Şimdi Ara

Htc One x mi galaxy s3 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar konu daha önce açılmış olabilir ama ben İPhone dan sıkıldım bana oyun performansı olarak hangisini önerirsiniz?
    One x hem daha ucuz hem de tasarımı daha güzel geldi ama büyük eksiklikleri var. Seçenekler tuşunun olmaması gibi (shift.delete sitesinin incelemesinde s3 daha hızlı diyorlar ama tegra 3 nasıl başarısız olur)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• One X deki wifi , anten gibi bir ton sorun var alma derim.

• Batarya sorun olmayacaksa One x al Tegra3 başarısız demeyelm eski nesil bi işlemci kullanıyor 40 nm teknolojisiyle yapılmış(akranları içinde başarısız olur çünkü çoğu daha ileri kullanıyor 32 nm,28 nm)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 4 Temmuz 2012; 22:31:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

Arkadaslar konu daha önce açılmış olabilir ama ben İPhone dan sıkıldım bana oyun performansı olarak hangisini önerirsiniz?
    One x hem daha ucuz hem de tasarımı daha güzel geldi ama büyük eksiklikleri var. Seçenekler tuşunun olmaması gibi (shift.delete sitesinin incelemesinde s3 daha hızlı diyorlar ama tegra 3 nasıl başarısız olur)

S3

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdALine

Batarya sorun olmayacaksa One x al Tegra3 başarısız demeyelm eski nesil bi işlemci kullanıyor 40 nm teknolojisiyle yapılmış(akranları içinde başarısız olur çünkü çoğu daha ileri kullanıyor 32 nm,28 nm)..

40nm olduğunu biliyorum. Ama neden one x?
  • quote:

quote:

Batarya sorun olmayacaksa One x al Tegra3 başarısız demeyelm eski nesil bi işlemci kullanıyor 40 nm teknolojisiyle yapılmış(akranları içinde başarısız olur çünkü çoğu daha ileri kullanıyor 32 nm,28 nm)..

Ekran parlaklığı ve kalitesi sizin çok işinize yarayacak güneş altında bile ekrana hakım olabileceksiniz,sense arayuzu ve cihaz tasarımı olarak One x önde.Kamera ve beats audio iş görür ,performansıda iş görür merak ettiğin bişey varsa one x konusunda kullandığım için biliyorum yardımcı olurum ama şimdilık bunları söyleyebilrm kendi adıma s3 ü şuanda kullanmaktayım :)..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ekran parlaklığı ve kalitesi sizin çok işinize yarayacak güneş altında bile ekrana hakım olabileceksiniz,sense arayuzu ve cihaz tasarımı olarak One x önde.Kamera ve beats audio iş görür ,performansıda iş görür merak ettiğin bişey varsa one x konusunda kullandığım için biliyorum yardımcı olurum ama şimdilık bunları söyleyebilrm kendi adıma s3 ü şuanda kullanmaktayım :)..

Oyun performansı olarak hangisi önde?

• Bende sıkıldım iphonedan ya. Bendemi alsam s3 bir yandan iPhone 5 i bekliyim diyom kendi kendime:))

• quote:

Orijinalden alıntı: devito

Bende sıkıldım iphonedan ya. Bendemi alsam s3 bir yandan iPhone 5 i bekliyim diyom kendi kendime:))

ios 6'yı da gördük apple bitti bence.
    Yeni tasarım 12 mp kamera a5x 1 gb ram ve klasik ios
  • quote:

İşlemci mimarisinin kaç nm olduğu performansı etkilemeyeceğini sadece güç tüketiminde etkili olacağını öğrenmeniz lazım (bu cümleyi kuran herkes) artık... He mimarideki farklar vs derseniz bu bir gerçek ama kaç nm olduğu zerre fark yaratmaz... Samsung aynı işlemciyi 40 nm ile de üretseydi performansı değişmezdi...

Topiğin konusuna gelince 20 kere söylendi her iki cihazın da üstün yanları var seç birini kullan...

Ayrıca iPhone bitti vs diyenler yanılıyorlar... Windows denen sözüm ona işletim sistemi yıllardır hala insanlığın yaşamında yer kaplıyorsa Apple herşeyiyle aynı kalsa bile hayatta yer kaplamaya devam edecektir... Ki aynı kalmayacak ve Apple iPhone 5 ile gene şaşırtacağını umuyorum...

Not: HTC One X kullanıyorum beyazları mavi gösteren, güneş ışığında ekranı neredeyse görünmeyen bir telefon (S III) bence ne yaparsa yapsın boş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 5 Temmuz 2012; 1:05:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devito

Bende sıkıldım iphonedan ya. Bendemi alsam s3 bir yandan iPhone 5 i bekliyim diyom kendi kendime:))

ios 6'yı da gördük apple bitti bence.
    Yeni tasarım 12 mp kamera a5x 1 gb ram ve klasik ios

Bende 3gs var. Gecen bı arkadasımda s2 yi iyice inceledim. Benimki gozume oyuncak gibi geldi. :)) iOS tanda sıkıldım. Android karışık gelirmi onuda dusunuyom. Karışık yani biraz.:)

• quote:

Arkadaslar konu daha önce açılmış olabilir ama ben İPhone dan sıkıldım bana oyun performansı olarak hangisini önerirsiniz?

S3

• quote:

Orijinalden alıntı: java

quote:

İşlemci mimarisinin kaç nm olduğu performansı etkilemeyeceğini sadece güç tüketiminde etkili olacağını öğrenmeniz lazım (bu cümleyi kuran herkes) artık... He mimarideki farklar vs derseniz bu bir gerçek ama kaç nm olduğu zerre fark yaratmaz... Samsung aynı işlemciyi 40 nm ile de üretseydi performansı değişmezdi...

Topiğin konusuna gelince 20 kere söylendi her iki cihazın da üstün yanları var seç birini kullan...

Ayrıca iPhone bitti vs diyenler yanılıyorlar... Windows denen sözüm ona işletim sistemi yıllardır hala insanlığın yaşamında yer kaplıyorsa Apple herşeyiyle aynı kalsa bile hayatta yer kaplamaya devam edecektir... Ki aynı kalmayacak ve Apple iPhone 5 ile gene şaşırtacağını umuyorum...

Not: HTC One X kullanıyorum beyazları mavi gösteren, güneş ışığında ekranı neredeyse görünmeyen bir telefon (S III) bence ne yaparsa yapsın boş...

Ben o farkı bilmeyedebilirim ama sen 40 nm işlemcinin 32 lık işlemciden daha performanslı ve batarya ömürlü olacağını düşünüyorsan senin bazı bilgilerini tazelemen gerek kardeşim tabii dh haberlerindeki gibi çin yazılımlarından benchmark testi yapanlara 40 nm de mükemmel gözükebilir,herkez bunu bilir 28 nm geçildiyse bu sadece batarya ömrü için değil bi o kadar performans için ama ben hiçbirşey bildiğimi iddaa etmediğim için sorun yok.

Dediğim gibi batarya sorununz yoksa one x alın,S3 ü milyonlarca kişi almış gibi gözüküyor karar sizin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 4 Temmuz 2012; 23:42:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

One x tegra oyunlarda kendini gösteriyor mukemmel sonuç veriyor ama NOVA 3 oynamaya kalkarsanız açışınız ile kapayışınız bir olur eğer görmek isterseniz youtubeden herhangi bi videoyu izlemeniz yeterli olacaktır,s3 bu konuda daha önde benim için optimizasyonlar daha iyi yapılıyor özellkle samsung cihazlara ,tegraya uyumsuzluk nedeniyle oyun oynamak bazen işkence olabiliyor maalesef

• quote:

Ben o farkı bilmeyedebilirim ama sen 40 nm işlemcinin 32 lık işlemciden daha performanslı ve batarya ömürlü olacağını düşünüyorsan senin bazı bilgilerini tazelemen gerek kardeşim,herkez bunu bilir 28 nm geçildiyse bu sadece batarya ömrü için değil bi o kadar performans için ama ben hiçbirşey bildiğimi iddaa etmediğim için sorun yok.

Dediğim gibi batarya sorununz yoksa one x alın,S3 ü milyonlarca kişi almış gibi gözüküyor karar sizin :)

Yazdıklarımı hangi kafayla okuduğunuzu bilemiyorum ama ben illa ki 40 nm 32 nm çipten daha performanslıdır daha az güç harcar vs demedim... İyi okuyun... Ben daha düşük nm çipler daha az güç tüketir küçültmedeki amaç daha az enerji yakması ve daha ucuz maliyettir... Yoksa Samsung S III teki işlemciyi 40 nm ile üretseydi de performansı değişmezdi ancak daha fazla pil tüketirdi haliyle...

He bana şöyle deseniz anlarım; daha düşük nm ürünler daha yeni teknoloji ile üretilmişlerdir ve dolayısıyla gelişmiş üretimlerdir, her ne kadar çip boyutu işlemci gücünü belirlemese de yeni teknoloji olduğunun göstergesidir deseniz tamam... Ama siz doğrudan nm değerinin hız ile doğrudan orantılı olduğunu yazmışsınız...

Neyse biraz işlemci mimarileri konusunu inceleyin bence burada bilircesine yazmadan önce...

• quote:

quote:

nereyi okuyabilirim. Hangi topiclerde inceleme var bulamadım ben

• quote:

quote:

Ben o farkı bilmeyedebilirim ama sen 40 nm işlemcinin 32 lık işlemciden daha performanslı ve batarya ömürlü olacağını düşünüyorsan senin bazı bilgilerini tazelemen gerek kardeşim,herkez bunu bilir 28 nm geçildiyse bu sadece batarya ömrü için değil bi o kadar performans için ama ben hiçbirşey bildiğimi iddaa etmediğim için sorun yok.

Yazdıklarımı hangi kafayla okuduğunuzu bilemiyorum ama ben illa ki 40 nm 32 nm çipten daha performanslıdır daha az güç harcar vs demedim... İyi okuyun... Ben daha düşük nm çipler daha az güç tüketir küçültmedeki amaç daha az enerji yakması ve daha ucuz maliyettir... Yoksa Samsung S III teki işlemciyi 40 nm ile üretseydi de performansı değişmezdi ancak daha fazla pil tüketirdi haliyle...

He bana şöyle deseniz anlarım; daha düşük nm ürünler daha yeni teknoloji ile üretilmişlerdir ve dolayısıyla gelişmiş üretimlerdir, her ne kadar çip boyutu işlemci gücünü belirlemese de yeni teknoloji olduğunun göstergesidir deseniz tamam... Ama siz doğrudan nm değerinin hız ile doğrudan orantılı olduğunu yazmışsınız...

Neyse biraz işlemci mimarileri konusunu inceleyin bence burada bilircesine yazmadan önce...

Tamamdır aynı yolda buluştuk şimdi , aslında demek istediğim bu yanlış şekilde anlatmış olabilirm..

İşlemci mimarilerini araştırdım One x inki s4 işlemcileri dövüyor. Oldu mu? oldu bence Çift çekirdekli 28 nm S4 lü One S ile Dört çekirdekli 40 nm Tegralı One x karşılaştırsınlar imkanları varsa,sonra bilircesine konuşma imkanları olacaktır arkadaşların

Neyse,Mutlu kandıller...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 4 Temmuz 2012; 23:55:34 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

One x tegra oyunlarda kendini gösteriyor mukemmel sonuç veriyor ama NOVA 3 oynamaya kalkarsanız açışınız ile kapayışınız bir olur eğer görmek isterseniz youtubeden herhangi bi videoyu izlemeniz yeterli olacaktır,s3 bu konuda daha önde benim için optimizasyonlar daha iyi yapılıyor özellkle samsung cihazlara ,tegraya uyumsuzluk nedeniyle oyun oynamak bazen işkence olabiliyor maalesef

S3 daha iyi o zaman benim için.

• @gtr5000

Orasını biz demeyelim bazı şeyler gün gibi meydandadır,siz yazılanlara bakıp ,kendiniz bizzat inceleyip en iyi kararı verin kendi adınıza, ama dediklerimin tamamının doğru olduğunu düşünüyorum,şurda yazdıklarımın hiç birinde yalan yanlış asılsız bir durum yok ben ne yaşadıysam cihazla size canlı örnek olarak yazıyorum,eğer nova 3 one de optimizasyon sorunları nedenyle oynayamazsınız ama s3 de daha akıcı şekliyle oynarsınız bunu soylerken herhangi bi cihaza yakınlık veya uzaklık var diye söylemiyorum ben htcde samsungda kullandım keşke one x de akıcı oynatsa bende oda çok performasnlı desem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.