Şimdi Ara

HTC ONE S (S4)- Unlock,Root,S-off,Custom Rom Yükleme (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.486
Cevap
21
Favori
161.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar bugun kayseri forum mediamrkt da one s siyah gördüm yanında 1,5 GHz yazıyordu.. fiyatıda 1290 tl yazıyordu. telefon içeriğine bakamadım ekran şifresi vardı. kayserideki alacak olan arkadaşlara duyurulur.. (türkiyede siyah yok diye biliyordum ilk defa gördüm.. donanım bilgisine iyice bakmanızda yarar var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuzikielli

dostlar bugun kayseri forum mediamrkt da one s siyah gördüm yanında 1,5 GHz yazıyordu.. fiyatıda 1290 tl yazıyordu. telefon içeriğine bakamadım ekran şifresi vardı. kayserideki alacak olan arkadaşlara duyurulur.. (türkiyede siyah yok diye biliyordum ilk defa gördüm.. donanım bilgisine iyice bakmanızda yarar var)

Media markt ların hepsinde 1,5ghz krait işlemci yazıyor ama değil malesef hepsi s3 1,7 ghz işlemcili.Ayrıca elektroworld de indirime girmiş 1.149 TL , Vatan da 1.199 TL.Sanırım One SV çımadan önce stokları eritmeye çalışıyorlar.
  • Öncelikle elektroworlddeki "S4 işlemcili One S"' ler tükenmiş :) Şaka bir yana ben daha önce telefonla görüştüğümü belirtmiş ve bana söyleneni sizlere aktarmıştım. Bahsi geçen mağazaya giden üyelerimiz olmuş ve cihazı özellikle test etmişler. İyiki stokta kalmamış da almamışız S4'lü diye. Şimdi mecbur S3'lü alacağız yarın o ayrı bir konu. One S' ten başka bir telefon da istemiyorum nedense. Sonuç olarak uzlaşabildiğimize sevindim. Saygılar...
  • Arkadaslar suna artık inanın türkiyede garantili s4 islemcili one s yok. Bu telefonu nezamandan beri biliyor yada takip ediyorsunuz bilmem ama ben cok iyi biliyorum hepsiburada. com telefon basliginin yannda snapdragon 3 yazmisti ve bundan dolayi gercekten herkesten ovgu almisti bilincli ve dogru bi market olarak. Sonra aetk turkiyeye s4 gelmeyecegi garanti olunca o yaziyi kaldirdi.

6ay once felan vatana gtmstim gezerke one s leri gordm tatlida bir bayan var tel muhabbetine basladm ben. Bunlar s4 mu s3 mu ddm o ne bilmiyorm diyerek acikladm sitelerinden bakti s4mus dedi olamaz ddm. İddialaştik :) merkezi aradi orada biri birbaskasuna yonlendirdi biri baskasina yonlendirdi sonunda bilen biri cikti ve s3 dedi turkiyeye s4 gelmiyor dedi. Neyse goruyorsunun satanlari geciyorm asil isle ilgilenenler bile bilemiyor haklisiniz ne diyeyim. Ama s4 yok ve olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selamlar telefonu bugun itibariyle aldım andriod sürümü 4.0.4 diyor ancak 4.1.1 çıkıyormuş bunu nasıl yapacaüğız?
  • programlar arasında kapatmadan dolaşılabiliyor mu=? mesela facebook sohbet programı acıkken baska internet sitelerinde dolasabiliyor muyuz?=
  • electroworld den son htc one s ürününü ben aldım. ben aldıktan hemen sonra sayfayı yeniledim stokta yok yazdı :) 1150 tl telefon axess %10 puan (115 tl) ve 750 tl ye 25 tl puan verdi. yani kısacası telefon bana 1010 tl ye geldi.
    bu telefona 1000 tl çok avantajlı bence
    artık 5800 a veda ediyorum. adam gibi nette sınırsız dolaşacağım :)
    sizde alın beklemeyin boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: veteriner627

programlar arasında kapatmadan dolaşılabiliyor mu=? mesela facebook sohbet programı acıkken baska internet sitelerinde dolasabiliyor muyuz?=

istersen 4 tane sekme aç tıpkı chrome da olduğu gibi sonra çık oyun oyna sonra yine internet sayfalarına gir
  • Arkadaşlar jb 4.1.1 guncellemesindeki bazı hatalar için küçük bi güncelleme daha uygularlar mi ???????

• s3 işlemcili telefonumda hala 4.0.3. var. bu güncelleme işinde sizde son durum nedir arkadaşlar? 4.1 i geçtim 4.0.4 gelmedi hala. ki matah bişey mi onu da bilmiyorum. 4.0.3 ten bi şikayetim de yok açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayyarcevat -- 24 Şubat 2013; 2:13:15 >
  • Arkadaşlar one s le razr xt910 arasında kaldım yardım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün aldım ama güncellemeleri kontrol et dediğimde, güncelle bulunmamaktadır diyor.ne yapmak lazım?
    cid id si : HTC_M27
  • Dün itibariyle ben de artık bir One S sahibiyim (S3 tabiiki). Vatan bilgisayardan 1200 TL' ye aldım. İşlemci muhabbetine girdiğimizde maalesef onların da bu konuda bilgisi yoktu. Bilmiyorum konusu oldu mu ama, ben kulaklığın biraz daha iyi olmasını beklerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmQceR

Dün aldım ama güncellemeleri kontrol et dediğimde, güncelle bulunmamaktadır diyor.ne yapmak lazım?
    cid id si : HTC_M27

sorun çözmüş değilim aynı uyarı devam ediyor, yardımcı olacak yok mu?
  • ben de 3 hafta önce s3 işlemcili htc one s aldım android 4.0.3 açıkçası gayet memnunum cihazdan şimdiye kadar 5-6 kadar oyun yükledim shadowgun-asphalt 7-gta 3 gibi oyunlar hiçbirinde zerre kadar kasılma yok

benim tek şikayetim geçen sınıfta arkadaşlarla youtube da video izleyelim dedik sınıfta gürültü vardı telefonun sesini sonuna kadar açmamıza rağmen en yakındaki arkadaş hariç kimse duyamıyordu, okudum ki 4.1.1 jb ile sesi yükseltilmiş fakat güncelleme gelmediğinden ben deneyemiyorum

güncelleme gelmesi için yapmam gereken birşey var mı? bir de bu sesi artırmanın başka bir yolu var mı?
  • internette çok araştırdım ama kimseden cevap gelmedi

gelirse dh'den gelir başka yerden ümidim yok artık.

yardım edecek kimse yok mudur ?

http://www.donanimhaber.com/cep-tel-yazilimlari/haberleri/HTC-One-X-icin-Android-411-guncellemesi-Avrupa-Asya-ve-Guney-Amerikadaki-kullanicilara-ulasmaya-basladi.htm

burdan OTA yazılımını indirdim ama garanti dışı kalır diye henüz yüklemedim son çare nedir arkadaşlar lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: olliti

Arkadaşlar jb 4.1.1 guncellemesindeki bazı hatalar için küçük bi güncelleme daha uygularlar mi ???????

????????????????????????????????????????????????????????????

• quote:

Orijinalden alıntı: _DeadlyPride_

Arkadaşlar one s le razr xt910 arasında kaldım yardım

?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sonunda yeni dizüstü bilgisayarımı aldım ve aranıza katıldım. neler kaçırdım ne oldu kim anlatacak.
  • Arkadaşlar telefondaki fotoğrafları videoları ne şekilde bilgisayara aktarıyorsunuz ? 4.0.4 de kolaydı disk sürücüsü seçeneği vardı yapıyordum 4.1.4 de kamera olarak görüyor telefonu ne yapmam lazım... ?
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.