Şimdi Ara

Htc One m9 Türkiye ön sipariş fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell bugün sitesinde 2799 olarak ön siparişe açtı. Forumda sadece ana konusunda belirtilmiş bende bu fiyata bir konu açılması gerektiğini düşündüm.
    Evet arkadaşlar turkcell genelde pahalı bir fiyat çeker fakat Htc Türkiye genel fiyat politikasını bilmeyende yoktur aramızda.

www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/htc-one-m9?place=device_category

Türkiye akıllı telefon pazarında kazıklar hep bize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2800 tl cihaz sat bir de ücretsiz kargo yaz iyiymiş
  • Böyle olacağı belliydi...
  • Biliydim böyle olacağını

• Turkcell'e değil, dolar kurunu tavana fırlatan c.başkanına sitem edin.
  • Allah akıl fikir versin
  • Yurtdışında samsung üst modelleri htc'den pahalı ama bizim ülkede tam tersi.Htc Türkiye ekibi sağolsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HTC'nin %21 kdv dahil Almanya fiyatı 749 euro... Yani 2100 TL... Yine bir HTC Türkiye klasiği... Sanki M9'a özel vergi var...

Ürünler dolar ile değil euro ile belirleniyor Türkiye'de... Euro fiyatı hiç artmadı hatta geçen haftanın da altında... Buraya da saçma sapan siyasi mesaj atıp durmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

HTC'nin %21 kdv dahil Almanya fiyatı 749 euro... Yani 2100 TL... Yine bir HTC Türkiye klasiği... Sanki M9'a özel vergi var...

Ürünler dolar ile değil euro ile belirleniyor Türkiye'de... Euro fiyatı hiç artmadı hatta geçen haftanın da altında... Buraya da saçma sapan siyasi mesaj atıp durmayın...

Buraya o fiyattan girdiğinde ayrıca vergi eklenmiyor mu sanıyorsun? ÖTV, ÖİV, KDV vs. vs. vergi oranlarından haberin yok heralde? Ürünlerin euro üzerinden satıldığını ileri sürmek de ayrı cehalet. tayvan piyasası zaten euro ile çalışıyor. kimlerle konuşuyoruz arkadaş..

bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp hüloğcu kardeş.

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/28263691.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 16 Mart 2015; 10:13:48 >

• Bunu alana kadar m8 alın fark yok zaten. 1 Gb ram fazla diye 3000 tl vereceklere bir şey diyemem. Tabi s6 edge hepsini ezer ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roark

Turkcell'e değil, dolar kurunu tavana fırlatan c.başkanına sitem edin.

Yoksa 999 tl den satılırdı. Adgsfas..[

• allahın izniyle az kaldı 3000 tl barajını geçmemize... olsun ama kamerası güzel bunun :) bir cep telefonu ve 2800 tl... valla iyi,hemde türkiye gibi işsiz sayısı her geçen gün artan,yaşam standartlarının bu kadar düşük oldugu bir ülkede 2800 tl telefon ve bu telefon 3000 tl de olsa deli gibi satacak...hemen 2000,2300 tl ye aldıgımız m7,m8 leri 600,900 tl ye satıp m9 almak farz...allah muhafaza almassak günah olur,çarpılırız... kim tutar bizi beee kredimizi çeker,faturaya ek yine alırız biz bunu...türk milletinin önünde kim durabilmiş ki... 2800 tl lik telefon mu bizi sarsacak...hafta sonları çocugum la ailemle sinemaya gitmem,dışarıda yemek yemem,evde mutfak masrafını kısarım,üstüme başıma birşey almam,hatta berbere 3 ayda bir giderim,arabayı çıkarmaz metrobüse binerim...alırım ben bu telefonu yaa... m10 çıkınca allah büyük...

yaşasın akıllı telefonlar... :) :) :)
  • dedim ya dedim 2.499 tl den yüksek fiyattan gelecek dedim.ve yine bildim.Ama eminim peynir ekmek gibi satılacaktır.Stoklar patlayacaktır.
  • bu telefon satılmaz.
  • sanki s6 bundan farklı olacak
  • Kesin alacaklar icin yinede iyi bir firsat 300 liralik cek veriyor turkcell

HTC One M9 Ön satışa Özel 300 TL İndirim Çeki Hediyesiyle!15.03.2015-25.03.2015 tarihleri arasında HTC One M9 alan herkese turkcell.com.tr'de kullanabilecekleri 300 TL değerinde indirim çeki hediye.

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/htc-one-m9-on-satis-kampanyasi
  • S6 ve S6 edge çok mu farklı olacak? M8 de 2500den girmişti. Artık genel olarak diğer amiral gemiler de bu fiyat bandında. M8den fazla satacak gibi geliyor bana.
  • Basit bir mantık ve fiyatla açıklayalım:

avrupa satış fiyatı 653 Dolar

doların bugünkü kuru 2.6294 TL * 653 = 1716,9982 TL yapar 1717 tl ye yuvarlayalım

şimdi buna %18 KDV ekleyelim= 2026,06 TL

şimde de bu fiyata %25 ÖTV ekleyelim = 2532,515 TL yapar ve 2536 TL ye yuvarlayalım.

son olarakta % 6 TRT bandrol ücreti ekleyelim = 2688,16 TL yapar

cihaz 2800 den çıkacak yani 111 TL lik bir fark söz konusu.

o farkı da dağıtım kanallarına, ürün kargolaması ve diğer giderler olarak hesaplamak gerekir

şimdi lütfen mantıklı olup boş konuşmayalım.

fiyatı şişiren kar marjı değil vergidir!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

Basit bir mantık ve fiyatla açıklayalım:

avrupa satış fiyatı 653 Dolar

doların bugünkü kuru 2.6294 TL * 653 = 1716,9982 TL yapar 1717 tl ye yuvarlayalım

şimdi buna %18 KDV ekleyelim= 2026,06 TL

şimde de bu fiyata %25 ÖTV ekleyelim = 2532,515 TL yapar ve 2536 TL ye yuvarlayalım.

son olarakta % 6 TRT bandrol ücreti ekleyelim = 2688,16 TL yapar

cihaz 2800 den çıkacak yani 111 TL lik bir fark söz konusu.

o farkı da dağıtım kanallarına, ürün kargolaması ve diğer giderler olarak hesaplamak gerekir

şimdi lütfen mantıklı olup boş konuşmayalım.

fiyatı şişiren kar marjı değil vergidir!!!

avrupa satis fiyatinin icinde satan firmanin kari ve vergili hali o fiyat, bir de onlari dusup cihazin asil fiyatindan hesaplarsan eger cok daha dogru bir fiyat analizi cikar ortaya bu kadar hesap yapipta bunlari atlamak cok kaba ve ustun körü olmus oluyor

• Arkadaşlar biri beni aydınlatırsa sevinicem.

Turkcell'deki telefonların hepsi tarifeye eklendiginden hesap edince piyasadan 1000 lira daha fazlaya geliyor. M9 için kesinlikle 2799'dan cıkacak demek dogru mudur ki?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.