Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
161.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Benim Jelybean mavisi gitti geri yeşil geldi tema deistirdigimdenmi acaba ?

nasıl yav eski yeşil haline mi döndü.

Evet niye oldu anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencaslan85

quote:

Orijinalden alıntı: Keşiş

Telefonu bilgisayardan direkt internete bağlıyorum, disk sürücüsü olarak ve bluetooth takarak kullanabiliyorum fakat şu sinir bozucu htc sync manageri bi türlü çalıştıramadım arkadaşlar. Android sürümüm ICS. Telefonu yeni aldığım için bu işletim sisteminden hemen jb ye geçmek istemiyorum bundan bıkarsam geçicem. Belki yanlış düşünüyor olabilirim fakat huy işte Aygıt yöneticisinde My HTC nin üzerinde sarı ünlem işareti var arkadaşlar ek olarak bi driver yüklemem gerekiyormu? Yardımcı olursanız minnettar olurum.

sync yi uninstall programı ile kaldır ve tekrar kur.. yine olmazsa htc driver diye googleye sor anından karşına gelcek

HTC one s faturalı garantili Türkiyeden alınmış içinden Türkçe kullanım klavuzu çıkmış lakin pek sevgili HTC fisması biz Türkleri adam yerine koyupta HTC Sync Manager programının Türkçesini yapmamışlar kaçtane dil desteği var ama Türkçe yok bunun hiçbir mantıklı açıklaması olduğunu sanmıyor ve bu saatten sonra HTC firmasını ciddi şekilde protesto etmeye hazırlanıyorum...

• htc türkiye sitesinde online chatte Hasan Beyle yazıştık bu adımları yapmamı söyledi :
    Sizin telefonunuza gelen yeni guncellemeleri kontrol etmek icin bu ayar yapmanizi rica ederiz:
    Menu > Ayarlar >telefon hakkinda > Yazilim guncellemeleri > Simdi kontrol et .
    *#*#682#*#* tuslayarak yeni guncellemeleri ogrenebilirsiniz.

NOT : Butun telefonlara ayni zamanda guncelleme gelmemektedir . Sizin telefonunuza guncelleme gelir gelmez size bir mesaj gelecektir .

2 adımda olmayınca bekliyorum bakalım ne zaman gelecek güncelleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheetlack

quote:

quote:

Telefonu bilgisayardan direkt internete bağlıyorum, disk sürücüsü olarak ve bluetooth takarak kullanabiliyorum fakat şu sinir bozucu htc sync manageri bi türlü çalıştıramadım arkadaşlar. Android sürümüm ICS. Telefonu yeni aldığım için bu işletim sisteminden hemen jb ye geçmek istemiyorum bundan bıkarsam geçicem. Belki yanlış düşünüyor olabilirim fakat huy işte Aygıt yöneticisinde My HTC nin üzerinde sarı ünlem işareti var arkadaşlar ek olarak bi driver yüklemem gerekiyormu? Yardımcı olursanız minnettar olurum.

sync yi uninstall programı ile kaldır ve tekrar kur.. yine olmazsa htc driver diye googleye sor anından karşına gelcek

HTC one s faturalı garantili Türkiyeden alınmış içinden Türkçe kullanım klavuzu çıkmış lakin pek sevgili HTC fisması biz Türkleri adam yerine koyupta HTC Sync Manager programının Türkçesini yapmamışlar kaçtane dil desteği var ama Türkçe yok bunun hiçbir mantıklı açıklaması olduğunu sanmıyor ve bu saatten sonra HTC firmasını ciddi şekilde protesto etmeye hazırlanıyorum...

Adam yerine konmak istiyorsan önce devletin seni adam yerine koyacak ve kanunlarda yurda getirilen bütün ithal elektronik cihazlarda Türkçe Kullanım Klavuzu ve ilgili yazılımları Türkçe olmak zorundadır diyecek.

Tepki göstereceksen doğru yere göster bari.

Ayrıca HTC Sync Manager da bulunan 15-20 ingilizce kelimeden hangi kelimeyi anlamadığınız da bu kadar sinirlendiniz merak ettim doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: relais

quote:

Orijinalden alıntı: cheetlack

quote:

quote:

Adam yerine konmak istiyorsan önce devletin seni adam yerine koyacak ve kanunlarda yurda getirilen bütün ithal elektronik cihazlarda Türkçe Kullanım Klavuzu ve ilgili yazılımları Türkçe olmak zorundadır diyecek.

Tepki göstereceksen doğru yere göster bari.

Ayrıca HTC Sync Manager da bulunan 15-20 ingilizce kelimeden hangi kelimeyi anlamadığınız da bu kadar sinirlendiniz merak ettim doğrusu

Haklısınız bu konuda.Devletimiz bize sahip çıkmıyorki.Neyse yapacak bir şey yok.Ayrıca bu HTC sync ninde zaten ir halta yaradığı söylenemez.Anlamsız bir program...

• anlamak zorundamıyım?
    benim dilim türkçe ise yazılımının da türkçe olmasını isterim
    üzgünüm ama ben senin gibi dahi değilim...
  • Valla yemişim htc sync manageri. Onun yapabileceğinin kat kat mükemmelini yapan programlar internette gırla geziyor. Ama htc nin yazdığı bir yazılımı calıştıramamak benim hoşuma gitmiyor. Dilin TÜRKÇE olmasını daha olayın içine bile katmıyorum. En sevdiğim şey ise telefonu hiç bir ayar yapmadan bilgisayardan internete bağlamak ve sabit disk olarak görmesi bana yetti de arttı bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpeLLee

Güzel bir haber.

http://www.chip.com.tr/haber/sense-5-htc-one-s-ve-one-x-e-de-gelecek_38849.html

eyvallah bu haber ilaç gibi geldi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ipee

Beyler arannızda Rom lu kullanna varmı ? ben Tricdroid 9.1.0 kullanıyorum gayet memnunum fakat Cm10 Romunu çok merak ediyorum kullanmaya değer mi değmez mi diye ?

trickdroid en stabillerinden bende trickdroid kullanıyorum ama s3 işlemci olduğundan versiyon6.0 cm 10 görsellikte öndedir.. illa görsel istiyorsan viperone s den başka tanımam.

nazarmı değdirdim ne oldu anlamadım ama şu anda pcdeki interneti telefona paylaştıramıyorum ? sizde de böyle bir sorun varmı acaba ?

Ben batarya süresi iyi olsun istiyorum açıkcası =) =)
  • HTC bu güncelleme konusunda hep geride kalıyor. Size de yazmayı unutmuşum arkadaşlar benim telefonada güncelleme gelmemiş daha Kıl bi durum
  • benim anlamadığım bir durum var güncellemeden sonra nedense bazı kişiler pc-telefon arasında bir takım sıkıntılar yaşıyorlar. ben her türlü işimi myphonexplorer ile hallettiğim için usb pek bağlamıyorum. ama bazı kişiler için gerekli olabiliyor tabi. ben de geçenler denedim ve değişen şey (çoğunluk biliyordur tabiki) artık telefon hangi mod seçilirse seçilsin disk modunda aktif olduğu. internet geçişlerini de denediğimde yine bir sorun olmadığını gördüm. ayrıca yeni bir şey daha gelmiş. telefon cd sürücüsü gibi bilgisayarım içerisinde beliriyor. içerisine baktığınızda ise bir takım dosyalar görünüyor. sync vs. gibi. bunlardan herhangi birine tıkladığınızda ise bu dosyaların aslında telefonda olmadığını indirmek için kısayollar olduğunu gördüm. ihtiyacınız olabilecek dosyaları aramamız için HTC böyle bir şey akıl etmiş

• Arkadaşlar Htc One S (1.7 işlemci) şarj durumu nasıl ve telefon çok ısınıyor mu ,deneyimlerinizi paylaşır mısınız ???
  • evet hafta sonu aranıza katılacak biri olarak şarjı ve telefon deneyimlerinizi ben de merak ediyorum ? güncellemeden sonra ki durumu da tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: castiel0724

evet hafta sonu aranıza katılacak biri olarak şarjı ve telefon deneyimlerinizi ben de merak ediyorum ? güncellemeden sonra ki durumu da tabii

Telefonun sarji 1 gün dayaniyor. Tabiki bende daha güncelleme gelmedi. Geldikten sonra nasil olur bilemiyorum.
  • Merhaba telefonu titreşim modundan sesli moda alan bir manevra ya da kısayol var mı? Bazen titreşim modundayken kendiliğinden sesli moda geçtiğini fark ediyorum. Belki farkında olmadan ters çevirme vs. gibi bir manevrayla ben yapıyorumdur.
  • Arkadaşlar playstore dan bi oyun indirirken SD karta atmasını nasıl sağlayabilirim? Kafasına göre atıyor gibi geldi.. Dahili depolama alanım dolacak nasıl sd karta yönlendirebilirim yanıtlarsanız sevinirem

Edit : Buldum arkadaşlar teşekkürler. Uygulamanın üstüne tıklayınca harici belleğe yollayabiliyomuşsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keşiş -- 1 Mart 2013; 3:17:36 >
  • Konuştuğum bazı arkadaşlarım sesimin çok boğuk geldiğini söylüyor.Gürültülü bir ortamdaysam sesim boğuk çıkıyormuş.Ama sessiz bir ortamda gayet net duyduklarını söylüyorlar.ONE S te altta ve üstte iki tane mikrofon var.Gürültü önleyici diye koymuşlar.Bu yüzden olma ihtimali nedir.Bu durumu yaşayan arkadaşım oldumu acaba.?
  • Arkadaşlar JB güncellemesinden sonra Facebook paylaşımlarımızı sade facebook üzerinden yapıyoruz(HTC SENSE İLE FACEBOOK seçeneği yok) ve dolayısıyla mobil ile paylaştı ibaresi çıkıyor ben istiyorumki HTC SENSE ile görünsün bunu nasıl tekrardan sağlayabiliriz varmıdır bir ayarı bu olay canımı sıktı doğrusu.
  • quote:

quote:

quote:

Beyler arannızda Rom lu kullanna varmı ? ben Tricdroid 9.1.0 kullanıyorum gayet memnunum fakat Cm10 Romunu çok merak ediyorum kullanmaya değer mi değmez mi diye ?

trickdroid en stabillerinden bende trickdroid kullanıyorum ama s3 işlemci olduğundan versiyon6.0 cm 10 görsellikte öndedir.. illa görsel istiyorsan viperone s den başka tanımam.

nazarmı değdirdim ne oldu anlamadım ama şu anda pcdeki interneti telefona paylaştıramıyorum ? sizde de böyle bir sorun varmı acaba ?

Ben batarya süresi iyi olsun istiyorum açıkcası =) =)

Paranoidandroid ve kerneli s4 cihazlar icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.