Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
161.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HTC ONE S KULLANANLARIN ORTAK BİR SAYFADA BULUŞABİLMESİ AMACIYLA AÇILAN BAŞLIĞIMIZIN ADINA BENZER BİR BAŞKA HTC ONE S BAŞLIĞININ DAHA ÖNCEDEN AÇILMIŞ OLDUĞU BİR ÇOK KİŞİ TARAFINDAN BİLİNEN BİR DURUM.

ANCAK ESKİ BAŞLIKTA GENEL OLARAK BİR DÜZENSİZLİK HAKİMDİ ÇÜNKÜ EN BAŞTA BAŞLIĞI AÇAN ARKADAŞ PİYASADA YOKTU.

BU DURUMDAN KURTULABİLMEK İÇİN BAZI ARKADAŞLARIN DA DESTEĞİYLE EN SONUNDA KARARIMI VEREREK YOĞUN İŞ TEMPOMUN ARASINDA YENİ BİR HTC ONE S BAŞLIĞI AÇMAYA KARAR VERDİM. ELİMDEN GELDİĞİNCE İLK SAYFADA YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN BİR REHBER OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUM TABİ ONA DA HER ZAMAN VAKİT AYIRMAK ZOR OLUYOR. NEYSE BENİM ESAS ÜSTÜNDE DURMAK İSTEDİĞİM MESELELER ŞUNLAR;

- BU TELEFONU YANİ HTC ONE S KULLANAN HERKESİN AYNI BİLGİ VE BECERİ SEVİYESİNDE OLMADIĞINI KİMSE UNUTMASIN,

- FORUMDA YAZIŞAN KİŞİLERİN YAŞININ SİZDEN KÜÇÜK DE OLSA BÜYÜK DE OLSA SAYGI SINIRINI AŞMADAN YAZILAR YAZMAYA ÖZEN GÖSTERMEK EN DOĞRUSU. GEÇMİŞTE BAŞKA BAŞLIKLARDA ŞAHİT OLDUĞUM CAN SIKICI OLAYLAR HİÇ DE HOŞ OLMUYOR.

- ARKADAŞLAR HERKES TELEFONUNDA ROM,ROOT VS. İLE UĞRAŞMAK İSTEMEYEBİLİR BUNA SAYGI GÖSTERMEK LAZIM. HERKESİN TELEFONUNDA YAPMAK İSTEDİĞİ VE YAPARKEN KEYİF ALDIĞI ŞEYLER FARKLI OLABİLİR ANLAYIŞLI OLMAK GEREK. BUNU EMEKLEMEK,YÜRÜMEK,KOŞMAK,BİSİKLETE BİNMEK, ARABA KULLANMAK GİBİ DÜŞÜNELİM HEPSİ ULAŞIM SAĞLIYOR AMA FARKLI ŞEKİLDE VS. MESELA BEN 5800 KULLANIRKEN ORJİNAL ROM DOSYASINI ALARAK KENDİM EDİTLİYORDUM VE KENDİ HAZIRLADIĞIM ROMU KULLANIYORDUM. AMA BU TELEFONDA DAHA ÖYLE BİR İSTEK OLUŞMADI. CİHAZ GERÇEKTEN DOYURUCU. BELKİ İŞ EV (EVLİLİK) HALİ BUNLARA ETKİ EDİYORDUR AMA BEN HALA STOCK ROM KULLANIYORUM. BU BİR ÖNERİ VEYA TAVSİYE DEĞİL DURUMUN İZAHIDIR.

KİMİLERİ SADE BİR ŞEKİLDE STOCK ROM İLE KULLANIRKEN KİMİLERİNE STOCK ROM YETMEYECEK DAHA DERİNLERE İNMEK İSTEYECEKTİR. İNSANLARIN TELEFONUNU KULLANMA ALIŞKANLIKLARI VE İHTİYAÇLARININ FARKLI OLACAĞINI UNUTMAYALIM.

ÖR:ARKADAŞIM GALAXY S3 KULLANIYOR NEREDEYSE TELEFONU EŞİ ARADIĞINDA AÇMASA TELEFON ŞARJ SÜRESİNİ STAND BY MODUNDA TAMAMLAYACAK. :)

- BU BAŞLIĞIN BİR ÇOK İÇERİĞE İHTİYACI VAR EVET CUSTOM ROM KONUSU DA BUNLARDAN BİRİSİ AMA HAYATİ BİR MESELE GİBİ GÖRMEMEK LAZIM. SEBEBİNİ BİR ÖNCEKİ MADDEDE AÇIKLADIM. DAHA ÖNCEDE BAHSETTİM EĞER BİRİSİ BİR İÇERİK HAZIRLARSA SAYFAYA EKLEMEK SORUN DEĞİL İLK SAYFADA GEREKLİ DÜZENLEMEYİ YAPARIZ HATTA O KİŞİ YENİ BİR BAŞLIK DA AÇABİLİR HİÇ UMURUMDA DEĞİL. SADECE FORUMDAKİLER YENİ BİR ŞEY SORDUĞUNDA KAFASI İYİCE KARIŞACAK YENİ ÜYELERİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM.

AYRICA BAŞLIĞA EKLENMESİNİ İSTEDİĞİNİZ KONULAR VARSA İLETİŞİME GEÇMENİZ YETERLİ.

- BAŞLIK İÇERİSİNDE TELEFONU ALDIĞIMIZ SATICILAR İLE İLGİLİ YORUMLARI PM İLE VEYA KONU HAKKINDA AÇILAN BAŞLIKLARDA KONUŞALIM. SONUÇTA O KONUDA BİR BAŞLIK AÇILMIŞ VE FORUM AMACINA UYGUN KULLANILSIN.

BURADAN YANLIŞ ANLAŞILMALAR ÇIKMASIN. ÖZKARACALAR ADLI SATICI İLE SİZ NASILSANIZ BENDE O ŞEKİLDEYİM. TELEFONU ALDIM ALDIKTAN SONRA BİR KAÇ KEZ DAHA KONUŞTUK O KADAR EN SON NE ZAMAN KONUŞTUK HATIRLAMIYORUM BİLE. BU KONUYU OTURSAK SABAHA KADAR KONUŞUR YİNE BİR YERE VARAMAYIZ, BAHSE KONU KİŞİ KARŞIMIZDA OLMADIĞI İÇİN SONUÇ DEĞİŞMEYECEK.

- HERKESİN MADDİ DURUMU AYNI DURUMDA OLMAYACAĞI İÇİN BU TELEFONU PEŞİN OLARAK ALANLAR OLACAĞI GİBİ 12 AY TAKSİTLİ (BENİM GİBİ) ALANLARIN DA OLDUĞUNU UNUTMAYALIM. BU YÜZDEN 2-3 AYDA BİR BİN KÜSÜR LİRAYA ALDIĞIM BİR TELEFONU DEĞİŞTİRMEK GİBİ BİR LÜKSÜM YOK. OLANLAR OLABİLİR SADECE BİRBİRİMİZE SAYGIMIZ OLSUN.

ŞİMDİLİK BU KADAR...

SÜRÇ-İ LİSAN ETTİYSEK AFFOLA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 19 Mayıs 2013; 23:03:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: relais

quote:

Orijinalden alıntı: teknocuk

ARKADASLAR TELEFONA SKYPE İNDİRDİM FAKAT ÇALIŞMIYOR SEBEBİ NEDİR BİLEN VARMI ACABA

Birçok sebebi olabilir fakat sen bunu anlamamız için yeterli veri vermiyorsun. Bu aynı Bilgisayarım çalışmıyor demek gibi bir şey.

Mesala skype ;
    Google Play dan mı yüklendi ya da "güvenilir?" yerlerden mi yüklendi?
    Verdiği hata nedir?

Dogru soyliyorsun ozur dleyerk tekrar soruyorum. Telefona google playdan skype programini indirdim fakat problem su skype acliyor ama hesabima baglanamiyor hata veriyor. Surekli tekrar deneyin diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonuma ekran koruma filmi ve slikon kılıf ya da kapak alacağım,,

Ekran filmi kullananlar şeffaf mı daha iyi yoksa mat olanlar mı ? Mat olanlar görüntüyü biraz bozuyor gibi ama hiç parmak izi kalmıyormuş sanırım.

İkinci bi sorum kılıf ya da kapak kullananlar hangi ürünlerden kullanıyor link paylaşımı ve yorum yapabilirse çok sevinirim :)
  • quote:

quote:

ARKADASLAR TELEFONA SKYPE İNDİRDİM FAKAT ÇALIŞMIYOR SEBEBİ NEDİR BİLEN VARMI ACABA

Birçok sebebi olabilir fakat sen bunu anlamamız için yeterli veri vermiyorsun. Bu aynı Bilgisayarım çalışmıyor demek gibi bir şey.

Mesala skype ;
    Verdiği hata nedir?

Dogru soyliyorsun ozur dleyerk tekrar soruyorum. Telefona google playdan skype programini indirdim fakat problem su skype acliyor ama hesabima baglanamiyor hata veriyor. Surekli tekrar deneyin diyor.

• quote:

quote:

quote:

Mesala skype ;
    Verdiği hata nedir?

Biraz önce hem microsoft hemde skype hesaplarımdan denedim. Normal bağlanıyor. WiFi ve 3g ile ayrı ayrı bağlanmayı deneyebilir misin

• bn wifi ile de usb kablosuyla pc nın interneti ile de denedim fakat giremiorum ve acılması uzun suruyo:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhad-R

Arkadaslar sizce bu linkdeki kilif nasil. Ucuz alirim hemende israf olmasin =) görüsleriniz lütfen ...

http://www.ebay.de/itm/Hard-Case-gummiert-Tasche-Schutz-hulle-Backcover-fur-HTC-One-S-schwarz-/140769633133?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&hash=item20c686236d

hocam bende yumuşak tpu silikon siyah renkli olanda var bir kaç sayfa önce resimleri paylaşılan pvc şeffar olan kılıfta var. yumuşak silikon kılıf telefonu güzel koruyor ama telefon kaba oluyor ve kasa hiç görünmüyor. bu aralar yeni aldığım şeffaf olanı kullanıyorum. 1-2 sayfa geriye bak resimleri ve linki paylaşıldı. sert olanlarına arkadaşın dediği gibi dikkat et telefonu çizme ihtimalleri yüksek.

• En güzeli benim kullandığım film yapıştır kullan telefonun inceligi ve orjinal hali

• Kullanmamaya karar verdim :). En güzeli sade evet
  • 3 gun once aldigim htc one s (s4) imde birsey farkettim. Parmagimla tlf nun sag ust arkasini kapadigimda baglanti tamamen gidiyor. Parmagimi kaldirdigimda ful cekiyor herhangi bir sorun olmuyor. Acaba farketmeden ayarlarinda yanlis bir degisiklikmi yaptim yoksa telefon bozuk olabilirmi ?
    Kart takmadim evdeki baglantiyi kullaniyorum simdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g3z3g3n1616

3 gun once aldigim htc one s (s4) imde birsey farkettim. Parmagimla tlf nun sag ust arkasini kapadigimda baglanti tamamen gidiyor. Parmagimi kaldirdigimda ful cekiyor herhangi bir sorun olmuyor. Acaba farketmeden ayarlarinda yanlis bir degisiklikmi yaptim yoksa telefon bozuk olabilirmi ?
    Kart takmadim evdeki baglantiyi kullaniyorum simdilik.

üst kapak şebekeyi etkileyebiliyor zira anten görevi görüyor ama wifi mi şebeke mi hatırlayamadım .
  • arkadaslar bu skype ben giremiyorum kafayı yiceem internete wifi den baglandıgım zaman hesap bilgilerinizi kontrol edin diye hata veriyor(hesap bilgilerimi dogru girdiğimden eminim), usb ile bilgisayarın internetinden girmeye çalıştıgım zaman da telefon ağ ayarlarını kontrol edin ve tekrar girin diyor. bu neden oluyo sizce bi yardımcı olun bana. delircem iycene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknocuk -- 21 Mayıs 2013; 22:49:48 >
  • quote:

arkadaslar bu skype ben giremiyorum kafayı yiceem internete wifi den baglandıgım zaman hesap bilgilerinizi kontrol edin diye hata veriyor(hesap bilgilerimi dogru girdiğimden eminim), usb ile bilgisayarın internetinden girmeye çalıştıgım zaman da telefon ağ ayarlarını kontrol edin ve tekrar girin diyor. bu neden oluyo sizce bi yardımcı olun bana. delircem iycene.

ya müşteri hizmetlerini ara yada format at hiç bir program yüklemeden ilk iş skype yükle ve dene bakalım ne olucak.
  • tamam öle yapcaam. ama bu telefon yedekleme işlemi nasıl oluyor netten baktımda pek bişiy anlayamadım. yedekleme nasıl yapılıyor geri nasıl yukleniyor ve en onemlisi rehberimdeki kişileri nasıl yedekleyip nasıl geri alabiliyorum?
  • quote:

tamam öle yapcaam. ama bu telefon yedekleme işlemi nasıl oluyor netten baktımda pek bişiy anlayamadım. yedekleme nasıl yapılıyor geri nasıl yukleniyor ve en onemlisi rehberimdeki kişileri nasıl yedekleyip nasıl geri alabiliyorum?

Merhaba,

Google Play'den JSBackup programını indirip kullanabilirsiniz. Program ücretsiz. Mesajlar, çağrılar ve rehberlerin yedeğini alabiliyorsunuz.
    Programların da yedeği alınabiliyormuş ama ben denemedim. Yedeklenecek yer olarak eğer Dropbox hesabı açıldıysa oraya da yapabiliyorsunuz bu programla. Hani dahili hafızaya vs. sıkıntı olduğunda
    direkt dropbox hesabınızdan JSBackup ile aldığınız yedekleri geri yükleyebiliyorsunuz.

Benim bu yedekleme ile tek sıkıntım Takvime girdiğim hatırlatmalarda olmuştu, gerçi çok önemli hatırlatmalar kaybolmamıştı ama canım sıkılmıştı. Ama o kayıptan sonra
    artık Takvim hatırlatmalarını ( Takvim ayarlarından değiştirdim ) gmail hesabımı seçtim. Bütün hatırlatmalar senkronlanıyor Gmail hesabımla ve telefondaki tüm bilgiler uçsa bile tekrar geri yüklenebiliyor.

• rehberindeki kişileri gmail hesabına yedekle olsun bitisn. tekrar kurudktan sonra telefonu gmailden otomatik çeker..
  • telefonun kasasında çizikler için bişeyler bulmamız lazım beyler ya nasıl bi boya ile boyamışlardırki metali ya da ne sıktılar.

mesela ben cd kalemiyle kapatmaya calıştım yemedi.acaba araba çizikleri kapatan kalemler var onlu bulursam birinde sürmeyi düsünüyorum.

kapak kullan diyenlere kılıfım var ama istediğim gibi değil sert,kalın ve ağır.amerikada var ama güzel yukardaki mesajlarımın birinde paylasmıstm o da zor geliyor kargoyla.

acaba toplanıp bi kapağın kalıbını versekte bi plastikçiye yaptırsak mı?
  • arkadaşlar herkes çizilmelerden bahsetmiş,ama bende sizdekinin tam tersi durum oluyor.hoparlörün üst kısmı çizildiğinde ertesi gün baktığmda kayboluyor o kendini yeniliyor gibi.enteresan geldi bana böle olan var mı bilmiyorum.bir şey daha en son gelen 20mb lık güncelleme gelmedi daha bana henüz herkese geldi mi acep
  • ya şu google play deki bu öge cihazınız için uyumlu değil yazısından nefret ediyorum. rootlu wildfire s de oynadığım oyunları one s de oynayamıyorum ya da kardesimin sony xperia sola telefonunda öge uyumlu görünüyor bende görünmüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelback48

arkadaşlar herkes çizilmelerden bahsetmiş,ama bende sizdekinin tam tersi durum oluyor.hoparlörün üst kısmı çizildiğinde ertesi gün baktığmda kayboluyor o kendini yeniliyor gibi.enteresan geldi bana böle olan var mı bilmiyorum.bir şey daha en son gelen 20mb lık güncelleme gelmedi daha bana henüz herkese geldi mi acep

hocam o bende de oluyor fakar ciddi çizikler var kaybolmayan mesela cebimde anahtarlık vardı telefonu yanlıslık küt diye oraya bıraknca beyaz metal kısmı gözüktü
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.