

    HTC U11 tasarımsal anlamda da yenilikler içeriyor. Cihazın arka yüzeyinde likit cam kullanılıyor. Likit camın parlak görünümü sayesinde HTC U11 tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Şirket, HTC U'daki IP57 suya dayanıklılık sertifikasını yeni amiral gemisinde IP 67'ye yükseltirken, tüketicilerin HTC U11'de 3.5 mm'lik kulaklık girişi olmamasına alışmaları gerekecek. Neyse ki HTC, kutuya bir adaptör eklemiş durumda.
     

    HTC U11'in Türkiye satış fiyatı açıklandı

     

    Yeni amiral gemisi, 5.5 inç boyutunda Quad HD ekrana sahip. Telefon, gücünü Snapdragon 835 mobil platformundan alıyor. Bunlara ek olarak 4 GB RAM ve 64 GB'lık dahili depolama alanına yer veriliyor. Yekpare kasadan dolayı çıkartılamayan 3000 mAh kapasiteli batarya, telefona güç veriyor.
     

    DxOMark'a Göre En İyi Mobil Kamera


    Kamera yeteneklerine baktığımızda etkileyici özellikler ile karşılaşıyoruz. HTC U11’in ana kamerası 12MP UltraPixel 3 çözünürlüğe ve f/1.7 diyafram açıklığına sahip. UltraHızlı Otofokus, BSI sensörü, Optik İmaj Sabitleyici, f/1.7 diyafram açıklığı, Çift tonlu LED flaş, 32-saniyelik pozlama, HDR Boost ve Hi-Res stereo kayıt özellikleriyle öne çıkıyor. HTC U11’in 16MP’lik ön kamerası ise kullanıcılarına canlı makyaj, panaromik selfie, HDR Boost ve 1080p video çekimi özellikleri sunuyor.

     

     
    Mobil kameraları zorlu koşullarda deneyen ve birbirleri ile karşılaştıran DxOMark sitesinden 90 puan almayı başardı. Bu puan ile birlikte mobil cihazlar arasında ilk sıraya yerleşmiş oldu.

     

    İşte HTC U11'in Satış Fiyatı 


    HTC U11, 3.799 TL fiyat etiketi ile yakın zamanda tüketicilerin beğenisine sunulacak.
     
     







  • O paraya 3799 tane simit alınır..

  • 3.5 k çıkış fiyatları fix olmuş artık 🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu htcnin arkasında kim var ya, bu kadar kötü politikayla nasıl batmadı bu kaç senedir

  • 3bin 800 lira...Eski parayla 3 miyar 800 milyon. Daha bugün 1000 liraya bulaşık makinesi aldım. Kalan 2800 ün 2000 ine mi 6. Kalan 800 ün 300 lirasına ps4 oyunları. Kalan 500 ün 200 lirasına pikniğe gider, kalan 300 ün 250 sine küçük altın. Kalan 50 tl nin 20 sine kılıf kalanına da stres çarkı ve yol parası vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok para iphone 7 128 oarası :S

  • 649 dolar fiyatı var. Dolar ortalamasını 3,6 olarak alırsak sadece vergisiz 2336 lira yapıyor. Üzerine KDV ve ÖTV ekleyince (649*1.25*1.18) 3446 lira ediyor. Üzerine garanti, servis, tedarik ve personel masraflarını ekleyince 3799 ediyor.



    Fiyat aslında yüksek değil ama yüksek döviz kuru ve vergi ile milletin 649 kağıda aldığı cihazı 3800 kağıda alıyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Önemli telefon üreticilerinden HTC'nin son gözdesi HTC U11'in Türkiye satış fiyatı açıklandı. Yakın zamanda satışa sunulacak HTC U11'de sıkılabilir çerçeve ve güçlü kamera özellikleri bulunuyor.

    2.HTC'nin, yeni amiral gemisi HTC U11'in satış fiyatı belli oldu. HTC 10'un yerini alan HTC U11'in sıkılabilir çerçeve özelliği dikkat çekiyor. Edge Sense ismindeki bu özellik sayesinde kullanıcıların telefon alışkanlıklarına yeni bir iletişim seçeneği daha ekleniyor.

    @Yusuf kardeşime,haber bu şekilde yazılmaz. Fiyat belli oldu dedikten sonra gideceğin iki yol var;
    1) "Fiyat belli oldu ama isterseniz önce telefonun özelliklerini bir daha hatırlayalım" gibi geçiş cümlesi
    2) Fiyat belirtilir.

    Fiyat belli oldu dedikten sonra bam diye yukarıdakiler gibi direkt başka bir yerden devam edersen okuyucuyu rahatsız edersin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    649 dolar fiyatı var. Dolar ortalamasını 3,6 olarak alırsak sadece vergisiz 2336 lira yapıyor. Üzerine KDV ve ÖTV ekleyince (649*1.25*1.18) 3446 lira ediyor. Üzerine garanti, servis, tedarik ve personel masraflarını ekleyince 3799 ediyor.



    Fiyat aslında yüksek değil ama yüksek döviz kuru ve vergi ile milletin 649 kağıda aldığı cihazı 3800 kağıda alıyoruz.

    Yanlış hesap. Bu fiyatın içinde yurt dışı servis, tedarik vergi ve kar payları var zaten. Bu kazığın tek sebebi biz değiliz. HTC Türkiye ekibinin acilen kovulması gerek. A9'dan beri saçma sapan fiyatlar belirliyorlar.
  • Bosuna gelmesin bence. S8 bile gormedim etrafta .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kur, vergiler, garanti servisi payı, HTC Türkiye'nin kar payı, mağazanın kar payı... Beklenen fiyat, şaşıracak bir şey yok. LG G6 gibi vasat bir cihaz bile 3700₺'den girdi Türkiye pazarına.



    Bu durumu onaylamıyorum tabii ki. Maalesef bu ülkede durum bu. Yurtdışında çerez parasına satılan Xiaomi Mi 6 bile 2400₺ bu ülkede. Üstelik ithalatçı garantili fiyatı bu. "Xiaomi Türkiye" diye bir şey olsa ve o satsa, bu cihaz 3000₺ olur.



    Sonuçta HTC'den bahsediyoruz. Malzeme, kamera, yazılım, kutudan çıkan kulaklık, ses özellikleri gibi şeyleri üst üste koyduğumuzda, Türkiye şartlarında normal bir fiyat bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dahası aldığın anda yarısından fazla değer kaybediyor piyasası yok bu telefonun neyin kafası anlamadım yıllardır batmadı gitti bunlarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stress çarkına para ayırabilen tipler için çok uygun. iPhone 7 gibi ucubelerin fiyatını düşününcede gayet uygun.

  • Gene aynı şey. Haberin başlığı "HTC 11 in Türkiye satış fiyatı açıklandı." şeklinde. Böyle bir başlıktan normal insanlar ne bekler? Haberin içeriğine ulaşmak için başlığa tıklayacağım ve aradığım bilgi karşıma gelecek. Ama nerdeee? Daha önce defalarca haberi yapılmış, hatta kısa bir video incelemesi yapılmış cihazın özellikleri sil baştan yeniden anlatılıyor. Hem de detaylı detaylı. 6 paragraf yazılıyor ve aradığımız bilgi nerede? Tabii ki son paragrafta.



    Clickbait daha masum görünüyor gözüme.

  • İşi zor. 800 $ ilk xzp 3600 Den girip zararına mı satıyor. 649 $ lik tel 3200-3300 gibi bir fiyattan girseydi iş yapardı. Marka imajı ve fiyatını göz önüne alınca çok satamaz burada... 128/6 versiyonu bu fiyattan iş yapardı ama onuda belirteyim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandan sıkıldığı için MI 6 yerine 1700? fazla verip U11 alacağım.

  • fiyat belli oldu diye başlık atıp fiyatını en sonda yazmak!!!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratkaya

    Yandan sıkıldığı için MI 6 yerine 1700? fazla verip U11 alacağım.

    Çok ciddi bir kamera farkı da var ama ne olursa olsun 128/6 mi6 2350tl fiyata satılırken hiç birşey aradaki 1450tl farkı açıklayamaz. Ancak Doğa ile resmi mi6 piyasaya kaça girecek ona da bakmak lazım. Eğer o da 2900-3000 bandında girerse o zaman revize ederim bu mesajı... çünkü yurt dışı 128/6 htc u11 2900 civarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HLLBN kullanıcısına yanıt
    Farklı sitelerden alırsan 200-250 civarı da puan kazanırsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok pahalı iyicene abartılar fiyatları.ayrıca 3.5 jakı kaldırmaları bir yandan iyi ama onun yerine c type girişi değilde ayrı bir daha ince jak şeklinde giriş yapsalardı daha güzel olurdu.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.