Şimdi Ara

HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
6
Favori
63.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AYRICA CİHAZIM YAPILMAYACAK DİYE ÜMİTSİZLİĞE KAPILIP ORJİNAL KIRMIZI FULL KASA VE ARKA 4 ULTRAPİXEL KAMERA ALMIŞTIM İHTİYACI OLANLAR MESAJ ATSIN FİYAT KONUSUNDA ANLAŞIRIZ.
  • Merhaba arkadaşlar

Bende bugün kırmızı One sahibi oldum.Benim kameramda da pembeleşme sorunu var fakat ekranın tamamını değil,dalga şeklinde.Resmi şu şekilde

Göndermemi tavsiye edermisiniz?

• kalamalka* kullanıcısına yanıt
    valla bu pembeleşme sorunu gibi durmuyor dostum ama gönderip göndermeme konusunda bişi diyemicem ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalinca

valla bu pembeleşme sorunu gibi durmuyor dostum ama gönderip göndermeme konusunda bişi diyemicem ..

Banada öyle geliyo.

Ama yarın konuşucam servisiyle.
  • Biri pembe sotunu mu dedi? Iste size pembelesme. San telefondan yaziyorum. Android 4.4 guncellemesi aldi sorun hala ayni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim zaten bu sorunun yazılımsal olmadığı belli olalı 2 3 ay geçti boşuna 4.4 beklemişsin ... direk teleservise yollaman gerekiyor telenun faturalı ( kaçak ) değilse sıkıntısız bir şekilde 1 hafta içinde yapıp teslim ediyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalinca

kardeşim zaten bu sorunun yazılımsal olmadığı belli olalı 2 3 ay geçti boşuna 4.4 beklemişsin ... direk teleservise yollaman gerekiyor telenun faturalı ( kaçak ) değilse sıkıntısız bir şekilde 1 hafta içinde yapıp teslim ediyorlar..

benim amacım garantiye gönderip telefonsuz kalmamak, zamanla pembeleşme daha da belirginleşti. yapacak bişi yok mecbur gönderecem artık.
  • Merhaba arkadaşlar

Benimde kameramda pembeleşmeden ziyade kabarcıklar şeklinde çıkan bi sorun oluşmuştu.Teleservice e gönderdim cihazı ve hiç beklemediğim derecede çabuklukla cihazımı kapalı kutu şeklinde deiştirdiler.Geçen hafta Pazartesi kargoya verdiğim cihazımı bu sabah teslim aldım.Ve şükür şuana kadar hiçbi sorunu yok.Ne kamerada,ne kasa açıklığı olarak.Teleservice hakkında önyargım olmasına ragmen.hepsini yıktılar.Sormak istediğiniz sorular varsa yardımcı olmaya çalışırım
  • süper konu olmuş. her makinede olan bir problem araştırmama göre çaresi yok, gündüz çekim yapacaksınız ya da ışıklı bir ortamda gece yapacaksınız az ışık olunca şansınız yok malesef
  • Chat Transcript
    Size yardımcı olacak operatör bulunurken lütfen bekleyin...
    Ezgi adlı Operatörümüze bağlandınız.
    Ezgi: Merhaba levent bey, size nasıl yardımcı olabilirim?
    levent dinç: ıyı aksamlar ezgi hanım telefon ıle aradım ancak
    levent dinç: ulaşılamıyor
    levent dinç: c.ertesi günü gürkan bey ile gorüşmüstüm
    levent dinç: p.ertesi htc one cıhazımı tekrar servise gönderıp sızlere bılgı vericektım ancak işlerinden dolayı bugün vermek zorunda kaldım
    levent dinç: 4.servis girişi oluyor bu
    levent dinç: 3 kere kvk 1 kere teleservis
    Ezgi: Kaydınızı oluşturuyorum Levent bey.
    levent dinç: şunuda ekliyebilirmisniz
    levent dinç: daha once kasa değişikliği olmuştu
    Ezgi: Cihazdaki sorunlardan kısaca bahsedebilir miisniz?
    levent dinç: arka kasada sag tarafda yukarıdan aşağıya dogru bir cızgı bulunuyor bunu kvk yetkili servise sölemeyı unuttum
    levent dinç: daha oncede söledıgım gıbı kendı cıhazımı servisten geldıkten sonra 3 farklı htc one ıle test ettım
    levent dinç: kamere sorunum (gece çekimlerinde pembeleşiyor)
    levent dinç: batarya sorunum (sarj %100 iken 1 dakika icerisnde 96 'a düşüyor
    levent dinç: diğer 3 htc one'nın arka planı beyaz renkteyken benm cıhazım daha sarı gösterıyor
    levent dinç: ki normal birdurum değil
    Ezgi: Anladım Levent bey.
    Ezgi: Bu orunlarınızı aktrarak servise değişim talebinde bulunacağım.
    levent dinç: camerayı normal bır odada ısıklı bı ortamda yanı actıgımızda benm cıhazım ısıgın yukarıdan asagı yada sagdan sola dogru uzun bır cızgı gorunumu ekrana yansıyor
    levent dinç: bu durumda dıger htc one'larda olmuyor
    levent dinç: şunuda sölemek ıstıyorum hangı parca değişti bilmiyorum ama kamera sorunu hıc bır şekilde çözülmemiş
    levent dinç: yalnış anlamayın sıze kızmıyorum ama telefonu aldıgımdan berı dogru duzgun kullanamadım ve suan abıme kardesıme htc one almaya bıle korkuyorum
    levent dinç: acaba bu seridede kasa acıklıgı kamere sorunu varmıdır dıye cekınıp almaktan vazgecıyorum
    levent dinç: ve benm gıbı bu sorunu yasıyan cok fazla ınsan var 2 kere değişim talebınde bulundum ancak yazılım yukleyıp gonderıyorlar
    levent dinç: ustelık teleservısın bana gönderıdıgı kagıtta kamera bozuk / bazen
    levent dinç: yazıyor
    levent dinç: kamera bozuk bazen dıyerek bu cıhazı bana tekrar gerı gonderıyorlar..
    levent dinç: eger bu seferde değişmez ise cıhaz hakem heyetıne basvurucam.
    levent dinç: basınızı agrtttım kusura bakmayın ama
    Ezgi: Rica ederim ben kaydınızı oluşturuyorum.
    levent dinç: ınsan 2bın tl verıp aldıgı telefonu kullanamıyorsa tek şuclusu htc'dir.ınsanlar 2bın lıra verıp ınsallah benm cıhazımda sorun cıkmaz dıye dua edıyorlar bızler değil sizler suclusunuz..

• Ben servise verdim kamera değişti ama bu seferde gündüz çekimlerinde sanki beyaz çıkması gereken yerler yeşil çıkıyor tekrar servise göndereceğim heralde. Yada bana mı öyle gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azaell -- 12 Şubat 2014; 12:53:56 >

• Hayır hocam duzelmıs sızın cıhaz sakın tekrar gondermeyın
  • ancak telefon servisten geldıkten sonra baska bır htc one cıhazı ılet test edın ayarları acın dıger cıhaz ıle renk karsılastrması yapın arka plan ısıgı daha sarı duruyorsa tekrar servıse gonderın telefonunuzu
  • Benim cihazda pembelesme ve kasa acikligi problemi vardi. 9 gun once kvk antalya ya verdim. Ayni gun ust seviye merkeze gonderildi yazdi. Su an hala onarimda yaziyor. İlk zamanlar sorunu cozuyorken yorumlatdan son zamanlarda cozum yanlisi olmadiklarini dusunmeye basladim. Telefondan sogudum resmen. Su an cm10.2 yuklu note 1 den yaziyorum hala tas gibi ve cm sayesinde yeterince hizli. ( telefon gelecek diye daha note icin klavye bile yuklememistim, karakterlerden anlasilacagi uzre )

• kısa bır sure sonra elıne ulasır telefon.ancak cıhaz qelınce ılk işiniz baska bır htc one ıle karsılastırmak olsun ozellıkle ayarlar bolumu her ıkı telefonda ac arka plan led ısıgına bak senınkı dıger cıhaza gore daha sarıysa kesın cıhazı tekrar servıse gonder
  • Telefonun normal ekranın da arka planda sorun yok sadece fotoğrafta sanki yeşilimsi gibi gözüktü gözüme peki özellikle ayarlar bölümü demişsiniz ama hangi ayarlar kameramı yoksa telefonun kendi ayarlarımı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba; bunlarda benim HTC One cihazdan kareler.. nette yaptığım araştırmada bu şekilde belli oluyor pembeleşme sorunu.. siyah, kırmızı ve beyaz zemine telefonu koyduğumda pembeleşme, yeşillenme vb gibi şeyler olmuyor..

İlk resimde pembemsi çıkmış ama o sanırım çekim açısından ve iphone 5'in kamerasından kaynaklanıyor normalde zemine koyduğumda simsiyah

birde kamera ile ilgili şöyle bir şey buldum.. Ben baktım benim kamera sensörü 22.06.2013 yılında üretilmiş ve pembeleşme yeşillenme gibi şeyler yok

http://www.reddit.com/r/htcone/comments/1s8qfe/psa_if_your_htc_one_has_the_pinkpurple_camera/
    http://imgur.com/a/Tvvnb

Ayrıca adamın biri benim sensör tarihi falan aynı bir sorun olmadığını ve sadece telefonun ısındığında morluklar gördüğünü belirtmiş ve 20 dk kadar bırakıp soğuduğunda sorunun ortadan kaybolduğunu söylemiş.
    quote:

[–]jamer19 1 puan 2 ay önce
    2013-06-22. So far I've had only a minor issue and it only seems to occur when the phone is warm. I saw a purple hue around the edges of the screen when I tried to take a picture. I put the phone away for about 20 mins and let it cool down. The problem hasn't happened since..hopefully it never does again.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 13 Şubat 2014; 10:33:56 >

• azaell kullanıcısına yanıt
    hayır hocam kameradan bahsetmıyorum cıhazın geldıgı zaman bır tane htc one bul her ıkısındede parlaklıları sonuna kadar ac ve ayarları tıkla sonra dıkkatlı bır sekılde arka plan led ısına odaklan bakın bakalım her ıkı cıhazında rengı aynımı dıye ızmırde 3 arkadas kamera sorunundan dolyı wermıstık daha sonra o sorun gıderıldkten sonra led problemı basladı dıger htc one modellerıne gore servıse gıdıp qelen cıhazların arka plan led ısıgı daha sarı yanıyor bilginiz olsun
  • İyi akşamlar bendede pempeleşme sorunu servise 1 kere gönderdim değiştiler sorun hene başladı.Yani kısacası garanti çözüm değil :/
  • Birde telefon tamamen soğuduktan sonra normale dönüyor...Ben buzdolabına koydum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.