Şimdi Ara

HTC ONE Pembeleşme Sorunu (Kamera) ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
6
Favori
63.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonum yaklaşık 1.5 yillik ,iki ay önce gelen guncellemeden sonra kamerada pembelesme sorunu oldu.amerika cihazı olduğu için garantiyede vermedim burada garanti yok diye biliyorum.yazılımla tekrar eskiye dönme yada farklı yontemle kamerayi eski haline getirme gibi bir durum söz konusumu arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1yıldan fazladır kullandığım KVK garantili telefonumda benim de olan problemimdi.. Isınınca gündüz bile hissediliyordu, gece ise soğukken bile pembeydi, kullanılamaz durumdaydı yani..

Hiç'e yakın fotoğraf çektiğim için başlarda sallamadım, fakat geçen ay titreşimi de bozulunca izmir kvk servise telefonumu 13 kasımda bıraktım, 25 kasımda geri aldım.

Hem kamera yapıldı hem titreşim, bir de hoparlör sesi artmış telefonun bariz, ama sebebini anlamadım.. :)
  • Selamlar. Garantisi dolmuş pembe kamera sorunlu bir HTC one M7 var elimde. 2.5 senedir kullanıyorum. Garanti kapsamında olduğu için kamerayı kendim değiştirmek istiyorum. Bunun için kamerayı nereden temin edebilirim? Ve bunu evde kendim değiştirebilir miyim?
  • Arkadasim bulduysan bana da soylesen bende ayni durumdayim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.