Şimdi Ara

HTC One M9 GFXbench'te görüntülendi, teknik özellikler iddiaları doğruluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• HTC One M9 GFXbench'te görüntülendi, teknik özellikler iddiaları doğruluyor

Son dönemde sızıntılardan başı en çok ağrıyanlardan birisi de kuşkusuz HTC. Özellikle yeni modelinin tüm detaylarını ortaya koyan reklam videolarının yayınlanmasıyla cihazın görsel olarak tüm ayrıntılarının gün yüzüne çıkmasına sebep olmuştu. Teknik özellikler hakkında söylentiler bazı noktalarda yoğunlaşsa da bu konuda net bir bilgi bulunmuyor.

Ancak GFXbench testinde ortaya çıkan özellikler genel anlamda söylentileri doğrular nitelikte. Cihazın Full HD ekranla geleceği zaten uzun süredir söyleniyordu, test sonuçlarında bilgi kısmına bakıldığında da 5 inç ekranın Full HD çözünürlük sunacağı görülüyor. Snapdragon 810 işlemci, 3 GB sistem belleği ve 32 GB depolama alanıyla birlikte Android 5.0 işletim sistemi ile geleceği de belirtilmiş. Ayrıca testte arka kamera 20 MP ve ön kameranın 4 Ultrapiksel ile geleceği de görülüyor.

Yeni One M9 modelinin Sense 7 arayüzüyle tanıtılması beklenirken testte yer almayan söylentilerden birisi cihazın 2840 mAh batarya ile gelecek olması ve Micro SD kart slotunun yer alacak olması. Ayrıca HTC'nin Pazar akşamı Türkiye saatiyle 18.00 da başlayacak etkinlikte birde 2K çözünürlük, 5.2 inç veya üzeri ekrana sahip bir de One M9 Plus modeli tanıtması bekleniyor.

HTC One M9 GFXbench'te görüntülendi, teknik özellikler iddiaları doğruluyor

• Hic bir ekstra albenisi yok gibi. Beklenilen şeylerdi bunlar. Bari 4GB olsaymis belleği.

• HTC M8 Advanced Camera Edition. Kamera ve fazladan 1GB ram harici neyi var siz ondan haber verin. Samsung hadi ordan burdan kırpıyor da HTC'de ne değişmiş? Kağıt üzerinde şu görüntülere göre 1GB ram ve gelişmiş kamera harici bir cacık yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

HTC M8 Advanced Camera Edition. Kamera ve fazladan 1GB ram harici neyi var siz ondan haber verin. Samsung hadi ordan burdan kırpıyor da HTC'de ne değişmiş? Kağıt üzerinde şu görüntülere göre 1GB ram ve gelişmiş kamera harici bir cacık yok.

Söylermisin hangi marka telefonunda bir tasarım sahiplendikten sonra o tasarım içerisinde hangi donanımlarda değişiklik yapıyor sadece cpu, ramler geliştiriliyor tasarımda küçük değişiklikler yapılıyor ama ekstradan böyle diğerlerinden ayıracak bir donanım yapan ben görmedim örnek Samsung g s3, s4 ,s5, vaya Lg G2, G3, G Flex, G Flex 2 Sony Xperia z, z1 ,z2 ,z3 veya ,z1c z3c veya İphone 4, 4s, 5, 5c, 5s, 6, 6+ ne kadar büyük değişiklikler oldu ki ne bekliyoruz. Htc yi savunmuyorum ama hepsinin yaptığı şeyler bunlar donanımda yeni nesil olanı koyup tasarımda küçük ve yeni çıkan ihtiyaç duyulan bir kaç donanım koyuluyor ve bitti.Sonrasında yazılımsal değişiklik geri kalıyor en önemlisi de arayüz arayüzde düzgün gelişmeler donanımlar kadar önemli bir hal aldı.

• ütü yapıp bulaşıkları mı yıkasın la

adamların en çok eleştirildiği nokta ana kameraydı düzeltmişler işte. ultrapikseli de öne almışlar. daha ne olsun. ramı ve işlemciyide geliştirmişler. muhtemelen batarya da daha iyi kullanım süresi sunacak. bence olmuş bir model . tabi kağıt üstünde. bakalım kullancı yorumları ne gösterecek.
  • ynsemre1 kullanıcısına yanıt
    Kasa 2. senedir kalınlık, boyut ve tasarım konusunda eleştirildi. Bu sefer de aynı kasa çıkarsa ayıp ederler. Samsung kasayı inceltiyor, ekran/kasa oranını arttırıyor, LG ekran/kasa oranını yükseltti, Sony ve HTC donanım güncelliyor sadece. Ek özellikler çok kısıtlı bu iki firmada. Samsung S3'te kasayı değiştirdi, S4'te inceltti, daralttı daha büyük ekran koydu, S5'te yazılım tarafını daha da doldurdu, ekranı büyüttü, pili büyüdü, IP67 sertifikasına uygun halde getirdi. LG'de G2'de tuşlar arkaya taşındı, ekran/kasa oranı oldukça yüksek bir tasarıma geçildi, G3'te ekran büyüdü. HTC'e göre %10 daha yüksek ekran/kasa oranına sahip LG, Samsung ise %4 civarında daha iyi. Kalınlık olarak Samsung 8.1(S5), LG ise 8.9mm iken HTC 9.35mm. Hem de daha küçük bir pile rağmen. Sony ise telefonları inceltti, ekranı büyüttü, kamerayı ufak ufak her modelde geliştirdi. HTC ne yaptı? 4Mp gibi çağ dışı bir çözünürlük kullandı. Baktılar olmuyor, çözünürlüğü arttıracaklar şimdi. Yazılım tarafında Samsung en çok gelişmeyi gösteren firma son dönemde. S5'e kadar hantal olan arayüz S5'in güncel haliyle 57,3fps ortalama ile çalışıyor.(XDA'dan araştırabilirsiniz) Rehber gecikmesi vs kalmadı. LG ona keza daha stabil bir arayüze geçiş yaptı. HTC ise belirgin bir değişiklik yapmadı.

Ben bulaşık yıkasın gibi saçma sapan şeyler söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın. Aynı tasarımda hoparlörleri, ekranı daha ergonomik şekilde tasarlasın. HTC logosunu koymak için yarım cm bıraktığı yeri değerlendirsin, aleti yarım santim kısaltsın. İnceltsin. Yazılımsal özellikler eklesin. Stabil deyip öylece bırakmasın.

• Apple her sene ayni tasarimi onunuze koyuyor kapis kapis aliyorsunuz da htc yi ne diye elestiriyorsunuz. Durmadab 2k gereksiz dediniz cikardilar ayrica adamlar 3 gb ramli amiral cikarmadan 4 gb mi cikarsin sacmalamayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • m7 yi 5 inch yap güncel donanım koy daha iyi htc

• Arkadaşlar, kalınlık 7 mm seviyesinde olacak mı yoksa; yine 9 mm falan mı olur?

• m9 alınacak seviyede olmayacak gibi duruyor . m9 plusta bari birşeyleri güncelleseler .
  • On taraf ayni kalmis.Keske degisseymis
    Hoparlor+Logo+Sanal tus

• Çerçeve yine dillere destan.

• Hani bunun albenisi?

• hd ekran derken ? şu haberi doğru yazsanıza full hd olmasın o ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

Apple her sene ayni tasarimi onunuze koyuyor kapis kapis aliyorsunuz da htc yi ne diye elestiriyorsunuz. Durmadab 2k gereksiz dediniz cikardilar ayrica adamlar 3 gb ramli amiral cikarmadan 4 gb mi cikarsin sacmalamayin

tasarım konusunda sadece samsung göze geliyor millet apple'ı falan eleştirmiyor ilk iphone ile son iphone arasında pek bir fark göremiyorum.

• Tasarım rezalet. Çok inceymiş gibi birde kamera çıkıntısı var şaka gibi. Z4 beklicez
  • İşlemci, ram ve kamera upgrade olmuş. Design çok iyi ama bu üçüncü kuşak. Gelecek sene tasarımda radikal bir değişim şart.

• Firaristt F kullanıcısına yanıt
    snapdragon 810 yazıyor görmüyomusun yeni nesil 64 bit işlemci daha ne istiyosun
  • Intel Xeon olmazsa olmaz. Kardeşim olay donanım değil diyorum sen bana SD810 işte diyorsun.

• Firaristt F kullanıcısına yanıt
    bu şekilde çıkacağı da meçhul bekleyip görücez donanım da yeterince iyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.