Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Geçen gün hepsiburadadan 4.5 tl ye ücretsiz kargolu temperli cam aldım,adamlar kullanılmış yolladılar bana.Aradım adama söyledim beni yalancı çıkarıyor birde :) attım çöpe şimdi ebay üzerinden aldım kaliteli bir şeye benziyor ingiltereden gelecek tavsiye ederimhttp://www.ebay.com/itm/100-Genuine-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-HTC-One-M8S-ma127-/121983233286?_trksid=p2047675.l2557&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&nma=true&si=dbHOKrQ0jNpEsGaP5U4LYDM66qI%253D&orig_cvip=true&rt=nc

hiç ordan burdan alma biraz pahalı ama inanki 4 aydır kullanıyorum çok sağlam cam ekranmış ne çiziliyor ne buharlanma oluyor 20 tl'ye kipa balçovanın yanında encore hotelin içindeki telefon aksesuarı satan eleman orjinal cam ekran satıyor ve takıyor tavsiye ederim

hocam 20 tl ye be ebay den gorilla glass temperli cam getirtiyorum :=)

yok kalsın ben cok memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonun ekranının cebimdeyken açılmasına ayar olmuş durumdayım. Sanırım yakınlık sensöründe bir problem var çözemedim bir türlü.

Aynı şekilde sensör kapalı olmasına rağmen ekran açılma durumu olan var mı ya?

Böyle saçma telefon yapan bir firmaya Allah! bir daha düşürmesin. 1.7k para verdik birde lanet gelsin.
  • micropod M kullanıcısına yanıt
    hocam aynı sıkıntı bende de vardı.Pantolunun cebindeyken ekran açılıyordu kafasına göre birilerini ariyordu bir şeyler yapiyordu.Çözüm olarak telefon pantolan cebindeyken ekran bacağıma dönük olmıyacak şeklinde birakmaya özen gösteriyorum.Daha sıkıntı yaşamadım.Önceki telefonum Nokia c6 01 dede aynı sıkıntıları yaşıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krmlfc haklı ekran bacak yonunde olduğu zaman nemleniyor ve etkileşime geçiyor diye tahmin ediyorum. Eski telefonumda böyle oluyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: krmlfc

hocam aynı sıkıntı bende de vardı.Pantolunun cebindeyken ekran açılıyordu kafasına göre birilerini ariyordu bir şeyler yapiyordu.Çözüm olarak telefon pantolan cebindeyken ekran bacağıma dönük olmıyacak şeklinde birakmaya özen gösteriyorum.Daha sıkıntı yaşamadım.Önceki telefonum Nokia c6 01 dede aynı sıkıntıları yaşıyordum.

hocam 1.700 tl lik telefon çin böyle bir çözüm olamaz ya. Kıçı kırık g4c var şirket hattı, elimi koyunca sensöre açılmıyor ekran. G4C marshmallow aldı bu arada. Telefonun fiyatıda 700 tl mi ne.

Valla zararına satıp G7 veya G8 alıcam huawei ye geri dönücem ben böyle saçmalık görmedim ya.

Aptallık bende aslında gidip HTC aldım :/

çok sinirliyim beyler kusura bakmayın. Sensörü düzgün çalışmayan telefon görmedim daha böyle. Xposed modülü de yok ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: micropod

quote:

Orijinalden alıntı: krmlfc

hocam 1.700 tl lik telefon çin böyle bir çözüm olamaz ya. Kıçı kırık g4c var şirket hattı, elimi koyunca sensöre açılmıyor ekran. G4C marshmallow aldı bu arada. Telefonun fiyatıda 700 tl mi ne.

Valla zararına satıp G7 veya G8 alıcam huawei ye geri dönücem ben böyle saçmalık görmedim ya.

Aptallık bende aslında gidip HTC aldım :/

çok sinirliyim beyler kusura bakmayın. Sensörü düzgün çalışmayan telefon görmedim daha böyle. Xposed modülü de yok ki.

Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum ve cebimde iken kilit açılması gibi bir problem hiç yaşamadım.

Telefonunuz arızalı olabilir. Bence servise gönderin.

Zaten yakınlık sensörünün kilit açma gibi bir görevi yok diye biliyorum bizim cihazlarda. Hareket ile tek açma yöntemi kamera için, onu da kapattığınızda sorun olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankemir -- 13 Mayıs 2016; 16:22:49 >

• Ben de sorunun sensörden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Aynı sorun bende de oluyor. Cihazın ekranına çift tıkladığımızda ekranın açılması işleminin cepte iken nasıl olabildiğini ben de merak ediyorum. Bizim ekranlar parmak izi duyarlılığına sahip değil sanırım. Teknik bilgi sahibi değilim ama sorun sensörde değil, dokunmatik ekranın cepte yaşanan sürtme ile dahi açılması...
  • spinmaster kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil ekranlar eldiven v.s. ile kullanma kolaylığı açısından kumaş temasında da çalışıyor. Sıkıntı çift tıklamadan ziyade "motion launch" özelliği içerisindeki kaydırma seçenekleri olabilir.
    Bende bu özellik açık olmasına rağmen sıkıntı yok fakat isterseniz kapatarak deneyin.

Bu özellik yukarı-aşağı-sağa-sola kaydırma ile kilit ekranından direkt uygulama başlatmaya izin veriyor. Ayarlar->Ekran ve hareketler menüsü altından kapatılabilir.
  • motion gestures kapalı kullanmıyorum. Olay zaten sensör arızası felan değil. Sensör gayet iyi çalışıyor. Mesela sensör kapalıyken, yani ekran kapalı konumda ve sensörün önünde bir engel varken yine de güç tuşuna basınca ekranın açılması. Bir deneyin isterseniz. Ahize bölümünü parmakla tamamen kapatın. Sensör zaten kamerayla ahizenin arasında. Kapalıyken açmaya çalışın telefonu. O durumda açılmaması lazım.

Açılıyorsa seriyi böyle yapmışlar demektir, açılmıyorsa bende sıkıntı vardır çünkü CM 12.1 varkende bunu yaptı.
    Benim telefonum açıldı.Önceki telefonumda tam bu işi yapan bir uygulama yüklemiştim.Ekran açıkken Sensorun önü kapanırsa ekranı kapatıyordu.O tarz bi uygulama kullanabilirsiniz.Telefonla ilgili Tek sıkıntınız buysa bunun için satıp zarar etmenize değmez.

• Şimdi ev arkadaşımın m10 unda denedim onda da aynı şey oluyor. Demek ki htc lerde var bu pislik.

Telefon cebinde kendi kendine açılıp video çekmiş onunda.

• Super lcd panelden oluyor o açilmalar. Ekran çok hassas, temas etmeden bile algiliyor. Motion launch sensörlerini kapatirsaniz istemsiz kilit ekrani açilmasini önlersiniz.

Hocam daha müsait olamadın mı
  • quote:

Hocam daha müsait olamadın mı

olamadım hocam sorma :)

haftaya bir izin olayım var o ara fırsat bulursam oturup bir anlatım yaparım.

Kusura bakmayasın :)
    Önemli değil hocam müsait olunca :)
  • Bugünlerde bellek hatası alıyorum. 16gb'ın hepsi dolu diyor ama mümkün değil böyle bir durum. Bazı uygulamaların önbellek verilerini de tutmamaya başladı yani onları da temizleyemiyorum. Galerideki dosyalarıma bakamıyorum çünkü bellekte yer yok diyor. Virüs diye şüphelendim ama telefonda bilinmedik sitelere girmiyorum. Sorun nedir sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Bugünlerde bellek hatası alıyorum. 16gb'ın hepsi dolu diyor ama mümkün değil böyle bir durum. Bazı uygulamaların önbellek verilerini de tutmamaya başladı yani onları da temizleyemiyorum. Galerideki dosyalarıma bakamıyorum çünkü bellekte yer yok diyor. Virüs diye şüphelendim ama telefonda bilinmedik sitelere girmiyorum. Sorun nedir sizce?

yedeklerini al simkartını çıkar ayarlar+yedekleme ve sıfırlama +telefonu sıfırla ile fabrika ayarlarına dön ve tekrar kurulum yaptıktan sonra yüklediğin uygulamaları sd karta aktar telefon beleği nefes alsın

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    Drive'a video yükleyince bu hatayı vermeye başladı. Daha öncede aktif kullanıyordum.

• ya Ukrayna yada rusya m8s güncellemesi almış...

Bu mesaja eklenen görseller:

HTC One M8s [ANA KONU] HTC One M8s [ANA KONU]

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    E peki biz :D
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.