Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
161.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfylcn -- 26 Mayıs 2013; 12:26:15 >
  • arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. bundan 2 hafta önce htc one s (s3) aldım. müzik çalarla ilgili bir problemim var. parçalar kendiliğinden geçmiyor , güç düğmesine basmam gerekiyor.bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar varsa anlatabilirler mi ?

denediğim yöntemler

uygulamalardan verileri sildim, güvenli modda çalıştırdım yine de olmadı.
  • arkadaslar merhaba ben istanbul beyoğlunda oturuyorum. telefonu servise yollıcam fakat garanti belsinde istanbul içinde yetkili servis sadece maltepe de görünüyor. ben kendim elimle gidip teslim etmek istiyorum. bildiğiniz baska bi yerde varmı beyoğluna yakın cevrelerde servis noktası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknocuk

arkadaslar merhaba ben istanbul beyoğlunda oturuyorum. telefonu servise yollıcam fakat garanti belsinde istanbul içinde yetkili servis sadece maltepe de görünüyor. ben kendim elimle gidip teslim etmek istiyorum. bildiğiniz baska bi yerde varmı beyoğluna yakın cevrelerde servis noktası?

cevahirdeki teknosa'nin en ust katinda kvk var oraya verebilirsin sanirim....
  • Arkadaşlar One S ten memnun olmayan varmı şu an? Herhangi bir şeyinde kronik sorunlar vs yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Arkadaşlar One S ten memnun olmayan varmı şu an? Herhangi bir şeyinde kronik sorunlar vs yaşayan var mı?

var insan yapar da bu kadar mı güzel bir cihaz yapar hep nazar değiyor düşürüp duruyoruz.

- hoparlör dış ses gücü galaxy s3 gibi kuvvetli olsaydı iyiydi.
    - ön kamera kullanmıyorum ama gömülü olması sürekli kirlenmesine sebep oluyor.
    - batarya mAH biraz daha yüksek olabilirdi.

gördüğün gibi basit şeyler yazdım bana göre bunlar eksi. cihaz güzel.

• Boyası attı kime sorsam garanti yapmaz diyor telefon hoparlörün üst kısmı

• quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Boyası attı kime sorsam garanti yapmaz diyor telefon hoparlörün üst kısmı

insanlar durumun farkında olmadıkları için garanti yapmaz diyorlar.
    ama htc bunun kendi hatası olduğunu kabul ettiği için değiştirecektir.

bende de siyah var ve aşırı bir boya atma durumu olmamasına rağmen (üst kısımdan ufak ufak başlamıştı) değişim yaptılar. hatta kvk ya götürdüğümde (cevahir teknosa) adamlar muhtemelen daha önce karşılaşmadıkları için bunu değiştirmezler boşuna yollamayalım falan dediler ben gönderilmesini istedim. nitekim kasayı değiştirmişler genel servis merkezinde.

bu arada yukarıda bir arkadaş cevahir kvk dan bahsetmiş beyoğlu na yakın ama ben en son telefonu aldığımda orası kapanıoyrdu. muhtemeln de kapanmıştır. beşiktaş barbaros üzerinde var kvk teknik servisi aklıma gelen beyoğlu na en yakın.

• Arkadaslar şu an turkiyede satilan cihazlar s3 mu s4 işlemcilimi ? Bi arkadasa alacagiz eger s3 islemcili ise one x almayi dusuniyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Arkadaşlar One S ten memnun olmayan varmı şu an? Herhangi bir şeyinde kronik sorunlar vs yaşayan var mı?

var insan yapar da bu kadar mı güzel bir cihaz yapar hep nazar değiyor düşürüp duruyoruz.

- hoparlör dış ses gücü galaxy s3 gibi kuvvetli olsaydı iyiydi.
    - ön kamera kullanmıyorum ama gömülü olması sürekli kirlenmesine sebep oluyor.
    - batarya mAH biraz daha yüksek olabilirdi.

gördüğün gibi basit şeyler yazdım bana göre bunlar eksi. cihaz güzel.

İlk iki madde benim için önemli olmayan şeyler. Bataryanın çabuk bitmesi biraz düşündürücü sadece. Son zamanlarda bu telefona çok dikkat ediyorum tasarımı çok iyi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: smoove13

quote:

bende de siyah var ve aşırı bir boya atma durumu olmamasına rağmen (üst kısımdan ufak ufak başlamıştı) değişim yaptılar. hatta kvk ya götürdüğümde (cevahir teknosa) adamlar muhtemelen daha önce karşılaşmadıkları için bunu değiştirmezler boşuna yollamayalım falan dediler ben gönderilmesini istedim. nitekim kasayı değiştirmişler genel servis merkezinde.

bu arada yukarıda bir arkadaş cevahir kvk dan bahsetmiş beyoğlu na yakın ama ben en son telefonu aldığımda orası kapanıoyrdu. muhtemeln de kapanmıştır. beşiktaş barbaros üzerinde var kvk teknik servisi aklıma gelen beyoğlu na en yakın.

Arkadaşlar diyor sen çizmişin yahu diyorum zaten boya atma sorunu var hayır diyorlar kullanıcı hatası tamam öyle olsa bile sonuçta onların boya sorunu var değiştirmek zorunda diye biliyorum ben izmir vatan bilgisayardan aldım kime vermeliyim ve ne kadar telefonsuz kalıyoruz sadece kasa mı değişiyor ona göre uygulamarı felan not alırım bir de girisinden talep edemiyormuyuz siyahta hepsi mi böyle boya atma sorunu

• quote:

Arkadaşlar diyor sen çizmişin yahu diyorum zaten boya atma sorunu var hayır diyorlar kullanıcı hatası tamam öyle olsa bile sonuçta onların boya sorunu var değiştirmek zorunda diye biliyorum ben izmir vatan bilgisayardan aldım kime vermeliyim ve ne kadar telefonsuz kalıyoruz sadece kasa mı değişiyor ona göre uygulamarı felan not alırım bir de girisinden talep edemiyormuyuz siyahta hepsi mi böyle boya atma sorunu

İnternette arattığında bu soyulma probleminin örneklerini bulabilirsin. Örneğin aşağıdaki linkteki gibi bir durum varsa sizin telefonunuzda da kesinlikle değiştirilecektir diye düşünüyorum.

http://www.gsmarena.com/htc_one_s_coating_problem_is_limited_you_can_return_the_phone-news-4086.php

Sizin cihaz da kvk garantilidir herhalde. kvk sitesinden size en yakın merkezi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Diğer sorularınız cevabına gelince;
    Benim telefoun servisten gelmesi 2 haftayı bulmuştu yanlış hatırlamıyorsam, en kötü ihtimal 20 gün içinde teslim etmek zorundalar zaten.
    Evet sadece kasa değişiyor. Gri talep etme olayı benim de aklıma gelmişti ama sormadım. Ama sanmıyorum böyle bir şey olacağını. En basidi arka kasada yer alan kamera kısmı falan kırmızı. iç kısmı da siyah ile uyumlu. Siz bir sorun isterseniz, belki de yapılıyordur bir fikrim yok.

• quote:

quote:

aynen bende cok bariz boya acildi alltaki metal gorunuyordu hatta sol kosede ben dusurudugum icin bir cokuntu vardi ona ragmen kvk da degisti kapak.

• quote:

quote:

İnternette arattığında bu soyulma probleminin örneklerini bulabilirsin. Örneğin aşağıdaki linkteki gibi bir durum varsa sizin telefonunuzda da kesinlikle değiştirilecektir diye düşünüyorum.

http://www.gsmarena.com/htc_one_s_coating_problem_is_limited_you_can_return_the_phone-news-4086.php

Sizin cihaz da kvk garantilidir herhalde. kvk sitesinden size en yakın merkezi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Diğer sorularınız cevabına gelince;
    Benim telefoun servisten gelmesi 2 haftayı bulmuştu yanlış hatırlamıyorsam, en kötü ihtimal 20 gün içinde teslim etmek zorundalar zaten.
    Evet sadece kasa değişiyor. Gri talep etme olayı benim de aklıma gelmişti ama sormadım. Ama sanmıyorum böyle bir şey olacağını. En basidi arka kasada yer alan kamera kısmı falan kırmızı. iç kısmı da siyah ile uyumlu. Siz bir sorun isterseniz, belki de yapılıyordur bir fikrim yok.

Aynen benimde böyle soyulma var bir de bu kasa değişince soyulma problemi var mi

• Bende bir iki noktada çok hafif var ancak ben muhtemelen bir yere çarptım ondan oldu. Eski kasada olduğu gibi değil çünkü çarpma etkisi ile olan hasarla kendi kendine soyulma fark ediliyor gözle.
    Ama ben zamanla yine olacağını düşünüyorum, belli bir kullanımdan sonra illa bir yerlerinde çizilme,eskime oluyor çünkü...

Bende garantiye vermeden önce sizin gibi sorgulamıştım çok ancak garanti süreniz dolmadan verin garantiye bence. Her koşulda eski halinden daha iyi olacağı aşikardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • One S telefonumun ekran camı kırıldı :(

Ekran çalışıyor ancak üzerindeki cam kırık. Nerede değiştirtmemi önerirsiniz ve ne kadara mal olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faati67

One S telefonumun ekran camı kırıldı :(

Ekran çalışıyor ancak üzerindeki cam kırık. Nerede değiştirtmemi önerirsiniz ve ne kadara mal olur?

Arkadaşımın telefonunun ekranı kırılmıştı mesaj atıp bir sorayım senin için.geçmiş olsun

• Çok teşekkürler, cevabını bekliyorum.
  • Beyler Bu telefonun S4 İşlemcilisinde Stabillik sorunu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faati67

One S telefonumun ekran camı kırıldı :(

Servis-300,500 TL arası olur hocam. Telefoncularda vb. yerlere yaptırtmayın dokunmatiğin ağzına ediyor bazıları.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.